- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
hoşgeldin fulyacığımmmm . . .
kıs annatsana yediğin içtiğin senin olsun bize gezdiğin gördüğün yerleri annat yaaaa . . .
bu arada o zaman aynı kiloda oluyorussss süper birbirimizi iyi gaza getiririz . . . :1ninca:
60 ı gördüm bende sen yokkene . . .
oy oyyyy kıralıçamız yaaaa . . . kıralıçalığın hakkını sonuna kadar veren yegane şahıs . . .
cicim halledelim hemen öseline bakıver . . .
geldik ciciş . . .
sende annat bakem yaaaa 1 gün bi gündür ne yaptınız ne ettiniz . . .
Kuzum hoşbulduk.. Artıkın senle yarışırız bitanem.. Yeni hedef benim 5 hafta sonra yine 1 hafta iznim var.. O zamana kadar 55 olmak istiyorum bakalım.. Bu sabah 61 kilo çıktım...mafoldumben mafoldumben
Aldığım 2-3 kiloyu kolay veririm ama sonra bi 3 kilo daha var..:sinifsinif:
günaydın kızlar.
benekli ablam ne güzel bir mektup öyle.güzel yüreğine sağlık.topikdaşlarım da bugün hep pozitifler ne güzel.
cumartesi nişan ile söz arası bişi vardı.ve herkes zayıflamışsın sen dediler.nasıl mutlu oldum.halaç ok kiloluyum ama öyle demeleri hoşuma gitti.birtek sevgilimin bi halası sen kiloluymuşsun.bizim oğlanada kilo aldır dedi.ayakkabımı çıkarıp kafasına geçirecektim.
Canım allah tamamını erdirsin.. Çok güzel heyecanlar bunlar.. Hep mutlu olman dileklerimler tatlım..opuyorumnanaktan
resmini göremedim yanlız ben girene kadar silmişsin..:kedi:
günaydın kızlar.
benekli ablam ne güzel bir mektup öyle.güzel yüreğine sağlık.topikdaşlarım da bugün hep pozitifler ne güzel.
cumartesi nişan ile söz arası bişi vardı.ve herkes zayıflamışsın sen dediler.nasıl mutlu oldum.halaç ok kiloluyum ama öyle demeleri hoşuma gitti.birtek sevgilimin bi halası sen kiloluymuşsun.bizim oğlanada kilo aldır dedi.ayakkabımı çıkarıp kafasına geçirecektim.resim ekleyeceğim ama alıntı yapmayın sileceğim sonra.
[
şekerim sen o halayı öp bence,bizim bı tanıdık kızı sözlemeye gittiler,kızında o gün azcık gazımı ne varmış,göbeği şiş durmuş,bu ınsan müsvetteleri vazgeçtiler kzıın göbeği var dye geri geldiler,çok zenginler guya erkek tarafı,oğlanın saçıda dökük neyse şimdi evlendi,kadın 2 çocuk yaptı,dal gibi,yemeğe korkuyo,boşarım seni diye tehdit ediyomuş koca,neler var neler..
yuuuuhhhh o nasıl bişiii yaaa...klava:
şekerim sen 55 oldun,rahat rahat konuşursun,şaka şaka,tebrikler bu arada,çok haklısın,sağlıkla oyun olurmu,kendimden biiyorum,aç kalarak zayıfladığım zamanlarda kayıp ettiğim sağlığım yerıne gelmedi desem yalan olmaz..
kızlar bende şişkınlık oluyo çok düzgün beslenmeme rağmen,doktorlşar proflar bile bulamadı,profun biri evlen kızım dedi:))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ayrıca Penekli aplam o ne güzel bi mektup öyle... Yerim seni..opuyorumnanaktan
Saracım yıldönümünün güzel geçmesine çoook sevindim... Kafan da dağılmıştır biraz iyi olmuş...opuyorumnanaktan