• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ablacım yatayım artık ben..yarın 11 gıbı buluscaz ..uyumaya calısayım..

öpüyorum seni cooook

kendıne çok dikkat et

iyi geceler

ablacım uykusuzluk cekıyorum feci halde.. yataga girer girmez faltaşı gibi acılıyor gözlerım..

saatse kac olmuş..

sen nıye ayaktasın pekı bu saatte?
neden mi???
dekolte umrumda değil benim de prensesim...hiç kimseye hiç bir şey kanıtlamak ve ispatlamak durumunda olmadığımızın,amacımızın dikkat çekmek olmadığının farkına varalı o kadar uzun zaman olduki:(((((((((((
hala uyumadım çünkü bana, sadece bana ait zamanlar bu saatler...evlenip çocuk sahibi olduğunda anlarsın beni ancak:(
özgürlük çok değerli ve vazgeçilmez bir değerdir prenses...ancak değecek insanlar için vazgeçilebilir...bazen onlar için bile dayanılmaz olur mecburiyetin ağırlığı.....işte o zaman nefes alacak zamanlar yaratırsın kendine eğer şanslıysan:(((
şanslıyım ben,kendime ait zamanlar var hala....özgür olabildiğim anlar var!!!
iyi geceler ablasının prensesi...iyi geceler....

Günaydın zayıflamak isteyenlerin en azimlileri.
Kızlar gece uyumamışsınız, mavibenek ne güzel yazmışsın.
Değecek insanı bulabilmekte önemlidir tabi dimi.
Elimde kahvem, karşımda gece sohbetiniz.
Ohhh bu kahve daha güzel olamazdı
zemuszemuszemuszemus

Uunca bir ardan sonra yine diyetteyim. 4 kg aldım 2 ay içinde baktım ki hedeflerimden sapıyorum ve tekrar diyete başlamaya karar verdim bu kez farklı bir yöntem deniyorum ve 1 haftayı geride bıraktım sonuç 2 kilo.....
K FLEX i duymuşsunuzdur işte ben o diyete başladım.Günlük menüm şöyle
Sabah kalkınca aç karına elma sirkeli duble bardak su içiyorum arkasından 45 dk nive dinamik sabahlar cdsi ile çalışıyorum (haftada 4 gün )
KAHVALTI : 1Bardak sütle 2 yemek kaşığı kfleksi(ben sadeyi tercih ediyorum) karıştırıp yiyorum (300kal)
ARA : 2 tane salatalık (30 kal)
ÖĞLE 1. SEÇENEK 1kase çorba,2 dilim k.ekmeği,bol salata (genelde bunu yiyorum) (400 kal)
2. SEÇENEK 1 porsiyon z.yağlı sebze,2 dilim k.ekmeği.yoğurt (300-400kal)
3. SEÇENEK 1 porsiyon ızgara (tavuk,balık,köfte),1 dilim k.ekmek.salata (400 kal)
ARA :1 dilim karpuz yada kavun (100 kal)
AKŞAM :K FLEX

Uunca bir ardan sonra yine diyetteyim. 4 kg aldım 2 ay içinde baktım ki hedeflerimden sapıyorum ve tekrar diyete başlamaya karar verdim bu kez farklı bir yöntem deniyorum ve 1 haftayı geride bıraktım sonuç 2 kilo.....
Sabah kalkınca aç karına elma sirkeli duble bardak su içiyorum arkasından 45 dk nive dinamik sabahlar cdsi ile çalışıyorum (haftada 4 gün )
KAHVALTI : 1Bardak sütle 2 yemek kaşığı kfleksi(ben sadeyi tercih ediyorum) karıştırıp yiyorum (300kal)
ÖĞLE 1. SEÇENEK 1kase çorba,2 dilim k.ekmeği,bol salata (genelde bunu yiyorum) (400 kal)
3. SEÇENEK 1 porsiyon ızgara (tavuk,balık,köfte),1 dilim k.ekmek.salata (400 kal)

Günaydın canım, hoşgeldin.
Bu K flex'in kendi diyet programı mı ?
Bende almayı düşünmüştüm bi ara,
Sitesinde diyet tablosu vardı.
Diyet tablosunun kişiye özel olmasından yanayım.
Bir kişiye yararken, başka birine zarar verecek bir tablo olabiliyor.

günaydınlar.ben uzun bir aradn sonra nihayet lilo çizelgemi değiştirdim.zemuszemusoldumuki?bide 2 günlük lapa diyetine başladım bugün 2.gün inşl şu üstüme yapışan şu 60 sendorumunda kurtulurum.aranızda yapan varmı? ve tabi memnun olan tabiki?opuyorumnanaktan

sabunnn kısss hedefıne ulastın mı sennn tebrık edıyrorum valla daha yenı sankı sen 63 tun olemı hatırlıyorum neeee

ulaştım mermaidim benim yaaaa sorma . . .
62 de çok takıldım ben . . .

hoşgeldin,şu çizelgendeki sıfır dursun öle,motive oluruz

tmm endülüşümmmm gerçi evlilik için ya da nişan için bi çizelge düşünüyorum şimdilerde . . . ortada bi şey yok ama kaydirigubbakcemile3 evrene o mesajı göndermek gerek . . . kaydirigubbakcemile3

:emir_bebek:

şimdi gelelim mermaid'e söylediğime;

kızlar sabah tartıldım veeee 60.8 kıloyum tam..

üzerime yapısan 62den kurtuldum...

az yiyerek,aşırı spor yaparak ve şok diyetlere rağbet ederek kılo vermeyen vucudum.. dengeli beslenmeye karsı koyamadı....

umarım bundan sonrası daha kolay olur...her bir kılo vermek ıcın bır aydan fazla beklemem..

öpüyorum hepınızı simdilik ben kahvaltı yapmadım..cok gec kalktım..sabaha dek uyuyamadıgım için..

bye byeee

cicim 60 a hoş geldin . . .

SABUNUUUUUM nasılsııııın?
kız hem tebriklerimizi görmüyosun hem de kutlamadınız diye kızıyosun:roflol:
şaşkınım sabınım benim:)tekrardan tebrikler ablasnın güzeliiiialkisalkisalkisalkisalkisalkis:nazar:

ablam sık ziyaret edemiyorum bi şoparın izini sürüyorum demiştim ya oğlak burcu . . .
tüm enerjim ona kaydı . . . :kedi: çapkın zabın oldum . . . :kedi:
değerlendiriyorum bakıyorum ablacığım olabilir miyiz biz diye bir şey olabilir mi . . .

yazdıklarını ezberlemeye çalışıyorum.. en kısa zamanda püsküreceğim ilgili kişiye..

bir kere bende en çok neyi seviyorsun dıye sordugumda bana,bana kendımı kral gibi hissetiriyorsun demıstı.. o zaman bende bayıldığı özgüven değil de ne.. ama illa o türk erkeği geni yok mu.. illa cıkıyor bıryerlerden.. kaldı ki ben türkiye ortalamasının cok üstünde nazik,modern,zarif ve macoluktan uzak birini buldugumu düşünüyorum.. ama bu beyfendı de bıle türk geni börtlüyor arada sırada...

kaydirigubbakcemile3 bahsettiğim oğlakta çok kıskanç fium ya . . .
gerçi sen şu sıralar kahvaltı için yoldasın umarım fazla kaçırmazsın . . .

günaydınlar.ben uzun bir aradn sonra nihayet lilo çizelgemi değiştirdim.zemuszemusoldumuki?bide 2 günlük lapa diyetine başladım bugün 2.gün inşl şu üstüme yapışan şu 60 sendorumunda kurtulurum.aranızda yapan varmı? ve tabi memnun olan tabiki?opuyorumnanaktan

cnm geçmiş sayfalardan biziö lapa maceralarımıza ulaşabilirsin . . .
tamamen bünye meselesi deneyip görmece yani . . .
kimine yaradı kimine yaramadı . . .

ben regl şişliği ile yaptığım için anlamadım fakat regliden sonra biraz daha dikkat edip kilo kaybetme stresindende uzaklaştığımda hedef kiloma vardığımı gördüm . . .
yani bende işe yaradı denilebilir sanırım . . .

selamlar 60-69 grubundaki arkadaşlar vereliniortak

ah ahh bilemezsiniz ne kadar cazip geliyor 60-69 rakamları,
inşallah görebilirim bende ne dersiniz?

hepinize güzel bir hafta sonu dilerim canlar a.s.

:teselli::teselli:

Selam berfin, hoşgeldin.
Merak etme sende 60lı rakamlara ulaşacaksın. :utangac:

bir kocaman offfffffffff daha yaaa:(((
tabiki öncelikle onlar için değil,kendimiz için...
bu ne yaman çelişki anlayamıyorum???hem bizim kendimize güvenimizi ve özel olmamızı seviyorlar...hem de hazmedemiyorlar:(((
nasıl oluyorda ''ben'' olmadan ''biz''olabileceğimizi düşünebiliyorlarki???
yok öyle yağma!!!hem bizi farklı olduğumuz için sevecekler...hem de bizi farklı kılan özelliklerimizi törpüleyecekler...hakkaten yok böyle birşey..........o zaman bir zahmet sıradan insanlar bulacaklar kendilerine....

yazilari keyifle okudum..daha iki saat önce esimle ayni bunlari tartisiyordukmafoldumben
galiba kirdim onu..ama su yukarida yazdiginiz mavibenek..iste tamda sorun bu.."hem bizi farklı olduğumuz için sevecekler...hem de bizi farklı kılan özelliklerimizi törpüleyecekler...hakkaten yok böyle birşey..........o zaman bir zahmet sıradan insanlar bulacaklar kendilerine..." saniyorum yuzyillarboyu bu konu tartisilsa cözümlenmiycek:çok üzgünüm:

kızlar diyette olunca dısarda yemek yemek zor oluyor bilirsiniz..erkek arkadasımla azıcık sorun yasıyoruz bu konuda.. özgürce gezip tozamamaktan canının istedgı her yere gıdememekten sıkayetcı benım dıyet yüzünden... yanında gıtsem ben hafıf takılsam ya da cay ıcsem falan o da sorun oluyor..illa yedırecek...evde beraber yerken de arıza gercı.. az yedın suç,yemeğin yağını süzdün suç..

neyse sımdı sorun şu.. yarın kahvaltıya gıtmek istıyoruz.. ama şerit problemı yuzunden avrupaya gecmek ıstemıyourz . bugun 11kmlık yolu 180dk da aştı da kendılerı..acayıp problemlı köprü bu ara..bakım calısması yüzünden ..anadolu yakasını da cok iyi bılmıyoruz. acık büfe brunch yapan yerlere gıcık oluyorum.. ev baklavası bıle oluyor..bir de hiçbirsey yemıyorum acık büfede kişi bası 35-40 ödenıyor ona göre...
şöyle anadoluda boğazda hafif birseyler yıyebılecegımiz mekan bakıyorum.. ay internetten 2 saattır bakıyorum bulamadım.. benmkı hiçbirsey begenmıyorsunuz kendınız bulun diyip sıyrıldı..
şansıma istanbuldan değilsiniz ama .. belki bileniniz vardır..ya da istanbullu bırı gelır..

sorun bu yani.. ay ne cok sorunluyum..üşenmeden yazdım bir de..
kaydirigubbakcemile3

bu arada abla,şu gelin meselesini okuduktan sonra sana tek bir lafım var..

Seni kesinlikle düğünümde istemiyorum! kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

offf mesaj bugun yazilmis..bu sabah istanbulda bogazda bir kahvalti!!!! bunun icin neler vermezdim fiume

ya bnde yabmak istiyorum bu dieti nasıl snce ya ama bn 17 yasndaym 59 kiloyum ve boyumda 1 60 allahm bnde kilo vermek istyrm

ben bugün çok mu yedim acaba CADIARZU
sabah 9 da 2 bardak su 3 kaşık yoğurt
saat 1 de 5 adet patates kızartması 5 adet derken bütün sanmayın :) kızartılmış olarak 5 adet :) niyeyse canım istemedi :P yarım diet ekmek peynir 1 bardak çay (1 adet esmer şeker attım sadece)
sonra cartedor dondurma 3 yemek kaşığı
2 saat sonra 2 bardak su 3 yemek kaşığı yoğurt
1 ya da 1,5 saat sonra 2 yemek kaşığı pilav bide tavukta koydum üstüne
1-2 saat sonra 1 adet haşhaşlı gözleme ama büyük boydu ve peynir
1 saat geçince 1 bardak nescafe
şimdilik başka bişey yemedim

Günaydın zayıflamak isteyenlerin en azimlileri.
Kızlar gece uyumamışsınız, mavibenek ne güzel yazmışsın.
Değecek insanı bulabilmekte önemlidir tabi dimi.
Elimde kahvem, karşımda gece sohbetiniz.
Ohhh bu kahve daha güzel olamazdı
zemuszemuszemuszemus
hep keyif kahvelerin olur inşallah...
günaydın herkese :)
aramıza tekrar hoşgeldin gülgülmeza.s.demekki neymiş...topikten uzak kalan kilo alırmııış:)üzülme canım hemencecik verirsin aldıklarını,daha yerleşmemiş kilolar onlar...

ulaştım mermaidim benim yaaaa sorma . . .
62 de çok takıldım ben . . .

tmm endülüşümmmm gerçi evlilik için ya da nişan için bi çizelge düşünüyorum şimdilerde . . . ortada bi şey yok ama kaydirigubbakcemile3 evrene o mesajı göndermek gerek . . . kaydirigubbakcemile3

cicim 60 a hoş geldin . . .

ablam sık ziyaret edemiyorum bi şoparın izini sürüyorum demiştim ya oğlak burcu . . .
tüm enerjim ona kaydı . . . :kedi: çapkın zabın oldum . . . :kedi:
değerlendiriyorum bakıyorum ablacığım olabilir miyiz biz diye bir şey olabilir mi . . .

kaydirigubbakcemile3 bahsettiğim oğlakta çok kıskanç fium ya . . .
gerçi sen şu sıralar kahvaltı için yoldasın umarım fazla kaçırmazsın . . .
hımmmm:)çapkınım zabınımkaydirigubbakcemile5yakışır kardeşimevereliniortak

tabiki görürsün berfin..hatta 50 li kiloları bile görürsün...
stersen hemen katıl aramıza...
yazilari keyifle okudum..daha iki saat önce esimle ayni bunlari tartisiyordukmafoldumben
galiba kirdim onu..ama su yukarida yazdiginiz mavibenek..iste tamda sorun bu.."hem bizi farklı olduğumuz için sevecekler...hem de bizi farklı kılan özelliklerimizi törpüleyecekler...hakkaten yok böyle birşey..........o zaman bir zahmet sıradan insanlar bulacaklar kendilerine..." saniyorum yuzyillarboyu bu konu tartisilsa cözümlenmiycek:çok üzgünüm:

offf mesaj bugun yazilmis..bu sabah istanbulda bogazda bir kahvalti!!!! bunun icin neler vermezdim fiume
içimi acıttı yazdığın:(memleket hasreti çekmek zor hemde çok zor olmalı:gitme:
ya bnde yabmak istiyorum bu dieti nasıl snce ya ama bn 17 yasndaym 59 kiloyum ve boyumda 1 60 allahm bnde kilo vermek istyrm
canım çok gençsin daha!böyle diyetler çok hırpalar seni:(sen sadece sağlıklı beslen,abur cuburu kes yeter...sakın katı diyetler yapma,çok zarar verirsin kendine:(önünde yaşayacağın upuzuuun bir hayat var...

Herkese günaydın...

Sokaklarda,orda burada gezmekten (afacan oğlum sayesinde) ve tabii ki şu sıcaklardan pc başına oturamıyorum bir türlü...Yazdıklarınızı okuyamadığım için çok üzülüyorum aslında...

Biraz önce baktım geçmişe ama onları okumaya kalkarsam gün biter kesinlikle,vazgeçtim..Umarım herşey yolundadır,önemli şeyler kaçırmamışımdır...

Sadece Fiume tatile nereye karar verdiğimizi sormuşsun,onu gördüm,evet Gökova'ya gidiyoruz...Geçen haftalarda bir tanıdığımız ailecek gittiler,çok memnun kaldılar,biz de şimdi tereddütsüz gidiyoruz..

Evet gelelim şu kilo meselesine...Bu sabah itibari ile 55,4 geldim tartıda..

Yalnız yaklaşık bir haftadır bende belirgin bir baş dönmesi ve çarpıntı olayı var..Eşim hiçbir şey yemiyorsun ondan diyor ama ben açlık hissttiğimde yiyorum vallahi,ama az yiyorum tabii..Dün çiğ köfte bile yedim ama 3 tane mesela..Bir de aşırı kabızlık sorunum var.Bana karpuz iyi geliyor,bu gün bol bol karpuz yemeyi düşünüyorum...

Evet fıstıklar,umarım hepiniz mutlusunuzdur,güzellll bir pazar günü geçirirsiniz iyişallah...kaydirigubbakcemile3

inanamıyorum yaaa!!!hedefime ulaştım!!!...artık bir iki kilo daha versemde olur vermesemde...:dance::teytey::teytey:

günaydın kızlar.ben dün sözlendim.hatta nişan gibi bişi yaptık.cuma istendim.birgünde nişan kararı verdik.rüya gibi geçtii.hiçbişi hatırlamıyorum.kıyafetimde balina gibi duruyodum ama olsun.size bu haberi vermek için girdim:sm_cool: ayy nasıl güzeldii.

Son düzenleme:
Back
X