Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar nasılsınız
Konu erkeklerin kilolarla uğraşması sanırım
Benim eşimde verme diye kızıyo bana gayet iyiymişimkaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
canım ortalıkta bayagı bir marka var.ben migrosunkini tercih ediyorumgünaydın kızlar a.s.
![]()
ne kadar çok zayıflamışsın öyle.:1shok:
inşallah herşey gönlünce olur.allah sana hayırlı evlat versin canım.dualarımız seninle.
çok güzel bu.bence oldukça yararını görürsün böyle beslenmenin.sporuda eklersen süper.
a.s.hoşgeldin
bende yapayım bi günlük.kepekli prinç heryerde bulunur mu ki<??
oohh afiyet olsun.ben magnumu sevmiyorum artık.:)algidanın meyveli buzlu dondurmaları varya onlara bayılıyorum.tam yazlık.buz parmak ,twester filan olanlar.daha serinletici.:icecream:
bence tatıl için sartlama kendını.. sen tatıle 61le gıtsen de cok güzel olacaksın merak etme..kızlarrr ya 3 ağustosta tatile gidiceğimm benm o zmanaa kadr 60 fln.olmam gerk spor da yaptğım için bu imkansızz deil amaaa vücudum aynı sisteme alıştıı daha yavaş verior o yüzdenn,yapmamı önerdiğinz bişiy war mı?
asla bir erkege kılo al demeyın kızlar,hemen sızın kıloyu fazla buluverır şımarıp...
![]()
BU ÇİÇAKLAR BANA MI . . .
:kedi:
Fibuşum teşekkür ediyorum . . .
Şoparımla tam gaz da geçen ne dedi bak bi şeyler içmeye gidiyoruz yürüyerek gittik iş yerinden böle nefes nefese fln kaldık kilo konusundan açıldı nasıl açıldı hatırlamıyorum kilo kaybettiğim yorumlarıyla karşılaştığımdan bahsettim dedi ki - ver ver göbüşüm var diyosun ver bencede dedi delikafadulden
tabi ben şoking delikafadulden ben ona al diyodum hep ben alıyorum senin için sende ver benim içine getirdi sanki . . . delikafadulden
o senin oğlakı sopayla kovalamak gerek.klava:
benimkide kilo ver kilo ver deyip duruyo.beğenmiyo beni heral.
ben burdayım
Benim ki de bana kilo ver dio, daha vermen lasım diooooo....delikafadulden delikafadulden
Hiç de memnun olmuyo bu mınyahlarr...![]()
Günaydın canım,
Eğer eşin halinden memnunsa kilonu koru bence.
Bizimkiler üstü kapalı şişman diyolar bizeklava:
Fıstık gibiyiz halbukim -tatlicadiarzu-
cnm sen ne kadr yiordun tahminen?ve sarı leblebi mi beyaz leblebi mi?
bide kilo almıyım:S:S aldığım kalori miktarını artırarak?kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kzlarr ben süpürge yapıp geliorum..:1rolleyes:
:roflol::roflol::roflol:
Zabah Zabah güldürdün beni zabınım,
O şoparın kafasına bi çanta layıktı bence kaydirigubbakcemile3
o senin oğlakı sopayla kovalamak gerek.klava:
benimkide kilo ver kilo ver deyip duruyo.beğenmiyo beni heral.
ben burdayım
Benim ki de bana kilo ver dio, daha vermen lasım diooooo....delikafadulden delikafadulden
Hiç de memnun olmuyo bu mınyahlarr...![]()
Günaydın canım,
Eğer eşin halinden memnunsa kilonu koru bence.
Bizimkiler üstü kapalı şişman diyolar bizeklava:
Fıstık gibiyiz halbukim -tatlicadiarzu-
kızlarrr karnım acıktııı gibi olduuu bn birass meyve atıştırıyım bklım =))
asla bir erkege kılo al demeyın kızlar,hemen sızın kıloyu fazla buluverır şımarıp...
amanın hepinizinki mi zayıf?
gerci öyle tek zayıf olmak yetmez..genıs omuzlu,pazulu,kaslı göbekli falan olmak lazım baskasına bahane bulmak ıcın hepnızınkı mı kas yığını anlamadım ben .. kafamçokkarıştı
aha gelir dedim geldi fiu fiummmm :asigim:
benim şopar 175cm 72 kilo zayıf gibin ben göbüşlü tabi ölçülü göbüşlü kalın baccaklı kalın erkk seviorum yani . . . +18 oldu brz :kedi: delikafadulden
sabuşş bu şopar neyin nesi kız,öyle hemen vermeyız senı yazmıssın ama 11 ay kaldı falan dıye..necidir kendileri?
çoktan geldim sabuşum...
kalın irkkkeeekkk çok güldüm.
evlendıkten sonra kalınlaştırırsın sen onu güzel yemeklerinle..
tanımaya çalışıyorum canımcığım sadece :1ninca: hiç ciddi bir şey yok ortada çizelgeyide 1 yıl içinde evlenmeliyim biçiminde evrene bi mesaj mahiyetinde tasarladım . . . kurgu yani . . .
annemde öle diyo . . . :1ninca:
fium ya ben zayıf irkee hiç tahammül edemiyorum yaaaa kopacak gibi bilek dar omuz fln Allah cc muhafaza ya aaaa . . .
irkek dediğinin kabuğu kalın gönlü muhallebi gibi olmalı . . .
tanımaya çalışıyorum canımcığım sadece :1ninca: hiç ciddi bir şey yok ortada çizelgeyide 1 yıl içinde evlenmeliyim biçiminde evrene bi mesaj mahiyetinde tasarladım . . . kurgu yani . . .
fium ya ben zayıf irkee hiç tahammül edemiyorum yaaaa kopacak gibi bilek dar omuz fln Allah cc muhafaza ya aaaa . . .
canım ortalıkta bayagı bir marka var.ben migrosunkini tercih ediyorum
sen de kılo al dıyorsun ? kaydirigubbakcemile3
amanın hepinizinki mi zayıf?
gerci öyle tek zayıf olmak yetmez..genıs omuzlu,pazulu,kaslı göbekli falan olmak lazım baskasına bahane bulmak ıcın hepnızınkı mı kas yığını anlamadım ben .. kafamçokkarıştı
Evet ya çok memnun o ama
boyum 1.72 kilom 64 oldu bugün itibari ile...
hedefimde 60 klionun altına düşmek bakalım
aha gelir dedim geldi fiu fiummmm :asigim:
benim şopar 175cm 72 kilo zayıf gibin ben göbüşlü tabi ölçülü göbüşlü kalın baccaklı kalın erkk seviorum yani . . . +18 oldu brz :kedi: delikafadulden
kızlar ya kepeklı pirincim kavanozdaydı içinde böcek gördüm :sinifsinif: bır de sankı yapışmış birbirine bir garip olmus..nem de yok ama.. kullanmadım.baska paket vardı onu actım.ıslattım.bunu atayım mi? kullanılır mı ki güzelce yıkayınca..
Günaydın ablalarımm (![]()
Dün gece sabahlamamdan dolayı şimdi kalktım ve daha hiç bir şey yemedim.Ama moralim oldukca kötü bugun tartıldım 63.8 kg cıkıyorum.3 gün önce 63'düm.Aşırı derecede kısıyorum spor yapıyorum ama neden alıyorum![]()
![]()
Of moralim çok bozuldu ..
canım sabahlamşısın.şiştir o.sabahlayınca insanın vücudu şişiyo.ben bazen 4 gün üstüste sabahladığımı bilirim.heryanım şişiyo terlik bile zor oluyodu ayağıma.uykunu iyi alamazsanda olur öyle şey.normal yemeğini ye sen.