Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu diyeti uygulayın çok işe yarıyo ben 1haftadır uyguluyom 3 kilo verdim
ben geldim bugün kahvaltıda 1 bardak çay (tek esmer şeker attım )diet ekmek (1 adet) biraz peynir domates salata 3 köfte yedim daha henüz bişey yemedim yoğurtta kalmadı şimdi yoğurt almaya gidicem 4 günde 2 kilo 250 gr yogut bitirdim tek başınaama 1,5 kilo verdim
daha verirdim ama dün fazla yiyemedim yoğurt
sonuydu şimdi gidip alayım :) ayranımı yapıp içeyim ama yoğurda yakın bu arada fibula resimde çok tatlı çıkmışsın :) sende herhalde 25 falan yasın :) ben yine gelirim akşam :) aa sahi kahvaltıdan sonra bide 3 bisküvi yedim
bide nescafe içtim fındıklısından
![]()
rejime yenı başladıysan 3 kılo vermen çok doğal...
kızlar öğlen yemeğimide yazayım
1 kase mercimek çorbası 1 kase cacık çorbanın içine 1 dilim wasa parçaladım
çok zevkli ve doyurucu oldu cokacimcoook
naneli limonlu yeşil çayımdan yaptım içine bide tarçın attım çok güsel olduu :içelim:
sıvılarla gitmeye çalışıyorum 1-2 gün böle beslencem
bakalım ne olcak
bu arada karpuz diyeti olayıda çok güzel
ama her akşam yenen et beni bozuyo kafamçokkarıştı
ben et ve balık yemeyi nasıl öğrencem yaa :sm_confused:
güzel gözüküyor mönün..
ben de ya.. eskıden hiç yemezdım..simdi sükredıyorum gene.. ama balık hariç onu cok severım ama onu bıle 2 gun üstüste yiyemem...
benım bır de et yemem için,etin iyi pişmiş olması,hayvansal yagdan arınmıs olması,ve mümkünse iyi marine edilmiş olması gerekıyor..bol baharatla o vahşi kokusundan arındırılmazsa et bana işkence..
sekerim onların kalorisi olmaz ama poset içyorsan pek yararı da olmaz gibime geliyor...kıslar bide bişi sorcam ben tang içsem noolur??
çok kalorilimidir?*
arkasında 1 bardak 21 cal yazıyo ama bilemedim :sinifsinif:
bide içtiğim yeşilçayın ne biliim işte çeşit çeşit bitki çayı içiyorum
elma çayı form çayı portakallı yeşil çay bergamotlu yeşilçay...... bunların kalorisi varmıdırki CADIARZU
Sara et ve balık çok önemli besin değerleri içeriyor,
İlerde sende çok büyük zararlar yaratabilir.
Bence bunları düşünüp yemeye çalışmalısın.
Ben tam bi kırmızı et düşkünüyüm, görünce aynen böyle oluyorum delikafadulden
1 yılda 5 kg aldıranda bu düşkünlüğüm olmuştu :sinifsinif:
kızlar döktürmüşsünüz geneeeeeee bu ara topic hareketli ohhh ne güzel ben bikinimi aldım geldim cicişler tabi yandan can simitlerim fırladı gerçi yüzme biliyorum ama eğer boğulma tehlikesi atlatırsam onlar beni korur kesin kaydirigubbakcemile3
kırmızı et azı karar çoğu zarar bir besin..ayda 4kezden fazla tüketilmemeli zaten.. beyaz etle yetinmeye calıs bence.. estetik kaygıyı gectım,kolestrol,trigliserid falan.. cok zararlı
aaaaa... biz de aynı tarihte çıkıyoruz:))))hakkaten karşılaşsak ne hoş olurzemuszemusben de seni tanırım gibi geliyor lunacımkaydirigubbakcemile3yanında kocaman çocuğu olup da böyle güzel kalmış kaç anne var ki zatenkaydirigubbakcemile5
selamlar..
kıtap okuyordum.konsantre olamadım bir türlü
ne var ne yok bakayım dedım
bir arkadasımız soruyordu masumiyet müzesini.. bugun ona basladım..ilerleyınce bahsederım kitaptan gene...
gunaydın Diyet Gruplarının en aktif , en elit ,en azimli ve kararlı topiği opuyorumnanaktan
nasılsınız bayanalr,fiume,fibula,lunapiena,mavibenek,sabun,evlibarklı,,
yazın bu sıcak gunlerınde dıyet nasıl gıdıyor.....ben mavıbeneğin dedıgı gıbı kıyafetsızz bh tuvaletten sonra tartılıyorum hala 59.700 üm...ama pes etmicemm,,,ztn alt dıslerıme tel taktrdım bırsey yıyemıorum hep sıvı hep sıvı ıkı gundur mafoldumben
günaydın hanımlarrrrr . . .
süpriiz kilo çizelgemde bu sabah itibari ile 60.2 yi gördü delikafadulden opuyorumnanaktan mutluyummmmm . . .
isteyen herkeşlerin başınaaaa . . .
sositososito
ve son bi kaç gündür hiç düşünmedim kilo kaybedip kaybetmediğimi yani kesinlikle kafaya takmadığımızda bunu stress yapmayıp sağlıklı beslendiğimizde mümkün kilo kaybııııı . . .
ilk hedefim 58 di yine sağlıklı beslenmeye deneye devam 58 olsamda olur olmasamda . . .
bugün resim eklemek istedim.pc de bulduğum bana ait tek fotoğraf.eccik küçük ama idare edin.
![]()
kızlar burçlarınız nedir
erkeklerin en nefret ettiği soru:)
benımki aslan,yükselen yengeç,çok etkiliyo benı yengeç(herşeye ağlıyorum)
kızlar döktürmüşsünüz geneeeeeee bu ara topic hareketli ohhh ne güzel ben bikinimi aldım geldim cicişler tabi yandan can simitlerim fırladı gerçi yüzme biliyorum ama eğer boğulma tehlikesi atlatırsam onlar beni korur kesin kaydirigubbakcemile3
Fiumeye katılıyorum, süt grubuna bende hayranım cokacimcoook
Sara et ve balık çok önemli besin değerleri içeriyor,
İlerde sende çok büyük zararlar yaratabilir.
Bence bunları düşünüp yemeye çalışmalısın.
Ben tam bi kırmızı et düşkünüyüm, görünce aynen böyle oluyorum delikafadulden
1 yılda 5 kg aldıranda bu düşkünlüğüm olmuştu :sinifsinif:
sekerim onların kalorisi olmaz ama poset içyorsan pek yararı da olmaz gibime geliyor...
kırmızı et azı karar çoğu zarar bir besin..ayda 4kezden fazla tüketilmemeli zaten.. beyaz etle yetinmeye calıs bence.. estetik kaygıyı gectım,kolestrol,trigliserid falan.. cok zararlı
Hayırlı olsun, çok yakışacak bence :lepi:
Bende en aza indirdim canım, tavuk ve balık yemeye dikkat ediyorum.
Izgara çeşidi seçtiğim için fazla yağlı da olmuyor.
Fibula mükemmel olmuş,
Ellerine sağlık tatlım.
opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ben ben ben...Tatile götürecektim o kitabı ama sanırım biraz bunalımmış,vazgeçtim..Sonra okuyacağım...zemuszemus
Geçmiş olsun (mu denir?)..Çabuk tarafından faydasını görürsün iyişallah...opuyorumnanaktan
Canım sabuncummm..Gözün aydın,tez tarafından dahası gelir iyişallah..opuyorumnanaktan
Canım yaa ne şekermişsin hakket...opuyorumnanaktan
Ben de aslanım ve yükselenim yengeç...Şimdi de sulugözlüyüm ama çocukken hiç susmazmışım.(zavallı anneciğim ve babacığım,çok çekmişler benden)
Ben de geçen hafta aldımmm,hemi de iki tanezemuszemus..Biri mor,biri yeşil çiçekli...Galleria YKM'de hiçbir şey bulamamıştım,Cevahir YKM'de çok çeşit var,oradan aldım.Alacaklara ve çeşit bulamayanlara duyurulur...