• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar a.s.

Tinkerbell_10.gif

Kızlar ben 118 kılodan 51 e dÜŞtÜm..ama Şuan 67 kıloyum ..ve 54 olmak İstİyorum..karpuz yıyorum sÜreklı..kavun bırde..bol su.bu hafta yuzmeye yazıldım..karın germe olmak İÇİn zayıflamalıyım.

ne kadar çok zayıflamışsın öyle.:1shok:

fiume , fly, fibula , sabun ,mavienek, luna , evlibarklı ,saraciraci ve adını sayamadığım fıstıklar selam , biliyorum topiğime uzun zamandır ihanetlerdeyim :( ama tatile gittim tatilden geldimm iş başladı :/ derken başka başka şeyler oldu..
Hepinizi özlemişim yaa , tahmin ediyorum hepiniz manken gibi oldunuz ben yokken.
Ben 73 kilo ile başladığım diyet serüvenimi 65 ile noktaladım aslında 63 oldum ama tatilde almışım 2 kilocuk , şu sıralar 65 te kaldı tartı uzun zamandırda değişmedi , inşallah değişmez böle kalır hep amiiin, ama açıkçası canım ne isterse yiyorum böyle giderse işim dualara da kalabilir hani.
Şimdi yeni bir serüvene açılıyorum ve güzel haberlerle yanınıza gelmek için kolları sıvadım eşimle beraber :p kızlar dualarınızı benden esirgemeyin olur mu? (Bakınız çizelgem) :kedi:

inşallah herşey gönlünce olur.allah sana hayırlı evlat versin canım.dualarımız seninle.

kizlar biraz arastirdim

bakalim neler diyceksiniz yöntemime:1closedeyes:

saat 20 den sonra birsey yemiyecegim
hamur isleri, yagli kizartmalari, sekerli seyleri mümkün oldugunca az tüketecegim
bol yogurt ve süt
günde 2-2,5 lt su icecegim
üc ana ögün yapacagim ve iki ara ögün
aralarda meyve yiyecegim veya yogurt
bol sebze tüketecegim
hergün mutlaka bir saat spor yapacagim
her türlü yemekten yiyecegim ama miktarina dikkat ederek
günde en fazla 3 dilim ekmek yiyecegim

ne diyorsunuz verirmiyim?

çok güzel bu.bence oldukça yararını görürsün böyle beslenmenin.sporuda eklersen süper.

kızlaaaaaar ben geldim yeniyim ama kabul ederseniz sizinle birlikte zayıflamak istiyorum...
a.s.hoşgeldin
yarın birgünlük lapa detoksum var..

sabah yogurtlu müsli

öglen kepekli pirinc lapası artı yogurt

aksam da aynı

aralarda az az meyve

bende yapayım bi günlük.kepekli prinç heryerde bulunur mu ki<??

Kızlar Günaydın..
Ben dün gece kaçamak yaptım..:utangac:
2 tane magnumun after dinnerlarından yidim.. 109 kal 1 tanesi 218 kal almış oldum..:utangac:

Sabah kalktım 3 tane kuru kaysı yidim.. Bissürü su içtim..
Az önce de light sütle k-flakesimi yidiimmm..

Herkese güzel bi gün diliyorum..opuyorumnanaktan

oohh afiyet olsun.ben magnumu sevmiyorum artık.:)algidanın meyveli buzlu dondurmaları varya onlara bayılıyorum.tam yazlık.buz parmak ,twester filan olanlar.daha serinletici.:icecream:

Günaydınnn Canlarımmm, Nasılsınız?
Dün çektiğim diş ağrısı yüzünden bir kase çorba ve bolca sıvı dışında birşey tüketmedim.

Bu sabah 1 bardak süt içip evden çıkabildim,
Şimdi de sabah kahvemi içiyorum.
Sanırım bu diş ağrısı sayesinde kilo kaybım hızlanacak kaydirigubbakcemile3

Ah birde eziyeti olmasa :sinifsinif:​

Fibulam canım benim, yazdıklarını dün okudum ama cevap yazamadım.
Şuan içinde bulunduğun ruh halini çok iyi anlıyorum.
Ama güç sende unutma, Sen umutsuzluğa kapılarak içindeki gücü daha derine gömüyorsun. "Çaresizseniz, Çare sizsiniz" diye bir söz var, ben çok severim.
Sakın hevesini kırma, Hayat herzaman planlardan ibaret değildir.
Akışına bırakma, ama bu kadar da kendini sıkma.
Ayrıca herşey gönlünce olacak, ben inanıyorum buna

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

Günaydınnn Canlarımmm, Nasılsınız?
Dün çektiğim diş ağrısı yüzünden bir kase çorba ve bolca sıvı dışında birşey tüketmedim.

Bu sabah 1 bardak süt içip evden çıkabildim,
Şimdi de sabah kahvemi içiyorum.
Sanırım bu diş ağrısı sayesinde kilo kaybım hızlanacak kaydirigubbakcemile3

Ah birde eziyeti olmasa :sinifsinif:​
geçmiş olsun kuzum yaa.
Fibulam canım benim, yazdıklarını dün okudum ama cevap yazamadım.
Şuan içinde bulunduğun ruh halini çok iyi anlıyorum.
Ama güç sende unutma, Sen umutsuzluğa kapılarak içindeki gücü daha derine gömüyorsun. "Çaresizseniz, Çare sizsiniz" diye bir söz var, ben çok severim.
Sakın hevesini kırma, Hayat herzaman planlardan ibaret değildir.
Akışına bırakma, ama bu kadar da kendini sıkma.
Ayrıca herşey gönlünce olacak, ben inanıyorum buna

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

teşekkür ederim tatlım.kendimi sıkıyorum sıkıyorum.sonra annemle tartışıyoruz.anneme yükleniyorum.kadıncağız bana iki çift laf edemez oldu.normal bişi dese bile ben köpürüyorum.çok kötüyüm bu günlerde.yazık oda benimi çin uğraşıp duruyor.mafoldumben:çok üzgünüm:

kızlarrr günydın hepinizeee...

sabh ölçüldüm 63.300 çıktım bir anda mutlu oldm iyice hedefime adım adım ilerliorum =))

1 bardk ılık su içtim-kahvaltıda 1 kase çorba içtm,1domates,k.k kadr peynir yedm ve yanında koca bi kupa çay içtim.. 3 kupa fln içerim şekersizz çayy her sbah

bugn de hafif yemeği düşünüorum kızlar akşam da zaten plates war spor salonuna gidiceğim..

tego boyun kaç canım senın? bir de kac bedensın?

1.66 boyum cnm! beden olarak blmiorum cnm ama üst kısmm acaip zayıf S bady ler oluor göbek fln.yok bayaa güsel duruor asıl sorunum kalçaa.little big den jean aldm mesela o 30 bedenn tatlım...

geçmiş olsun kuzum yaa.

teşekkür ederim tatlım.kendimi sıkıyorum sıkıyorum.sonra annemle tartışıyoruz.anneme yükleniyorum.kadıncağız bana iki çift laf edemez oldu.normal bişi dese bile ben köpürüyorum.çok kötüyüm bu günlerde.yazık oda benimi çin uğraşıp duruyor.mafoldumben:çok üzgünüm:

Saol fibuşum, geçer inşallah.
KEndini boşa sıkıyorsun aslında, bunun da farkındasın dimi.
Sonuçta sen kimin kalbini kırarsan kır, zaman hızla geçiyor.
Bugün üzdüklerimiz yarın yanımızda olmayabilir.
Herzaman bunu aklında bulundur.
:sinifsinif::sinifsinif:

kızlarrr günydın hepinizeee...

sabh ölçüldüm 63.300 çıktım bir anda mutlu oldm iyice hedefime adım adım ilerliorum =))

1 bardk ılık su içtim-kahvaltıda 1 kase çorba içtm,1domates,k.k kadr peynir yedm ve yanında koca bi kupa çay içtim.. 3 kupa fln içerim şekersizz çayy her sbah

bugn de hafif yemeği düşünüorum kızlar akşam da zaten plates war spor salonuna gidiceğim..

Günaydın tego,
Hedefine en kısa zamanda ulaşırsın umarım.

opuyorumnanaktan​

gunaydin kizlar bugun bende pirinc lapasi yapcem henuz hic birsey yemedim yeni kalktim ve spor yapcam spordan sonrada lapami yicem.

kızlarrr ya 3 ağustosta tatile gidiceğimm benm o zmanaa kadr 60 fln.olmam gerk spor da yaptğım için bu imkansızz deil amaaa vücudum aynı sisteme alıştıı daha yavaş verior o yüzdenn,yapmamı önerdiğinz bişiy war mı?

fiume , fly, fibula , sabun ,mavienek, luna , evlibarklı ,saraciraci ve adını sayamadığım fıstıklar selam , biliyorum topiğime uzun zamandır ihanetlerdeyim :( ama tatile gittim tatilden geldimm iş başladı :/ derken başka başka şeyler oldu..
Hepinizi özlemişim yaa , tahmin ediyorum hepiniz manken gibi oldunuz ben yokken.
Ben 73 kilo ile başladığım diyet serüvenimi 65 ile noktaladım aslında 63 oldum ama tatilde almışım 2 kilocuk , şu sıralar 65 te kaldı tartı uzun zamandırda değişmedi , inşallah değişmez böle kalır hep amiiin, ama açıkçası canım ne isterse yiyorum böyle giderse işim dualara da kalabilir hani.
Şimdi yeni bir serüvene açılıyorum ve güzel haberlerle yanınıza gelmek için kolları sıvadım eşimle beraber :p kızlar dualarınızı benden esirgemeyin olur mu? (Bakınız çizelgem) :kedi:

yirim senin çizelgeni Q kızı . . .
hadi hayırlısı . . .

kızlarrr hem daa falza su içmek hemde tokluk sağlamak için lebelebi yiyinn ardından zaten su içiorsunzz ve hemn tokluk duyuorsunzz hem açlık hissinz gidior hemde su içmş oluorsnzz =))

ben son 3 kilomu leblebi yardımı ile verdim diyebilirim . . .
muazzam tok tutuyor . . .

kızlaaaaaar ben geldim yeniyim ama kabul ederseniz sizinle birlikte zayıflamak istiyorum...

tabi ki hoşgeldin . . .

anamm zabın gelmiş hoşgelmişş.
pembecikler1wxhi8.gif

nasıl gidiyor bakalım oğlak kovalamaca?opuyorumnanaktan:kedi:sevgiliyken tadını çıkarın.:asigim:söz nişan olunca yanyana dahi zor geliyosunuz.başbaşa kalamıyosunuz.kaldığınızdada didişip duruyosunuz.

gunaydin kizlar bugun bende pirinc lapasi yapcem henuz hic birsey yemedim yeni kalktim ve spor yapcam spordan sonrada lapami yicem.

afiyet olsun cnm . . .
ben lapa suyuna et suyu bulyon ekliyorum . . . aklında olsun missss oluyor missss . . .
baharatlarıyla bi de nefis . . .
bu öğlen bende yapacağım fakat benimki biraz pilav vari olacak biraz fındık yağı ekliyorum pişme suyuna biraz köri karabiber güzel dem aldım mı enfessss . . .

kızlarrr ya 3 ağustosta tatile gidiceğimm benm o zmanaa kadr 60 fln.olmam gerk spor da yaptğım için bu imkansızz deil amaaa vücudum aynı sisteme alıştıı daha yavaş verior o yüzdenn,yapmamı önerdiğinz bişiy war mı?

canım fiufiumun tavsiyesidir aldığın kalori miktarını arttırarak metabolizmanı şaşırtabilirsin . . .

anamm zabın gelmiş hoşgelmişş.
pembecikler1wxhi8.gif

nasıl gidiyor bakalım oğlak kovalamaca?opuyorumnanaktan:kedi:sevgiliyken tadını çıkarın.:asigim:söz nişan olunca yanyana dahi zor geliyosunuz.başbaşa kalamıyosunuz.kaldığınızdada didişip duruyosunuz.

pembecikler1wxhi8.gif

BU ÇİÇAKLAR BANA MI . . .
:kedi:

Fibuşum teşekkür ediyorum . . .

Şoparımla tam gaz da geçen ne dedi bak bi şeyler içmeye gidiyoruz yürüyerek gittik iş yerinden böle nefes nefese fln kaldık kilo konusundan açıldı nasıl açıldı hatırlamıyorum kilo kaybettiğim yorumlarıyla karşılaştığımdan bahsettim dedi ki - ver ver göbüşüm var diyosun ver bencede dedi delikafadulden
tabi ben şoking delikafadulden ben ona al diyodum hep ben alıyorum senin için sende ver benim içine getirdi sanki . . . delikafadulden

pembecikler1wxhi8.gif

Şoparımla tam gaz da geçen ne dedi bak bi şeyler içmeye gidiyoruz yürüyerek gittik iş yerinden böle nefes nefese fln kaldık kilo konusundan açıldı nasıl açıldı hatırlamıyorum kilo kaybettiğim yorumlarıyla karşılaştığımdan bahsettim dedi ki - ver ver göbüşüm var diyosun ver bencede dedi delikafadulden
tabi ben şoking delikafadulden ben ona al diyodum hep ben alıyorum senin için sende ver benim içine getirdi sanki . . . delikafadulden

:roflol::roflol::roflol:
Zabah Zabah güldürdün beni zabınım,
O şoparın kafasına bi çanta layıktı bence kaydirigubbakcemile3​

pembecikler1wxhi8.gif

o senin oğlakı sopayla kovalamak gerek.:oklava:
benimkide kilo ver kilo ver deyip duruyo.beğenmiyo beni heral.:delphin:

kzlar kimsecikler kalmadı mı??

ben burdayım

o senin oğlakı sopayla kovalamak gerek.:oklava:
benimkide kilo ver kilo ver deyip duruyo.beğenmiyo beni heral.:delphin:

ben burdayım

Erkeklerin tümünü sopayla kovalamak gerek :oklava:
Tirbiyesizler, takmışlar bizim kilolarımıza :umursamaz:
Sanki biz kilolarımızlan barışıkmışız gibi :sinifsinif:

Mende burdayım.​

Back