• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:1ninca: geldim hazancığım . . . şoparımın izindeyim . . . sizerlede paylaşıyor dk dk son gelişmelerden haberdar ediyorum . . .
mesela dün öğle yemeği akşamda çay içtik . . .:kahve:

beni sevdiğini süledi sopar kişi . . . :asigim:

halık ne idi yaw :uhm:

Ayy hadi bakalım kız, sopar abayı yakmış belli.
VAllahi bravooo, hedefine ulaşana kadar vazgeçmiyosun zabınım.
:lepi::lepi:

Halık Allahın isimlerinden biri idi tatlım
opuyorumnanaktan

Benekcimm şiiri yeni okudum bende,
Süper bi şiir gerçekten.
Ellerine sağlık tatlım.

Ayy hadi bakalım kız, sopar abayı yakmış belli.
VAllahi bravooo, hedefine ulaşana kadar vazgeçmiyosun zabınım.

Halık Allahın isimlerinden biri idi tatlım
opuyorumnanaktan

hmmmm yeni bir şey daha öğrendim ne güzel . . .

opuyorumnanaktan

ne güzel deyiş ; balık bilmesede halık bilir . . .
çok sevdim . . . :asigim:

para konusunu takıyorum bende yoksa kararda verdim.göğüs içinde istiyorum ama o sonra belki kaydirigubbakcemile3

Benim de tek derdim para...:bbo: Olsa 5000 TL'm yarına randevu alıcam yani..

canım hoş geldin seni sora sora bi hal oldum yaaaa biliodum tatilini fakat çıkmış aklımdan . . .

canım bilgiler o kadar isabetli ki yani bahsettiklerin benim ısınmaya çalıştığım kişiyle ilgili çok çok haklı görüşler . . .

soğuk duruşu mesela . . . ortak arkadaşımız aracılığı ile hissettirildi bana olan ilgisi mesela ama ben asla ihtimal vermedim o kadar duygusuz göründü ki bana başta . . .

şu emek verdiği ölçüde almak isteyen kısmı hele BİNGO fiumemmmmm
bahsetmiştik . . .
ben kesinlikle söz ettiğin gibi biriyim . . .

bittim . . . bende en çok; Sen, benim için korkak,
herkes için heryerdeki insansın
kısmını sevdim . . .

:1ninca: geldim hazancığım . . . şoparımın izindeyim . . . sizerlede paylaşıyor dk dk son gelişmelerden haberdar ediyorum . . .
mesela dün öğle yemeği akşamda çay içtik . . .:kahve:

beni sevdiğini süledi sopar kişi . . . :asigim:

halık ne idi yaw :uhm:

Demek seni sevdiini söledi şopar haaaa.....:asigim:
Yirim seni sosis... Nerdesin sen baküüm.. seni bi sıkıştıriim baküüüm..zemuszemus

opuyorumnanaktan

Ben de o atasözünü ''kul bilmezse Allah bilir'' şeklinde kullanırım..

opuyorumnanaktan

Bende çok seviyorum bu sözü,
Anlamı çok derin, bir satıra sığsa bile...

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kız yemekte ne yedin soparınla,
Kalori deposu bi yemek seçmedin dimi?
:1shok::1shok:

Benim de tek derdim para...:bbo: Olsa 5000 TL'm yarına randevu alıcam yani..

Demek seni sevdiini söledi şopar haaaa.....:asigim:
Yirim seni sosis... Nerdesin sen baküüm.. seni bi sıkıştıriim baküüüm..zemuszemus

3000 tlyede çok iyi yerler var.ev için biriktirdiimiz parayı ameliyata harcamak dokunuyor banada fisfisfis, bide günah olabileceğini düşünüyorum

kızlar burun estetiği yaptıran, fiyat hakkında bilgisi olan, iyi bi yer bilen var mı

bak bitanem günah olduğu kesin,ayet var,canlarınızı kendi elinizle tehliye atmayın diye(hadis belki)neyse ben geçen yıl burnumdan kemiği yan yatmış,solunum yolunu kapatmış,kemiği kaldırdılar,ama kesme falan yok yanı,fakat orada estetık yaptıranlarla bir aarda idim,aman allahım ne çekiyolar bilesin,fakat burnunda kemik eğriliği,fazla kemik yanı solunum yolunu etkileyen bişey varsa onu yaptırıken biraz düzeltir eğer illada istiyosan,ve ben sana bir ssk hastanesi tavsiye ederim..ben bu konunun tek cerrahı olan doktora ameliyat oldum,sebebi,dayımın bacağı idi,yalvardım,öle kabul etti,ameliyata girmıyo,ama ekibi süper..

ayy kızlar kızmayın bana

öğlen bi bütün simiti yedim valla...

ama sabah bir dilim ekmek azcık domates,2 zeytın

arada ceviz

öğlen simit,azcık haşlama tavuk,azcık yağsız tuzsuz bol sirkeli salata

ikindi için kura kayısı

üzülme bize katıl kilo verirsin yerimseniben

canım benim teşekkür ederim,opuyorumnanaktan

ZABINIIIM...bu senin için:oğlak burcu erkeği:
çevresinde kendi ördüğü tuğladan bir duvar vardır.utangaç ama güçlü ve çetindir.hoştur ama müthiş ihtiraslıdır.yalnız olmayı tercih eder gibi görünsede gerçekte yalnızlığı sevmez.
gizliden gizliye çok beğenilme özlemi çeker.özel rüyalarında şifa bulmaz bir romantiktir ama Satürn onun bu doğal yapısını zincire vurmuştur.bu sert disiplin gezegeni ondan sakin bir davranış,gerçekçi hareketler ve ciddi niyet bekler.bu O'nun çelişkisidir ve çoğu zaman katlanılması güç bir çelişkidir.
iç dünyasıyla,yaşadıkları ve yansıttıkları kişilik çok farklıdır.
aile bağlarına huşu derecesinde hürmet gösterir ve çok sadıktır.
bir oğlak erkeği evlenmekte acele edip pişman olmakta gecikmekten ziyade,evlenmekte gecikir ve pişman olmakta acele eder.oğlakla yapılan evliliklerin çoğu sağlamdır ama eğer evlilikte yanıldığını anlarsa derhal çekip gider.

bu banada gelsin bende kocişimde oğlakızzz :lepi:

kıyamam sana.. Hoşgeldin aramıza.. Burda vericeksin fazlalıklarını bak gör...a.s.

hoşbulduk cnm ya..inşallah...

canım hoşgeldina.s.
bebek istiyorsun sanırım:CüvCüv:
biliyo musun 2010'a hamile olarak gireceksin...(neden böyle söyledim bilmiyorum..ama içimden geldi)

hoşbulduk cnm..vallahi ağzından bal damlıyor kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan a.s.

bak bitanem günah olduğu kesin,ayet var,canlarınızı kendi elinizle tehliye atmayın diye(hadis belki)neyse ben geçen yıl burnumdan kemiği yan yatmış,solunum yolunu kapatmış,kemiği kaldırdılar,ama kesme falan yok yanı,fakat orada estetık yaptıranlarla bir aarda idim,aman allahım ne çekiyolar bilesin,fakat burnunda kemik eğriliği,fazla kemik yanı solunum yolunu etkileyen bişey varsa onu yaptırıken biraz düzeltir eğer illada istiyosan,ve ben sana bir ssk hastanesi tavsiye ederim..ben bu konunun tek cerrahı olan doktora ameliyat oldum,sebebi,dayımın bacağı idi,yalvardım,öle kabul etti,ameliyata girmıyo,ama ekibi süper..

solunum açısından hiçbir sorunum yok.ama darbeden aldığım kemik çıkıklığı var.burnumda estetik ister ama o kadarına cesaret edemem burun törpülettirmek istiyorum sadece.ssk yok bende malesef ah olsaydı keşke.normalde kaç gün sigorta ödenince 6 ay sskdan faydalanılıyordu kızlar?

3000 tlyede çok iyi yerler var.ev için biriktirdiimiz parayı ameliyata harcamak dokunuyor banada fisfisfis, bide günah olabileceğini düşünüyorum

bizde evlenmek için para biriktiriyoruz.. Mert dioki al buyur, burnunu yaptır, ama evlilik sarkar ozaman.. Pis nasıl dalga geçio benlen..:umursamaz:

kızlar bu arada hazana söyledim hepinizi tanıdığım kadarıyla çok güzel avatarlar buldum sizlere opuyorumnanaktan

bakiim bakiim.. zemuszemus kaydirigubbakcemile3

solunum açısından hiçbir sorunum yok.ama darbeden aldığım kemik çıkıklığı var.burnumda estetik ister ama o kadarına cesaret edemem burun törpülettirmek istiyorum sadece.ssk yok bende malesef ah olsaydı keşke.normalde kaç gün sigorta ödenince 6 ay sskdan faydalanılıyordu kızlar?

yok kızz tayyıp neler yaptıda kimse fark etmıyo,şekerim bir ay dolunca amliyet oluyun,kocanın falandamı yok,birde ssk da ameliyat oluyun,imza attırıyolar,ssk olunca kesiliyo öle bi durum var,burnunu görmedim yorum yapamam,ama çok aşamıyosan bilemıyorum,allahla aranda,bak ben çok aşırı şişmandım ya(şimdi dal gibiyimde sanki)neyse göğsümü karnımı görsen şok olursun,tatlım yapmadığım sporda kalmadı,ama annemlerden genetik,sarkık genış yayvan bı karın,ah ne üzülüyorum bir bilsen,ablam annme para vereyım git göğsünü yaptır,evlenırsin belki diyolar,valla allahtan korkuyom,diyorumki varsayılım evlendım,allah insana hayırlı eş versın,yoksa taş gibi kadınlarında başına neler gelio,korkuyom allah başka dert verir diye,

hepinize mutlu,huzurlu ve mucizelerle dolu bir gün diliyorum canlarıııımopuyorumnanaktan
ÇAPKINIM ZABINIIIM dün oğlak burcu erkeğiyle ilgili bilgiler yazdım kuzum senin için...bi oku istersen...
MERVıŞıM ben de istiyorum o avatarlardan:kedi:
ÇOK ÖNEMLı NOT:sizlerle paylaştığım ''iyi oldu gelmediğin''şiiri, benim şiirlerimden biri değil;KORHAN ABAY'ın şiiridir...şairini yazmayı unutmuşum...şiir sanki benim gibi olmuş...emek hırsızları gibi hissettim kendimi...çok utandım yaaa :utangac::kedi:

ayy kızlar kızmayın bana

öğlen bi bütün simiti yedim valla...

ama sabah bir dilim ekmek azcık domates,2 zeytın

arada ceviz

öğlen simit,azcık haşlama tavuk,azcık yağsız tuzsuz bol sirkeli salata

ikindi için kura kayısı

Endülüscüm ben sabah 1,5 simit yedim,
Sen benimle kıyaslarsak masumsun.
Ah şu kozalağımı elime bi geçirsem.
Hala bişiyler atıştırmak istiyorum.
:olmaz::olmaz:

Ben de o atasözünü ''kul bilmezse Allah bilir'' şeklinde kullanırım..

Bu sözde çok güzelmiş canım,
Kısa ve öz.

Flyyy sen çalışıyormuydun CADIARZU

kızlar bu arada hazana söyledim hepinizi tanıdığım kadarıyla çok güzel avatarlar buldum sizlere opuyorumnanaktan

Kesinlikle çok güzel avatarlar var kızlar

selamlar kızlar, hayırlı günler diliyorum...

Selam canım, hoşgeldin a.s.

hepinize mutlu,huzurlu ve mucizelerle dolu bir gün diliyorum canlarıııımopuyorumnanaktan
ÇAPKINIM ZABINIIIM dün oğlak burcu erkeğiyle ilgili bilgiler yazdım kuzum senin için...bi oku istersen...
MERVİŞİM ben de istiyorum o avatarlardan:kedi:
ÇOK ÖNEMLİ NOT:sizlerle paylaştığım ''iyi oldu gelmediğin''şiiri, benim şiirlerimden biri değil;KORHAN ABAY'ın şiiridir...şairini yazmayı unutmuşum...şiir sanki benim gibi olmuş...emek hırsızları gibi hissettim kendimi...çok utandım yaaa :utangac::kedi:

Günaydın tatlım, hoşgeldin.
İnşallah mucizelerle dolu bi gün olur.
Yoksa katil olabilirim -tatlicadiarzu-:oklava:

MERVİŞİM ben de istiyorum o avatarlardan:kedi:
ÇOK ÖNEMLİ NOT:sizlerle paylaştığım ''iyi oldu gelmediğin''şiiri, benim şiirlerimden biri değil;KORHAN ABAY'ın şiiridir...şairini yazmayı unutmuşum...şiir sanki benim gibi olmuş...emek hırsızları gibi hissettim kendimi...çok utandım yaaa :utangac::kedi:

olsun Korhan Abayında senin de gönlüne sağlık aplam..

Endülüscüm ben sabah 1,5 simit yedim,
Sen benimle kıyaslarsak masumsun.
Ah şu kozalağımı elime bi geçirsem.
Hala bişiyler atıştırmak istiyorum.
:olmaz::olmaz:

Bu sözde çok güzelmiş canım,
Kısa ve öz.

Flyyy sen çalışıyormuydun CADIARZU

ivit çalışıyorum tatlım.. Sen??

Back
X