• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

YUMURTANIN FAYDALARI
Yapılan bir araştırma, kahvaltıda yumurta tüketmenin, vücut yağlarının yakılmasında önemli rol oynadığını ortaya koydu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü'nde yapılan araştırmaya göre , besinler içerisinde en kaliteli proteine sahip gıdanın yumurta olduğu tespit edildi . Yumurta proteini, dışarıdan alınması gerekli olan ‘elzem amino asitleri’ yeterli ve dengeli miktarda içerir. Yumurta sağlıklı yaşam açısından gerekli A, D, E ve B grubu vitaminleri başta olmak üzere birçok vitamini önemli oranda içerir.

Protein, vitamin ve mineral açısından oldukça zengin olan yumurta, özellikle çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimi açısından büyük önem taşır.

Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Boyacıoğlu:“Kolin içeren yumurta, beynin gelişiminde önemli rol oynamaktadır. Yumurtanın faydaları saymakla bitmez. Yumurta konusunda dünyanın farklı ülkelerindeki üniversitelerde çeşitli araştırmalar yapılıyor. ABD’de bir üniversitede yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta yemenin vücut yağının kaybedilmesinde etkili olduğu belirlendi. Yağsız kas kitlesinin korunmasına yardımcı olan ‘lösin’ amino asidinin zengin bir kaynağı olan yumurta, vücut yağının yakılmasında önemli rol oynuyor.”

Üniversitede 10 hafta süreli yapılan araştırmada, kahvaltıda yumurta, düşük yağlı süt ürünleri ve yağsız et gibi ‘lösin’ amino asidince zengin protein tüketen kişilerin, kahvaltılarında karbonhidratça zengin bir diyetle beslenen kişilere kıyasla iki kat daha fazla yağ kaybettiklerinin belirlendi, böylece yumurtanın farklı bir faydası daha tespit edildi

ben de yumurta pek sevmem ya..:bbo:
Sabah hele hiç yiyemem.. O kokusu beni mahveder.. Anca akşamları peynirli omlet falan tarzında yerim. Ama gerçekten çok faydalı..

canlarımmm çok özledim hepinizi sabahtan beri saçma bi yoğunluk vardı sonunda azcık rahatladım :delphin: daha alıntı yapmak istediğim bi sürü ileti vardı ama sayfaları karıştırdım kafamçokkarıştı
neyseee kendimi acaip iyi hissediyorum çünküüü nerdeyse 1 yıldan beri ilk defa maaş aldım ve yürüyüşüm bile değişti valla zemuszemus
ama kaçamak olayı biraz abardı hatta kaçamaklıktan çıktı sanki.dün akşadan başladım eşimi yemeğe çıkardım ızgara köfte yedim (biraz yağlıcanaydı) yanında salata acı biber vee 2 dilim pide :utangac: bu sabah ilk maaşın şerefine iş yerime pasta almak için pastaneye girdim vee antalyanın en ünlü pastanelerinden biri veee ben dayanamadım poğaça ve simit sandviç aldım patronumla yiyelim diye ve bi poğaça ve bi simit sandviç yedim.veee saat 11 gibi irice bi dilim pasta yedim :delphin:
akşama kadar bişey yememeyi planlıyorum yersemde en fazla light bisküvi yada leblebi kuru üzüm falan yerim heralde çünkü akşam 2 lise arkadaşım eşleriyle beraber burdalarmış ve onlarla yemeğe gitcem cokacimcoook yarında akşamda fitnesse başlıyorum ve en azında haftanın 4 günü gitmeyi planlıyorum.geri kalan günlerdede şu yeni aerobik programlarını indirmeyi başarırsam onları indircem.ve haftanın 3 günüde onlarla çalışcam.tabii bakalım yapabilirsem.yürümek dışında hiç bi spor yapmıyorum bu aralar ve kendimi çook suçlı hissediyorum. mafoldumben

Kuzum hayırlı olsunn.. Boşverrr arada kutlama olucamm..zemuszemus

ay ben ölmüşüm kızlar aclıktan..

yaz meyvelerinin cazibesine kapılıp 2-3 gundr dogrudüzgün yemek yemıyordum. sporu da abartmıstım. 8 gun aralıksız spor yapmısım . hiç farkında deilim ama. kemıklerım agrıyor bugun.az önce de bayılcak gıbı oldum. gözüm falan karardı. kendıne gel kızım gidiyorsun dedım. tencereede börülce vardı. bır tabak ondan yedım yogurtla, yarım dılım de ekmek yanında. üstüne yarım minik dilim az soslu diyet brownie(annem yapmıs, annem herseyın sekerını yagını az koyar, iyi ayarlar ondan diyet dedım) kendıme geldım. aksama kadar bir sey yemıyım demıstım ama sacmalamısım.

Aman canım dikkat et kendine.... Sen bize lazımsın..opuyorumnanaktan

Cicişler o kayısılı çayı alcam kesin bugün ama o 5i 1 yerde mümkün değil valla.kocam evlendiğimde baklava baklavaydı şimdi sütlaç oldu :roflol:

şekerim sorma biliyos da işte bazen hata yapıyor insan.. karpuz,kiraz,çilek,kayısı,muz,kivi yemekten yerım kalmamıs baska seylere.. ayy yazarken bıle agzım sulanıyor ama az yıycem bunlardan bıraz.. basım falan dönuyor sonra..

92-66-97 idi canım en son. ölçmeyelı oldu bıraz ama. göğsün ve poponun en tombul yerıyle,belın en ınce yerınden ölcuyorum[/QUOTE]

ciciş o zaman sen benden daha zayıf gözüküyosun

şekerim sorma biliyos da işte bazen hata yapıyor insan.. karpuz,kiraz,çilek,kayısı,muz,kivi yemekten yerım kalmamıs baska seylere.. ayy yazarken bıle agzım sulanıyor ama az yıycem bunlardan bıraz.. basım falan dönuyor sonra..

92-66-97 idi canım en son. ölçmeyelı oldu bıraz ama. göğsün ve poponun en tombul yerıyle,belın en ınce yerınden ölcuyorum

Ya mervem fiumem ikinizde ne güzel vücut ölçülerine sahipsiniz.. Benim kalça 100 ün üzerinde.. Akşam yazarım bende..

Öğlen yemeee mi yedim bu arada.. Körili tıvık yanında azıcık makarna. Bir de ayran..

canım media playerlamı açmayı deniyosun pikii?:bbo:ben onla açamadım.gom player yükle derim pcye.

yok canım download edilmiyo :1no2:

maşallah afiyet olsun.dua edelim de et ,yağ olmasın.biraz dinlendir vücudunu artık.bende maaş aldım mezun olduktan sonraki ilk işim diye eve bir kutu kocaman dondurma aldım.bi güzel onu yedim.yarında büroya pasta alacam.benim durumumda aynı.biri beni durdursun.:mymeka: pasta görünce dayanamamki.millet yerken bende götürürüm kesin.

valla ben bi dilim yedim şimdide aklım dolaba gidip duruyo ama leblebi ve bitki çayıyla kandırıyorum kendimi süprizzzzz birazdan bi dilimde karpuz kescem tabii pasranın paketine bakmadan kaydirigubbakcemile3
bu arada canım allah bereketini versin inşallah maaşımızın :Saruboceq:

kızlar ben böyle olmak istiyorum
yasemin.jpg

bu nee:1shok: 10 yıl aç kalsam ancak böyle olurum heralde.ama bu aplada çok zayıf diilmi:uhm:

Cicişler o kayısılı çayı alcam kesin bugün ama o 5i 1 yerde mümkün değil valla.kocam evlendiğimde baklava baklavaydı şimdi sütlaç oldu :roflol:

92-66-97 idi canım en son. ölçmeyelı oldu bıraz ama. göğsün ve poponun en tombul yerıyle,belın en ınce yerınden ölcuyorum[/QUOTE]

kızlar sizin ölçüleriniz çok iyiymiş.boylarınız uzundu dimi.ben çok kötü oldum şimdi.siz bu ölçülerle uğraşıyosunuz.sizin ölçülerinizde olsam yan gelir yatarım.gerçi ölçümüde bilimyom da tam olarak.42 beden pantolon giyiyom.ne kaa şişkoymuşum ben.:mymeka::mymeka:

Şarkıcı Linet 35 kilo verdi
önce:90 kg
sonra:55 kg
boy:1.65
linet.jpg

Stephanie 65 kilo verdi
önce:117 kg
sonra:52 kg
boy:1.68
368stephani100.jpg

Berna 37 kilo verdi
önce:104 kg
sonra:67 kg
boy:1.77
367bernatunc100.jpg

Tılsım 16 kilo verdi
önce:78 kg
sonra:62 kg
boy:1.68
365tilsimagrali100.jpg

Michelle 70 kilo verdii
önce:138 kg
sonra:68 kg
boy:1.67
359michellewilliamson10.jpg

Çiğdem 28 kilo verdi
önce:91 kg
sonra:63 kg
boy:1.70
idem.jpg

Aysun 28 kilo verdi
önce:91 kg
sonra:63 kg
boy:1.76
343yepyenibirben2100.jpg

Ya mervem fiumem ikinizde ne güzel vücut ölçülerine sahipsiniz.. Benim kalça 100 ün üzerinde.. Akşam yazarım bende..

Öğlen yemeee mi yedim bu arada.. Körili tıvık yanında azıcık makarna. Bir de ayran..

cicişim senin belin bizden incedir ama

bu nee:1shok: 10 yıl aç kalsam ancak böyle olurum heralde.ama bu aplada çok zayıf diilmi:uhm:

92-66-97 idi canım en son. ölçmeyelı oldu bıraz ama. göğsün ve poponun en tombul yerıyle,belın en ınce yerınden ölcuyorum

ben böyle olmak istiyorum işte ya nasıl olcak bilmem

kızlar sizin ölçüleriniz çok iyiymiş.boylarınız uzundu dimi.ben çok kötü oldum şimdi.siz bu ölçülerle uğraşıyosunuz.sizin ölçülerinizde olsam yan gelir yatarım.gerçi ölçümüde bilimyom da tam olarak.42 beden pantolon giyiyom.ne kaa şişkoymuşum ben.:mymeka::mymeka:[/QUOTE]

canım boyun kaç senin

Canım aynen bende karnım o gece guruldamazsa tüh yine veremedim diyorum ve gerçektende öyle oluyor...Hele toksam yatarken hala kesin kilo aldım o zaman....
Canım biz izmirdeyiz GümüldürdE Grand efe diye bir otele gittik hemde bebekle çok güzeldi canım inanılmaz memnun kaldık:içelim:

Teşekkürler duyguege...Bir bakayım oraya da..Tam 9 kişi birlikte tatile gideceğiz ve hepsi çalıştığı için bu araştırma görevini bana verdiler..opuyorumnanaktan

canım peki bağırsakları çalıştırıyor mu?
bu arada senin beden kitle indeksin 15 gözüküyor canım boyunu mu yanlış yazdın yoksa gerçekten doğrumu bu
biz geçen sene marmariste sunprincess e gitmiştik yemekleri dahil herşey süperdi

Evet canım barsakları çalıştırıyor..Vücut kitle endeksimi bilmiyorum hayatım..Şunu yazayım hemen bakıcam değerlerime tekrar..Otel tavsiyen için de teşekkürler..Orayı da bir inceleyeyim..opuyorumnanaktan

ay ben ölmüşüm kızlar aclıktan..

yaz meyvelerinin cazibesine kapılıp 2-3 gundr dogrudüzgün yemek yemıyordum. sporu da abartmıstım. 8 gun aralıksız spor yapmısım . hiç farkında deilim ama. kemıklerım agrıyor bugun.az önce de bayılcak gıbı oldum. gözüm falan karardı. kendıne gel kızım gidiyorsun dedım. tencereede börülce vardı. bır tabak ondan yedım yogurtla, yarım dılım de ekmek yanında. üstüne yarım minik dilim az soslu diyet brownie(annem yapmıs, annem herseyın sekerını yagını az koyar, iyi ayarlar ondan diyet dedım) kendıme geldım. aksama kadar bir sey yemıyım demıstım ama sacmalamısım.

Aaaa fiume gerçekten yüklenmişsin kendine...Ne dedik zayıflayacağız ama sağlıklı..Lütfen dikkatli ol..opuyorumnanaktan

cicişim senin belin bizden incedir ama

ben böyle olmak istiyorum işte ya nasıl olcak bilmem

kızlar sizin ölçüleriniz çok iyiymiş.boylarınız uzundu dimi.ben çok kötü oldum şimdi.siz bu ölçülerle uğraşıyosunuz.sizin ölçülerinizde olsam yan gelir yatarım.gerçi ölçümüde bilimyom da tam olarak.42 beden pantolon giyiyom.ne kaa şişkoymuşum ben.:mymeka::mymeka:

canım boyun kaç senin[/QUOTE]

canım boyum 160.bodur tavuk yanii.:utangac:

Teşekkürler duyguege...Bir bakayım oraya da..Tam 9 kişi birlikte tatile gideceğiz ve hepsi çalıştığı için bu araştırma görevini bana verdiler..opuyorumnanaktan

Evet canım barsakları çalıştırıyor..Vücut kitle endeksimi bilmiyorum hayatım..Şunu yazayım hemen bakıcam değerlerime tekrar..Otel tavsiyen için de teşekkürler..Orayı da bir inceleyeyim..opuyorumnanaktan

saol cicişim

Aaaa fiume gerçekten yüklenmişsin kendine...Ne dedik zayıflayacağız ama sağlıklı..Lütfen dikkatli ol..opuyorumnanaktan

canım boyun kaç senin

canım boyum 160.bodur tavuk yanii.:utangac:[/QUOTE]

bence boyun kısa değil canım

mrb kızlar yesil cayın tadı güzelmi nasıl bise icebilirmiyim diye soruyorm pek sevmemde bitki caylarını yanlız kusburnu içiyorm onun etkisi varmıdır zayflamaya birde öğle araları yulaflı bisküvi yiyorm 4 5 tane diğer bisküviler gibimidir buda kilo yaparmı

mrb kızlar yesil cayın tadı güzelmi nasıl bise icebilirmiyim diye soruyorm pek sevmemde bitki caylarını yanlız kusburnu içiyorm onun etkisi varmıdır zayflamaya birde öğle araları yulaflı bisküvi yiyorm 4 5 tane diğer bisküviler gibimidir buda kilo yaparmı
Canım kalori değerlerine göre karşılaştırma yap istersen...Daha doğru olur..

.

afiyet olsun canım. aman nesi güzel benım ölcülerin.

valla ben bi dilim yedim şimdide aklım dolaba gidip duruyo ama leblebi ve bitki çayıyla kandırıyorum kendimi süprizzzzz birazdan bi dilimde karpuz kescem tabii pasranın paketine bakmadan kaydirigubbakcemile3
bu arada canım allah bereketini versin inşallah maaşımızın :Saruboceq:

evet canım. hayırlı,ugurlu olsun maaşlarınızın. daim ve bereketli olsun.

kızlar sizin ölçüleriniz çok iyiymiş.boylarınız uzundu dimi.ben çok kötü oldum şimdi.siz bu ölçülerle uğraşıyosunuz.sizin ölçülerinizde olsam yan gelir yatarım.gerçi ölçümüde bilimyom da tam olarak.42 beden pantolon giyiyom.ne kaa şişkoymuşum ben.:mymeka::mymeka:[/QUOTE]
öyle deme kendıne.. ben 44 giydiğimi hatırlıyorum. daha doorusu 42ye gıremeyınce alısverıs yapmaya utandıgımı. 44oluyoryanı.. üüü... neler var be...benım boyum 172 canım.
slm kızlar, ben yeni üyeyim, 30 yaş 1.70 boy, 68 kilo
zayıflamak istiyorum ama ne gezeeerrr:(((((((
olur olur .. bizi sıkı takıp et.. akrep nalan gelse zayıflatırız biz vereliniortak

Haklısın.Daha dikkatli olacağım zaten. Söz ! vereliniortak

benim boy 1.65 kg bugün itibariyle 64 ölcülerim 92-70-100 ne sacma vücudum varmış yaaa:kızgın:
yoo azıcık basenli ve azıcık göbişli... hiç de değil. 10 cm incelsen normal olcaksın. 2-3aylık işin var..
bu arada EVLİBARKLI canım ya benım vucut söyle.. ben de alt göbek var azıcık. rahatsız edıyor benı. kolları,üstkarnı,omuzları hatta boynu,popoyu ve kalcayı toparladım bayagı. az işim var. 5er cm gıtse yeter bana..amma benım üst bacaklar kalın. kalcam onlara nazaran dar oldugundan ölcüyü az cekıyor popo üstunden ölcülünce.. senınle kıyasla.. benım bacaklarım kesınlıkle senınkılerden kalın sekerım..bundan emınım.. diğer yerlerı bılemem.kot bedenım 28. (yenı aldım)likralı ama bıraz.öyle olunca kalın bacakları da sokabılıyorum 28e. etek elbıse bedenım de 38

.

afiyet olsun canım. aman nesi güzel benım ölcülerin.

evet canım. hayırlı,ugurlu olsun maaşlarınızın. daim ve bereketli olsun.

öyle deme kendıne.. ben 44 giydiğimi hatırlıyorum. daha doorusu 42ye gıremeyınce alısverıs yapmaya utandıgımı. 44oluyoryanı.. üüü... neler var be...benım boyum 172 canım.

olur olur .. bizi sıkı takıp et.. akrep nalan gelse zayıflatırız biz vereliniortak

Haklısın.Daha dikkatli olacağım zaten. Söz ! vereliniortak

yoo azıcık basenli ve azıcık göbişli... hiç de değil. 10 cm incelsen normal olcaksın. 2-3aylık işin var..
bu arada EVLİBARKLI canım ya benım vucut söyle.. ben de alt göbek var azıcık. rahatsız edıyor benı. kolları,üstkarnı,omuzları hatta boynu,popoyu ve kalcayı toparladım bayagı. az işim var. 5er cm gıtse yeter bana..amma benım üst bacaklar kalın. kalcam onlara nazaran dar oldugundan ölcüyü az cekıyor popo üstunden ölcülünce.. senınle kıyasla.. benım bacaklarım kesınlıkle senınkılerden kalın sekerım..bundan emınım.. diğer yerlerı bılemem.kot bedenım 28. (yenı aldım)likralı ama bıraz.öyle olunca kalın bacakları da sokabılıyorum 28e. etek elbıse bedenım de 38[/QUOTE]

canım beni gördün bilyosun zaten 36-38 bedenim bende
kot hala eskilerle idare ediyorum bol bol giyiyorum o yüzden bedeni bilmiyorum tam olarak
bende göbeğimin gitmesini istiyorum diğer yerlerdende gitse hayır demem tabi :jeyyar:

Back
X