Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cicim . . .
sorma fılaycan yaaaa irdeleyelim vallaaaa . . .
sen yokken yaramazlık yaptım ben . . .
ya fiu nerede yaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa benek apla bilio mudur ?
:Saruboceq:
ya kızlar bana da bi destek atın..gecen sene 66 idim az ve öz yiyerek 61 kiloya düştüm..ha dedim 2 kilo daha veriim de..ellileri görmüş olayım .. ama veremedim neyse bunada razıyım 61 kilo iyidir didim..sonra ocak ayında kist yüzünden ameliyat olmam gerekti, hastaneden eve bi geldim tartı 64 gösteriyor mafoldumben neyse aaldrış etmedim..ama öyle kaldı kilom..mayıs ayında negatif bir aşılama deneyimim oldu.. ilaçlar falan, hormon olayı karışınca olaya mafoldumben tutsa gam yimicem.. neyse şuan 69 u görüyorum hayatımda ilk defa.. ve çok kötüyüm..ne yapmalıyım arkadaşlar..aynaya bakamaz oldum..eşimden utanır oldum :kedi:
vay beee:)hadi biri çıksın da bana telepati diye birşey yok desin!!!!!bu kadar olur ama...sen bunları yazarken ben de oğlak erkeğiyle ilgili yazıyordum sana...kalp kalbe karşıymış zabınımopuyorumnanaktan
hoşgeldin cicim . . .
sorma fılaycan yaaaa irdeleyelim vallaaaa . . .
sen yokken yaramazlık yaptım ben . . .
ya fiu nerede yaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa benek apla bilio mudur ?
:Saruboceq:
durmak yok kızlar devam eninde sonunda istediğimiz kiloya nasipse ulaşacağız tabi arada kaçamak yapabilirsiniz yerimseniben önemli olan hızlı vermek diil yavaş ama sağlıklı biçimde vermek kaydirigubbakcemile3
biz grubuz :) sadece kendimizin kilo vermesi önemli diil önemli olan hepimizin vermesi :1hug:
canım hoşgeldina.s.ya kızlar bana da bi destek atın..gecen sene 66 idim az ve öz yiyerek 61 kiloya düştüm..ha dedim 2 kilo daha veriim de..ellileri görmüş olayım .. ama veremedim neyse bunada razıyım 61 kilo iyidir didim..sonra ocak ayında kist yüzünden ameliyat olmam gerekti, hastaneden eve bi geldim tartı 64 gösteriyor mafoldumben neyse aaldrış etmedim..ama öyle kaldı kilom..mayıs ayında negatif bir aşılama deneyimim oldu.. ilaçlar falan, hormon olayı karışınca olaya mafoldumben tutsa gam yimicem.. neyse şuan 69 u görüyorum hayatımda ilk defa.. ve çok kötüyüm..ne yapmalıyım arkadaşlar..aynaya bakamaz oldum..eşimden utanır oldum :kedi:
hayırlısı olsun canım...verirsin kilolarını merak etme...
bugünkü menünü de eleştiricem izninle:jeyyar:
çok karbonhidrat ağırlıklı olmuşözellikle akşamları protein ve sebze ağırlıklı yersen(örneğin;ızgara tavuk ve salata..)çok daha iyi olur...vereliniortak
Selam canlarım, nasılsınız.
Maşallah döktürmüş parmaklarınız tüm gün.
Oku oku bitmez vallahi
:1shok::1shok:
canım sabahları klasik kahvaltı(bir dilim kepek ekmeği,kk peynir,domates,salatalık ve şekersiz çay)ya da müsli yiyebilirsin..valla ne diyim sen elestrdikce seviniyom. haaa demek bu yüzden veremedim kilolari diyorum:)))
sabah karbonhidrat, öglen protein ve aksam protein /sebze agirlikli mi yapicaz cnm?
o zmn ben buna göre planliyim. beslenme hakkinda hic bisey bilmiorum desem yeri olurdelikafadulden
aksam bi kase yogurt yerim bugün bide
hoşgeldin hazancım...Selam canlarım, nasılsınız.
Maşallah döktürmüş parmaklarınız tüm gün.
Oku oku bitmez vallahi
:1shok::1shok:
bende geldiim
cnm bide ben kuru kayisi nin icine ceviz koyyum ara ögün olrak 3-4 tane ondan yerim yada onun yerine kuru erik onlardami yanlis aceba :1shok: