• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sıvı ağırlıklı beslenme olayı çok sarsmadı gibi
sabahtan akşama kadar yediğim içtiğim şeyleri yazıyorumm
sabah 1 kupa nescafe 1 paket meyveli form püsküüt
1 kupa elma tarçın çayı
1 kupa açık çay
öğlen 1 kase mercimek çorbası (içine 1 dilim wasa ekmek doğranmış)
1 kase cacık boll naneli
1 kupa süt
3 kupa kendi hazırladığım naneli tarçınlı ve limonlu yeşilçay (soğuk soğuk çok güzeldi)
3 litreye yakın su
akşamada kavun karpuz ve az peynir düşünüyorum
su ve bitki çayı içmeye devam
hatta yatmadan önce bi bardak süt içebilirim
bolllcaaaa :içelim: :içelim: :sm_cool:

lülülülülülü
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ben ben ben...Tatile götürecektim o kitabı ama sanırım biraz bunalımmış,vazgeçtim..Sonra okuyacağım...zemuszemus

selam Lunacım, dün başladım. şimdi baktım 80.sayfada falanım..henüz bunalım bir tarafını görmedim,ilerleyen sayfalarda olabir ama ..70lerde geçiyor,yeşilçam tadında..
bence tatile roman götürme,sürükleyici olursa pilaja yapıştırıyor insanı sırnaşık şey
bence deneme türünde,yada politik içerikli bir şeyler alman yanına daha iyi olur.
bu arada netleştirdiniz sanırım tatilde nerede olacağınızı.. gökova???

Geçmiş olsun (mu denir?)..Çabuk tarafından faydasını görürsün iyişallah...opuyorumnanaktan

Canım sabuncummm..Gözün aydın,tez tarafından dahası gelir iyişallah..opuyorumnanaktan

Canım yaa ne şekermişsin hakket...opuyorumnanaktan

Ben de aslanım ve yükselenim yengeç...Şimdi de sulugözlüyüm ama çocukken hiç susmazmışım.(zavallı anneciğim ve babacığım,çok çekmişler benden)

Ben de geçen hafta aldımmm,hemi de iki tanezemuszemus..Biri mor,biri yeşil çiçekli...Galleria YKM'de hiçbir şey bulamamıştım,Cevahir YKM'de çok çeşit var,oradan aldım.Alacaklara ve çeşit bulamayanlara duyurulur...

Bugün yediklerimi bayağı abarttım sanıyorum...
Sabah:

Ilık sirkeli-ballı su

Yarım saat sonra:
1 az yağda yumurta-omlet
1/2 kk peynir
3 yeşil zeytin
1 adet domates
1 dilim light ekmek
1 kupa çay

Öğlen:
1 tane biber dolma (kayınvalidem döktürmüştü gene)
2 ısırık lahmacun
1 bardak çamlıca gazoz

Akşam da tavuk pirzola var...

neresi abartı anlamadım ben ..

ya da benim içimde bir fil var sırnaşık şey

ciciş teşekkür ederim opuyorumnanaktan

bana çok uzak oralar..ama oralarda gerçkten süper şeyler var bilirimmm
kaydirigubbakcemile5

nedenki..pendikten 40dk da falan rahat gidersin ..trafık yoksa ama bu ara köprüde şerit problemı var.. her zaman trafik var..karsıya gecmeye ödüm kopuyor..bu ara gitme cevahire falan laelaelaelaelae

mrb kıslar.ya vallahı sıze yetısmek ımkansız..ben genelde hıc yedıklerımı yazmam ama bugn kı komık ondan yazmak ıstedım...aslnda adet halıne getrıp yazsam ıı olur..belkı buraya yazacm dıye daha da dıkkat ederım..
sbh: bır fıncan cay ile kakaolu pıknık bıskuvı varya o paketın yarısı.
öğle: yarım kase domates corbası(ıgrenctı tadı ), 5-6 küp patates ezmesi
ara: bir tane şeftali ve yarım kakaolu pıknık
akşamda buyuk ıhtımalle corba ve ayran yada yogurt olur..

o dediğin kadar yogurdu ben hep yiyorum..kendımı bıldım bılelı yoğurtsuz sofraya oturmam..bir gün yemesem hasta olurum..krize girerim.. süt grubuna total olarak hayranım zaten ama ben nıye kılo veremıyorum..bünye cok alısık demekki... kafamçokkarıştı

aynen katılıyorum ama ben acıkcası bir haftada ömrumde 2-3 kılovermedım.(bi hafta önce aldıgım taze kılolar hariç)

:P ama ben öğün olarak tüketiyorum pilavın yanında yerseniz normal hatta daha da kilo aldırır benim püf noktam bu :) kahvaltı yapıyorum aksam yemegıne kadar ara öğün olarak sadece ayran içiyorum :) ama aksam yemegıyle ya da kahvaltıda yerseniz yiyeceğine göre değişiyor mesela kuru fasulye ve pilav yan yana olunca da cok kalori aldırıyor normale göre siz kesin pilavın yanında kaşıkladıklarınızı söylüyosunuz :P daha birçok yemeğin yanında yerseniz kalori daha da yapabilir ama tabi bazılarında ayrıca öğün olarak sadece yoğurt yerseniz anca vermenize yardımcı olur sen pilavı kaşıkla yanında yoğurduda bide kilo vermeyi düşün oh valla :P almadığınıza dua edin :)

lülülülülülü

neresi abartı anlamadım ben ..

ya da benim içimde bir fil var sırnaşık şey

nedenki..pendikten 40dk da falan rahat gidersin ..trafık yoksa ama bu ara köprüde şerit problemı var.. her zaman trafik var..karsıya gecmeye ödüm kopuyor..bu ara gitme cevahire falan laelaelaelaelae

bu sıcaakt oralara bikini için nasıl giderim ciciş.bi gün beraber gidelim kaydirigubbakcemile5

:P ama ben öğün olarak tüketiyorum pilavın yanında yerseniz normal hatta daha da kilo aldırır benim püf noktam bu :) kahvaltı yapıyorum aksam yemegıne kadar ara öğün olarak sadece ayran içiyorum :) ama aksam yemegıyle ya da kahvaltıda yerseniz yiyeceğine göre değişiyor mesela kuru fasulye ve pilav yan yana olunca da cok kalori aldırıyor normale göre siz kesin pilavın yanında kaşıkladıklarınızı söylüyosunuz :P daha birçok yemeğin yanında yerseniz kalori daha da yapabilir ama tabi bazılarında ayrıca öğün olarak sadece yoğurt yerseniz anca vermenize yardımcı olur sen pilavı kaşıkla yanında yoğurduda bide kilo vermeyi düşün oh valla :P almadığınıza dua edin :)

ama tabi bide ayran dediğim yoğurda yakın :) aslında yoğurt verdiriyo ama yoğurt yiyince yetmiyo bana daha da acıktırıyo ayran olunca tok tutuyo bişey istemiyo canım niyeyse :) bide yoğurdun özelliği karın bölgesinde yağları yaktırıyo bu kanıtlanmış bile deneyle hemde yoğurt kanser başlangıcını önlüyo çoğu diyetisyen yoğurdu öneriyor dikkat ettiyseniz sindirimde bozukluk varsa düzenliyor ondan keşke diyetisyen olsaydım :) yanlış bölümü seçmişim :P

ama tabi bide ayran dediğim yoğurda yakın :) aslında yoğurt verdiriyo ama yoğurt yiyince yetmiyo bana daha da acıktırıyo ayran olunca tok tutuyo bişey istemiyo canım niyeyse :) bide yoğurdun özelliği karın bölgesinde yağları yaktırıyo bu kanıtlanmış bile deneyle hemde yoğurt kanser başlangıcını önlüyo çoğu diyetisyen yoğurdu öneriyor dikkat ettiyseniz sindirimde bozukluk varsa düzenliyor ondan keşke diyetisyen olsaydım :) yanlış bölümü seçmişim :P

mesela az önce light yoğurt yedim 3-5 kaşık! yemek yemek bile istemiyo canım ama yerim yine de sonucta yemezsen metabolizman calısmaz tabi çok yememek lazım 1 kase çorba 2 köfte salata yeter ben kola bile içmiyorum :P içeceksiz aksam yemeği eskiden kola meyva suyu hep ıcerdım gercı meyva suyu pek kalori yapmaz ama olsun bide karın bölgemde eskiye göre biraz incelme var tabi ince diil ama eskiye göre 60 ken nasıldım 59 ken nasılım :P 1 kiloda bile fark etti çünkü yoğurt eritiyo :) annem şaşırıyo nasıl az yiyorum die ama yoğurt ve ayranın etkisi :P bende işe yarayınca annemide babamıda kardeşimide aynı methodla rejime sokacagım :) zaten farkederler zamanla :) ister istemez onlarda başlar :) bide bu diyet bana ağır gelmiyo neşem yerinde 64 ten 60,5 a düşmekte zorlanmıştım resmen ya ama bu diyet insanı rahat hissettiriyo :) ne yeşil çaya gerek var ne yürüyüşe ne harekete 2 öğün ye aradada ayran iç tamam :) zaten ayran karnını şişiriyo çok yemiş gibi oluyosun ama 2-3 günde tartı tam tersini söylüyo :)

ben yemek yedim bile neler yedim yazayım :)
3-5 kaşık yoğurt ve 20 dk sonra ise akşam yemeği
akşam yemeği: 2 kaşık şehriye çorbası ve 1 kaşık patates yemeği (tabi kaşık dediğim kepçe ile normal yemek kaşığı arası bi kaşık) zemuszemus 1 dilim kepekli ekmek ve salata :) karnım şişti gibi hissediyorum eskiden olsaydı nasıl yerdim yazayım :P 1 tabak dolusu çorba 1 tabak dolusu patates yemeği 2 dilim kepek ekmek salata ve meyve suyu olurdu :P farka bakın :) işin garibi eskiden yemek sonrası kaç çay içerdim tatlı yerdim ya da bisküvi şimdi hiç canım istemiyo :) bu netteki bilgiler sağolsun :) iyiki internet var ama tabi suda içiyorum günde 4-5 bardak :) onuda unutmamak lazım :) hap falan hep hikaye :) gerçek olanları zaten Allah bize vermiş :) :1rolleyes:

gunaydın Diyet Gruplarının en aktif , en elit ,en azimli ve kararlı topiği opuyorumnanaktan

nasılsınız bayanalr,fiume,fibula,lunapiena,mavibenek,sabun,evlibarklı,,
yazın bu sıcak gunlerınde dıyet nasıl gıdıyor.....ben mavıbeneğin dedıgı gıbı kıyafetsızz bh tuvaletten sonra tartılıyorum hala 59.700 üm...ama pes etmicemm,,,ztn alt dıslerıme tel taktrdım bırsey yıyemıorum hep sıvı hep sıvı ıkı gundur mafoldumben
hayırlısı olsun canım..biraz zahmet çekeceksin belki tellerden ama sonuç mükemmel oluyor...
waaaaw bunların bazılarından günde bir öğün yiyip başka bişey yememek lazım ben zamanında üç öğün bunlardan bile yedim eee o kadar kiloyu almak kolay olmadı.kilo almakta meziyetim dimi :roflol:

hakikaten caydırıcı ciciş kafamçokkarıştı

günaydın, bende o şekilde tartılıyorum zateen doğru olanda o ciciş
tellerin hayırlı olsun bu arada alışman zor olucak ama sonuç harika olucak
:lepi:

GÜNAYDIN KIZLARR

sen 4 ay boyunca diyet yap 13 kilo ver sonra tatil lafını duyunya diyet yapsanda kilo almaya başla :1shok: :oklava: :mymeka: :uhm:
ben çözemedim vücudumu kızlar tatili duyunca su toplamaybaşladım sanırım vücudum inanılmaz şiş.
yarın 2 gecelik tatile çıkıyorum dün bikini bakmadığım yer kalmadı göbeğim üzünden hiç birini beğenmedim.ben nerden bikini bulcam yaaaa :bbo:
şimdiden iyi tatiller merviiişopuyorumnanaktan
Günaydın Kızlar, evlibarklı hızınıza zor yetiştim demiş.
Vallahi doğru, kaldığım yerden okuyum dedim anca bitirdim.
Sabahları şekersiz kahvenin zararı varmıdır ki?
Ben alışkanlık ettim bunu, içmezsem ayılamıyorum delikafadulden
yok hazancığım,hatta sabah içilen kahve metobolizmayı hızlandırıyor ama selülit sorunun varsa dikkat!!!
günaydın sakıncası yoksa günlük neler tüketiyorsun,paylaşırmısın..

azmınden dolayı tebrik ediyorum
teşekkürler canım..
ama son bir haftadır yediklerimi yazarsam,hepiniz toplanır döversiniz beni:mymeka:

günaydın hanımlarrrrr . . .
süpriiz kilo çizelgemde bu sabah itibari ile 60.2 yi gördü delikafadulden opuyorumnanaktan mutluyummmmm . . .
isteyen herkeşlerin başınaaaa . . .

sositososito

ve son bi kaç gündür hiç düşünmedim kilo kaybedip kaybetmediğimi yani kesinlikle kafaya takmadığımızda bunu stress yapmayıp sağlıklı beslendiğimizde mümkün kilo kaybııııı . . .

ilk hedefim 58 di yine sağlıklı beslenmeye deneye devam 58 olsamda olur olmasamda . . .
süpersin sabunuuuum:lepi:tebrikleralkisalkisalkis:hooray::teytey::nazar:
bugün resim eklemek istedim.pc de bulduğum bana ait tek fotoğraf.eccik küçük ama idare edin.
bennzng.jpg
fıstııııııkopuyorumnanaktan
:1shok: bende korktum şimdi.aynı gün bende seni gördüm heralde.ikimiz yemk mi yioduk rejim filan bişi konuşuyoduk.noliyi bizeekafamçokkarıştı
Bismillahirrahmanirrahim:)noluyo size kızlar...e eliniz değince benim içinde bi rüyaya yatarsınız dimi:kedi:
heyo kızlar bn geldimmmmmmm özlediniz mi beni bakiim
kız sen nerelerdeydin???hoşgeldina.s.
ben yemek yedim bile neler yedim yazayım :)
3-5 kaşık yoğurt ve 20 dk sonra ise akşam yemeği
akşam yemeği: 2 kaşık şehriye çorbası ve 1 kaşık patates yemeği (tabi kaşık dediğim kepçe ile normal yemek kaşığı arası bi kaşık) zemuszemus 1 dilim kepekli ekmek ve salata :) karnım şişti gibi hissediyorum eskiden olsaydı nasıl yerdim yazayım :P 1 tabak dolusu çorba 1 tabak dolusu patates yemeği 2 dilim kepek ekmek salata ve meyve suyu olurdu :P farka bakın :) işin garibi eskiden yemek sonrası kaç çay içerdim tatlı yerdim ya da bisküvi şimdi hiç canım istemiyo :) bu netteki bilgiler sağolsun :) iyiki internet var ama tabi suda içiyorum günde 4-5 bardak :) onuda unutmamak lazım :) hap falan hep hikaye :) gerçek olanları zaten Allah bize vermiş :) :1rolleyes:

afiyet olsun ayrancı güzeli:)

işte bu sabah alınmış ölçülerim canlarım:kedi:
göğüs:91
bel:68
kalça:92
ben hakkaten zayıfladımmı ne:))))kaydirigubbakcemile3

afiyet olsun ayrancı güzeli:)
SAOL :)

mavibenek1 işte bu sabah alınmış ölçülerim canlarım
ben hakkaten zayıfladımmı ne:))))

85 TEN 56 YA DÜŞÜP ZAYIFLADIM MI NE DİYE Mİ SORUYOSUN :) 29 KİLO VERMİŞSİN ZAYIFLAMADIĞINI DÜŞÜNÜYOSAN HALA NE DİYEYİM SANA :) İLAHİ SEN kaydirigubbakcemile3

kızlaaar,değerli fikirlerinize ihtiyacım var...
yarın akşam düğüne gideceğiz..civciv sarısı bir elbise giymeyi planlıyorum..ne renk göz makyajı yapmalıyım???(hiç beceremem göz makyajı yapmayı:(((( )

faydalı bilgilerin için tesekkürler..
sebzenin yanında tüketiyorum canım..hep light tüketiyorum ve ayrıca ara öğünlerimde de yer verıyorum. cok sevdıgım ıcın. ayrıca pilavın yanında da tüketmekte zarar yoktur. yeterki pilav ölculu,yagsız ve kepeklı olsun..cok da faydalıdır.kepekli pirinc ve yagsız yogurt kalınbagırsagın kenarlarına yapışan zararlı bakterileri vucuttan atmaya yararki bu da bagırsak kanserini önler..saglıklı beslenme acısından önemi ise ; pilav karbonhidrat yogurtsa protein ihtiva ederki bu da yararlı bir öğün demektir.. saglıklı beslenmek için her öğün biraz biraz her besın grubundan tüketmek gerektiği prensibiyle hareket eden bir grubuz...
benım kılo verme güçlüğüm ise halihazırda yaklasık 15 kg vermiş olmamdan ve boyumun bıraz uzun 1.72mt olusundan kaynaklanıyor.. ve ben bu kıloları hep sporla,yani kas kütlemi arttırarak verdım.neticede kas yagdan agır cekıyor.. ve vucutta yag ne kadar azalırsa kalan yagların gitmesi o derece zor oluyor..
işte bu sabah alınmış ölçülerim canlarım:kedi:
ben hakkaten zayıfladımmı ne:))))kaydirigubbakcemile3

abla!
çekil karşımdan kaydirigubbakcemile3

seni kocana şikayet etcem.. manken olacak başımıza bu fıstık diycem... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

SAOL :)

mavibenek1 işte bu sabah alınmış ölçülerim canlarım
ben hakkaten zayıfladımmı ne:))))

85 TEN 56 YA DÜŞÜP ZAYIFLADIM MI NE DİYE Mİ SORUYOSUN :) 29 KİLO VERMİŞSİN ZAYIFLAMADIĞINI DÜŞÜNÜYOSAN HALA NE DİYEYİM SANA :) İLAHİ SEN kaydirigubbakcemile3
bu psikolojiyi ancak yaşayan anlar lalecim:((
ben hala alışamadım yeni vücuduma...kıyafet alırken bile elim hep kocaman bedenlere gidiyor:(((
bazen aynaya bakarken hayal mi görüyorum diye soruyorum kendime...sanki rüyadayım ve birazdan uyanıp eski halimde bulucam kendimi gibi geliyor:(((((((

kızlaaar,değerli fikirlerinize ihtiyacım var...
yarın akşam düğüne gideceğiz..civciv sarısı bir elbise giymeyi planlıyorum..ne renk göz makyajı yapmalıyım???(hiç beceremem göz makyajı yapmayı:(((( )

altın sarısı ışıltılar agırlıklı bir göz makyajı ile mat tonlarda bir ruj ve bronz pudra .. enfes olursun bence..

bi yazı buldum onu sizinle paylaşıcam :)
bi arkadaş bu soruyu sormuş :)
Ben şu anda kendime göre az yiyerek diyete girdim. Aslında diyetlerle ilgili genel sorular sormak istiyorum. Diyetlere gece hafif yiyecekler konuluyor, oysa akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yenmemeli deniliyor. Hangisi doğru ve yatarken hafif bişey yenmeli mi? ıkincisi süt ürünlerini yasaklayan diyetler var. Süt ürünlerinin diyetteki zararı nedir? Son olarak kalorisi az olduğundan ve sevdiğimden çok fazla karpuz yiyorum. Karpuz diyette önerilir mi ve fazla yememin zararı var mıdır? Teşekkürler.

e kolay da ise cevap bu :) ara öğünlerde süt veya ayran diyor dikkat edin :)

Öncelikle sağlıklı ve doğru beslenmede tek yönlü, tek gıda beslenmeleri son derece yanlış. Süt ürünleri kesinlikle tüketilmeli. Karpuzun bir ince dilimi bir porsiyon meyve değerindedir. Akşam yemeklerini zamanında yemenizi öneririm.

- Mutlaka kahvaltı yapın,
- 3 ana 3 ara öğün olmak üzere 6 öğün beslenmeye çalışın.
- Ara öğünlerde süt veya ayran tüketin,
- Yatmadan önce de süt için,
- Uzun süre hiç aç kalmayın,
- Bol su için günde 2-3 litre,
- Bol salata tüketin (yağsız veya az zeytin yağlı)
- Çeşitli meyvelerden tüketmeye çalışın.
- Ekmeği ana öğünlerde 2 ince dilim mutlaka tüketin.
- Çay, kahve ve kolalı içecekleri en aza indirin. Bu içecekler su kaybını hızlandırır.
- Bol bol yürüyüş yapın, eğer yapabiliyorsanız spor yapın

faydalı bilgilerin için tesekkürler..
sebzenin yanında tüketiyorum canım..hep light tüketiyorum ve ayrıca ara öğünlerimde de yer verıyorum. cok sevdıgım ıcın. ayrıca pilavın yanında da tüketmekte zarar yoktur. yeterki pilav ölculu,yagsız ve kepeklı olsun..cok da faydalıdır.kepekli pirinc ve yagsız yogurt kalınbagırsagın kenarlarına yapışan zararlı bakterileri vucuttan atmaya yararki bu da bagırsak kanserini önler..saglıklı beslenme acısından önemi ise ; pilav karbonhidrat yogurtsa protein ihtiva ederki bu da yararlı bir öğün demektir.. saglıklı beslenmek için her öğün biraz biraz her besın grubundan tüketmek gerektiği prensibiyle hareket eden bir grubuz...
benım kılo verme güçlüğüm ise halihazırda yaklasık 15 kg vermiş olmamdan ve boyumun bıraz uzun 1.72mt olusundan kaynaklanıyor.. ve ben bu kıloları hep sporla,yani kas kütlemi arttırarak verdım.neticede kas yagdan agır cekıyor.. ve vucutta yag ne kadar azalırsa kalan yagların gitmesi o derece zor oluyor..

abla!
çekil karşımdan kaydirigubbakcemile3

seni kocana şikayet etcem.. manken olacak başımıza bu fıstık diycem... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
he he 1.65 lik manken:roflol::roflol:
asıl sen çekil benim karşımdan 1.72 boy,muhteşem bir fizik,bebek gibi surat...prenseslerin en güzelikaydirigubbakcemile3

abla abla abla..

sen yazınca heves ettim .. ben de baktım ölcülerime uzun zamandır ölçmemiştim..

cok sasırdım .. basene inanamadım..tam 3 kez ölctum..

91-65-95 olmusum..

1 aydır hatrı sayılır bır kılo kaybım olmamasına ragmen fark var..gercektenzemuszemus

he he 1.65 lik manken:roflol::roflol:
asıl sen çekil benim karşımdan 1.72 boy,muhteşem bir fizik,bebek gibi surat...prenseslerin en güzelikaydirigubbakcemile3

ne yapıcaksın ablacım deve gibi boyu.. türk erkekleri sevmez hem...sen böyle minyon,zarif ve cok güzelsin...

makyaj önerilerimi nasıl buldun...

Back
X