60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

1306197214e2539c037.jpg

kzlar çay içek . . .
geliorum az sona siz başlayın süprizim var . . .

günaydın kızlaaar opuyorumnanaktan
yediklerime dikkat ediyorum ama bu ara çok fazla spor yapamıyorum :sinifsinif:
sdece 2 sabahtır yürüyorum eşim seyahatte olduğu için ama öyle bir sıcak varki
bugün bayılcak gibi oldum nefesim daraldı çok kötü oldum kafamçokkarıştı
neyse bu sabah kahvaltımı form bisküvi ve kahveyle yaptım
bu arada evlilik yıldönümü hediyesi olarak tiyatro delisi kocama ferhan şensoy un
dvd ve kitap serisi şeklinde bi hediye seçtim çok beğeneceğine eminim. sengözlerimebaksanab
sanırım oda bana hafta sonu tatili ayarlıyor ama bakalım yarından sonra anlarız zemuszemus
çok güzel bi gün sizinle olsun kızlaaarrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bu arada evlilik yıldönümü hediyesi olarak tiyatro delisi kocama ferhan şensoy un
dvd ve kitap serisi şeklinde bi hediye seçtim çok beğeneceğine eminim. sengözlerimebaksanab
sanırım oda bana hafta sonu tatili ayarlıyor ama bakalım yarından sonra anlarız zemuszemus
günaydın kızlar.günaydın saraopuyorumnanaktan .rüyamda seni gördüm.güzel bir rüyaydı ama net hatırlamıyorum.:1rolleyes: birbirlerimizi görmeden rüyalarımızada giriyoruzya.:roflol: bugün hiiç keyfim yok.mafoldumben bizim kozalak canımı sıktı biras.pek takılamayacağım sizlerle.işlerde yoğun sadece okurum yazdıklarınızı.gününüz güzel geçsin.öptüm tüm topiktekileri.:1hug::1hug:opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.günaydın saraopuyorumnanaktan .rüyamda seni gördüm.güzel bir rüyaydı ama net hatırlamıyorum.:1rolleyes: birbirlerimizi görmeden rüyalarımızada giriyoruzya.:roflol: bugün hiiç keyfim yok.mafoldumben bizim kozalak canımı sıktı biras.pek takılamayacağım sizlerle.işlerde yoğun sadece okurum yazdıklarınızı.gününüz güzel geçsin.öptüm tüm topiktekileri.:1hug::1hug:opuyorumnanaktan

İlk defa birine kozalak diye lakap takıldığını duyuyorum,
Çok güldüm vallahi. Canını sıkmasın fibula, iki misli ile yanıt ver ne yaptıysa.
Sabun çaylar ne güzel oldu, özenip doldurdum kendime kaydirigubbakcemile3

o kozalaklar ne zaman bize huzur veriyokii yawrumm takma sen o güzel kafana
bu dönemde bu tür sorunlar yaşamanız çok normal çok gergindir o dönemler herşey sorun olur.
bende dün gece gördüm seni ama bu sabah uyandığımda hatırladım acaba bu gecemi gördüm CADIARZU gördüğüm rüya çok netti ama çokta komik hatta uyandığımda acaba gerçekmi dedim kaydirigubbakcemile3 ankaraya geliyorum ama senin yanına iniyorum direk uçakla (halam nasıl izin verdi o kısmı bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 )
biraz geziyoruz ve sen beni bi mekana götürüyosun çok modern bi yer bak burayı ben dekore ettim sadece salata yapcaklar bizim topiktekilere özel diyorsun :kedi: hayatımız topik ve diyet oldu çok komikiz yaaa kaydirigubbakcemile3
bu arada seni kumral omuzlarında dalgalı saçlar ve kocaman gözlerle gördüm ölemisin fisfisfis opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

İlk defa birine kozalak diye lakap takıldığını duyuyorum,
Çok güldüm vallahi. Canını sıkmasın fibula, iki misli ile yanıt ver ne yaptıysa.
Sabun çaylar ne güzel oldu, özenip doldurdum kendime kaydirigubbakcemile3

aa sen gel bizdeki erkek tartışmalarında geçen erkek lakaplarını gör hiç denk gelmedin galiba o muhabbetlere kozalak ne kii :roflol: bütün lakapları hakediyo bazıları :oklava:

o kozalaklar ne zaman bize huzur veriyokii yawrumm takma sen o güzel kafana
bu dönemde bu tür sorunlar yaşamanız çok normal çok gergindir o dönemler herşey sorun olur.
bende dün gece gördüm seni ama bu sabah uyandığımda hatırladım acaba bu gecemi gördüm CADIARZU gördüğüm rüya çok netti ama çokta komik hatta uyandığımda acaba gerçekmi dedim kaydirigubbakcemile3 ankaraya geliyorum ama senin yanına iniyorum direk uçakla (halam nasıl izin verdi o kısmı bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 )
biraz geziyoruz ve sen beni bi mekana götürüyosun çok modern bi yer bak burayı ben dekore ettim sadece salata yapcaklar bizim topiktekilere özel diyorsun :kedi: hayatımız topik ve diyet oldu çok komikiz yaaa kaydirigubbakcemile3
bu arada seni kumral omuzlarında dalgalı saçlar ve kocaman gözlerle gördüm ölemisin fisfisfis opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:oklava:

aayyy :1shok::1shok: inanmıom sanaaa.ben kumral dalgalı saçlı gözleride biraz büyük biriyimm.:utangac:nasılda girimişim rüyalarına.

gunaydın Diyet Gruplarının en aktif , en elit ,en azimli ve kararlı topiği opuyorumnanaktan

nasılsınız bayanalr,fiume,fibula,lunapiena,mavibenek,sabun,evlibarklı,,
yazın bu sıcak gunlerınde dıyet nasıl gıdıyor.....ben mavıbeneğin dedıgı gıbı kıyafetsızz bh tuvaletten sonra tartılıyorum hala 59.700 üm...ama pes etmicemm,,,ztn alt dıslerıme tel taktrdım bırsey yıyemıorum hep sıvı hep sıvı ıkı gundur mafoldumben

geçmiş olsun ..ayrıcam hayırlı uğurlu olsun.. canım ben de 61.8 gelıyorum.sanırım artık 1kg verılmesı gereken emeklere 100gr kaybederek cevap vercek vucudum..

waaaaw bunların bazılarından günde bir öğün yiyip başka bişey yememek lazım ben zamanında üç öğün bunlardan bile yedim eee o kadar kiloyu almak kolay olmadı.kilo almakta meziyetim dimi :roflol:

hakikaten caydırıcı ciciş kafamçokkarıştı

günaydın, bende o şekilde tartılıyorum zateen doğru olanda o ciciş
tellerin hayırlı olsun bu arada alışman zor olucak ama sonuç harika olucak
:lepi:

GÜNAYDIN KIZLARR

sen 4 ay boyunca diyet yap 13 kilo ver sonra tatil lafını duyunya diyet yapsanda kilo almaya başla :1shok: :oklava: :mymeka: :uhm:
ben çözemedim vücudumu kızlar tatili duyunca su toplamaybaşladım sanırım vücudum inanılmaz şiş.
yarın 2 gecelik tatile çıkıyorum dün bikini bakmadığım yer kalmadı göbeğim üzünden hiç birini beğenmedim.ben nerden bikini bulcam yaaaa :bbo:
canım mesele ediyorsan mayokini al..onlarda çok seksi..
Günaydın Kızlar, evlibarklı hızınıza zor yetiştim demiş.
Vallahi doğru, kaldığım yerden okuyum dedim anca bitirdim.
Sabahları şekersiz kahvenin zararı varmıdır ki?
Ben alışkanlık ettim bunu, içmezsem ayılamıyorum delikafadulden
kabzılık sorunun yoksa ..pek zararı yoktur bence ciciiiii...
sabun,füme,kızlar güneydın,nerelerdesiniz,

günaydınlar endüüüşşşşşşşşşş....

senin kahvaltılarını hiç beğenmiyorum.. çalışıyorum ama diye bahane üretiyorsun şimdi,ama ben seni duymamazlıktan geliyorum..herkes çalışıyo burda..

mutlaka peynirli,tam bugdy ekmeklı ,domatesli,maydanozlu,salatalıklı bir kahvaltı ve ya meyvelı,yulaflı,müslili,yogurtlu/sütlü bişi yiyeceksüüüün yarından itibaren...o kadddarrrrrrr!!! şakkıdı

sıkma canını kozalaklara fıstık..sen üzerinden dırdırını eksik etme... kaydirigubbakcemile3
zafere giden yolda başarılar ...

fium fiummm bugünlük böyle oldu normalde biliyosun ekmekli peynirli domatesli falan oluyo kahvaltım ama bugün canım istemedi.yoksa iş yerimde dolapta herbişeylerim var diyet azığı baaabında kaydirigubbakcemile3 ama bugün öle oldu
bide bugün için sadece sıvı ağırlıklı beslenmeye karar verdim
yiyeceğim en katı şey karpız kavın olcek onlarında zaten %70 i su zemuszemus
bu sabah tartı bana kötü bi şaka yaptı gibime geldi onu denemeye çalışıyorum şimdik.
bakalım noolcak :kedi:

tekrardan kocaman kocaman günaydın tüm fıstıklara...

bugunki mönümü sımdıden yazıcem..

sabah (su an kasıklamaktayım)

5kasık probiyotikli müsli ,3 kasık light yogurt,2 kuru kayısı, 1 adet şeftali ve 1 cevız ıcıne dogranmıs karıstırılmıs,tarcın serpilmiş bir kase

ögle ve aksam birer cay bardagı kepeklı pirincle yapılmıs lapa , üzeri yogurt ve baharatla tatlandırılmıs olarak ...

bir ara da karpuz yaparım heralde..onsuz olmaz..

yasıl???

fium fiummm bugünlük böyle oldu normalde biliyosun ekmekli peynirli domatesli falan oluyo kahvaltım ama bugün canım istemedi.yoksa iş yerimde dolapta herbişeylerim var diyet azığı baaabında kaydirigubbakcemile3 ama bugün öle oldu
bide bugün için sadece sıvı ağırlıklı beslenmeye karar verdim
yiyeceğim en katı şey karpız kavın olcek onlarında zaten %70 i su zemuszemus
bu sabah tartı bana kötü bi şaka yaptı gibime geldi onu denemeye çalışıyorum şimdik.
bakalım noolcak :kedi:

ben gördüm ama dün de bizküvi yedin..

neysem bi daaa olmasın affetmem bi daakine.. !!! şakkıdı

forumun psikopatı oldum iyice kaydirigubbakcemile3

tekrardan kocaman kocaman günaydın tüm fıstıklara...

bugunki mönümü sımdıden yazıcem..

sabah (su an kasıklamaktayım)

5kasık probiyotikli müsli ,3 kasık light yogurt,2 kuru kayısı, 1 adet şeftali ve 1 cevız ıcıne dogranmıs karıstırılmıs,tarcın serpilmiş bir kase

ögle ve aksam birer cay bardagı kepeklı pirincle yapılmıs lapa , üzeri yogurt ve baharatla tatlandırılmıs olarak ...

bir ara da karpuz yaparım heralde..onsuz olmaz..

yasıl???

gayet güzel gözüküyo bugünü detoks günü ilan edelim seninkide detoks gibi olmuş fiummm opuyorumnanaktan

günaydın sakıncası yoksa günlük neler tüketiyorsun,paylaşırmısın..

azmınden dolayı tebrik ediyorum

günaydın hanımlarrrrr . . .
süpriiz kilo çizelgemde bu sabah itibari ile 60.2 yi gördü delikafadulden opuyorumnanaktan mutluyummmmm . . .
isteyen herkeşlerin başınaaaa . . .

sositososito

ve son bi kaç gündür hiç düşünmedim kilo kaybedip kaybetmediğimi yani kesinlikle kafaya takmadığımızda bunu stress yapmayıp sağlıklı beslendiğimizde mümkün kilo kaybııııı . . .

ilk hedefim 58 di yine sağlıklı beslenmeye deneye devam 58 olsamda olur olmasamda . . .

ben gördüm ama dün de bizküvi yedin..

neysem bi daaa olmasın affetmem bi daakine.. !!! şakkıdı

forumun psikopatı oldum iyice kaydirigubbakcemile3

dün kepek ekmekti yidiğim ama evet haklısın evelsi gün mısır pirinç patlaa ve form püsküüt yediydim :sinifsinif:
sen tatlı bi psikopatsın amaaa opuyorumnanaktan

dün kepek ekmekti yidiğim ama evet haklısın evelsi gün mısır pirinç patlaa ve form püsküüt yediydim :sinifsinif:
sen tatlı bi psikopatsın amaaa opuyorumnanaktan
ben karnı kocaman şiş bir psikopatım.. ay sankı bir fili yedim.. yulaf şişiyor mıdemde...
bugün resim eklemek istedim.pc de bulduğum bana ait tek fotoğraf.eccik küçük ama idare edin.
bennzng.jpg

eccik küccük ama cok datlı maşAllahhh!!!

günaydın hanımlarrrrr . . .
süpriiz kilo çizelgemde bu sabah itibari ile 60.2 yi gördü delikafadulden opuyorumnanaktan mutluyummmmm . . .
isteyen herkeşlerin başınaaaa . . .

sositososito

ve son bi kaç gündür hiç düşünmedim kilo kaybedip kaybetmediğimi yani kesinlikle kafaya takmadığımızda bunu stress yapmayıp sağlıklı beslendiğimizde mümkün kilo kaybııııı . . .

ilk hedefim 58 di yine sağlıklı beslenmeye deneye devam 58 olsamda olur olmasamda . . .

alkisalkisalkis alkisalkisalkis harikasın zabınımmmm harikaaaa :1hug: :1hug:
o güzel çayın akibeti belli olduuu ve bende çayı görünce aklıma geldi hemen çay aldım kendime kaydirigubbakcemile3 normalde hiç aklıma gelmez çay içmek :kahve: ben nescafe ciyim cokacimcoook

Back
X