• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim bugün kahvaltıda 1 bardak çay (tek esmer şeker attım )diet ekmek (1 adet) biraz peynir domates salata 3 köfte yedim daha henüz bişey yemedim yoğurtta kalmadı şimdi yoğurt almaya gidicem 4 günde 2 kilo 250 gr yogut bitirdim tek başına :P ama 1,5 kilo verdim :P daha verirdim ama dün fazla yiyemedim yoğurt :( sonuydu şimdi gidip alayım :) ayranımı yapıp içeyim ama yoğurda yakın bu arada fibula resimde çok tatlı çıkmışsın :) sende herhalde 25 falan yasın :) ben yine gelirim akşam :) aa sahi kahvaltıdan sonra bide 3 bisküvi yedim :P bide nescafe içtim fındıklısından :P

Karpuz diyetinin 1. günü

Sabah:
- Aç karnına 2 bardak su
- 1 dilim karpuz
- 30 gr. ( bir kibrit kutusu büyüklüğünde )
- 1 dilim light ekmek

Öğle:
- 1 dilim karpuz
- 30 gr. peynir
- 1 dilim light ekmek

Ara öğün:
- 1 dilim karpuz

Akşam:
- 200 gr. ızgara tavukgöğsü
- Salata
- 1 dilim light ekmek

Gece:
- 1 dilim karpuz
- 1 dilim light ekmek

Karpuz diyetinin 2. günü

Sabah:
- Aç karnına 2 bardak su
- 1 dilim karpuz
- 1 fincan çay
- 1 adet yumurta
- 1 dilim light ekmek

Öğle:
- 1 dilim karpuz
- 200 gr. patlıcan Salatası
- 200 gr. light yoğurt
- 1 dilim light ekmek

Ara öğün:
- 1 dilim karpuz

Akşam:
- 200 gr. ızgara biftek ya da yağsız teflonda sote yapılmış 200 gr. kuşbaşı et
- Salata
- 1 dilim light ekmek

Gece:
- 1 dilim karpuz
- 30 gr. peynir

Karpuz diyetinin 3. günü

Sabah:
- Aç karnına 2 bardak su
- 1 fincan çay
- 1 dilim light ekmek

Öğle:
- 200 gr. balık
- Salata
- 1 dilim light ekmek

Ara öğün:
- 1 dilim karpuz

Akşam:
- 200 gr. light yoğurt
- Haşlanmış kabak

Gece:
- 1 dilim karpuz
- 30 gr. peynir

Karpuz diyetinin 4. günü

Sabah:
- Aç karnına 2 bardak su
- 1 dilim karpuz
- 1 dilim light ekmek

Öğle:
- Yağsız mantar sote
- 1 dilim light ekmek

Ara öğün:
- 1 dilim karpuz
- 200 gr. light yoğurt

Akşam:
- 200 gr. yağsız kıymayla yapılmış köfte
- Salata

Gece:
- 1 dilim karpuz
- 30 gr. peynir

Karpuz diyetinin 5. günü

Sabah:
- Aç karnına 2 bardak su
- 1 dilim karpuz
- 30 gr. peynir

Öğle:
- Fırında kabak mücver
- 1 dilim light ekmek
- Salata

Ara öğün:
- 1 dilim karpuz

Akşam:
- 200 gr. kuşbaşı et ve karışık sebzelerle hazırlanmış fırında güvenç
- Salata

Gece:
- 1 dilim light ekmek
- 1 dilim karpuz

Karpuz diyetinin 6. günü

Sabah:
- Aç karnına 2 bardak su
- 1 dilim karpuz
- 2 yumurta akı, bir yumurta sarısı ve 30 gr. peynirle yapılmış omlet
- 1 dilim light ekmek
- Salatalık
- Domates

Öğle:
- 200 gr. light yoğurt
- Haşlanmış sebze

Ara öğün:
- 1 dilim karpuz
- 1 dilim light ekmek
- 30 gr. peynir

Akşam:
- 200 gr. light yoğurt
- Haşlanmış sebze
- Salata

Gece:
- 1 dilim karpuz
- 30 gr. peynir
- 1 dilim light ekmek

Karpuz diyetinin 7. günü

Sabah:
- Aç karnına 2 bardak su
- 1 dilim karpuz
- 1 dilim light ekmek

Öğle:
- 200 gr. light yoğurt
- Haşlanmış sebze
- 1 dilim sebze
- 1 dilim karpuz

Ara öğün:
- 1 dilim karpuz
- 1 dilim light ekmek

Akşam:
- 200 gr. balık buğlama
- Salata
- 1 dilim light ekmek

Gece:
- 1 dilim karpuz

kızlar öğlen yemeğimide yazayım
1 kase mercimek çorbası 1 kase cacık çorbanın içine 1 dilim wasa parçaladım
çok zevkli ve doyurucu oldu cokacimcoook
naneli limonlu yeşil çayımdan yaptım içine bide tarçın attım çok güsel olduu :içelim:
sıvılarla gitmeye çalışıyorum 1-2 gün böle beslencem
bakalım ne olcak
bu arada karpuz diyeti olayıda çok güzel
ama her akşam yenen et beni bozuyo kafamçokkarıştı
ben et ve balık yemeyi nasıl öğrencem yaa :sm_confused:

ben geldim bugün kahvaltıda 1 bardak çay (tek esmer şeker attım )diet ekmek (1 adet) biraz peynir domates salata 3 köfte yedim daha henüz bişey yemedim yoğurtta kalmadı şimdi yoğurt almaya gidicem 4 günde 2 kilo 250 gr yogut bitirdim tek başına :P ama 1,5 kilo verdim :P daha verirdim ama dün fazla yiyemedim yoğurt :( sonuydu şimdi gidip alayım :) ayranımı yapıp içeyim ama yoğurda yakın bu arada fibula resimde çok tatlı çıkmışsın :) sende herhalde 25 falan yasın :) ben yine gelirim akşam :) aa sahi kahvaltıdan sonra bide 3 bisküvi yedim :P bide nescafe içtim fındıklısından :P

o dediğin kadar yogurdu ben hep yiyorum..kendımı bıldım bılelı yoğurtsuz sofraya oturmam..bir gün yemesem hasta olurum..krize girerim.. süt grubuna total olarak hayranım zaten ama ben nıye kılo veremıyorum..bünye cok alısık demekki... kafamçokkarıştı
rejime yenı başladıysan 3 kılo vermen çok doğal...

aynen katılıyorum ama ben acıkcası bir haftada ömrumde 2-3 kılovermedım.(bi hafta önce aldıgım taze kılolar hariç)

kızlar öğlen yemeğimide yazayım
1 kase mercimek çorbası 1 kase cacık çorbanın içine 1 dilim wasa parçaladım
çok zevkli ve doyurucu oldu cokacimcoook
naneli limonlu yeşil çayımdan yaptım içine bide tarçın attım çok güsel olduu :içelim:
sıvılarla gitmeye çalışıyorum 1-2 gün böle beslencem
bakalım ne olcak
bu arada karpuz diyeti olayıda çok güzel
ama her akşam yenen et beni bozuyo kafamçokkarıştı
ben et ve balık yemeyi nasıl öğrencem yaa :sm_confused:

güzel gözüküyor mönün..

ben de ya.. eskıden hiç yemezdım..simdi sükredıyorum gene.. ama balık hariç onu cok severım ama onu bıle 2 gun üstüste yiyemem...

benım bır de et yemem için,etin iyi pişmiş olması,hayvansal yagdan arınmıs olması,ve mümkünse iyi marine edilmiş olması gerekıyor..bol baharatla o vahşi kokusundan arındırılmazsa et bana işkence..

kıslar bide bişi sorcam ben tang içsem noolur??
çok kalorilimidir?*
arkasında 1 bardak 21 cal yazıyo ama bilemedim :sinifsinif:
bide içtiğim yeşilçayın ne biliim işte çeşit çeşit bitki çayı içiyorum
elma çayı form çayı portakallı yeşil çay bergamotlu yeşilçay...... bunların kalorisi varmıdırki CADIARZU

güzel gözüküyor mönün..

ben de ya.. eskıden hiç yemezdım..simdi sükredıyorum gene.. ama balık hariç onu cok severım ama onu bıle 2 gun üstüste yiyemem...

benım bır de et yemem için,etin iyi pişmiş olması,hayvansal yagdan arınmıs olması,ve mümkünse iyi marine edilmiş olması gerekıyor..bol baharatla o vahşi kokusundan arındırılmazsa et bana işkence..

valla fiumcumm bana hertürlü işkence oluyo ama neden bilmiyorum böle ağzımda büyüyo sanki haftada 1 kere tavuk veya köfte yediğim zaman kendimi iyi et yemiş sayıyorum :sinifsinif:

Sara et ve balık çok önemli besin değerleri içeriyor,
ılerde sende çok büyük zararlar yaratabilir.
Bence bunları düşünüp yemeye çalışmalısın.

Ben tam bi kırmızı et düşkünüyüm, görünce aynen böyle oluyorum delikafadulden
1 yılda 5 kg aldıranda bu düşkünlüğüm olmuştu :sinifsinif:

kıslar bide bişi sorcam ben tang içsem noolur??
çok kalorilimidir?*
arkasında 1 bardak 21 cal yazıyo ama bilemedim :sinifsinif:
bide içtiğim yeşilçayın ne biliim işte çeşit çeşit bitki çayı içiyorum
elma çayı form çayı portakallı yeşil çay bergamotlu yeşilçay...... bunların kalorisi varmıdırki CADIARZU
sekerim onların kalorisi olmaz ama poset içyorsan pek yararı da olmaz gibime geliyor...

İlerde sende çok büyük zararlar yaratabilir.

kırmızı et azı karar çoğu zarar bir besin..ayda 4kezden fazla tüketilmemeli zaten.. beyaz etle yetinmeye calıs bence.. estetik kaygıyı gectım,kolestrol,trigliserid falan.. cok zararlı

kızlar döktürmüşsünüz geneeeeeee bu ara topic hareketli ohhh ne güzel ben bikinimi aldım geldim cicişler tabi yandan can simitlerim fırladı gerçi yüzme biliyorum ama eğer boğulma tehlikesi atlatırsam onlar beni korur kesin kaydirigubbakcemile3

kızlar döktürmüşsünüz geneeeeeee bu ara topic hareketli ohhh ne güzel ben bikinimi aldım geldim cicişler tabi yandan can simitlerim fırladı gerçi yüzme biliyorum ama eğer boğulma tehlikesi atlatırsam onlar beni korur kesin kaydirigubbakcemile3

Hayırlı olsun, çok yakışacak bence :lepi:

kırmızı et azı karar çoğu zarar bir besin..ayda 4kezden fazla tüketilmemeli zaten.. beyaz etle yetinmeye calıs bence.. estetik kaygıyı gectım,kolestrol,trigliserid falan.. cok zararlı

Bende en aza indirdim canım, tavuk ve balık yemeye dikkat ediyorum.
Izgara çeşidi seçtiğim için fazla yağlı da olmuyor.

Fibula mükemmel olmuş,
Ellerine sağlık tatlım.
opuyorumnanaktan

aaaaa... biz de aynı tarihte çıkıyoruz:))))hakkaten karşılaşsak ne hoş olurzemuszemusben de seni tanırım gibi geliyor lunacımkaydirigubbakcemile3yanında kocaman çocuğu olup da böyle güzel kalmış kaç anne var ki zatenkaydirigubbakcemile5

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selamlar..
kıtap okuyordum.konsantre olamadım bir türlü
ne var ne yok bakayım dedım
bir arkadasımız soruyordu masumiyet müzesini.. bugun ona basladım..ilerleyınce bahsederım kitaptan gene...

Ben ben ben...Tatile götürecektim o kitabı ama sanırım biraz bunalımmış,vazgeçtim..Sonra okuyacağım...zemuszemus

gunaydın Diyet Gruplarının en aktif , en elit ,en azimli ve kararlı topiği opuyorumnanaktan

nasılsınız bayanalr,fiume,fibula,lunapiena,mavibenek,sabun,evlibarklı,,
yazın bu sıcak gunlerınde dıyet nasıl gıdıyor.....ben mavıbeneğin dedıgı gıbı kıyafetsızz bh tuvaletten sonra tartılıyorum hala 59.700 üm...ama pes etmicemm,,,ztn alt dıslerıme tel taktrdım bırsey yıyemıorum hep sıvı hep sıvı ıkı gundur mafoldumben

Geçmiş olsun (mu denir?)..Çabuk tarafından faydasını görürsün iyişallah...opuyorumnanaktan

günaydın hanımlarrrrr . . .
süpriiz kilo çizelgemde bu sabah itibari ile 60.2 yi gördü delikafadulden opuyorumnanaktan mutluyummmmm . . .
isteyen herkeşlerin başınaaaa . . .

sositososito

ve son bi kaç gündür hiç düşünmedim kilo kaybedip kaybetmediğimi yani kesinlikle kafaya takmadığımızda bunu stress yapmayıp sağlıklı beslendiğimizde mümkün kilo kaybııııı . . .

ilk hedefim 58 di yine sağlıklı beslenmeye deneye devam 58 olsamda olur olmasamda . . .

Canım sabuncummm..Gözün aydın,tez tarafından dahası gelir iyişallah..opuyorumnanaktan

bugün resim eklemek istedim.pc de bulduğum bana ait tek fotoğraf.eccik küçük ama idare edin.
bennzng.jpg

Canım yaa ne şekermişsin hakket...opuyorumnanaktan

kızlar burçlarınız nedir

erkeklerin en nefret ettiği soru:)

benımki aslan,yükselen yengeç,çok etkiliyo benı yengeç(herşeye ağlıyorum)

Ben de aslanım ve yükselenim yengeç...Şimdi de sulugözlüyüm ama çocukken hiç susmazmışım.(zavallı anneciğim ve babacığım,çok çekmişler benden)

Ben de geçen hafta aldımmm,hemi de iki tanezemuszemus..Biri mor,biri yeşil çiçekli...Galleria YKM'de hiçbir şey bulamamıştım,Cevahir YKM'de çok çeşit var,oradan aldım.Alacaklara ve çeşit bulamayanlara duyurulur...

Son düzenleme:
Fiumeye katılıyorum, süt grubuna bende hayranım cokacimcoook

süt grubuna bende hayranım süt peynir ve yoortsuz bi gün düşünemiyorum ama olay et ve balığa gelince ciyaaak :umursamaz:

İlerde sende çok büyük zararlar yaratabilir.

biliyorum tatlım biliyorum hatta et ve balık ürünlerini yeterli tüketmediğim için göz çevremde beyaz yağ bezesi gibi şeyler çıkıyo annem adının mila olduğunu söylüyo :sinifsinif: düzenli et balık tüketmedğim sürecede gitmiceklermişşş mafoldumben

sekerim onların kalorisi olmaz ama poset içyorsan pek yararı da olmaz gibime geliyor...

datlum kimini poşet kimini en hakikisinden tüketiyorum değişiyo yani :içelim:

:roflol: :roflol:

Bugün yediklerimi bayağı abarttım sanıyorum...
Sabah:

Ilık sirkeli-ballı su

Yarım saat sonra:
1 az yağda yumurta-omlet
1/2 kk peynir
3 yeşil zeytin
1 adet domates
1 dilim light ekmek
1 kupa çay

Öğlen:
1 tane biber dolma (kayınvalidem döktürmüştü gene)
2 ısırık lahmacun
1 bardak çamlıca gazoz

Akşam da tavuk pirzola var...

Hayırlı olsun, çok yakışacak bence :lepi:

Bende en aza indirdim canım, tavuk ve balık yemeye dikkat ediyorum.
Izgara çeşidi seçtiğim için fazla yağlı da olmuyor.

Fibula mükemmel olmuş,
Ellerine sağlık tatlım.
opuyorumnanaktan

ciciş teşekkür ederim opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben ben ben...Tatile götürecektim o kitabı ama sanırım biraz bunalımmış,vazgeçtim..Sonra okuyacağım...zemuszemus

Geçmiş olsun (mu denir?)..Çabuk tarafından faydasını görürsün iyişallah...opuyorumnanaktan

Canım sabuncummm..Gözün aydın,tez tarafından dahası gelir iyişallah..opuyorumnanaktan

Canım yaa ne şekermişsin hakket...opuyorumnanaktan

Ben de aslanım ve yükselenim yengeç...Şimdi de sulugözlüyüm ama çocukken hiç susmazmışım.(zavallı anneciğim ve babacığım,çok çekmişler benden)

Ben de geçen hafta aldımmm,hemi de iki tanezemuszemus..Biri mor,biri yeşil çiçekli...Galleria YKM'de hiçbir şey bulamamıştım,Cevahir YKM'de çok çeşit var,oradan aldım.Alacaklara ve çeşit bulamayanlara duyurulur...

bana çok uzak oralar..ama oralarda gerçkten süper şeyler var bilirimmm
kaydirigubbakcemile5

Back
X