Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk cicişlerim bende sizleri çoooooooooooook özlediiiim opuyorumnanaktan
bende 2 gün lapa diyeti yapmaya karar verdim ben normal pirinçle yapıyorum.geçen seferde öyle yaptım çok işe yaradı ama fiumeciğimin dediği doğrudur kepekli daha iyidir...
günaydın kızlar
merhaba arkadaŞlar
sİz baŞlayalı Çoook olmuŞ ama... :-((
benİ de aranıza alır mısınız lÜtfen???
Bende 68 kİloyum vezayıflamak İstİyorum
desteĞe ve motİvasyona İhtİyacım var
bizde seni çok özledik güzellergüzeli.bende iş buldu bu kız o yüzden yorgun argın geliyo işten nete uğrayamıyo diye düşünüyordum.a.s.hoşgeldin.
hoşgeldin canım.bende ilerleyemedim pek.ama kiloda almıyorum.bu güzel hiç değilse.
tartılmayı bıraktım ben.moralim bozuluyor çünkü.tartım bozuk sanırım.çeyizime birde dijital tartı alacamzemuszemus
kızlar dün 38 beden pantolan giydim ve oldu.ne kadar çok sevindim anlatamam.bi ara 44 giyiyordum nerdeyse.o yüzden bu kadar sevindim kızlar.
ben de gÜne 2 kuru kayısı ve bol su İle baŞladım
Şİmdİ kahvaltı etmeye gİdİyorum...
hayırlı olsun canım
44-38 arada çok fark var
tebrik ederim
bu yarışla kim ilgileniyor canım
katılımla falan...
ayrıca hangi günler tartılıyorsunuz??
Günaydın cicişim..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım aramıza...a.s.
teprik ederim canım.. Süper bi duygu o..zemuszemus zemuszemus
bişi sorcam kuru kayısı güneşte kurutulmuş kupkuru kayısılar var onlardanmı yoksa biraz yaş gibi bişi var.tam tarif de edemedim.onlardanmı?Günaydınlarrr,
Güne 3 kayısı ile başladım. Kepekli tost la devam ettim. Şimdi neskayfe mi içiyorum..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım kayısı çekti şimdi yaa.cokacimcoookben de gÜne 2 kuru kayısı ve bol su İle baŞladım
Şİmdİ kahvaltı etmeye gİdİyorum...
ben bugün düzensiz uyku sistemım ve calan telefonlar yüzünden sistemli bir lapa diyetı yapamadım.gecenlerde yaptıgımı anlatayım sana;
sabah 4 kasık prebiyotikl müsli(doga marka) light yogurt 3-4 kasık kadar,içine kuru kayısıları da dılımlıyorum 3-4 adet ..karıstırıp kahvaltıda yiyorum ama sen normal baska bir kahvaltı da yapabılırsın bence..
öglen orta boy bir cay bardagın kepekli pirinci sıcak suya ıslat.en az 30dk ıslansın.sonra 9-10kere nişastasını tamamen akıtıncaya dek soguk su da tut.süzgüye koyma.kapta yıka ki anlayabılesın nişastası cıkmıs mı..
bol su da pişir.uzun sürüyor pişme süresi.normal pirinc gıbı degıl.güzelce pişince hafif sulu kalacak sekılde suyunu süz.10-15dk üstü kapalı demlet.biraz daha şişsin. sonra bol baharatla ve diyet yogurtla karıstır keyfıne göre ye.
aksam aynısı
(dilersen ıkı ölcü yaparsın öglen ve aksama bölüştürürsün)
aralarda ise küçük küçük meyve atıştırmak serbest abartmadan tabe..
çok güzel ödem attırıyor.bir gun yap haftada en fazla..daha fazlası metabolizmanı bozar.dilersen 3 öğün lapa tüketebılırsın ama ben tercih etmıyorum.damak tadımdan cok ödün veremem.
Merhabalar ben geldimmmmmm tatil bitti açıkbüfeler falan 1300 gr aldım 68.8 le döndüm.Pazartesi akşamı bu sabah 68 kilo gösterdi tartı.Diyete başladım dikkatli yiyorum tatlıyı tamamen kestim.Twiss&shaper kullanıyorum streç sarıp acayip terletiyor.dün başladım 500+500 yaptım bugün sabah 800 adım akşam 600 adım yaptım strecide sarınca acayip terliyorum limon sıktım dolapta günde üç dört bardak sulandırıp limonatadan biraz daha yoğun ama tabiki şekersiz içiyorum.2-3 litre arası su içiyorum.En az bir kupa yeşilçay içiyorum.Bakılım bu şekilde ne kadar sürecek hedefe ulaşmak.
Sizler nasılsınız iyisinizdir umarım.
Tego merhaba çizelgen gözlerimi pörtletti bravo sana canım ne kadar zamanda verdin bu kiloyu neler yaptın daha geçmişi okuyamadım arkadaşlar sormuştur sanırım bi özet geçsene banada
merhaba arkadaŞlar
bizde seni çok özledik güzellergüzeli.bende iş buldu bu kız o yüzden yorgun argın geliyo işten nete uğrayamıyo diye düşünüyordum.a.s.hoşgeldin.
hoşgeldin canım.bende ilerleyemedim pek.ama kiloda almıyorum.bu güzel hiç değilse.
tartılmayı bıraktım ben.moralim bozuluyor çünkü.tartım bozuk sanırım.çeyizime birde dijital tartı alacamzemuszemus
kızlar dün 38 beden pantolan giydim ve oldu.ne kadar çok sevindim anlatamam.bi ara 44 giyiyordum nerdeyse.o yüzden bu kadar sevindim kızlar.
TATLIM biz birimizle yarışm yapmıyoruz sadece destekliyoruz.ne yediğimizi neler yaptığımızı anlatıyoruz.kendimizle yarışımız var sadece.tekrar hoşgeldin.
evet evet.çook mutlu oldum.gelinlikimleen kuğu gibin olmak isityorum.ramazan bayramı ertesine düğünüm var galiba.bu cumartesi belli olacak düğün tarihim.biras tombiş bi kuğu olurum artık.
bişi sorcam kuru kayısı güneşte kurutulmuş kupkuru kayısılar var onlardanmı yoksa biraz yaş gibi bişi var.tam tarif de edemedim.onlardanmı?
canım kayısı çekti şimdi yaa.cokacimcoook
Günaydın tatlılarımmm,
Sabah şerifleriniz hayrolsun...
Henüz kahvaltı etmedim,
Ama kahvemi içtim.
Bu aralar düzensiz besleniyorum,
Diş ağrısı yüzünden.
Umarım kötü sonuç yaratmaz.
38 beden çok sağlıklı bi beden fibuşum at aklından şu tombiş imajını artık sen çok sağlıklı görünüyorsun . . .
inan insan nasıl düşünürse öyle görünür şu tombiklik tablosunu sil !
fibuşum heyırlısı olsun yaaaa benimde sözüm olur inşAllah ramazan bayramı sonrası . . .
nasıl uçtum nasıl kaydirigubbakcemile2
Ne zamandan beri diyettesin canım.Kaç kilo verdin sende bi çizelge yapsana kendine.Çok az kalmışşşşşşşş bak senin olduğun nokta benim için henüz hayal hiç bozma kendini diyete başladığın ilk zamanlardaki ruh haline girmeye çalış ve sıfırdan başlamış gibi motive et kendini ne mutlu sana.Tatilde boş durmadım bi kitap okudum bilmem okuyanınız var mı düşünce gücüyle zayıfla diye konusu geldikçe deyinirim kesinlikle kilolu halinize takılmayın sürekli olmak istediğinizin görüntünün hayalini yerleştirin olumsuz düşüncelerin yerine diyor ben o moddayım kendimi zayıf hissediyorum buuuuuuuuuuu kiloylaaaaaaaaaaaaaaaa :))olur mu canım benım hiç kızmak :)
bu forumun kötü polisi benim galiba...
benim de çok iyi gitmıyor.bır ara bılırsın belkı tum cabama ragmen vucudum dırendı hıc kılo veremedım.sonra saldım ben de sonra tekrar topladım.kılo vermeye basladım 62den 60.6ya düştüm ama eskı motivasyonum , eskı spor aşkım,kalori hesabım yoktu.sonra gene saldım.63ü gördüm gene..sımdı bu sabah itibariyle 61 kıloyum.4 gündür falan toparladım gene ama bende de aynı bıkkınlık var.tartıda değişik şeyler görmek istiyorum artık.şöyle 50li kılolar gibi enteresan şeyler.. :jeyyar:
Ah canım valla ben 17 18 yaşından beri bi alan bi veren biriyim bu konuda yapmadığım denemediğim yok ama uzun zamandır boş verdim kandırmaca diyetler yaptım iksir aradım ve artık gerçeği kabul ettim spor ve diyet başka yolu yok birlikte hedefimize ulaşalım inşallahhoşgeldinn :)spor+diyet le hedefine en kıa sürede ulaşırsın inş.tatlım =))
bu arada teşekkr edermm,özet geçiyim cnım 3 yazdır 2 şer ay spor yapıorum düzenli bir şekilde okul döenminde spor yapmayaa zmanım olmuorr amaa koruorum kilomu.spor yaptğım zman kilo verebliorum zaten çok raht bi şekilde..spor olarak ne yaptın dersen spor salonuna gidiorum orda yapıorum sporumu,diyet olarak bahsetmek gerekirse akşam 6 da en son yemeğimi yiorum ve daha sonrasında meyve-yoğurt-çay haricinde hiç bişiy yemiorum.sabhları klasik kahvaltı yapıorum,acıktıkca sarı leblebi yiorumm bayaa yiorum amaa napalım ya tek kuruyemiş zevkim o kaldıı =) takıldığın bişiy olursa burdaım![]()
Günaydın tatlım bende ceviz koymuştum suya akşamdan fibula hatırlattı sağ olsun onunla başladım güneGünaydınlarrr,
Güne 3 kayısı ile başladım. Kepekli tost la devam ettim. Şimdi neskayfe mi içiyorum..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
merhaba arkadaŞlar
tebrikler canım... 38bedene hosgeldın.. kaydirigubbakcemile5bizde seni çok özledik güzellergüzeli.bende iş buldu bu kız o yüzden yorgun argın geliyo işten nete uğrayamıyo diye düşünüyordum.a.s.hoşgeldin.
hayırlı olsun canım
44-38 arada çok fark var
tebrik ederim
bu yarışla kim ilgileniyor canım
katılımla falan...
ayrıca hangi günler tartılıyorsunuz??
TATLIM biz birimizle yarışm yapmıyoruz sadece destekliyoruz.ne yediğimizi neler yaptığımızı anlatıyoruz.kendimizle yarışımız var sadece.tekrar hoşgeldin.
evet evet.çook mutlu oldum.gelinlikimleen kuğu gibin olmak isityorum.ramazan bayramı ertesine düğünüm var galiba.bu cumartesi belli olacak düğün tarihim.biras tombiş bi kuğu olurum artık.
bişi sorcam kuru kayısı güneşte kurutulmuş kupkuru kayısılar var onlardanmı yoksa biraz yaş gibi bişi var.tam tarif de edemedim.onlardanmı?
canım kayısı çekti şimdi yaa.cokacimcoook
gün kurusu ya da naturel kayısı dıye satılan kara renklılerı tercih et canım.o iri iri sarı olanlar kükürtlenip de kurutuluyor , doğal değil hem de zararlı. süprizzzzzİNŞALLAH İNŞALLAH.ama tavsiye ederim hemen söz yapmayın.tanıyın birbirinizi.sözden sonra pek başbaşa bile kalamıyosunuz.biz 6 senede anca tanıdık birbirimizi
![]()
Ne zamandan beri diyettesin canım.Kaç kilo verdin sende bi çizelge yapsana kendine.Çok az kalmışşşşşşşş bak senin olduğun nokta benim için henüz hayal hiç bozma kendini diyete başladığın ilk zamanlardaki ruh haline girmeye çalış ve sıfırdan başlamış gibi motive et kendini ne mutlu sana.Tatilde boş durmadım bi kitap okudum bilmem okuyanınız var mı düşünce gücüyle zayıfla diye konusu geldikçe deyinirim kesinlikle kilolu halinize takılmayın sürekli olmak istediğinizin görüntünün hayalini yerleştirin olumsuz düşüncelerin yerine diyor ben o moddayım kendimi zayıf hissediyorum buuuuuuuuuuu kiloylaaaaaaaaaaaaaaaa :))
Ah canım valla ben 17 18 yaşından beri bi alan bi veren biriyim bu konuda yapmadığım denemediğim yok ama uzun zamandır boş verdim kandırmaca diyetler yaptım iksir aradım ve artık gerçeği kabul ettim spor ve diyet başka yolu yok birlikte hedefimize ulaşalım inşallah
Günaydın tatlım bende ceviz koymuştum suya akşamdan fibula hatırlattı sağ olsun onunla başladım güne
Bide 300 gr daha vermişim 2 günde 1100 gr oldu.Tabii ilk kilolar ama olsun mutluyummmmmmmmm:lepi:
Ah canım valla ben 17 18 yaşından beri bi alan bi veren biriyim bu konuda yapmadığım denemediğim yok ama uzun zamandır boş verdim kandırmaca diyetler yaptım iksir aradım ve artık gerçeği kabul ettim spor ve diyet başka yolu yok birlikte hedefimize ulaşalım inşallah
Bide 300 gr daha vermişim 2 günde 1100 gr oldu.Tabii ilk kilolar ama olsun mutluyummmmmmmmm:lepi:
Sabun canım sen der demez hemen baktım limona glisemik endeksi düşük bir gıda glisemik endeksi bilirsiniz dimi yani kötü şeker yiyeceklerdeki şeker miktarı değil önemli olan kötü şeker oranı yüksek olanlar kilo aldırır ben tereddüt ettiğim gıdaların glisemik endeksine bakıyorum 50 üstü olanlar kilo aldırır 50'nin altındakiler sakıncasızdır.Hatta 20-40 arası olanları bol tüketip kötülerden hiç kullanmazsan kiloda veriyorsun ben bu diyetle 2 ayda 14 kilo vermiştim şimdi şeker oranlarını dikkate alarak besleniyorum.
inşallah ama böle hep birlkte dayanışmaylaa vericez bu kiloları şu balık etli formundan çıkıcaz ve çıtırrr olucazz inş.
ben bu diyetle 2 ayda 14 kilo verdim demişsin tatlım nasıl bi diyet bu bahsedebilir misin?bu arada tebrik ederm süperr 2 ayda 14 kioo :smiley-cool:
oyhh tebrik ederm cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan inş.bende görürümm o günlerii =))