• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay valla aplam hemde ne.. Yorgunluktan bayılıciim yakında.. Hem fiziksel hem ruhsal çok yoruldum bugün işte.. Su anda önüme ne çıksa yicek durumdayım.. Nitekim biraz önce sabahtan kalma yarım simit vardı içinde kaşar ve domates olan.. Hepicini indirdim mideye.. Başka bişey bulsam onu da yicem.. Bakınıp duruyorum.. Özellikle nasıl tatlı ister canım... Ah bu akşamı sağ salim atlatırsam iidir..

Slm kızlar giremiyorum kaç gündür yaz geldi sormayın çok yoğun işler fırsat bulamıyorum şöyle bir özet yapıyım size KFLEX DıYETı devam ediyo 11. günümü bitiriyorum bugün ama 2 kez kaçamağım oldu olsun neyse egzersiz ve suya devam şu bacaklarım azıcık daha incelse ahhh ayın 30 unda tatile gidiyorummmmm
Sizler nasılsınız hedefler ne oldu offf ben geride kaldım galiba :utangac:

Slm kızlar giremiyorum kaç gündür yaz geldi sormayın çok yoğun işler fırsat bulamıyorum şöyle bir özet yapıyım size KFLEX DİYETİ devam ediyo 11. günümü bitiriyorum bugün ama 2 kez kaçamağım oldu olsun neyse egzersiz ve suya devam şu bacaklarım azıcık daha incelse ahhh ayın 30 unda tatile gidiyorummmmm
Sizler nasılsınız hedefler ne oldu offf ben geride kaldım galiba :utangac:

Hoşgeldin gülgülmezciimm... Yoksun bayadır.. Özlettin kendini.. opuyorumnanaktan

Bu k-flaks diyeti nasıl bişey canım? Kilo verdin mi peki??

Hoşgeldin gülgülmezciimm... Yoksun bayadır.. Özlettin kendini.. opuyorumnanaktan

Bu k-flaks diyeti nasıl bişey canım? Kilo verdin mi peki??

Saol flyyy sorma ya bi saptıysam diyetten uğramaya utandım buralara :)) Bende çoookkk özledim siziii
Ya ben bu Kflex i kardeşimden duydum yapıyorum falan dedi deniyim bi diye başladım devamı geldi ama menüde şöyle
Sabah : 1 kase Kfleks (1 bardak süt ve 2 dolu yemek kaşığı kflex gevreği)
Ara :1 porsiyon meyve
Öğle : Çorba,salata,2dilim k. ekmek ve bol salata
Ara : 1 porsiyon meyve
Akşam :KFLEX böyle işte ama ben araya bişeyler sokuyorum ucundan mucundan işte :))
İlk hafta 2 kilo verdim bakalım bu hafta ne vericez

Sen nasılsın diyet olarak ne uyguluyosun Flyyy opuyorumnanaktan

Saol flyyy sorma ya bi saptıysam diyetten uğramaya utandım buralara :)) Bende çoookkk özledim siziii
Ya ben bu Kflex i kardeşimden duydum yapıyorum falan dedi deniyim bi diye başladım devamı geldi ama menüde şöyle
Sabah : 1 kase Kfleks (1 bardak süt ve 2 dolu yemek kaşığı kflex gevreği)
Ara :1 porsiyon meyve
Öğle : Çorba,salata,2dilim k. ekmek ve bol salata
Ara : 1 porsiyon meyve
Akşam :KFLEX böyle işte ama ben araya bişeyler sokuyorum ucundan mucundan işte :))
İlk hafta 2 kilo verdim bakalım bu hafta ne vericez

Sen nasılsın diyet olarak ne uyguluyosun Flyyy opuyorumnanaktan

2 kilo iyiymiş yaa.. Bende başliim bu akşam..
Ben geçen hafta tatildeydim 3 kilo aldım 1 haftada :utangac:
O aldığım kiloları verrim belkim..

Canım özlettin kendini.. Dikkat et kendine.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Teprikelerrr...zemuszemus

Kuş lokumu sultan lokumu falan ayrımını bulamadım ama ortalama bir lokumda 50 kalori varmış canım..

kuş lokumu var ya bu küçüklerden 150 gr yedim bugün offf offfff
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hakkında hayırlısı ne ise o olsun mervişim:Saruboceq:

evet canım haklısınkaydirigubbakcemile3

çapkınım zabınııım:asigim:

özledik seni saracımkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

saol aplaaaam

diyete başlamadan önce annem bana 36 beden bi şort aldı, onu görünce buna girmem lazım dedim kaydirigubbakcemile2 ve nihayet girdim.diyet bittimi bitmedi ama girmek istediğim şortu giydim ve son halimin yorumlarını sizden alıyım dedim.cicişler alıntı yapmadan yorumlarsanız yarın silerim ok opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
mervişiiiim çok güzel görünüyorsun:lepi:alkisalkisalkis:nazar:
ama hep söyledim..yine söylüyorum...bu ka dar ye ter ar tık ki lo ver meeee...kaydirigubbakcemile3
kilonu koru ve sadece spor yap artık güzelim emi?

kuş lokumu var ya bu küçüklerden 150 gr yedim bugün offf offfff

saol aplaaaam

mervişiiiim çok güzel görünüyorsun:lepi:alkisalkisalkis:nazar:
ama hep söyledim..yine söylüyorum...bu ka dar ye ter ar tık ki lo ver meeee...kaydirigubbakcemile3
kilonu koru ve sadece spor yap artık güzelim emi?

valla mervecim resimlerini görünce iyi ki de yemişsin yani... Çok hoş görünüyorsun.. Hatta bacakların fazla bile zayıf.. aplamın dediklerine aynen katılıyorum canım.. Daha fazla kilo vermemelisin tatlım, yoksa çirkn görünür.. Hadi onu geçtim hasta olursun canım..

valla mervecim resimlerini görünce iyi ki de yemişsin yani... Çok hoş görünüyorsun.. Hatta bacakların fazla bile zayıf.. aplamın dediklerine aynen katılıyorum canım.. Daha fazla kilo vermemelisin tatlım, yoksa çirkn görünür.. Hadi onu geçtim hasta olursun canım..
fulyacım,sen ne yaptın?dinlenebildin mi biraz olsun?opuyorumnanaktan

fulyacım,sen ne yaptın?dinlenebildin mi biraz olsun?opuyorumnanaktan

yok ablam yaa.. Bugün iş yeri zaten çok yoğun geçti.. Koşturdum durdum bütün gün eve geldim alışverişe çıktım geldim yemek yaptım haftasonu için.. Mutfağı temizledim bu arada.. Banyoya girdim çıktım.. Sabahtan beri şimdi oturdum... Allahım nasıl yorgunum.. Ayaklarım sızlıyor resmen..:bbo:

Şimdi pc ye hafif bir film takıp ayaaamı uzatmayı hakettim sanırım..süprizzzzz

Bunca yoğunluk arasında sürekli tıkınmayı da ihmal etmedim yaani..

Sabah: 5 tane ufak parça simit, 2 üçgen peynir, salatalık
Öğlen:fırında kızarmış but, 2 kaşık kadar makarna, ayran
Ara: yarım kaşarlı domatesli simit
Akşam:2 kaşık tavuk soslu yağsız makarna, yoğurt

Şu anda gözümün önünde dondurmalar kuruyemişler dolaşıyor bideee.... :tomato:

yok ablam yaa.. Bugün iş yeri zaten çok yoğun geçti.. Koşturdum durdum bütün gün eve geldim alışverişe çıktım geldim yemek yaptım haftasonu için.. Mutfağı temizledim bu arada.. Banyoya girdim çıktım.. Sabahtan beri şimdi oturdum... Allahım nasıl yorgunum.. Ayaklarım sızlıyor resmen..:bbo:

Şimdi pc ye hafif bir film takıp ayaaamı uzatmayı hakettim sanırım..süprizzzzz
kıyamam sana beeeen:(bencede haketmişsin...bir güzel dinlen kuzumkaydirigubbakcemile5

al bendende o kadar:(noldu bana bilmiyorum:(direk diyet modundan çıktım,tatil moduna girdim...durmadan tıkınıyorum:(iki üç güne kadar çıkıyoruz inşallah tatile...ama korkarım, ben bu gidişle tatil dönüşünde direk 70-79 topiğine dahil olucammafoldumben

al bendende o kadar:(noldu bana bilmiyorum:(diyet modundan çıkıp direk tatil moduna girdim...durmadan tıkınıyorum:((((
iki üç güne kadar çıkacağız inşallah tatile...ama bu gidişle tatil dönüşünde korkarım ben 70-79 topiğine dahil olacağımmafoldumben:delphin:

al bendende o kadar:(noldu bana bilmiyorum:(diyet modundan çıkıp direk tatil moduna girdim...durmadan tıkınıyorum:((((
iki üç güne kadar çıkacağız inşallah tatile...ama bu gidişle tatil dönüşünde korkarım ben 70-79 topiğine dahil olacağımmafoldumben:delphin:

yok ablam okadar olmazsın da çok fena oluyo gerçekten.. Bende tatil modundan kurtulamadım heralde..
Valla dondurmada yedim.. Şu an kuruyemişte yiyorum.. Hem de büyük bi afiyetle işin kötüsü..mafoldumben mafoldumben

hazancım,bu yazı sana mı ait??
bayıldımmmmmkaydirigubbakcemile3

Selam canlarım, nasılsınız?
Bugün pek gelemedim yanınıza,
Arada bi okuyup çıkmam gerekti.
Beneğim bu yazıyı beğeniyorum,
Ama bana ait olanlardan değil.
Eğer isterseniz bana ait olanlardan da eklerim
:kedi::kedi:
opuyorumnanaktan

hazan ojgeldin bacım neler yaptın

Tatlım yeni okudum,
Bu arada resimlerine bayıldım.
Bence bırak rejimi, spor yap.
Gerçi onada ihtiyacın yok ama.
O kocan olacak kozalağa da şaştım doğrusu,:1shok:
Karşısında iskeletmi istiyo nedir. :oklava:

Süpersin bebişim zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan​

Bu arada benim kozalakla bi gelişme yok.
Bugün elime geçirip merviş gibi cırmalayışımı saymazsak tabi
:jeyyar::dilcikar:
Uyuz beni delirtti sanırsam,
Cinnet geçirdim sayılır.
Ama yine sevimlilik yaptı, yumoş kibin oldum zemuszemus
Tabi hala konuşacaklarımız var.
Ayrıca bugün karpuzdan başka bişey yemedim.
Yanlış biliyorum tatlılarım, ama içimden gelmedi :kedi:​

kızlar merhaba bende döndüm :) ama acı bir dönüş oldu :) bı hafta önce gece gece tartılıp 59 cıkmıştım şimdi tartıldım yıne gece 61 cıktım ama yarın öbür gün regl olucam onu beklıyorum. onn etkısı vardır deyin nolur. yoksa çizelgemi değiştircem :(

Back
X