günaydın kızlar a.s.
ne kadar çok zayıflamışsın öyle.:1shok:
inşallah herşey gönlünce olur.allah sana hayırlı evlat versin canım.dualarımız seninle.
çok güzel bu.bence oldukça yararını görürsün böyle beslenmenin.sporuda eklersen süper.
bende yapayım bi günlük.kepekli prinç heryerde bulunur mu ki<??
oohh afiyet olsun.ben magnumu sevmiyorum artık.:)algidanın meyveli buzlu dondurmaları varya onlara bayılıyorum.tam yazlık.buz parmak ,twester filan olanlar.daha serinletici.:icecream:

Kızlar ben 118 kılodan 51 e dÜŞtÜm..ama Şuan 67 kıloyum ..ve 54 olmak İstİyorum..karpuz yıyorum sÜreklı..kavun bırde..bol su.bu hafta yuzmeye yazıldım..karın germe olmak İÇİn zayıflamalıyım.
ne kadar çok zayıflamışsın öyle.:1shok:
fiume , fly, fibula , sabun ,mavienek, luna , evlibarklı ,saraciraci ve adını sayamadığım fıstıklar selam , biliyorum topiğime uzun zamandır ihanetlerdeyimama tatile gittim tatilden geldimm iş başladı :/ derken başka başka şeyler oldu..
Hepinizi özlemişim yaa , tahmin ediyorum hepiniz manken gibi oldunuz ben yokken.
Ben 73 kilo ile başladığım diyet serüvenimi 65 ile noktaladım aslında 63 oldum ama tatilde almışım 2 kilocuk , şu sıralar 65 te kaldı tartı uzun zamandırda değişmedi , inşallah değişmez böle kalır hep amiiin, ama açıkçası canım ne isterse yiyorum böyle giderse işim dualara da kalabilir hani.
Şimdi yeni bir serüvene açılıyorum ve güzel haberlerle yanınıza gelmek için kolları sıvadım eşimle beraberkızlar dualarınızı benden esirgemeyin olur mu? (Bakınız çizelgem) :kedi:
inşallah herşey gönlünce olur.allah sana hayırlı evlat versin canım.dualarımız seninle.
kizlar biraz arastirdim
bakalim neler diyceksiniz yöntemime:1closedeyes:
saat 20 den sonra birsey yemiyecegim
hamur isleri, yagli kizartmalari, sekerli seyleri mümkün oldugunca az tüketecegim
bol yogurt ve süt
günde 2-2,5 lt su icecegim
üc ana ögün yapacagim ve iki ara ögün
aralarda meyve yiyecegim veya yogurt
bol sebze tüketecegim
hergün mutlaka bir saat spor yapacagim
her türlü yemekten yiyecegim ama miktarina dikkat ederek
günde en fazla 3 dilim ekmek yiyecegim
ne diyorsunuz verirmiyim?
çok güzel bu.bence oldukça yararını görürsün böyle beslenmenin.sporuda eklersen süper.
a.s.hoşgeldinkızlaaaaaar ben geldim yeniyim ama kabul ederseniz sizinle birlikte zayıflamak istiyorum...
yarın birgünlük lapa detoksum var..
sabah yogurtlu müsli
öglen kepekli pirinc lapası artı yogurt
aksam da aynı
aralarda az az meyve
bende yapayım bi günlük.kepekli prinç heryerde bulunur mu ki<??
Kızlar Günaydın..
Ben dün gece kaçamak yaptım..
2 tane magnumun after dinnerlarından yidim.. 109 kal 1 tanesi 218 kal almış oldum..![]()
Sabah kalktım 3 tane kuru kaysı yidim.. Bissürü su içtim..
Az önce de light sütle k-flakesimi yidiimmm..
Herkese güzel bi gün diliyorum..opuyorumnanaktan
oohh afiyet olsun.ben magnumu sevmiyorum artık.:)algidanın meyveli buzlu dondurmaları varya onlara bayılıyorum.tam yazlık.buz parmak ,twester filan olanlar.daha serinletici.:icecream: