• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yeni gelen kısçeleeerrr hoşgeldinizzz
bidee mervem ikimizinde tatil aynı etki yaptı galiba
dün eve gittiğimde sanki 10 günlük tatilden dönmüşüm gibi hissettim :kedi:

ben bu sabah itibariyle 55 KıLOYUM canlarııııııııım...:lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Tebrik ederim, amacına ulaşmana çok sevindim canım

günaydın kızlar.ben dün sözlendim.hatta nişan gibi bişi yaptık.cuma istendim.birgünde nişan kararı verdik.rüya gibi geçtii.hiçbişi hatırlamıyorum.kıyafetimde balina gibi duruyodum ama olsun.size bu haberi vermek için girdim:sm_cool: ayy nasıl güzeldii.

Fibula hayırlı olsun, bu ne güzel bir haberdir böyle
a.s.a.s.

60-69 TOPİĞİNE AÇIK MEKTUP
canlarıııım(hep böyle derim ben dimi:))
yaklaşık 3 ay oldu aranıza katılalı...nisan sonuydu ve ben 64-65 arası gidip gelen bir kiloya sahiptim...
tamamen tesadüf eseri gördüm bu topiği...baktım ki bana uygun,ben de katılayım bari dedim...o zaman bilmiyordum böylesi güzel insanlarla tanışacağımı...gerçi ilk günlerde bile sıcacık bir karşılamayla karşılaşmış ve şaşırmıştım ama....
benim sizlere söylemek istediğim birkaç şey var canlarım:
şok diyetlere girmeden,ilaç falan kullanmadan,tamamen sağlıklı beslenerek kilo verileceğini ıspatladığınız için...
hiç tanımadığım ama yüreklerini bildiğim insanlarla dostluklar kurmamı sağladığınız için...
yüzlerini bile görmediğim halde,dertlerine üzülüp,mutluluklarıyla mutlu olabilmemi sağladığınız için...
aranızda kendim olabildiğim,kasmadan,sıkmadan kendim olabildiğim için...
sevginin mesafeyle ilgisi olmadığını,yüreklerde yeşerip;yüreklere ulaştırılabileceğini hatırlattığınız için...
uzaklardaki bir dostumun sıkıntılarını yüreğimde hissedip,mutluluklarına tüm kalbimle sevinmemi sağladığınız için....
benim gibi teknoloji düşmanı(!) birine teknolojiyi sevdirdiğiniz için...
sanal arkadaşlıklara yukardan bakıp inanamayan bana ağzımın payını verdiğiniz için....
tam da yeni gençlikten umudunu kesmek üzere olan bana kocaman yüreklerinizle umut verdiğiniz için...
küçücük yaşlarınıza rağmen,olgunluğun ve insanlığın yaşla ilgisi olmadığının,önemli olanın kalp büyüklüğü olduğunu hatırlattığınız için....
gerekli gereksiz tüm davranış ve yazılarımı büyük bir olgunlukla karşıladığınız için...
güzel ülkemin dört bir yanında insanlığı temsil ettiğiniz için...
zor zamanlarımda şartsız,kuralsız yanımda olup yaralarıma üflediğiniz için....
beklentisiz,karşılıksız DOSTLUĞUNUZ için teşekkürler canlarım....
İYİKİ VARSINIZ....İYİKİ TANIDIM SİZLERİ.....
KÜÇÜCÜK DÜNYAMA KOCAMAAAAAAN BİR PENCERE AÇTINIZ....
teşekkürler güzel yürekli kardaşlerim....teşekkürler....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Mavibenek ne güzel bi mektup olmuş,sayfaalrca olsa bıle sıkmayacak cınsten..çok haklısın ama....Bende anlatıııımm...Bende 13 Mayıs 2009 tarıhınden ıtıbaren dıyetteyım ve sızın kadar sık topikte online olamasamda burada oladugunuzu bılmek varlıgınızı bilmek bana kesınlıkle destek oldu...Bana belkide bu savaşta(savas dıycem benım ıcın ole)yalnız olmadıgımı hıssettırdınız..IYI Kİ VARSIN KK dıycem yani :)

Bu sabah ıtıbarı ıle kılom 58.500 ...çok mutluyumm...tabıkı hedefım deıl bu....ama yınede kıloların gttıgını gormek çookk guzellll......bence herkes zayıfladıktan sora(kii emınım burdakı herkez hedefıne kavusck tıpte, azımlı ınsanlar) 'Kilosunu verdıkten sora formunu korumaya çalısanlar' topiği açılmalı hihoyyyt

kızlar herkese günaydın,ve istanbuldan öpücükler

size 100 puanlık uzmanlık sorusu

soru:insan bir günde nasıl 3 kılo alır

a-çok yiyerek
b-hiç yemeyerek
c-tartısını değiştirerek

doğru cevap c,ay kızlar tartıyı değişitm,eskisinde 63,900 kg gördüm,yenısınde 67,100 kg

ayy moralım bozuldu valla..
gunaydınn..off cok kotu bır durum..bırkac yerde tartılarak dogru olanı bulmaya çalısırdm ben olasaydım

Selam kızlar,
Nasılsınız bu sabah?

selam hazan zemuszemus

günaydınnnn hanımlar . . .

Selam kızlarrr.. Ben geldiimmm...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Özledim sizleri..
Ama çok güzel bi tatil geçirdim.. Keyifliydi baya.. Yarın yeniden işe başlamak zor geliyor ama..:gitme: :gitme:

Tatilde hiç kasmadım valla yemek olarak, nitekim de gelince tartıldım ve 62 kilo çıktım..:1shok: :1shok:

Hoş hem akşam hem tok karnına hemde arabada 10 saat oturduktan sonra çıkan rakam bu.. vücudum balon gibi.. 2 kilosu şişliktir ama bu hesaplada 2 kilo almışım. Umarım kolay veririm bu kiloları hatta fazlasını.. Yarın yeniden tam gaz başlıyorum diyete..

hadi ben yatar şimdilik.. Yarın görüşürük... Mucukssss...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşgeldin fulyacığımmmm . . .
kıs annatsana yediğin içtiğin senin olsun bize gezdiğin gördüğün yerleri annat yaaaa . . .
bu arada o zaman aynı kiloda oluyorussss süper birbirimizi iyi gaza getiririz . . . :1ninca:
60 ı gördüm bende sen yokkene . . .

60-69 TOPİĞİNE AÇIK MEKTUP
canlarıııım(hep böyle derim ben dimi:))
yaklaşık 3 ay oldu aranıza katılalı...nisan sonuydu ve ben 64-65 arası gidip gelen bir kiloya sahiptim...
tamamen tesadüf eseri gördüm bu topiği...baktım ki bana uygun,ben de katılayım bari dedim...o zaman bilmiyordum böylesi güzel insanlarla tanışacağımı...gerçi ilk günlerde bile sıcacık bir karşılamayla karşılaşmış ve şaşırmıştım ama....
benim sizlere söylemek istediğim birkaç şey var canlarım:
şok diyetlere girmeden,ilaç falan kullanmadan,tamamen sağlıklı beslenerek kilo verileceğini ıspatladığınız için...
hiç tanımadığım ama yüreklerini bildiğim insanlarla dostluklar kurmamı sağladığınız için...
yüzlerini bile görmediğim halde,dertlerine üzülüp,mutluluklarıyla mutlu olabilmemi sağladığınız için...
aranızda kendim olabildiğim,kasmadan,sıkmadan kendim olabildiğim için...
sevginin mesafeyle ilgisi olmadığını,yüreklerde yeşerip;yüreklere ulaştırılabileceğini hatırlattığınız için...
uzaklardaki bir dostumun sıkıntılarını yüreğimde hissedip,mutluluklarına tüm kalbimle sevinmemi sağladığınız için....
benim gibi teknoloji düşmanı(!) birine teknolojiyi sevdirdiğiniz için...
sanal arkadaşlıklara yukardan bakıp inanamayan bana ağzımın payını verdiğiniz için....
tam da yeni gençlikten umudunu kesmek üzere olan bana kocaman yüreklerinizle umut verdiğiniz için...
küçücük yaşlarınıza rağmen,olgunluğun ve insanlığın yaşla ilgisi olmadığının,önemli olanın kalp büyüklüğü olduğunu hatırlattığınız için....
gerekli gereksiz tüm davranış ve yazılarımı büyük bir olgunlukla karşıladığınız için...
güzel ülkemin dört bir yanında insanlığı temsil ettiğiniz için...
zor zamanlarımda şartsız,kuralsız yanımda olup yaralarıma üflediğiniz için....
beklentisiz,karşılıksız DOSTLUĞUNUZ için teşekkürler canlarım....
İYİKİ VARSINIZ....İYİKİ TANIDIM SİZLERİ.....
KÜÇÜCÜK DÜNYAMA KOCAMAAAAAAN BİR PENCERE AÇTINIZ....
teşekkürler güzel yürekli kardaşlerim....teşekkürler....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oy oyyyy kıralıçamız yaaaa . . . kıralıçalığın hakkını sonuna kadar veren yegane şahıs . . .

kızlar herkese günaydın,ve istanbuldan öpücükler

size 100 puanlık uzmanlık sorusu

soru:insan bir günde nasıl 3 kılo alır

a-çok yiyerek
b-hiç yemeyerek
c-tartısını değiştirerek

doğru cevap c,ay kızlar tartıyı değişitm,eskisinde 63,900 kg gördüm,yenısınde 67,100 kg

ayy moralım bozuldu valla..

sorma eskidide dijital,hemde en pahalısındandı,yenısı iyi bir marka,ama eskisi gittiğim diyetısyenden 1 kılo fazla tartıyodu,neyse kabullencez 67 yi başka çare yok,:) önce şok oldum ama alıştım şimdi..

sabuncuğum gelsede benım çizelgeyi düzelttse..

cicim halledelim hemen öseline bakıver . . .

kızlar nerelerdesiniz ya

geldik ciciş . . .
sende annat bakem yaaaa 1 gün bi gündür ne yaptınız ne ettiniz . . .

günaydın kızlar.ben dün sözlendim.hatta nişan gibi bişi yaptık.cuma istendim.birgünde nişan kararı verdik.rüya gibi geçtii.hiçbişi hatırlamıyorum.kıyafetimde balina gibi duruyodum ama olsun.size bu haberi vermek için girdim:sm_cool: ayy nasıl güzeldii.

canım Allah cc tamamına erdirsin . . .
darısı başıma . . . :Saruboceq:

Mavibenek ne güzel bi mektup olmuş,sayfaalrca olsa bıle sıkmayacak cınsten..çok haklısın ama....Bende anlatıııımm...Bende 13 Mayıs 2009 tarıhınden ıtıbaren dıyetteyım ve sızın kadar sık topikte online olamasamda burada oladugunuzu bılmek varlıgınızı bilmek bana kesınlıkle destek oldu...Bana belkide bu savaşta(savas dıycem benım ıcın ole)yalnız olmadıgımı hıssettırdınız..IYI Kİ VARSIN KK dıycem yani :)

Bu sabah ıtıbarı ıle kılom 58.500 ...çok mutluyumm...tabıkı hedefım deıl bu....ama yınede kıloların gttıgını gormek çookk guzellll......bence herkes zayıfladıktan sora(kii emınım burdakı herkez hedefıne kavusck tıpte, azımlı ınsanlar) 'Kilosunu verdıkten sora formunu korumaya çalısanlar' topiği açılmalı hihoyyyt

gunaydınn..off cok kotu bır durum..bırkac yerde tartılarak dogru olanı bulmaya çalısırdm ben olasaydım

selam hazan zemuszemus

hoşgeldin cnm . . . opuyorumnanaktan

saraaaa annat sende yaaaa . . .

günaydın kızlaaarr opuyorumnanaktan
harika bi hafta sonu geçirdim olimposta zemuszemus
kocam evlilik yıldönümümüz için güzel bi tatil planlamış
çok huzurlu ve çok güzeldi :kedi:
çok iyi bi hafta geçirelim inşallah hep beraber a.s.​

ciciş bak gördün mü kocişinin günahını almışsın ne güzel romantik bi tatil hazırlamış opuyorumnanaktan

yeni gelen kısçeleeerrr hoşgeldinizzz
bidee mervem ikimizinde tatil aynı etki yaptı galiba
dün eve gittiğimde sanki 10 günlük tatilden dönmüşüm gibi hissettim :kedi:

aynen kaydirigubbakcemile3

günaydınnnn hanımlar . . .

geldik ciciş . . .
sende annat bakem yaaaa 1 gün bi gündür ne yaptınız ne ettiniz . . .

güneşte kavruldum hala acısı geçmedi istakoz gibi dolaşıyorum kaydirigubbakcemile3
normalde kararırım ama bu sefer fena oldum.
ağva sadece deniz için güzel bi yer, eğlence yeri 2 tane var hiçbi işe yaramaz deniz dışında pek eğlenemedik
:sm_confused:

yenisi tefak,eskisi terralıon

canım sanırım yenisi doğrudur CADIARZU

günaydın kızlar.
benekli ablam ne güzel bir mektup öyle.güzel yüreğine sağlık.topikdaşlarım da bugün hep pozitifler ne güzel.
cumartesi nişan ile söz arası bişi vardı.ve herkes zayıflamışsın sen dediler.nasıl mutlu oldum.halaç ok kiloluyum ama öyle demeleri hoşuma gitti.birtek sevgilimin bi halası sen kiloluymuşsun.bizim oğlanada kilo aldır dedi.ayakkabımı çıkarıp kafasına geçirecektim.

Son düzenleme:
günaydın kızlar.
benekli ablam ne güzel bir mektup öyle.güzel yüreğine sağlık.topikdaşlarım da bugün hep pozitifler ne güzel.
cumartesi nişan ile söz arası bişi vardı.ve herkes zayıflamışsın sen dediler.nasıl mutlu oldum.halaç ok kiloluyum ama öyle demeleri hoşuma gitti.birtek sevgilimin bi halası sen kiloluymuşsun.bizim oğlanada kilo aldır dedi.ayakkabımı çıkarıp kafasına geçirecektim.resim ekleyeceğim ama alıntı yapmayın sileceğim sonra.
[

maşallah pek güzelsin,evet bizler ne kadar zayfılasak iyi,nede olsa azcık yesek geri şişiyoz,

Son düzenleme:

fibuşşşşşşşşşşşşşşş dibim düştü o nasıl bi güzellik o nasıl bi ışık . . .
kolay beğenmem fibuşum asla kolay beğenen biri değilim lakin elbisene bayıldım . . .
dibim düştü . . .

çok çok çok şık görünüyor her şey gözlerindeki sevinç en yakışan yanı sana . . .
çok beğendim yaaaa . . . delikafadulden

günaydın kızlar.
cumartesi nişan ile söz arası bişi vardı.ve herkes zayıflamışsın sen dediler.nasıl mutlu oldum.halaç ok kiloluyum ama öyle demeleri hoşuma gitti.birtek sevgilimin bi halası sen kiloluymuşsun.bizim oğlanada kilo aldır dedi.ayakkabımı çıkarıp kafasına geçirecektim.resim ekleyeceğim ama alıntı yapmayın sileceğim sonra.
[

şekerim sen o halayı öp bence,bizim bı tanıdık kızı sözlemeye gittiler,kızında o gün azcık gazımı ne varmış,göbeği şiş durmuş,bu ınsan müsvetteleri vazgeçtiler kzıın göbeği var dye geri geldiler,çok zenginler guya erkek tarafı,oğlanın saçıda dökük neyse şimdi evlendi,kadın 2 çocuk yaptı,dal gibi,yemeğe korkuyo,boşarım seni diye tehdit ediyomuş koca,neler var neler..

Son düzenleme:
Fibula bu ne güzellik böyle,
Çok yakışmış elbisende tatlım.
Allah tamamına erdirsin inşallah.

Kızlar bişi sorucam, lidamıdır livamıdır bi hap varmış.
Hakkında fikri olan varmı acep?

şekerim sen o halayı öp bence,bizim bı tanıdık kızı sözlemeye gittiler,kızında o gün azcık gazımı ne varmış,göbeği şiş durmuş,bu ınsan müsvetteleri vazgeçtiler kzıın göbeği var dye geri geldiler,çok zenginler guya erkek tarafı,oğlanın saçıda dökük neyse şimdi evlendi,kadın 2 çocuk yaptı,dal gibi,yemeğe korkuyo,boşarım seni diye tehdit ediyomuş koca,neler var neler..

Bu nasıl bi mantık canım ya,
Hayret ettim okuyunca.

fibuşşşşşşşşşşşşşşş dibim düştü o nasıl bi güzellik o nasıl bi ışık . . .
kolay beğenmem fibuşum asla kolay beğenen biri değilim lakin elbisene bayıldım . . .
dibim düştü . . .

çok çok çok şık görünüyor her şey gözlerindeki sevinç en yakışan yanı sana . . .
çok beğendim yaaaa . . . delikafadulden

ayy eline sağlık sabun,bunu daha çok beğendim,çok tşk.

Back
X