![]()
tebrikler canım, ikimizinde vermesi gereken 7 kilo var.benimde motivasyonum çok düşük.bakalım nolucak fisfisfis
=)) sen yine iyisin canım. Zaten kilon benden baya düşük. Resimlerinden de biliyorum sen kilo vermesende olur okadar sıkıntı yapma.
mavibenek ablam tebrikederim ilkönce kilon için süpersin:lepi: ve sana sonuna kadar katılıyorumm kimseyi işine karıştırmıcaksın bu devirde üzülen sen olursun sonra :jeyyar: bu hayatta bazen bencil olmak lasım :jeyyar: bu kayınvalidelerde buaralar azıttı heekaydirigubbakcemile3 hepimizinki bi sorun çıkarıyo kaydirigubbakcemile
mervişş resme bayıldım yaa sabah sabah ii güldüm canım. ama bencede artık takma şu 400grmı :1hug: valla çok güzel bi fiziğin var yavaş yavaş verebilirsin hem bu son kilolarını yetişceğin bi günde yok hem daha kalıcı olur stres yapmassan zaten kendiliğinden gitmeye başlar yaptığın sporla tatlım :1hug:
canım o sorun bendede var hiç spor yapamıyorum hiç sevmiyorum :mymeka: ama artık çok erken kalkıp 6da yani biraz ev içinde yürüyüş yapıyorum 45dkk kadar hem tuvalet problemi içinde ii olduakşamlarıda eve gelince 1 saat yürüyorum (bunlarada başlayalı 4gün oldu yanikaydirigubbakcemile3) gelinlik provası bana moral oldu daha çok dikkat ediyorum.
ewet aslıcım yaa seni özledik bizz dünde yazdım ama görmedim herhalde hayrola ne oldu motivasyonun niye düştü tatlım kötü bişi olmadı yaa:uhm: tebrik ediyorum canım kiloda vermişsin hemen moralini düzelt gel bakim aramızaa daha bi iyi açılırsın :1hug:
görmedim canım kusura bakma geçmişe bakamadım. spor yapıyorum ediyorum sanki bu aralar işe yaramıyomuş gibi geliyo göbeğim yine aynı. iş yerinden de çıkıyorum öğlenleri bu aralar. çok yoğunluk oluyor bide ofis taşınıcak hazırlıklar filan. inşallah toparlıcam tam motivasyonla döncem.