• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ZABINIIIM...bu senin için:oğlak burcu erkeği:
çevresinde kendi ördüğü tuğladan bir duvar vardır.utangaç ama güçlü ve çetindir.hoştur ama müthiş ihtiraslıdır.yalnız olmayı tercih eder gibi görünsede gerçekte yalnızlığı sevmez.
gizliden gizliye çok beğenilme özlemi çeker.özel rüyalarında şifa bulmaz bir romantiktir ama Satürn onun bu doğal yapısını zincire vurmuştur.bu sert disiplin gezegeni ondan sakin bir davranış,gerçekçi hareketler ve ciddi niyet bekler.bu O'nun çelişkisidir ve çoğu zaman katlanılması güç bir çelişkidir.
iç dünyasıyla,yaşadıkları ve yansıttıkları kişilik çok farklıdır.
aile bağlarına huşu derecesinde hürmet gösterir ve çok sadıktır.
bir oğlak erkeği evlenmekte acele edip pişman olmakta gecikmekten ziyade,evlenmekte gecikir ve pişman olmakta acele eder.oğlakla yapılan evliliklerin çoğu sağlamdır ama eğer evlilikte yanıldığını anlarsa derhal çekip gider.

hoşgeldin cicim . . .

sorma fılaycan yaaaa irdeleyelim vallaaaa . . .
sen yokken yaramazlık yaptım ben . . .
ya fiu nerede yaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa benek apla bilio mudur ?

:Saruboceq:

seni gidi seniii...yerimseniben

alacam ifadeni dur bakam.. zemuszemus

ya kızlar bana da bi destek atın..gecen sene 66 idim az ve öz yiyerek 61 kiloya düştüm..ha dedim 2 kilo daha veriim de..ellileri görmüş olayım .. ama veremedim neyse bunada razıyım 61 kilo iyidir didim..sonra ocak ayında kist yüzünden ameliyat olmam gerekti, hastaneden eve bi geldim tartı 64 gösteriyor mafoldumben neyse aaldrış etmedim..ama öyle kaldı kilom..mayıs ayında negatif bir aşılama deneyimim oldu.. ilaçlar falan, hormon olayı karışınca olaya mafoldumben tutsa gam yimicem.. neyse şuan 69 u görüyorum hayatımda ilk defa.. ve çok kötüyüm..ne yapmalıyım arkadaşlar..aynaya bakamaz oldum..eşimden utanır oldum :kedi:

kıyamam sana.. Hoşgeldin aramıza.. Burda vericeksin fazlalıklarını bak gör...a.s.

hoşgeldin cicim . . .

sorma fılaycan yaaaa irdeleyelim vallaaaa . . .
sen yokken yaramazlık yaptım ben . . .
ya fiu nerede yaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa benek apla bilio mudur ?

:Saruboceq:
vay beee:)hadi biri çıksın da bana telepati diye birşey yok desin!!!!!bu kadar olur ama...sen bunları yazarken ben de oğlak erkeğiyle ilgili yazıyordum sana...kalp kalbe karşıymış zabınımopuyorumnanaktan
prenses de kilyosta bugün sevdiceğiyle:asigim:

durmak yok kızlar devam eninde sonunda istediğimiz kiloya nasipse ulaşacağız tabi arada kaçamak yapabilirsiniz yerimseniben önemli olan hızlı vermek diil yavaş ama sağlıklı biçimde vermek kaydirigubbakcemile3

biz grubuz :) sadece kendimizin kilo vermesi önemli diil önemli olan hepimizin vermesi :1hug:

kaydirigubbakcemile5 :1hug:

ya kızlar bana da bi destek atın..gecen sene 66 idim az ve öz yiyerek 61 kiloya düştüm..ha dedim 2 kilo daha veriim de..ellileri görmüş olayım .. ama veremedim neyse bunada razıyım 61 kilo iyidir didim..sonra ocak ayında kist yüzünden ameliyat olmam gerekti, hastaneden eve bi geldim tartı 64 gösteriyor mafoldumben neyse aaldrış etmedim..ama öyle kaldı kilom..mayıs ayında negatif bir aşılama deneyimim oldu.. ilaçlar falan, hormon olayı karışınca olaya mafoldumben tutsa gam yimicem.. neyse şuan 69 u görüyorum hayatımda ilk defa.. ve çok kötüyüm..ne yapmalıyım arkadaşlar..aynaya bakamaz oldum..eşimden utanır oldum :kedi:
canım hoşgeldina.s.
bebek istiyorsun sanırım:CüvCüv:
biliyo musun 2010'a hamile olarak gireceksin...(neden böyle söyledim bilmiyorum..ama içimden geldi)

hayırlısı olsun canım...verirsin kilolarını merak etme...
bugünkü menünü de eleştiricem izninle:jeyyar:
çok karbonhidrat ağırlıklı olmuş:(özellikle akşamları protein ve sebze ağırlıklı yersen(örneğin;ızgara tavuk ve salata..)çok daha iyi olur...vereliniortak

valla ne diyim sen elestrdikce seviniyom. haaa demek bu yüzden veremedim kilolari diyorum:)))

sabah karbonhidrat, öglen protein ve aksam protein /sebze agirlikli mi yapicaz cnm?

o zmn ben buna göre planliyim. beslenme hakkinda hic bisey bilmiorum desem yeri olurdelikafadulden

aksam bi kase yogurt yerim bugün bide

Son düzenleme:
Selam canlarım, nasılsınız.
Maşallah döktürmüş parmaklarınız tüm gün.
Oku oku bitmez vallahi
:1shok::1shok:

eskiden hep canım sıkılırdı burayı iyiki buldum artık sıkılmıyo kaydirigubbakcemile3 benim dizi basladı diziye bakiim atv de :) yalancısın sen kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
valla ne diyim sen elestrdikce seviniyom. haaa demek bu yüzden veremedim kilolari diyorum:)))

sabah karbonhidrat, öglen protein ve aksam protein /sebze agirlikli mi yapicaz cnm?

o zmn ben buna göre planliyim. beslenme hakkinda hic bisey bilmiorum desem yeri olurdelikafadulden

aksam bi kase yogurt yerim bugün bide
canım sabahları klasik kahvaltı(bir dilim kepek ekmeği,kk peynir,domates,salatalık ve şekersiz çay)ya da müsli yiyebilirsin..
öğlen yemekte ne varsa bir küçük tabak(yemekler çok az yağla yapılmalı),bir küçük dilim ekmek(tam tahıllı,çavdar ya da kepek) ve salata(bir tatlı kaşığı yağlı) yiyebilirsin...
akşamları erken saatte ve çok hafif yersen iyi olur...
bu ana öğünlerin dışında günde üç ara öğün yemelisin:bir meyve yada 8-9 fındık v.b.
(sadece örnek olması bakımından yazdım canım bunları...eğer sormak istediğin şeyler olursa seve seve cevaplarım:))

Hoşbuldum benekcim,
Nasılsın bugün?
Fibula hoşgeldin tatlım.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cnm bide ben kuru kayisi nin icine ceviz koyyum ara ögün olrak 3-4 tane ondan yerim yada onun yerine kuru erik onlardami yanlis aceba :1shok:

cnm bide ben kuru kayisi nin icine ceviz koyyum ara ögün olrak 3-4 tane ondan yerim yada onun yerine kuru erik onlardami yanlis aceba :1shok:

Yanlış hatırlamıyorsam dün haberlerde izlemiştim.
Günde birkaç ceviz yada fındık yemek yağ yakımını hızlandırıyormuş.
İçindeki vitaminlerde oldukça faydalı biliyorsunuz.
zemuszemuszemuszemus​

Herkese selammmm

Bugün yediklerim:

Sabah:
ılık suya sirke (bal katamadım,kalmamış)

Yarım saat sonra:
1 haşlanmış yumurta
Çok az peynir(1 çatal kadar)
domates-salatalık
1 dilim light ekmek
1 kupa çay

Öğlen:
Hiçbir şey yemedim (canım istemedi)

ıkindi:
Oğlumun yarısını yediği poğacanın yemediği yarısı
1 tane sade soda

Akşam:
1 tabak yayla çorbası
2 kaşık pilav
1 tane tavuk baget
1 tane sade soda

lunapiena canım günde 2 soda içmek zararlı olmuyormu?
Ben öyle duymuştum da!
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Şu an arkadaşlarım Mado'da dondurma keyfi yaparken,sırf diyetim bozulmasın diye davetlerini reddettim...Off börtlenli dondurma off...:icecream:senağlama

Back
X