• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ortalıkta bayagı bir marka var.ben migrosunkini tercih ediyorum

bence tatıl için sartlama kendını.. sen tatıle 61le gıtsen de cok güzel olacaksın merak etme..

asla bir erkege kılo al demeyın kızlar,hemen sızın kıloyu fazla buluverır şımarıp...

sen de kılo al dıyorsun ? kaydirigubbakcemile3

amanın hepinizinki mi zayıf?

gerci öyle tek zayıf olmak yetmez..genıs omuzlu,pazulu,kaslı göbekli falan olmak lazım baskasına bahane bulmak ıcın hepnızınkı mı kas yığını anlamadım ben .. kafamçokkarıştı

benimki kendi de zayıf diil ama, kendine bakmadan bana laf ediyo.. ama bende zabunum gibi etli butlu kalın irkek seviyorum...kaydirigubbakcemile3

Evet ya çok memnun o ama
boyum 1.72 kilom 64 oldu bugün itibari ile...
hedefimde 60 klionun altına düşmek bakalım

boyun kilon orantılı ama canım yaaaa....

cicim benim ben sabah ve ikindi olmak üzere 2 defa yiyiorum genellikle bazende akşam çok nadiren . . . sarısından . . .

miktarlar bakımından sağlıklı bi bilgi veremeyeceğim ama sabah kahvaltı ile 3-4 ağız dolusu (iğrencim -ölçü birimine bak delikafadulden ) ikindi yine aynı sabah yememin nedeni kahvaltıyı az miktarlarda yaptırması ve çok tok tuttuğu için öğlen yemeğine çok aç oturtturmaması yani sayesinde öğlende sabahta az yiyiyorum . . . akşam üzeri yine bi 3-4 ağız dolsu yememin nedenini tahmin edersin akşama girişmemek ki bunu mümkün kılıyor akşam yediğimi ölçülü yiyiyorum . . .

cicim ben sarı yedim yiyorum hala hatta tanıştıktan sonra beslenme programımdan asla çıkarmayacağım bir kuruyemiş geçen fılaycanla bahsediyorduk hatta ben canımın çok istediği herhangibir kuruyemişide leblebi ile karıştırıp tüketiyorum hem o canının çektiğine çabuk doyuyorsun hem tok hissediyorsun . . .
benim badem favorim . . .

yok cnm fiumdan detaylarını öğrenebilirsin gelir birazdan tam tersi metabolizma aldığın enerjiden fazlası ile karşılaşınca -tabi sınırlı bi müddet - şaşırıp hızlanıyor . . .

alternatif olarak yaktığın enerjiyi arttırabilirsin ya da yeni çok farklı baharatlı hafif lezzetler deneyebilirsin bunlar hep metabolizmayı hızlandıran unsurlar . .

pis bakışımı saldım üzerine inan 40 çanta darbesinden daha kallafi etki etti . . . minasebetsiz şopar . . .
oturduğumuzda yedirmek için meeeeleyip durdu . . .

nooliy bunlara yaaaa yoksa cicişim mervişimin kocası mı öğretiyo kara lanet gibi sardı hepimizin şoparlarını bu muhabbet ya . . . :1ninca:

ye cicim ye afiyet olsun . . .

Kuruyemiiiiiişşşşşşş...delikafadulden delikafadulden

aha gelir dedim geldi fiu fiummmm :asigim:

benim şopar 175cm 72 kilo zayıf gibin ben göbüşlü tabi ölçülü göbüşlü kalın baccaklı kalın erkk seviorum yani . . . +18 oldu brz :kedi: delikafadulden

tanımaya çalışıyorum canımcığım sadece :1ninca: hiç ciddi bir şey yok ortada çizelgeyide 1 yıl içinde evlenmeliyim biçiminde evrene bi mesaj mahiyetinde tasarladım . . . kurgu yani . . .

annemde öle diyo . . . :1ninca:

fium ya ben zayıf irkee hiç tahammül edemiyorum yaaaa kopacak gibi bilek dar omuz fln Allah cc muhafaza ya aaaa . . .
irkek dediğinin kabuğu kalın gönlü muhallebi gibi olmalı . . .

+ Flyyyy sırnaşık şey

Günaydın ablalarımm ((:
Dün gece sabahlamamdan dolayı şimdi kalktım ve daha hiç bir şey yemedim.Ama moralim oldukca kötü bugun tartıldım 63.8 kg cıkıyorum.3 gün önce 63'düm.Aşırı derecede kısıyorum spor yapıyorum ama neden alıyorum :( :( :( Of moralim çok bozuldu ..

canım sabahlamşısın.şiştir o.sabahlayınca insanın vücudu şişiyo.ben bazen 4 gün üstüste sabahladığımı bilirim.heryanım şişiyo terlik bile zor oluyodu ayağıma.uykunu iyi alamazsanda olur öyle şey.normal yemeğini ye sen.

Fibulamın dediği gibi şişliktir o canım...

O zaman uykumuda düzene sokmam gerekiyor .. senağlama

Ayyyyynen öle... Önemliiizemuszemus

Aynı benim şoparım gibi yani,
Kendisi 1.82 boyda ve 90 kg geliyor.
Ben ona demiyorum ama o
İkimiz yerine dillendiriyo.
Sende bende zayıflayalım diye.:kedi:
Aslında bende onun halinden memnunumopuyorumnanaktanZabınımın deyimiyle "Kalın İrkek" sırnaşık şey​

:asigim: amanın ne gözellll 1.82 boyda ve 90 kg :asigim:

Leblebinin tok tuttuğu kesin,
Bende geçenlerde neredeyse tüm gün gittim geldim leblebi yedim.

Bugün sabah 1 bardak süt,
Öğlene doğru 1 poça yedim.
Bol bol ılık su içiyorum (Hatta sıcak sayılır.)
Henüz yemek yemedim.
Meyve düşünüyorum kıslar.
Burada ızgara yada daha ağar şeyler yemem lazım.
Oda sabahki poçadan sonra işime gelmiyo.

çok sıcak olmasın canım içeceklerin burada latinateşimiz vardı belki sen bilmezsin o öğretmişti bize çok soğuk ve çok sıcak içecekler diete olumsuz etki etmekte . . .

kızlar ya kepeklı pirincim kavanozdaydı içinde böcek gördüm :sinifsinif: bır de sankı yapışmış birbirine bir garip olmus..nem de yok ama.. kullanmadım.baska paket vardı onu actım.ıslattım.bunu atayım mi? kullanılır mı ki güzelce yıkayınca..

bence yime fium
cicim bu arada nicinin anlamı ne ?

kuzum ben kilo al deimyorum benimkine.istesede alamıyo zaten.aceyip bi çıbık insanlardan.

:nazar:maşallah ne güzel boy var sizde.

bende öle seviyom.ya biraz etine dolgun yani.kalıplı olacak.çiroz gibi erkek sevmiyom.benimki sokakta oynayan çelimsiz oğlanlar gibi.hele askerde şimdi iyice zayıfladı.178 boyunda 69 kilo.gören onu lise1 . sınıf benide lise son öğrencisi filan sanıyo.ben azcık etli butluyumya.

senin oğlağa iyi bakarsın evlenince kurbana kesilecek hale gelir artıkdelikafadulden

canım havalandır biras.nasıl bi böcekki.annem havalandırıyodu öle şeyleri

inşAllah seninkide evlendikten sonra istediğimiz forma gelir fibuşum . . . :Saruboceq:

anladım canım..acele etme :)
sana bir uyarı oğlaklar azıcık çelimsiz olur.. ama omuzlar falan genişse zayıflıgı takma..durumu kotarır o :)
ben de atletik sevıyorum.öyle yaglı ballı kalın de sevmem..sporun eli değmiş olcak,illa boylu poslu olcak ama benımkıne yaptıramıyorum spor..söylenıyorum dınlemıyor..anca zorla fazla kılolarını attırabıldım.üstüne kas inşa etmek için bir fırın ekmek yemesi lazım beyfendının..

omuzları geniş fiucum :kedi: cicim biz uyar mıyız sence akrep-oğlak çifiti uyumlu bi çifit olur mu ?

kuzum ben kilo al deimyorum benimkine.istesede alamıyo zaten.aceyip bi çıbık insanlardan.

:nazar:maşallah ne güzel boy var sizde.

bende öle seviyom.ya biraz etine dolgun yani.kalıplı olacak.çiroz gibi erkek sevmiyom.benimki sokakta oynayan çelimsiz oğlanlar gibi.hele askerde şimdi iyice zayıfladı.178 boyunda 69 kilo.gören onu lise1 . sınıf benide lise son öğrencisi filan sanıyo.ben azcık etli butluyumya.

senin oğlağa iyi bakarsın evlenince kurbana kesilecek hale gelir artıkdelikafadulden

canım havalandır biras.nasıl bi böcekki.annem havalandırıyodu öle şeyleri
askerden sonra semirir seninki de korkma.. ben benımkını kendı elceğizlerimle 82-3 kılolara cıkardım ..sonra da kendı elceğizlerimle 70-1 lere düşürdüm.askerden sonra bildiğin gibi yoğurursun sen onu kaydirigubbakcemile3
canım böcek hani olur ya öyel kurularda onlardan..garip bişi değil ama ne yapıceğimi bılemedım.havalndırmak iyi bir teknık..deneyecegım.

Günaydın ablalarımm ((:
Dün gece sabahlamamdan dolayı şimdi kalktım ve daha hiç bir şey yemedim.Ama moralim oldukca kötü bugun tartıldım 63.8 kg cıkıyorum.3 gün önce 63'düm.Aşırı derecede kısıyorum spor yapıyorum ama neden alıyorum :( :( :( Of moralim çok bozuldu ..
herkesın dedıgı gıbı düzensiz uyumaktan sekerım o.. ben de sabaha karsı 5te uyudum.12bucukta kalktım.1bucukta anca kahvaltı ettim.sımdı cok pişmanım..ben en aralık aksam yemegı yıycem ne aralık öğle diyorum.hem de lapa yiycektım.uykunu düzene sok.ben de düzensizim bu ara.beraberce sokalım.

benimki kendi de zayıf diil ama, kendine bakmadan bana laf ediyo.. ama bende zabunum gibi etli butlu kalın irkek seviyorum...kaydirigubbakcemile3

boyun kilon orantılı ama canım yaaaa....

Kuruyemiiiiiişşşşşşş...delikafadulden delikafadulden

+ Flyyyy sırnaşık şey

Fibulamın dediği gibi şişliktir o canım...

Ayyyyynen öle... Önemliiizemuszemus

sen de ona laf et kaydirigubbakcemile3 burnundan getir o zaman bişi diyemez..benimki ne zaman herhangi bir seye bir bahane bulcak olsa,,taaruza gecerım..ağzını açtırmam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok sıcak olmasın canım içeceklerin burada latinateşimiz vardı belki sen bilmezsin o öğretmişti bize çok soğuk ve çok sıcak içecekler diete olumsuz etki etmekte . . .

bence yime fium

inşAllah seninkide evlendikten sonra istediğimiz forma gelir fibuşum . . . :Saruboceq:

omuzları geniş fiucum :kedi: cicim biz uyar mıyız sence akrep-oğlak çifiti uyumlu bi çifit olur mu ?

akrep miydin sen? fisfisfis
akrepler ne istediğini bilirler..hırslı olurlar. oğlaklar da azimli ve calıskan oldugundn,birbirinizin dalına binmezseniz eğer ,ortak amaca hizmet edebildiğinizde süper anlaşırsınız bence..amadediğim gibi ortak paydada birleşebilmek,hayat felsefelerinin benzrelik tasıması önemlı bence cunku ıkı karpuz bir koltuğa sığmaz sırnaşık şey bizde de benzer durum söz konusu ondan diyorum.oglaklara cok maddiyatcı ve pinti derler..sen nasılsın bu konuda? benım oğlak cok hırslıdır,finans kaygısı güder ciddi anlamda bu da iş yaşantısına basarı olarak yansır ama pinti değildir kesinlikle.işkoliktir sedece..bu konuda iyi tart bence..senle uyum göstermeli..

bence yime fium

akrepmisini seennnn.... delikafadulden
benim sevdiceğimde anneside akrep..:dance: :dance:

askerden sonra semirir seninki de korkma.. ben benımkını kendı elceğizlerimle 82-3 kılolara cıkardım ..sonra da kendı elceğizlerimle 70-1 lere düşürdüm.askerden sonra bildiğin gibi yoğurursun sen onu kaydirigubbakcemile3
canım böcek hani olur ya öyel kurularda onlardan..garip bişi değil ama ne yapıceğimi bılemedım.havalndırmak iyi bir teknık..deneyecegım.

herkesın dedıgı gıbı düzensiz uyumaktan sekerım o.. ben de sabaha karsı 5te uyudum.12bucukta kalktım.1bucukta anca kahvaltı ettim.sımdı cok pişmanım..ben en aralık aksam yemegı yıycem ne aralık öğle diyorum.hem de lapa yiycektım.uykunu düzene sok.ben de düzensizim bu ara.beraberce sokalım.

sen de ona laf et kaydirigubbakcemile3 burnundan getir o zaman bişi diyemez..benimki ne zaman herhangi bir seye bir bahane bulcak olsa,,taaruza gecerım..ağzını açtırmam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben hemen kendi gübeeeene baksana sen diorum.. :dilcikar: aynen böle..kaydirigubbakcemile3

buyur sabuncanım bu senin için.kız heyecanlı bir çift oluyomuşsunuz :utangac:.bizim gibi inatçı oğlaklarla başa çıkmak biras zordur söleyim.

Bu beraberlik otoriteler tarafından onay gören bir beraberlik.Oğlak sevgilinizin büyük kariyer hedefleri vardır ve siz onu iyi anlarsınız. Anlar mısınız?Siz Akrep çok takıntılı olduğunuz için takıntısız insanları anlayamazsınız. Sevgiliniz Oğlak burcunu memnuniyetle destekler ve ona finansal yatırımlar ya da iş ile ilgili akıllı tavsiyelerde bulunursunuz. Güvenlik sizler için önemlidir bu konuda görüşleriniz aynı. Siz kurnazlığınız ve sezgileriniz sayesinde özellikle işle ilgili anlaşmalarda başarılı olursunuz. Sevgiliniz Oğlak insanına bu konuda yardımcı olabilirsiniz. Onun gerçekçi oluşu ve ayaklarını yere sağlam basması hoşunuza gider bu özelliğinden dolayı ona duygusal olarak bağlanabilirsiniz. İşkolik Oğlak burcunu arada bir ofis dışına çıkarmanız onunda hoşuna gidecektir. Seksi Akrep için bu zor olmayacaktır. İkinizde seksüel olarak aynı frekansta olduğunuz için duygusal ve fiziksel olarak çok tatmin olacaksınız. Toprak burçları vücutları ile barışıktırlar, dokunma duyguları da gelişmiştir bu yüzden şehvetlidirler. Toprak burcu Oğlak ile mutlu olacaksınız. Oğlak sevgilinizin sizin ruhunuzun derinine inebilecek kapasiteye sahip olmasını isterdiniz. Unutmayın ki çok az burç bu derinliğe erişebilir. Siz derin ve yoğun duygulara sahipsiniz. Oğlak burcu sizin gibi olmasa da sizinle hissettiklerinden çok mutludur ve tüm duyguları ile karşılık verecektir. Oğlak insanına olan aşkınız derinleştikçe karşılığında ondan tam sadakat beklersiniz. Oğlak burcu tam istediğiniz gibi size bağlanarak, sadık olacaktır. Oğlak sevgiliniz toprak siz ise su elementisiniz. Bu karışım ile hayatınız da harika yeni başlangıçlar olacaktır. Devam edin!

ben hemen kendi gübeeeene baksana sen diorum.. :dilcikar: aynen böle..kaydirigubbakcemile3

iyi diyosun.erkeklerin güzellik,zerafet sadece kadına özgü unsurlarmış gibi hareket etmesine sinir oluyorum.hepimiz insanız hepimiz bakımlı olmalıyız dimi ama ?

ben şahsen bayılıyorum metroseksüellere.. zemuszemus

akrepler ne istediğini bilirler..hırslı olurlar. oğlaklar da azimli ve calıskan oldugundn,birbirinizin dalına binmezseniz eğer ,ortak amaca hizmet edebildiğinizde süper anlaşırsınız bence..amadediğim gibi ortak paydada birleşebilmek,hayat felsefelerinin benzrelik tasıması önemlı bence cunku ıkı karpuz bir koltuğa sığmaz sırnaşık şey bizde de benzer durum söz konusu ondan diyorum.oglaklara cok maddiyatcı ve pinti derler..sen nasılsın bu konuda? benım oğlak cok hırslıdır,finans kaygısı güder ciddi anlamda bu da iş yaşantısına basarı olarak yansır ama pinti değildir kesinlikle.işkoliktir sedece..bu konuda iyi tart bence..senle uyum göstermeli..

irkekte hiç tahammül edemeyeceğim şeydir pinti hal :1ninca: inşAllah öle bir şey ile karşılaşmam çünkü kendimi biliyorum direk soğurum hatta direk yol veririrm . . .
tabi seçimlerini ekonomik yapmak ve fiyat-performans değerlendirmesi yapmak ayrı pintilik farklı . . .
Aman Allah cc korusun insana yalandan-ihanetten falan sonra hiç yakışmayan şey pintilik olsa gerek hele irkekte hiç çekilmez . . .

cicim akrep erkekleri ev aile yuva durumuna çok bağlı oluyorlar eniştemden biliyorum . . .
evlendikten sonra gayet mülayim formatta sürdürüyorlar . . .

emme bekar akrep erkeklerden kormak gerek kanımca ki seninkini sen yola sokmuşsun no panik yani . . . :asigim:

canım oğlaklar pinti değildir.sadece tutumludurlar.harvurup harman savurmazlar.birşey gerekli ise mutlaka yerine getirmeye,almaya çalışırlar.ama birşey fuzuli ise hiçbir kuvvet o şeyi yaptıramaz ona.kendimden biliyorum.oğlak erkekleride böyledir sanırım.birde birşeye bağlanınca kolay ayrılamazlar.geleneklerine de bağlıdırlar.yeni şeyleri kolay deneyip uyum sğalayamazlar.birazda çekingenler.öyle biliyorum.

irkekte hiç tahammül edemeyeceğim şeydir pinti hal :1ninca: inşAllah öle bir şey ile karşılaşmam çünkü kendimi biliyorum direk soğurum hatta direk yol veririrm . . .
tabi seçimlerini ekonomik yapmak ve fiyat-performans değerlendirmesi yapmak ayrı pintilik farklı . . .
Aman Allah cc korusun insana yalandan-ihanetten falan sonra hiç yakışmayan şey pintilik olsa gerek hele irkekte hiç çekilmez . . .

cicim akrep erkekleri ev aile yuva durumuna çok bağlı oluyorlar eniştemden biliyorum . . .
evlendikten sonra gayet mülayim formatta sürdürüyorlar . . .

emme bekar akrep erkeklerden kormak gerek kanımca ki seninkini sen yola sokmuşsun no panik yani . . . :asigim:

ben de aynı canım.. benden birseyler esirgediğini bilmek,görmek dakikada soğutur zaten bu ne olursa olsun.
ama savurgan hesabını bılmeyen erkek de sevmem..bu işlerde dengeli olmalı..oğlak erkeği eğer pinti değilse bu konuda en ideal olanı olabiliyor yerimseniben

canım oğlaklar pinti değildir.sadece tutumludurlar.harvurup harman savurmazlar.birşey gerekli ise mutlaka yerine getirmeye,almaya çalışırlar.ama birşey fuzuli ise hiçbir kuvvet o şeyi yaptıramaz ona.kendimden biliyorum.oğlak erkekleride böyledir sanırım.birde birşeye bağlanınca kolay ayrılamazlar.geleneklerine de bağlıdırlar.yeni şeyleri kolay deneyip uyum sğalayamazlar.birazda çekingenler.öyle biliyorum.

canım çok gereksiz pinti oğlaklar tanıdım..

benımkı bunlardan değil Allaha şükür..sanırım sen de değilsin..
sonraki yazdıklarına katılıyorum. sabuncum bu noktaya dikkat!oğlaklar fibuşn da dediği gibi cok klasikçidir..yeniliklere fazla kapalıdır..yeni bir seyi empose etmek için 40 takla atman gerekebilir ki bazen basıma gelıyor. ama hep sunu okudum oglakla ilgili ben; prensesini ya da prensini buldugu vakıt dünyaları değişmez ona ve evıne cok baglıdır..

4_147200912559_14019.jpg

bayıldım buna.

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3
4_147200912559_14019.jpg

bayıldım buna.
he he kaydirigubbakcemile3

ya gercekten zevkler tartısılmıyormus..

ben de en az onu begenmıştim.cok enteresan kaydirigubbakcemile3
sen begendın madem.biraz daha inceleyecgım onu..

aslında benım hayalımde oglak veya koçun gelınındekı gıbı ışıltılı,bol taslı,kuyruklu bır gelınlık var.aslanınkını de begendm cok göz alıcı ama kılolu mu göstermıs ne..

cevremden de diyorlarki; bir kere evlenıyorsun,mutlaka tarnatanlı bir model dene.kuyruklu elbıselerı daha giyersın..
benımde kafam karısıyor; acaba hem taşlı,ışıltılı,hem tarnatanlı hem de kuyruklu bı rmodel ecıp kokoşluğun dibine mi vursam? kaydirigubbakcemile3

öyle yapsam kimse şaşırmaz heralde..

Bugunki programım bu :D

Sabah : Yarım yağlı süt - Nesfit
Ara öğün : Leblebi
Öğlen : Karpuz
ara öğün : Leblebi
Akşam : Bulgur pilavı + yoğurt
Gece : Karpuz

1 saat spor .. (:

kaydirigubbakcemile3
he he kaydirigubbakcemile3

ya gercekten zevkler tartısılmıyormus..

ben de en az onu begenmıştim.cok enteresan kaydirigubbakcemile3
sen begendın madem.biraz daha inceleyecgım onu..

aslında benım hayalımde oglak veya koçun gelınındekı gıbı ışıltılı,bol taslı,kuyruklu bır gelınlık var.aslanınkını de begendm cok göz alıcı ama kılolu mu göstermıs ne..

cevremden de diyorlarki; bir kere evlenıyorsun,mutlaka tarnatanlı bir model dene.kuyruklu elbıselerı daha giyersın..
benımde kafam karısıyor; acaba hem taşlı,ışıltılı,hem tarnatanlı hem de kuyruklu bı rmodel ecıp kokoşluğun dibine mi vursam? kaydirigubbakcemile3

öyle yapsam kimse şaşırmaz heralde..

gelinliğimi diktiriyorum.askılı bir model.askıları boncuk işlemeli tamamen.aynı boncuklardan göğüs kısmında işlemeler var.kuyruklu bir model benimki.kuyruk kısmından kalça üstü belmi tam bilemedim şimdi oraya kadar işlemeler devam ediyor.etek kısmı 6 parça düşün.işte bir parçası kuyruklu kısım.diğer 5 parçada işlemeli.ama oldukça da sade .(nasıl oluyosa bu kadar boncuk işlemeli ve sadedelikafadulden) çiçceğim gerçek çiçek olacak.a.s. saçlarım açık çıtçıt alacağım yakın zamanda.onları kullanmayı düşünüyorum.büyük dalgalar yaptırcam.saçımada yine canlı bir çiçek taktırcam.zambak olur belki.:kedi: ayy nasıl olacak çok heyecanlıyım.şimdilik gelinliğimin işlemeli yapılıyor.güpür dantele boncuklar işleniyor.sonra taftanın üzerine dikilecek.kuyruklu olsa bile iç etekleri var.tüllü tüllü.oldukça kabarık oluyo zaten.tarlatandan daha kullanışlı oluyormuşgelinlikçim dedi.ondan kullanacam ben.gelinlikten tarlatan izi gözükmesin dimi.

zayıflama topiğinden çok gelinlik topiğine çevirdim burayı kızlar.özür dilerim.yediklerimden bahsedeyim.
sabah 1 muz.
tereyağında bir yumurta.
1 dilim kepekli ekmek
aralarda bitki çayları
öğlen 5 inegöl köfte, yanında koca bi tabak salata,yoğurt,biber turşusu
aralarda yine bitki çayları ve eti form çubuk krakerler varya ondan 2 tane çubuk

ohhh bugünlerde öyle çok yiyorumki.evde sadece meyve yiyorum allahtan.

gelinliğimi diktiriyorum.askılı bir model.askıları boncuk işlemeli tamamen.aynı boncuklardan göğüs kısmında işlemeler var.kuyruklu bir model benimki.kuyruk kısmından kalça üstü belmi tam bilemedim şimdi oraya kadar işlemeler devam ediyor.etek kısmı 6 parça düşün.işte bir parçası kuyruklu kısım.diğer 5 parçada işlemeli.ama oldukça da sade .(nasıl oluyosa bu kadar boncuk işlemeli ve sadedelikafadulden) çiçceğim gerçek çiçek olacak.a.s. saçlarım açık çıtçıt alacağım yakın zamanda.onları kullanmayı düşünüyorum.büyük dalgalar yaptırcam.saçımada yine canlı bir çiçek taktırcam.zambak olur belki.:kedi: ayy nasıl olacak çok heyecanlıyım.şimdilik gelinliğimin işlemeli yapılıyor.güpür dantele boncuklar işleniyor.sonra taftanın üzerine dikilecek.kuyruklu olsa bile iç etekleri var.tüllü tüllü.oldukça kabarık oluyo zaten.tarlatandan daha kullanışlı oluyormuşgelinlikçim dedi.ondan kullanacam ben.gelinlikten tarlatan izi gözükmesin dimi.
ben çok beğendim hem gelinlik tarifini hem de sac modelını.bu arada ben de postiş alcam.cok yıprandıgı ıcın saclarımı kestırdım..hala yarı omzumda ama daha hala kırık var.bıraz daha kestırmem lazım.bıtmiş halını 4 gözle beklıyoruz.canım kuyruklu gelınlıgın altına mutlaka yuksek topuklu giy.daha iyi taşırsın o zaman.bir de hem postiş hem gelinlik için fiyat ne olacak?haberdar et..
zayıflama topiğinden çok gelinlik topiğine çevirdim burayı kızlar.özür dilerim.yediklerimden bahsedeyim.
sabah 1 muz.
tereyağında bir yumurta.
1 dilim kepekli ekmek
aralarda bitki çayları
öğlen 5 inegöl köfte, yanında koca bi tabak salata,yoğurt,biber turşusu
aralarda yine bitki çayları ve eti form çubuk krakerler varya ondan 2 tane çubuk

ohhh bugünlerde öyle çok yiyorumki.evde sadece meyve yiyorum allahtan.

gündüzleri iyi beslen aksamları sadece meyve ye bence kılo almazsın böyle..iyi gidiyorsun iyi..

ben çok beğendim hem gelinlik tarifini hem de sac modelını.bu arada ben de postiş alcam.cok yıprandıgı ıcın saclarımı kestırdım..hala yarı omzumda ama daha hala kırık var.bıraz daha kestırmem lazım.bıtmiş halını 4 gözle beklıyoruz.canım kuyruklu gelınlıgın altına mutlaka yuksek topuklu giy.daha iyi taşırsın o zaman.bir de hem postiş hem gelinlik için fiyat ne olacak?haberdar et..

gündüzleri iyi beslen aksamları sadece meyve ye bence kılo almazsın böyle..iyi gidiyorsun iyi..

canım haberdar ederim tabiki.artık postiş denmiyomuş çıtçıt diyolarmış.bitane gıcıko lduğum kuaför söyledi.ben dalmışım anlatıom işte poştiş almak istiyom diyorum oda ikide bir postiş dğeil çıt çıt diye beni bozuyo.nasıl sinir olmuştum.ondan almayacam ama.:oklava: sana geitrirm diyodu.kaybetti benim gibi müşteriyi.kardeşimin arkadaşının babası kuaför.o ayarlayacakmış.tabi bi gidersem yanına vakit bulupta.gelinliğide komşumuz dikio.annem fiyat sordu.anlaşırız yabancımıyız deyip duruyo.fiyatlar ne değil o yüzden.netleşince söylerim.topukluya gelince.oldukça yüksek topuklu ayakkabı giymem gerekiyo galiba.ben 160 mışım.sevgilim 180e yakın.nişandada baya bi topuklu giymiştim.yine uzun benden kereta yine uzun.kafamçokkarıştı 12 punto dedikleri çokmu yüksek giyemezmiyim.bilimyorum.belki nişanda giyidğim 12 puntodurda ben adını bilimyorumdur.dur bi netten bakayım.nasılmış punto neymiş.

canım haberdar ederim tabiki.artık postiş denmiyomuş çıtçıt diyolarmış.bitane gıcıko lduğum kuaför söyledi.ben dalmışım anlatıom işte poştiş almak istiyom diyorum oda ikide bir postiş dğeil çıt çıt diye beni bozuyo.nasıl sinir olmuştum.ondan almayacam ama.:oklava: sana geitrirm diyodu.kaybetti benim gibi müşteriyi.kardeşimin arkadaşının babası kuaför.o ayarlayacakmış.tabi bi gidersem yanına vakit bulupta.gelinliğide komşumuz dikio.annem fiyat sordu.anlaşırız yabancımıyız deyip duruyo.fiyatlar ne değil o yüzden.netleşince söylerim.topukluya gelince.oldukça yüksek topuklu ayakkabı giymem gerekiyo galiba.ben 160 mışım.sevgilim 180e yakın.nişandada baya bi topuklu giymiştim.yine uzun benden kereta yine uzun.kafamçokkarıştı 12 punto dedikleri çokmu yüksek giyemezmiyim.bilimyorum.belki nişanda giyidğim 12 puntodurda ben adını bilimyorumdur.dur bi netten bakayım.nasılmış punto neymiş.

simdi canım bana kızma ne olur :)kuaförlesmek istemıyorum ama ;
bildiğim kadarıyla postiş tek parca olan genelde at kuyrugu yerıne takılan bır sac kümesi ama çıt çıt parca parca satılıyor.6-8 adet almak gerekıyor.sacta daha doğal duruyor o.parca parca oldugundan yanlara falan da takıyorsun..

punto dediğin seyın pont oldugunu tahmın edıyorum ben ayakkabı topuğu yükseklik birimi...emın degılım ama 1pont 1 cm e esıt. ve sen 12 pontluk ayakkabılarla rahat ettiysen bravo sana.ben gıyemem. ben en fazla 7-8 pontluk giyebılıyorum.madem böyle avantajın var.kullan süper olursun..

Back
X