M
mavibenek1
Ziyaretçi
lunacııım,canım...opuyorumnanaktanlütfen dikkat et kendine...çok geçmiş olsun bitanecimopuyorumnanaktanHerkese günaydın...
Sokaklarda,orda burada gezmekten (afacan oğlum sayesinde) ve tabii ki şu sıcaklardan pc başına oturamıyorum bir türlü...Yazdıklarınızı okuyamadığım için çok üzülüyorum aslında...
Biraz önce baktım geçmişe ama onları okumaya kalkarsam gün biter kesinlikle,vazgeçtim..Umarım herşey yolundadır,önemli şeyler kaçırmamışımdır...
Sadece Fiume tatile nereye karar verdiğimizi sormuşsun,onu gördüm,evet Gökova'ya gidiyoruz...Geçen haftalarda bir tanıdığımız ailecek gittiler,çok memnun kaldılar,biz de şimdi tereddütsüz gidiyoruz..
Evet gelelim şu kilo meselesine...Bu sabah itibari ile 55,4 geldim tartıda..
Yalnız yaklaşık bir haftadır bende belirgin bir baş dönmesi ve çarpıntı olayı var..Eşim hiçbir şey yemiyorsun ondan diyor ama ben açlık hissttiğimde yiyorum vallahi,ama az yiyorum tabii..Dün çiğ köfte bile yedim ama 3 tane mesela..Bir de aşırı kabızlık sorunum var.Bana karpuz iyi geliyor,bu gün bol bol karpuz yemeyi düşünüyorum...
Evet fıstıklar,umarım hepiniz mutlusunuzdur,güzellll bir pazar günü geçirirsiniz iyişallah...kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar.ben dün sözlendim.hatta nişan gibi bişi yaptık.cuma istendim.birgünde nişan kararı verdik.rüya gibi geçtii.hiçbişi hatırlamıyorum.kıyafetimde balina gibi duruyodum ama olsun.size bu haberi vermek için girdim:sm_cool: ayy nasıl güzeldii.
Allahım tamamına erdirsin,ömür boyu mutluluklar nasip etsin inşallah:Saruboceq:
fibulacım çok sevindim inan...tebrikler güzel kardeşimopuyorumnanaktan