• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim çok şükür ingilizcem var bacım....ben evde nasıl yürünür onu anlamaya çalışıyorum insanın başı döner şatoda yaşamıyoruz kişakkıdı

ok ama yürüme bandı al sende :) satoya gerek yok yurume bandı ıcın ama ben eskiden sehpaların arasında dolasıp bıle yuruyordum istersen yürürsün :) bişey durdurmaz seni kaydirigubbakcemile3 ama ben yürümeyi tercih etmiyorum çünkü bırakınca kötü oluyor yürüyeceksen devamlı yürüyeceksin ben koşuyordum bile sabah koşuyordum akşam 1 saat yürüyordum ama bırakınca basenlerın cıkıyor aman aman kalsın metabolizmayı hızlandır tamam :1rolleyes:1 ayda ama 9 kilo vermiştim öyle yapınca kaydirigubbakcemile3 ama şimdi 2 ayda 6 kilo anca verdim :) ama olsun acelem yok zaten cabuk verınce cabuk alıyosun bide basenlerde cabası kaydirigubbakcemile3

İyi geceler kızlar,

bugün yediklerimi hiç yazmak istemiyorum çünkü çok fenaaa...

Yarın bende su k-flakes olayına başliicam aldım. bi çukulatalısından sabahları yicem. Bide sade akşamları yicem..

Sporumuda artık ihmal etmicem allahın izniyle..

Neyse herkeşlere tatlı rüyalar...opuyorumnanaktan

İyi geceler kızlar,

bugün yediklerimi hiç yazmak istemiyorum çünkü çok fenaaa...

Yarın bende su k-flakes olayına başliicam aldım. bi çukulatalısından sabahları yicem. Bide sade akşamları yicem..

Sporumuda artık ihmal etmicem allahın izniyle..

Neyse herkeşlere tatlı rüyalar...opuyorumnanaktan

dene bakalım :) belkı bende denerim bi ara :) haftaya mesela :) nasip tabi
sanada tatlı rüyalar :)

Günaydın kızlarr,
kimsecikler yok yine..

Neyse ben z önce kalktım 3adet kaysı yidim şimdi su içiyorum.. 5 i 1 arada çayı demledim bide.. Sonra onu içicem.. Sonra kahvaltı yapıcam.. Öle işte.. Ara ara gelir yazarım..

Baayyy..opuyorumnanaktan

:) bende sabah 2 bardak su ıctım sonra kahvaltı yaptım ama kahvaltıda baya gec oldu pazar ya :) omlet 2 dilim kepek ekmek 1 bardak cay 1 bardak nescafe 4 parca cıkolata regl oldugumdan ıstemıs canım meger :) 58 e dusmustum 59 gosterdı normal mı ya kılo almam regl donemınde yarın bende nesfit yiyecegim almıstık gecende :) ama yememıstım bakalım bende nesfıtle rejımı deneyecegım ama kılo verıp vermedıgım anca pazara anlasılır tahmınımce regl oldugum ıcın bende pazar gunu tartılırım :) bakalım ne olcak

:) bende sabah 2 bardak su ıctım sonra kahvaltı yaptım ama kahvaltıda baya gec oldu pazar ya :) omlet 2 dilim kepek ekmek 1 bardak cay 1 bardak nescafe 4 parca cıkolata regl oldugumdan ıstemıs canım meger :) 58 e dusmustum 59 gosterdı normal mı ya kılo almam regl donemınde yarın bende nesfit yiyecegim almıstık gecende :) ama yememıstım bakalım bende nesfıtle rejımı deneyecegım ama kılo verıp vermedıgım anca pazara anlasılır tahmınımce regl oldugum ıcın bende pazar gunu tartılırım :) bakalım ne olcak

canımcıım yarın berabercenek başlayalım nesfite.. bende bu hafta regl olucam zaten:))
zaten sadece ikimiz kalmışız topikte baksana.. Başbaşa verip yeriz nesfitimizi..kaydirigubbakcemile5

mervişşşş

canım gördüm resimlerni de yorum yazamadım bir türlü.. emeklerinin karşılığını bayağı bir almışsın bence..coğu kadının sahip olmak için çıldıracagı kadar incesın bence ama madem tatmın olmuyorsun o zaman derinlemesine elestirimi yapayım..canım bacaklar oldukca ince artık incelmesin.hatta başarabılırsen sporla kaslandırıp ,iç bacaklarını biraz doldurabilirsin..daha şahane olur sankı
göbişş kısmına gelince şekerim azıcık ama cok azıcık göbişin var.koyu renkten bile belli oluyor.o göbiş içinse gene o bölgeye yönelik egzersiz yapman lazım bence..
uzun lafın kısası; canım sen hiç aç bırakma kendını,dengeli beslenki önce su agzına ıkı lokma atınca kılo alan metabolizmanı toparla.emin ol cok rahat edeceksın o zaman.bir yandan da sporunu ihmal etme..tadından yenmezsın sonra artık... opuyorumnanaktan

saol ciciş güzel yorumların için opuyorumnanaktan .göbiş konusundada çok haklısın canım spor olarak bi tek yürümeyi seviyorum oda sadece bacak popo inceltiyor malesef.az da yesem kilo alıyorum metabolizma çökmüş malesef.

benim çok şükür ingilizcem var bacım....ben evde nasıl yürünür onu anlamaya çalışıyorum insanın başı döner şatoda yaşamıyoruz kişakkıdı

canım evde yerinde sayarak yürüyerek yapılıyor çok eğlenceli gerçekten kaydirigubbakcemile2

hayırlı kandiller kızlarrrrr opuyorumnanaktan

saram nerelerdesin fisfisfis

Merveciğim sana da hayırlı kandiller canım...görüşmeyeli işe girdin mi çok merak ediyorum...topikte neler oldu ben yokken önemli gelişmeler var mı...:uhm:

canımcıım yarın berabercenek başlayalım nesfite.. bende bu hafta regl olucam zaten:))
zaten sadece ikimiz kalmışız topikte baksana.. Başbaşa verip yeriz nesfitimizi..kaydirigubbakcemile5

tamam baslayalım sabah nesfit yiyecegız ama once 2 bardak su ıcelım :) aradan 20 dk gecınce yerız :) bakalım 2 haftada ne olacak 2 hafta sonra dugun var zaten tabı dugun benım diil :) 3 kılo versek ne guzel olur ya verır mıyız acaba 2 hafta nesfıt yıyerek rejım yaparsak hadı hayırlısı bakalım :) bu arada herkesın kandılı mubarek olsun :) bız aıle boyu nesfıt rejımıne gırcez babam harıc :) annem kardesım ben kaydirigubbakcemile3

anneannemi kaybettim ve o zamandan beri de kendimde değildim açıkçası. geçen gün bi tartıldım 67 olmuşum. hayatımda 67 kilo olmadım. boyum 1.63. o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. 55 kilo olmak istiyorum. açıkçası destek için buraya geldim. ne yapmalıyım bilmiyorum. normal kilom 57-60 arasıdır. hayatım boyunca böyleydi. 67 beni yıktı açıkçası. hayır nişan falan olmasa sorun etmem de ben ne yapayım şimdi. 3-4 ay içinde 12 kilo verilmez ki. arkadaşlar yardım lütfen...:çok üzgünüm:

efenim ben geldimmm....yine sabah aynı mönüyü yedim...mısır gevreği ve yağsız süt...
öğlen patates ve burger...akşam haşlanmış fasulye ezilmiş patates..veee bol yürüyüşşşş.yerimseniben

anneannemi kaybettim ve o zamandan beri de kendimde değildim açıkçası. geçen gün bi tartıldım 67 olmuşum. hayatımda 67 kilo olmadım. boyum 1.63. o kadar moralim bozuldu ki anlatamam. 55 kilo olmak istiyorum. açıkçası destek için buraya geldim. ne yapmalıyım bilmiyorum. normal kilom 57-60 arasıdır. hayatım boyunca böyleydi. 67 beni yıktı açıkçası. hayır nişan falan olmasa sorun etmem de ben ne yapayım şimdi. 3-4 ay içinde 12 kilo verilmez ki. arkadaşlar yardım lütfen...:çok üzgünüm:

Canım hareket hareket hareket....yürüyüş....ve akşamları az yemek....sen buraya yaz...sürekli ne yedin ne yaptın çok motive edicii....görüşelim hep tmm mı..üzülmekaydirigubbakcemile5

arkadaslar bı forumda bırısı boyle yazmıs
bende sabahları nesfitle baslenenlerdenim ve bunu gercekten alıskanlık haline getirdim.. canım sıkıldıkça diğer türlerini deniyorum yada klasik kalvaltı yapıyorum.. beni tok tutuyor ve acıkmamı geciktiriyor.. sabahları sadece nesfit ve akşam 6 da ewde ne yemek warsa yedim..geceleri sadace sıvı seyler tükettimç kola ve beyaz ekmegi 2 ay kestim tam 12 kilo gitti… geceleri acıkma krizim geldiğinde sık olmamakla birlikte..:)) bir koca nesfiti mideye indiriyorum..

alla alla ben 2 ayda anca 6 kılo verdım 12 kılo vermıs 2 ayda vay be hemde gayet saglıklı sekılde beslendıgım halde bayanın metabolızması mı cok hızlı yoksa bende mı sorun var :1shok:

yukarda yazdıgım gıbı bırı nesfıtle 2 ayda 12 kılo vermıs bende nesfıte baslıcam bakalım cıdden oyle mı sende dene bakalım yanı mısır gevregı reklam olmasın dımı ama nesfıt falan kaydirigubbakcemile3

Canım hareket hareket hareket....yürüyüş....ve akşamları az yemek....sen buraya yaz...sürekli ne yedin ne yaptın çok motive edicii....görüşelim hep tmm mı..üzülmekaydirigubbakcemile5

evet. aslında benim en büyük sorunum hareketsizlik. tamam yediklerimi yazacağım bundan sonra buraya. şu an tartıldım 66.6 kiloyum. bakalım neler olacak? daha önce diyet yapmadım hiç. aslında hep de kiloluydum ama şimdi çok fazla kilom var. hiçbir pantolonum olmuyor. sağol moral verdiğin için.

yukarda yazdıgım gıbı bırı nesfıtle 2 ayda 12 kılo vermıs bende nesfıte baslıcam bakalım cıdden oyle mı sende dene bakalım yanı mısır gevregı reklam olmasın dımı ama nesfıt falan kaydirigubbakcemile3

o nesfit yiyen arkadaşımızın metabolizması baya hızlı herhalde. gerçi aynı tür şeyleri yiyenler kilo verirmiş. öyle bi geyik var. belki de ondan olmuştur.

evet. aslında benim en büyük sorunum hareketsizlik. tamam yediklerimi yazacağım bundan sonra buraya. şu an tartıldım 66.6 kiloyum. bakalım neler olacak? daha önce diyet yapmadım hiç. aslında hep de kiloluydum ama şimdi çok fazla kilom var. hiçbir pantolonum olmuyor. sağol moral verdiğin için.

sen de sağol şekerim...olmaz diye bişe yok...sabahları mısır gevreğini tercih ediyorum ben...nesfit değil ama burda nesfit yok zaten...tam buğday gevrekleri var ve 0 yağsız süt kullanıyorum...ama yarım yağlısı da olur...erken yemeye çalış akşam yemeklerini...6dedin mi btsn yemek işi...burda en büyük şansım o...yemekler erken...ilk günler miden kazınır ama sonra alışıyosun...su iç bol bol..mide ona da alışıyo:D

hadi kolay gelsn bakalım....bi çizelge yap ta görelimzemuszemus

Back
X