ben geldiiiiim canlarıııımmm:):)ama yine bi tuhaf geldim...şöyleki:şincik, hani bir hafta önce ben metabolizmayı şaşırtma hesabıyla diyete ara vermiştim ya..hani azıcık arttıracaktım ya yediklerimi..ben epeeeey bi arttırdımama bu bir hafta boyunca ciddi bir beyin eforu harcadım(hani şu düşün düşün...ruh hali!)neyseee gelelim sonuca..çok şükür dün akşam itibariyle derinlerden çıktım ve bu sabah diyete geri dönüş kararı aldııım..bir haftadır tartılmadım tabiki,o kadar yiyince tırstım
bugün reglimin ikinci günü olmasına rağmen... ve ben bir haftadır camış gibi yememe rağmen..baskülde gördüğüm rakam 57 !!!biri bana açıklasın nooolur yaaa..nasıl oluyo bu??mutlu ve şaşkınımmm...
ablacım tebrik ederim kıskandım valla beni gecceksin nerdeyse.nazar değmesin poponu kaşı
bi deri bi kemik olduk nisaaaa delikafadulden
öldüm gülmekten Allah iyiliğini versin :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evlibarklıcım sen çok güzel kilo veriyorsun , kaçamak yapmamaya çalışıyorsun ama dikkat ediyorum çok fazla tartının üstünde zaman geçiriyorsun.. Bu kadar sık tartılma , bak ben biryerde okumuştum insanın beyni insana oyunlar oynarmış , sen ne kadar sık tartılırsan aklına kilo aldım mı acaba soruları o kadar sık gelir ve kilo aldığını görmeye devam edersin.. Sen de bizimle haftada 1 tartılmaya ne dersin cuma günü tartılma günümüz olsun?
Canım ya bence sen zaten zayıfsın boyuna göre kilon normalden bile az.. Bölgesel kilo alma sorunun mu var?
Şeniz kesinlikle haklısın canım ama hastalık olmuş bende tartılmadan yapamıyorum akşamdan sabah olsun tartılıyım diye bakıyorum.keşke haftada bir tartılabilsem.cicişim ben kilo veremiyorum artık alıyorum ya senağlama
Selamlar canlarım ben tatilde aldığım 1 kilonun 800 gramını verdim çok şükür inşallah gerisinide vericem inşallah:)
Akşam 5 ten sonra yemek yememeyle çok güzel veriliyor arkadaşlar valla:)
canım ben yemiyorum ama alıyorum napıcam ya senağlama