bide suan 3 tane kepekli bisküvi yiom

bilgisayar basinda oburlugum tutuar hep nedense:)
yedikelrimin miktrini azaltigimdanmi ne artik sanki karnim azalmis gibime gelyio..eksisi gibi sisi degil
kizlar 70 li kilolardan bahsetmisiniz,
ben bi ara 74 kiloydum:) nasil o hale geldim onu da yazimda ibretlik olsun öyle kilo aldran seyler yapmasin.
hergün canin cektikce pekmez yiecen. bid epekmez bidonda olunca 5 kg lik bitmek bilmyior.
canin istedigi kadar seker cuklta. miktari hiiic önemli degil. hatta bitince kos süpermarkete al.
yagli kizartma ne warsa yiecen. hic salata aliskanligin olmyucak. hatta gece bile yiecen bunlari canin cektikce.
yürüyüs, spor unutucan.
bn böle yapa yapa nerdeyse 10 kg aldim. sonra klimi basima topladim. eski elbislerime girmemek, basalarinin dalga gecmesi kilomla sinirime gidiyordu. kendi basima uyguladigim diyet planlari fln derken bulumik olmaya basladim yedigim 10 dakka bile durmazdi vücütümda. bi ara da hicbisey yememeye basladim anoreksyia oluordum ki aklimi basima topladim sürekli yemekle ilgilenmeyi bosverdim kendime baska ugraslar buldum. 22 kiloyu kendi kendime verdim ama cok sagliksiz görünoyrdum. beslenmeyle alakali seminerleri ziyaret ettim. hatta gecen ay öylesine bi kilo werme semineri wardi. yöntemleri de sirf diyet icecegi ile beslenmekk ti. yapsammi yapmasammi die cok düsündüm ama saglikli beslenmek en iisi. kilo gelir gider ama saglimizi kaybedersek ck zor belkide hic dönmeyebilir.