günaydın kızlar...
reglimn 4.günü ,devam ediyor ama şişkinliklerim geçti denilebilir..
sabah tartıldım 61.9kgyum..ilk kez 61leri taa en sonundan da olsa gördüm..
bakalım bu hafta ne olacak..hakkımda hayırlısı...
61 i gören 60 ı da görür,50 li kiloları da görür prensesopuyorumnanaktan
hoşheldin canımm a.s.
canımm geçmiş olsun dikkat et kendine ve doktora git ihmal etme sakın eğer kas değilde böbrek ağrısıysa geç kalmamak gerekiyor.
bu arada light yoğurt göbek yağlarına iyi geliyo tatlım opuyorumnanaktan
hoşgeldinn a.s.
ne güzel bi hikaye bu ablammm allahım mutluluğunu daim etsin :Saruboceq:
bizimde bu pazar (12.07) evlilik yıldönümümüz.kocamdan pek bişey beklemiyorum ama bakalım :sinifsinif:
çok zor bi seçim yaa ne alcan nasıl bi organizasyon hazırlıycan falan falan ...
61 yazıyosa başında sorun yok kaydirigubbakcemile2
bişey bekleme zaten saracım...beklentini az tut ki eğer birşey olmazsa hayal kırıklığın da az olsun..
sigara kullanan ve bırakamayan olsa olmazmı
ben de varım,ben de varııııııım:)))))))))))
günaydın kızlar
mavibenekli aplam tanışma hikayenizden çok etkilendim Allah mutluluğunuzu daim etsin.
bizimde bu ayın 15 i tanışma yıldönümümüz, biz genelde tanışma yıldönümümüzü kutlamayız evlilik yıldönümümüzü kutlarız. tanışma yıldönümümüz için aklıma bi hediye geldi sizle paylaşıyım ama bulunamayacak bi hediyeymiş.benim eşim spiderman hastası(bu yaşına rağmen:)) spiderman çift kişilik nevresim takımı almak istedim ama tabiki çift kişilik bulunmuyormuş.tanışma yıldönümüzü hediyesiz kutladığımız için bu sefer bişey alıp almamakta kararsızım
mervecim hoşgeldin...bir daha bu kadar özletme kendini emi?opuyorumnanaktan
ben bırakınca 76ya cıktım canım. zaten kıloluydum 8kg falan aldım...rekor kırdım.. önce spora basladım. nıkotini atmak ıcın vucuttan..o cok önemlı.. gene diyet falan derken aldıgım 8ı verdım , üstüne 6 daha verdım.. sımdı bıraz daha vermek ıcın ugrasıyorum... hihoyyyt
doktorlar sigarayı bırakınca mevcut kilonun yüzde beşinin alınacağını söylüyorlar canım..ama işin gerçeği 3-5 kilo fazlası asla sigara kadar zarar veremez sağlığımıza

of offfffffff hem biliyorum hem içiyorum:kedi:
birde bu yerleşik kılolar için birşey sölücem arkadaşlar önemli,örneğin diyetisyen sizi 1500 kalori başlıyoya,gitgide artıroyor,siz zayıfladıkça haftadan haftaya kalori artıyo,galiba işin sırrı burada gibi...ben sordum eğer zayıfladıkça azaltırsan direnir asla vermez vucut dedi,galiba bizler evde hep aynı tarz gittiğimiz işin zorlanıyoruz,metobolizmayı yavaşlatıyoz,oda direnıyo,diyoruzki yerleşik kılo veremıyoruz..sonrada pes ediyoruz,sonuç ortada..
sevgili endulus(sevgili güzin abla der gibi oldu ama neyse:roflol:)iyi diyorsun hoş diyorsun da hepimizin metobolizması o kadar farklı ki

zaten bilim adamları da kanıtladı;vücut yapımızın ve metobolizmamızın %80 i genlerimizin mirası,sadece %20 sine etki edebiliyoruz

örnek:BEN!!!15 yaşındayken bile-ki metobolizmanın en hızlı dönemidir- kilom 80 lere yakındı

oysa ben çikolata,hamburger,pasta,cips,tatlı sevmem...tek kusurum hamur işidir ki o da çok sık değil...öyle bir oturuşta bir ekmek yiyen çok iştahlı bir tip hiç olmadım,üstelik çok da hareketliyimdir...bir tek hamilelik dönemlerimde çok dikkatli beslendim(aşırı değil kesinlikle)o zaman da ortalama 35 kilo aldım...eğer 1500 kalorilik bir diyet uygular,üstelik bunu arttırırsam bırak kilo vermeyi kilo alıp obez olurum ben

bence bu tip bir diyet ancak çok fazla yiyen,çok iştahlı bünyelerde işe yarar...
cicişim sen getirdin aklıma yani ben biraz geliştirdim sanki . . .
sadece süslü balonu aldığındaki yüz ifadesi de hoş olur o tabloyu izlemek :jeyyar: sonra patlattıktan sonraki tabloyu seyretmek hediyeyi veren için valla daha büyük hediye sanki . . .
kaydirigubbakcemile3
banada ne oluyosa sanki bunu gerçek kılacak bi kaynak var . . . pöffff :çok üzgünüm:
tabi hediyenin hafif olması şart . . .
niye öyle dedinkine sabunum?

senin sevdiceğin vardı hani?(Allah korusun)ayrıldınız mı yoksa???

((((((((
kimsecikler yok forumda bugun ne kötü... kafamçokkarıştı
fly tatile gitti anladık geri kalanı nerede ???
ben burdayıııııım....
Bak şimdi yaaaaaaaaaaa yüz yılın aşkını benim ki sanıyodumbenneyaptımkiNazar değmesin arkadaşım

Buralara takıldıkça bir an önce gidip gelsemde sizle incelsem oldum iyice iyi ki varsınız cicilera.s.
tamam pelincim...seninki de yüzyılın aşkı olsun:)hatta bu devir ve düzende aşkı tanımış,inanmış ve tatmış herkes çooooook şanslı!...hepsininki yüzyılın aşkı olsun:)zaten kaç kişi kadık ki aşka inanan
beneğim hediene bayıldım vereliniortak
bence çok beğenicek eşin.
beğendi bile canımın içi,hem de çoooook beğendi:kedi: