anadolo küçük bir yerde doğdum,babam olmadığı için ailem beni ortaokuldan sonra liseye veremedi,o yıl evde kaldım,ve ergenlikle birlikte çok mutsuzdum,sürekli kola makarna patates kızartması yerdım,ketcaplı falan,oldum 96,ama şükürler olsun,şimdi 3-5 yılda belki yerım makarna patates,kolayıda zaten 17 yaşından beri gram içmedim.öle işte hıkayem,millet yaş ilerledikçe şişmanlar,bende yaş ilerledikçe zayıfladım:)
96 mı :1shok:
sorma bizdede var akşam yemekten sonra tatlılar kekler ama ben yemiyorum sabah kahvaltıdan 1 saat sonra yıyorum tatlımı :) bazen 3 bisküvi bazen kek bazen dondurma
bazen cıkolata ben cıkolata hastasıyım bu arada cok severım hemde cok :) anlatamam ya ama cıps yemıyorum eskıden cok yerdım ama ben dorıtosun soslusu var ya onu sevıyorum evdede baska cıpsler olunca yemıyorum :) onu alsalar dayanamam kesin hemdekaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkis
pek romantik diil galiba oda tanımaya çalışıyorum gerçi ama oğlak burcu olduğunu biliyorum işte . . . annamıyorum ki sizin yardımlarınızla gidiyorum . . .
fiufiucuğumda yok . . .
fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
aynı kafadanız sara yaaaa delikafadulden öle yakıştırmıyorum ben erkek ırkına duygusal eylemler . . .
burç özelliklerinide hiç bilmem fibula biliyor sanırım