• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnn hanımlar . . .

hoşgeldin fulyacığımmmm . . .
kıs annatsana yediğin içtiğin senin olsun bize gezdiğin gördüğün yerleri annat yaaaa . . .
bu arada o zaman aynı kiloda oluyorussss süper birbirimizi iyi gaza getiririz . . . :1ninca:
60 ı gördüm bende sen yokkene . . .

oy oyyyy kıralıçamız yaaaa . . . kıralıçalığın hakkını sonuna kadar veren yegane şahıs . . .

cicim halledelim hemen öseline bakıver . . .

geldik ciciş . . .
sende annat bakem yaaaa 1 gün bi gündür ne yaptınız ne ettiniz . . .

Kuzum hoşbulduk.. Artıkın senle yarışırız bitanem.. Yeni hedef benim 5 hafta sonra yine 1 hafta iznim var.. O zamana kadar 55 olmak istiyorum bakalım.. Bu sabah 61 kilo çıktım...mafoldumben mafoldumben

Aldığım 2-3 kiloyu kolay veririm ama sonra bi 3 kilo daha var..:sinifsinif:

günaydın kızlar.
benekli ablam ne güzel bir mektup öyle.güzel yüreğine sağlık.topikdaşlarım da bugün hep pozitifler ne güzel.
cumartesi nişan ile söz arası bişi vardı.ve herkes zayıflamışsın sen dediler.nasıl mutlu oldum.halaç ok kiloluyum ama öyle demeleri hoşuma gitti.birtek sevgilimin bi halası sen kiloluymuşsun.bizim oğlanada kilo aldır dedi.ayakkabımı çıkarıp kafasına geçirecektim.

Canım allah tamamını erdirsin.. Çok güzel heyecanlar bunlar.. Hep mutlu olman dileklerimler tatlım..opuyorumnanaktan
resmini göremedim yanlız ben girene kadar silmişsin..:kedi:

günaydın kızlar.
benekli ablam ne güzel bir mektup öyle.güzel yüreğine sağlık.topikdaşlarım da bugün hep pozitifler ne güzel.
cumartesi nişan ile söz arası bişi vardı.ve herkes zayıflamışsın sen dediler.nasıl mutlu oldum.halaç ok kiloluyum ama öyle demeleri hoşuma gitti.birtek sevgilimin bi halası sen kiloluymuşsun.bizim oğlanada kilo aldır dedi.ayakkabımı çıkarıp kafasına geçirecektim.resim ekleyeceğim ama alıntı yapmayın sileceğim sonra.
[

şekerim sen o halayı öp bence,bizim bı tanıdık kızı sözlemeye gittiler,kızında o gün azcık gazımı ne varmış,göbeği şiş durmuş,bu ınsan müsvetteleri vazgeçtiler kzıın göbeği var dye geri geldiler,çok zenginler guya erkek tarafı,oğlanın saçıda dökük neyse şimdi evlendi,kadın 2 çocuk yaptı,dal gibi,yemeğe korkuyo,boşarım seni diye tehdit ediyomuş koca,neler var neler..

yuuuuhhhh o nasıl bişiii yaaa...:oklava:

şekerim sen 55 oldun,rahat rahat konuşursun,şaka şaka,tebrikler bu arada,çok haklısın,sağlıkla oyun olurmu,kendimden biiyorum,aç kalarak zayıfladığım zamanlarda kayıp ettiğim sağlığım yerıne gelmedi desem yalan olmaz..

kızlar bende şişkınlık oluyo çok düzgün beslenmeme rağmen,doktorlşar proflar bile bulamadı,profun biri evlen kızım dedi:))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ayrıca Penekli aplam o ne güzel bi mektup öyle... Yerim seni..opuyorumnanaktan

Saracım yıldönümünün güzel geçmesine çoook sevindim... Kafan da dağılmıştır biraz iyi olmuş...opuyorumnanaktan

Canlarım,

malum 1 haftalık iş biriktiği için bugün çok yoğunum. O yüzden giremedim hiç.. daha da bir sürü iş bekliyo..:sinifsinif:

Neyse yediklerimi yazayım bakayım.. Çok kontrollü gitmem lazım..

Sabah: 2 dlim kepek ekmeği, biraz paynir, salatalık
Öğlen: 2-3 ufak parça tavuk, 2 kaşık kadar spagetti, 1 kase cacık
Ara: 3 tane lokum :utangac: :kedi: :umursamaz: (dayanamadım...:utangac:)

Akşama hafif yemeyi planlıyorum.. Ayrıca spora da başliicam yeniden akşam.. İşallah tabi.. Kendimi çok yorgun hissediyorum ama.. -tatlicadiarzu-

selam kızlar ben 70-79 topiğinde 74 kilodan 68 düştüm.sonra 14.takımdaydım.orada 67 düştüm ama çok sık giremediğimden dolayı takımdan çıkmak istedim.şimdi 68 olmuşum yine size arada katılabilir miyim?akşam yemekleri beni mahvediyor.eşimde geç geliyr saat 9 da akşam yemeği yiyorz

sizleri iş yoğunluğundan dolayı çok sık takip edemeyebilirim ama en azından neler yediğimi yazsam bana olumlu ve olumsuz fikirlerinizi söyleseniz süper oluır

merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza 69 kiloyum şu anda.hedefim 59.umarım ulaşırım.
bu site bana gaz veriyo.bir kere daha burdaki arkadaşlarla görüşerek 15 kilo verdim.ama 8 kilosunu aldım geri.şimdi tekrar o kiloları atmak istiyorum.

l-carnetine ve elma krom hapı aldım takviye amaçlı olarak :) bakalım bende zayıflıcam mı yine? bende hergün girip yazarım burdan bişiler.görüşürüz kızlarr

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...belli bir diyet listem yok herşeyden az yiyorum.76 kg dan 63 kg düştüm.13 kg verdim.ilk başlarda hızlı verdim şimdilerde yavaş veriyorum motivasyon olmak için aranıza katılmak istedim bu kiloyu 6 ayda verdim.hepimize sağlam iradeler diliyorum..birde ben hipotiroid hastasıyım benim gibi olan arkadaşlar bana tavsiyeleriniz neler.

Hoşgeldiniz arkadaşlar...a.s.

60-69 TOPİĞİNE AÇIK MEKTUP
canlarıııım(hep böyle derim ben dimi:))
yaklaşık 3 ay oldu aranıza katılalı...nisan sonuydu ve ben 64-65 arası gidip gelen bir kiloya sahiptim...
tamamen tesadüf eseri gördüm bu topiği...baktım ki bana uygun,ben de katılayım bari dedim...o zaman bilmiyordum böylesi güzel insanlarla tanışacağımı...gerçi ilk günlerde bile sıcacık bir karşılamayla karşılaşmış ve şaşırmıştım ama....
benim sizlere söylemek istediğim birkaç şey var canlarım:
şok diyetlere girmeden,ilaç falan kullanmadan,tamamen sağlıklı beslenerek kilo verileceğini ıspatladığınız için...
hiç tanımadığım ama yüreklerini bildiğim insanlarla dostluklar kurmamı sağladığınız için...
yüzlerini bile görmediğim halde,dertlerine üzülüp,mutluluklarıyla mutlu olabilmemi sağladığınız için...
aranızda kendim olabildiğim,kasmadan,sıkmadan kendim olabildiğim için...
sevginin mesafeyle ilgisi olmadığını,yüreklerde yeşerip;yüreklere ulaştırılabileceğini hatırlattığınız için...
uzaklardaki bir dostumun sıkıntılarını yüreğimde hissedip,mutluluklarına tüm kalbimle sevinmemi sağladığınız için....
benim gibi teknoloji düşmanı(!) birine teknolojiyi sevdirdiğiniz için...
sanal arkadaşlıklara yukardan bakıp inanamayan bana ağzımın payını verdiğiniz için....
tam da yeni gençlikten umudunu kesmek üzere olan bana kocaman yüreklerinizle umut verdiğiniz için...
küçücük yaşlarınıza rağmen,olgunluğun ve insanlığın yaşla ilgisi olmadığının,önemli olanın kalp büyüklüğü olduğunu hatırlattığınız için....
gerekli gereksiz tüm davranış ve yazılarımı büyük bir olgunlukla karşıladığınız için...
güzel ülkemin dört bir yanında insanlığı temsil ettiğiniz için...
zor zamanlarımda şartsız,kuralsız yanımda olup yaralarıma üflediğiniz için....
beklentisiz,karşılıksız DOSTLUĞUNUZ için teşekkürler canlarım....
İYİKİ VARSINIZ....İYİKİ TANIDIM SİZLERİ.....
KÜÇÜCÜK DÜNYAMA KOCAMAAAAAAN BİR PENCERE AÇTINIZ....
teşekkürler güzel yürekli kardaşlerim....teşekkürler....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sen de iyi ki varsın benekcimmm...Ben de sana aydınlık dünyanı bizimle paylaştığın için çok teşekkür ediyorum...kaydirigubbakcemile3

kızlar herkese günaydın,ve istanbuldan öpücükler

size 100 puanlık uzmanlık sorusu

soru:insan bir günde nasıl 3 kılo alır

a-çok yiyerek
b-hiç yemeyerek
c-tartısını değiştirerek

doğru cevap c,ay kızlar tartıyı değişitm,eskisinde 63,900 kg gördüm,yenısınde 67,100 kg

ayy moralım bozuldu valla..

Farklı bir 3.tartıya çık bakalım..O ne gösterecek...CADIARZU

güneşte kavruldum hala acısı geçmedi istakoz gibi dolaşıyorum kaydirigubbakcemile3
normalde kararırım ama bu sefer fena oldum.
ağva sadece deniz için güzel bi yer, eğlence yeri 2 tane var hiçbi işe yaramaz deniz dışında pek eğlenemedik
:sm_confused:

[[/B]

Canımcım ağva eğlence yeri değil ki zaten,kafa dinleme yeridir..Gideceksin Riverside Club'e ...Uzatacan ayağını nehre doğru,kapatıcan gözlerini,kuşları,kurbağaları dinleyeceksin..Ayyy çok özlemişim vallahi...:asigim:

burda bazen ben yokmuşum gibi oluyo ...

Aaaa nedenkine...:uhm:

Kızlar bişi sorucam, lidamıdır livamıdır bi hap varmış.
Hakkında fikri olan varmı acep? [/B]

Hazancım çok tehlikeli bir ilaç olduğu artık su götürmez bir gerçek...Satışı bile yasak aslında ama işte el altından satılıyor diye biliyorum...Sanırım iki sene önceydi bir gazeticinin aniden ölümüne neden olmuştu.(Başka ölümler de var bildiğim kadarıyla)..Ne gereği var bunlara:olmaz:,inanın ben kilo veriyorsam herkes verebilir,azimli olun yeter...kaydirigubbakcemile2

Teşekkürler sabuncum..Öncekileri fark etmedim sanırım...opuyorumnanaktan

iltifatların için çook teşekkürler canım.utandım şimdi.:kedi:

tatlım arada kaçırmışım sorunu.düğünü ramazandan hemen sonraya düşünüyoruz.hayırlısı.zaman ne gösterecek.herşeyi aşkımla biz ayarlıyoruz.ama yorulduk galiba.aşkım dediki parayı verecem babama.artık onlar koştursun dedi.oh bee dedim bende sonunda.en doğrusuda bu zaten.

Bayağı yakınmış,hayırlısı olsun,Allah tamamına erdirsin...opuyorumnanaktan

Canlarım ben değil, erkek arkadaşım sipariş vermiş.
Size bi sorayım dedim.
Biri 17 günde 17 kg vermiş o hapla,
Buda senden önce hedefime ulaşacağım dedi.
Soruncada bu hapı söyledi.
Sakın kullanma dedim, sizin yazdıklarınızı söyleyim.
Kullanmaktan vazgeçer zaten.
Vazgeçmezse vazgeçirmenin bi yolunu bulurum elbet
:oklava::oklava:

Vallahi internetten araştırıp,bu ilacın sicilini çok kolay bulabilirsin...17 günde 17 kilo mantıklı değil zaten.Böyle bir şey olabilir mi ya,olsa bile,son durağın kabristan olması kaçınılmaz...:olmaz:

haklısın lunapiena ağva eğlence bakımından kötü ama huzur bakımından güzel bi yer

kızlar sabahtan beri evde olan biskremi yememek için verdiğim çabayı anlatamam beni öyle bir tane 2 tanede kesmez tüm pakette 500 cal. den fazla off offf.yemiycem yemiyceeem

haklısın lunapiena ağva eğlence bakımından kötü ama huzur bakımından güzel bi yer

kızlar sabahtan beri evde olan biskremi yememek için verdiğim çabayı anlatamam beni öyle bir tane 2 tanede kesmez tüm pakette 500 cal. den fazla off offf.yemiycem yemiyceeem

bak ne dicem kafandaki bişey yapmazda ertelersen hep senı dürter,bende öle oluyo,ama yedikten sonra bir yıl falan aklıma gelmıyo..yınede sen bilirsin..

bak ne dicem kafandaki bişey yapmazda ertelersen hep senı dürter,bende öle oluyo,ama yedikten sonra bir yıl falan aklıma gelmıyo..yınede sen bilirsin..

haklısın ama dediğim gibi ya bütün paketi yemem lazım.şuan biskremdeen başka bişey düşünemiyorum karnımda tok halbuki kaydirigubbakcemile3

haklısın ama dediğim gibi ya bütün paketi yemem lazım.şuan biskremdeen başka bişey düşünemiyorum karnımda tok halbuki kaydirigubbakcemile3

bak şekerim ben poğaça yemem,ramazandan sonra bi yıyesım geldi,anlatamam,bir hafta her sabah 1 tane yedim,ama çok mücadele ettim,yedımya kaç aylar geçti,hiç aklıma gelmıyo,ve hiç yemedım,yanı ıyıkı yemışım,sende ye bı paketi,ama ders çıkar,bi 6 ay aklına gelemz inşallah,bastırılmış duygun daha kötü patlar ben bunu savunuyorum..

Hazancım çok tehlikeli bir ilaç olduğu artık su götürmez bir gerçek...Satışı bile yasak aslında ama işte el altından satılıyor diye biliyorum...Sanırım iki sene önceydi bir gazeticinin aniden ölümüne neden olmuştu.(Başka ölümler de var bildiğim kadarıyla)..Ne gereği var bunlara:olmaz:,inanın ben kilo veriyorsam herkes verebilir,azimli olun yeter...kaydirigubbakcemile2

Vallahi internetten araştırıp,bu ilacın sicilini çok kolay bulabilirsin...17 günde 17 kilo mantıklı değil zaten.Böyle bir şey olabilir mi ya,olsa bile,son durağın kabristan olması kaçınılmaz...:olmaz:

Haklısın canım, biraz bakındım zaten.
Kimisi kullanıp yorum yapmış.
Kimisi kafadan yazmış, ama zararlı olduğu kesin.
Kullanmamasını sağlayacağım, başka çare yok.
Sporada başlamıştı ne güzel.
O adam anlatınca gaza geldi işte

:olmaz::olmaz:

ZABINIIIIIM...55 in şerefine şöyle şık bir çizelge yapar mısın ablana da:kedi:
çok zahmet olacak ama...vaktin varsa tabiiopuyorumnanaktan

bak şekerim ben poğaça yemem,ramazandan sonra bi yıyesım geldi,anlatamam,bir hafta her sabah 1 tane yedim,ama çok mücadele ettim,yedımya kaç aylar geçti,hiç aklıma gelmıyo,ve hiç yemedım,yanı ıyıkı yemışım,sende ye bı paketi,ama ders çıkar,bi 6 ay aklına gelemz inşallah,bastırılmış duygun daha kötü patlar ben bunu savunuyorum..

bana destek olduğun cevap verdiğin içib teşekkürler canım Şeniz
başka kimse kale almadı sanırım beni, ben herkese cevap vermeye çalışıyorum ama herkes kendi derdinde sanırım

öğlen salata yedim.nasıl mutlu oldumhihoyyyt nar ekşiside kattım içine.yağ filan koymadım.nar ekşisinde yağ gibi çok kalori var mı?

doktorun teki banada evlen dedi.adet düzensizliği ve pko için.sözünü dinledim evleniyorum.sizde evlenin bacılar.ama evlenince insanlar daha çok kilo alıyo nolacak pikii :uhm:

CİCİM NAR EKŞİSİNDE ÇOK KALORİ OLACAĞINI SANMAM . . .

Katılıyorum endülüşüm . . .

Hem evlilik neden senden geçmiş oluyo ben onu anlamadım . . .
bak benim ortada fol yok yımırta yok yinede düşmüyo ağzımdan . . .

bana destek olduğun cevap verdiğin içib teşekkürler canım Şeniz
başka kimse kale almadı sanırım beni, ben herkese cevap vermeye çalışıyorum ama herkes kendi derdinde sanırım
neden öyle dedin mervişim:(benim canavarlardan fırsat buldukça girebiliyorum topiğe:(herşeyi okuyorum ama bazen yetişemiyorum cevap vermeye:(
eminim diğer arkadaşların da ardniyetleri yoktur...
saracımla sen biraz alıngan mı oldunuz bugün he canlarımopuyorumnanaktan
öptüm kocaaaaaaman...

Back
X