Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden mi???ablacım uykusuzluk cekıyorum feci halde.. yataga girer girmez faltaşı gibi acılıyor gözlerım..
saatse kac olmuş..
sen nıye ayaktasın pekı bu saatte?
Uunca bir ardan sonra yine diyetteyim. 4 kg aldım 2 ay içinde baktım ki hedeflerimden sapıyorum ve tekrar diyete başlamaya karar verdim bu kez farklı bir yöntem deniyorum ve 1 haftayı geride bıraktım sonuç 2 kilo.....
K FLEX i duymuşsunuzdur işte ben o diyete başladım.Günlük menüm şöyle
Sabah kalkınca aç karına elma sirkeli duble bardak su içiyorum arkasından 45 dk nive dinamik sabahlar cdsi ile çalışıyorum (haftada 4 gün )
KAHVALTI : 1Bardak sütle 2 yemek kaşığı kfleksi(ben sadeyi tercih ediyorum) karıştırıp yiyorum (300kal)
ARA : 2 tane salatalık (30 kal)
ÖĞLE 1. SEÇENEK 1kase çorba,2 dilim k.ekmeği,bol salata (genelde bunu yiyorum) (400 kal)
2. SEÇENEK 1 porsiyon z.yağlı sebze,2 dilim k.ekmeği.yoğurt (300-400kal)
3. SEÇENEK 1 porsiyon ızgara (tavuk,balık,köfte),1 dilim k.ekmek.salata (400 kal)
ARA :1 dilim karpuz yada kavun (100 kal)
AKŞAM :K FLEX
sabunnn kısss hedefıne ulastın mı sennn tebrık edıyrorum valla daha yenı sankı sen 63 tun olemı hatırlıyorum neeee
hoşgeldin,şu çizelgendeki sıfır dursun öle,motive oluruz
şimdi gelelim mermaid'e söylediğime;
kızlar sabah tartıldım veeee 60.8 kıloyum tam..
üzerime yapısan 62den kurtuldum...
az yiyerek,aşırı spor yaparak ve şok diyetlere rağbet ederek kılo vermeyen vucudum.. dengeli beslenmeye karsı koyamadı....
umarım bundan sonrası daha kolay olur...her bir kılo vermek ıcın bır aydan fazla beklemem..
öpüyorum hepınızı simdilik ben kahvaltı yapmadım..cok gec kalktım..sabaha dek uyuyamadıgım için..
bye byeee
SABUNUUUUUM nasılsııııın?
kız hem tebriklerimizi görmüyosun hem de kutlamadınız diye kızıyosun:roflol:
şaşkınım sabınım benim:)tekrardan tebrikler ablasnın güzeliiiialkisalkisalkisalkisalkisalkis![]()
yazdıklarını ezberlemeye çalışıyorum.. en kısa zamanda püsküreceğim ilgili kişiye..
bir kere bende en çok neyi seviyorsun dıye sordugumda bana,bana kendımı kral gibi hissetiriyorsun demıstı.. o zaman bende bayıldığı özgüven değil de ne.. ama illa o türk erkeği geni yok mu.. illa cıkıyor bıryerlerden.. kaldı ki ben türkiye ortalamasının cok üstünde nazik,modern,zarif ve macoluktan uzak birini buldugumu düşünüyorum.. ama bu beyfendı de bıle türk geni börtlüyor arada sırada...
günaydınlar.ben uzun bir aradn sonra nihayet lilo çizelgemi değiştirdim.zemuszemusoldumuki?bide 2 günlük lapa diyetine başladım bugün 2.gün inşl şu üstüme yapışan şu 60 sendorumunda kurtulurum.aranızda yapan varmı? ve tabi memnun olan tabiki?opuyorumnanaktan
selamlar 60-69 grubundaki arkadaşlar vereliniortak
ah ahh bilemezsiniz ne kadar cazip geliyor 60-69 rakamları,
inşallah görebilirim bende ne dersiniz?
hepinize güzel bir hafta sonu dilerim canlar a.s.
bir kocaman offfffffffff daha yaaa((
tabiki öncelikle onlar için değil,kendimiz için...
bu ne yaman çelişki anlayamıyorum???hem bizim kendimize güvenimizi ve özel olmamızı seviyorlar...hem de hazmedemiyorlar((
nasıl oluyorda ''ben'' olmadan ''biz''olabileceğimizi düşünebiliyorlarki???
yok öyle yağma!!!hem bizi farklı olduğumuz için sevecekler...hem de bizi farklı kılan özelliklerimizi törpüleyecekler...hakkaten yok böyle birşey..........o zaman bir zahmet sıradan insanlar bulacaklar kendilerine....
kızlar diyette olunca dısarda yemek yemek zor oluyor bilirsiniz..erkek arkadasımla azıcık sorun yasıyoruz bu konuda.. özgürce gezip tozamamaktan canının istedgı her yere gıdememekten sıkayetcı benım dıyet yüzünden... yanında gıtsem ben hafıf takılsam ya da cay ıcsem falan o da sorun oluyor..illa yedırecek...evde beraber yerken de arıza gercı.. az yedın suç,yemeğin yağını süzdün suç..
neyse sımdı sorun şu.. yarın kahvaltıya gıtmek istıyoruz.. ama şerit problemı yuzunden avrupaya gecmek ıstemıyourz . bugun 11kmlık yolu 180dk da aştı da kendılerı..acayıp problemlı köprü bu ara..bakım calısması yüzünden ..anadolu yakasını da cok iyi bılmıyoruz. acık büfe brunch yapan yerlere gıcık oluyorum.. ev baklavası bıle oluyor..bir de hiçbirsey yemıyorum acık büfede kişi bası 35-40 ödenıyor ona göre...
şöyle anadoluda boğazda hafif birseyler yıyebılecegımiz mekan bakıyorum.. ay internetten 2 saattır bakıyorum bulamadım.. benmkı hiçbirsey begenmıyorsunuz kendınız bulun diyip sıyrıldı..
şansıma istanbuldan değilsiniz ama .. belki bileniniz vardır..ya da istanbullu bırı gelır..
sorun bu yani.. ay ne cok sorunluyum..üşenmeden yazdım bir de..
kaydirigubbakcemile3
bu arada abla,şu gelin meselesini okuduktan sonra sana tek bir lafım var..
Seni kesinlikle düğünümde istemiyorum! kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Uunca bir ardan sonra yine diyetteyim. 4 kg aldım 2 ay içinde baktım ki hedeflerimden sapıyorum ve tekrar diyete başlamaya karar verdim bu kez farklı bir yöntem deniyorum ve 1 haftayı geride bıraktım sonuç 2 kilo.....
K FLEX i duymuşsunuzdur işte ben o diyete başladım.Günlük menüm şöyle
Sabah kalkınca aç karına elma sirkeli duble bardak su içiyorum arkasından 45 dk nive dinamik sabahlar cdsi ile çalışıyorum (haftada 4 gün )
KAHVALTI : 1Bardak sütle 2 yemek kaşığı kfleksi(ben sadeyi tercih ediyorum) karıştırıp yiyorum (300kal)
ARA : 2 tane salatalık (30 kal)
ÖĞLE 1. SEÇENEK 1kase çorba,2 dilim k.ekmeği,bol salata (genelde bunu yiyorum) (400 kal)
2. SEÇENEK 1 porsiyon z.yağlı sebze,2 dilim k.ekmeği.yoğurt (300-400kal)
3. SEÇENEK 1 porsiyon ızgara (tavuk,balık,köfte),1 dilim k.ekmek.salata (400 kal)
ARA :1 dilim karpuz yada kavun (100 kal)
AKŞAM :K FLEX
ne cici beddua öyle o kaydirigubbakcemile3
tesekkür ederim..
hep keyif kahvelerin olur inşallah...Günaydın zayıflamak isteyenlerin en azimlileri.
Kızlar gece uyumamışsınız, mavibenek ne güzel yazmışsın.
Değecek insanı bulabilmekte önemlidir tabi dimi.
Elimde kahvem, karşımda gece sohbetiniz.
Ohhh bu kahve daha güzel olamazdı
zemuszemuszemuszemus
aramıza tekrar hoşgeldin gülgülmeza.s.demekki neymiş...topikten uzak kalan kilo alırmııış:)üzülme canım hemencecik verirsin aldıklarını,daha yerleşmemiş kilolar onlar...günaydın herkese :)
hımmmm:)çapkınım zabınımkaydirigubbakcemile5yakışır kardeşimevereliniortak
ulaştım mermaidim benim yaaaa sorma . . .
62 de çok takıldım ben . . .
tmm endülüşümmmm gerçi evlilik için ya da nişan için bi çizelge düşünüyorum şimdilerde . . . ortada bi şey yok ama kaydirigubbakcemile3 evrene o mesajı göndermek gerek . . . kaydirigubbakcemile3
cicim 60 a hoş geldin . . .
ablam sık ziyaret edemiyorum bi şoparın izini sürüyorum demiştim ya oğlak burcu . . .
tüm enerjim ona kaydı . . . :kedi: çapkın zabın oldum . . . :kedi:
değerlendiriyorum bakıyorum ablacığım olabilir miyiz biz diye bir şey olabilir mi . . .
kaydirigubbakcemile3 bahsettiğim oğlakta çok kıskanç fium ya . . .
gerçi sen şu sıralar kahvaltı için yoldasın umarım fazla kaçırmazsın . . .
tabiki görürsün berfin..hatta 50 li kiloları bile görürsün...selamlar 60-69 grubundaki arkadaşlar vereliniortak
ah ahh bilemezsiniz ne kadar cazip geliyor 60-69 rakamları,
inşallah görebilirim bende ne dersiniz?
hepinize güzel bir hafta sonu dilerim canlar a.s.
içimi acıttı yazdığınyazilari keyifle okudum..daha iki saat önce esimle ayni bunlari tartisiyordukmafoldumben
galiba kirdim onu..ama su yukarida yazdiginiz mavibenek..iste tamda sorun bu.."hem bizi farklı olduğumuz için sevecekler...hem de bizi farklı kılan özelliklerimizi törpüleyecekler...hakkaten yok böyle birşey..........o zaman bir zahmet sıradan insanlar bulacaklar kendilerine..." saniyorum yuzyillarboyu bu konu tartisilsa cözümlenmiycek:çok üzgünüm:
offf mesaj bugun yazilmis..bu sabah istanbulda bogazda bir kahvalti!!!! bunun icin neler vermezdim fiume
canım çok gençsin daha!böyle diyetler çok hırpalar seniya bnde yabmak istiyorum bu dieti nasıl snce ya ama bn 17 yasndaym 59 kiloyum ve boyumda 1 60 allahm bnde kilo vermek istyrm