• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr sabh 1 kupa ılık su içtim ardından kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek-1 domates-k.k kadr peynir ve yanında 1 çay bardağı şekersiz çay içtim.

az önce kısırr yaptım çok hafif kızlarr deneyebilirsnz nasıl yaptğımı yazıyım istersnz bn kısırla beslenerek 5 günde 1,5 kilo kadr vermiştim..ben bayıla bayıla yiorummm yaa hemn saat 1.5-2 olsn istiorum ve öğle de ana öğün olarak yemei bekliorum ;)

öğlen çarşıa çıkıcam kızlarr yada öğleden sonra o yüzden kısırmı bol yiyipte gidicem çarşıda gezmem birass alışverş yapamm akşam olur zaten sonrada spor salonuna geçiceğim direk çarşıda bi tuzlu çubuk ile ayran içerim kızlarr sporda enerji versin die,spordan sonrada direk yeşil elma yerim ;)

teşekkür ederim canım
burası paylaşım alanı tamm kızlar

fibula da söylemıs ama ben de değineyim.bizimki yarış,köşe kapmaca forumundan ziyade dostluk,paylaşım,motibasyon forumu..
Her türlü derdindini ve hayatındaki her türlü güzelliği bizimle paylaşabilirsin .hep yanında olacağız. :cüvcüv:

HARİKASIN CANIM TEBRİK EDERİM
VALLA SANA YORUM YAPMAK NE HADDİME DİYE DÜŞÜNDÜM BİRDEN
MAŞAALLAH CANIM YA NE KADAR ÇOK KİLO VERMİŞSİN ÖYLE HELAL OLSUN VALLA
İNŞ BİR AN ÖNCE HEPSİNİ VERİRDE HEDEFİNE ULAŞIRSIN
NE ZAMANDIR KİLO VERİYORSUN CANIM İLK BAŞTAN BERİ SPORA GİDİYOR MUSUN???
MERAK ETTİM AZ DEĞİL 38 KİLO
TEKRAR MAŞAALLAH:nazar:
kızlarr sabh 1 kupa ılık su içtim ardından kahvaltımı yaptım 1 dilim ekmek-1 domates-k.k kadr peynir ve yanında 1 çay bardağı şekersiz çay içtim.

az önce kısırr yaptım çok hafif kızlarr deneyebilirsnz nasıl yaptğımı yazıyım istersnz bn kısırla beslenerek 5 günde 1,5 kilo kadr vermiştim..ben bayıla bayıla yiorummm yaa hemn saat 1.5-2 olsn istiorum ve öğle de ana öğün olarak yemei bekliorum ;)

öğlen çarşıa çıkıcam kızlarr yada öğleden sonra o yüzden kısırmı bol yiyipte gidicem çarşıda gezmem birass alışverş yapamm akşam olur zaten sonrada spor salonuna geçiceğim direk çarşıda bi tuzlu çubuk ile ayran içerim kızlarr sporda enerji versin die,spordan sonrada direk yeşil elma yerim ;)

Sabun canım sen der demez hemen baktım limona glisemik endeksi düşük bir gıda glisemik endeksi bilirsiniz dimi yani kötü şeker yiyeceklerdeki şeker miktarı değil önemli olan kötü şeker oranı yüksek olanlar kilo aldırır ben tereddüt ettiğim gıdaların glisemik endeksine bakıyorum 50 üstü olanlar kilo aldırır 50'nin altındakiler sakıncasızdır.Hatta 20-40 arası olanları bol tüketip kötülerden hiç kullanmazsan kiloda veriyorsun ben bu diyetle 2 ayda 14 kilo vermiştim şimdi şeker oranlarını dikkate alarak besleniyorum.

canım haklısın aklımda kalanı paylaştım bu endekse nereden bakıyorsun ?
kaynak neresi ?
bizimle paylaşır mısın ?

:nazar::nazar: İNŞALLAH İNŞALLAH.ama tavsiye ederim hemen söz yapmayın.tanıyın birbirinizi.sözden sonra pek başbaşa bile kalamıyosunuz.biz 6 senede anca tanıdık birbirimizi:utangac:

6 sene anca şekerim:) sindire sindire..aceleye getirmemek lazım.

dalga mı geçiosunuz sis benle 6 sene sonra ben biyolojik miladımı tamamlarım neredeyse . . . sırnaşık şey

tanıyamıyosunki öle kimseyi geyiği doğru bi geyik bence yani kişinin karakteri önemli uygunsa sana tamam tak koluna yoksa tanımaya çalışmak huylarını anlamaya çaba harcamak zaman kaybı bence . . .

bugün ki menüm

başlangıç: 2 kuru kayısı

kahvaltı : 2 kk dadar beyaz peynir, 1 tane zeytin, domates, salatalık, 1 çay kaşığı bal, 1 dilim kepek ekmeği, 1 kupa şekersiz elma çayı

ara : 1 tane şeftali

öğle : 1 porsiyon kabak yemeği, 4 kaşık yoğurt

ara : 15 tane kiraz

akşam : 1 kepçe tarhana çorbası, 2 tane biber dolması, 4 kaşık yoğurt

su: 2.5 litre

nasıl kızlar diyete uygun mu :-))​

Son düzenleme:
hoşgeldinnn.. kaydirigubbakcemile4

tebrikler canım... 38bedene hosgeldın.. kaydirigubbakcemile5

fibula da söylemıs ama ben de değineyim.bizimki yarış,köşe kapmaca forumundan ziyade dostluk,paylaşım,motibasyon forumu..
her türlü derdindini ve hayatındaki her türlü güzelliği bizimle paylaşabilirsin .hep yanında olacağız. :CüvCüv:

gün kurusu ya da naturel kayısı dıye satılan kara renklılerı tercih et canım.o iri iri sarı olanlar kükürtlenip de kurutuluyor , doğal değil hem de zararlı. süprizzzzz

6 sene anca şekerim:) sindire sindire..aceleye getirmemek lazım.

TATLIM sağol.38 beden pantolonlara dönmekten bende çok mutlu oldum.kayısı konusunda babaannem direk güneşe serip kurutuyodu.kupkuru tahta gibi oluyo hain.çir deniyo.ben sarı die onları demiştim.onlardan hiç biryerde bulamıyorum malesef.o kara kara kayısılarda yumuşak yumuşak bir acayip geliyor bana.kükürtlüllerde öyle değişik bi tadları var sanki.

inşallah ama böle hep birlkte dayanışmaylaa vericez bu kiloları şu balık etli formundan çıkıcaz ve çıtırrr olucazz inş.
:

amiin:Saruboceq:

bu arada lapa diyetinin sonucunu merak edıyorsunuzdur belkim;

tam anlamıyla uygulayamadım. sadece tek öğün yiyebıldım.1 kahvaltı ve 1 lapa öğünü yaptım.3 tane falan ara öğünüm oldu.
300gram gitmiş
bugun gene deniyorum.
sabah 1 kasık zeytınyagı 1-2kasık lor peynırı,1 dilim kepekli ekmek ve salatalık-domates yedım.
diğer 2 öğünlerde de lapa yiycem.pek ara yapmasam iyi olur.

bir de ödem atmaya çalıştığımızdan kızlar light cola,kahve,koyu çay içmeyin..sadece bitkiselçaylar serbest..
ahh bende hep yarın lapa yapacam diyorum.unutuyorum.
oyhh tebrik ederm cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan inş.bende görürümm o günlerii =))

sağol balım.inşallah sende görürsün.

bende kilo serüvenimi yazayım.doğduğumda beni ölecek sanmışlar.normal ayımda doğmuşum ama 1,700 kg anca geliyomuşum.2 yaşına kadar ölecek bu kız die beklemişler.o kadar zayıfmışım.lise hazırlık sınıfına başlayana kadar 50 lili kilolara zor çıkıodum.4. sınıfta yaşıtlarıma görede uzun sayılırdım.155 boyundaya 40 kilo filan.(şimdi cüceyim o ayrı tabi.delikafadulden 160 boy)lise başında 34 beden giyen ben lise hazırlık sınıfını bitirirken 38 beden olmuştum.nese allahtan liseyi 38 bedenle bitirdim.ama üniversitede geceleri uyumamaktan,çizim yaparken geceleri sürekli atıştırmaktan,atolye hocalarına her sinir oluştan sonra çikolatalarla sakinleşmekten 42 bedenlede üniversiteyi ibtirdim.tabi 1 dönem uzattım okulumu bunun stresi ile iyice saldım kendiim.öyle çok yemiyodum ama şişyodum ha bire.sevgilimde kilo ver dedikçe onun inadına yiyodum.42 beden zor olmaya başlamıştı artık.burayı keşfettim.kendime geldim tekrar.

merhaba arkadaŞlar
sİz baŞlayalı Çoook olmuŞ ama... :-((
benİ de aranıza alır mısınız lÜtfen???
Bende 68 kİloyum vezayıflamak İstİyorum
desteĞe ve motİvasyona İhtİyacım var

ojgeldin bajim aramıza

bizde seni çok özledik güzellergüzeli.bende iş buldu bu kız o yüzden yorgun argın geliyo işten nete uğrayamıyo diye düşünüyordum.a.s.hoşgeldin.
kızlar dün 38 beden pantolan giydim ve oldu.ne kadar çok sevindim anlatamam.bi ara 44 giyiyordum nerdeyse.o yüzden bu kadar sevindim kızlar.

yok cicişim nerde iş falan bulamadım.yazın aramıycam ya tadını çıkarırım yazın kışa doğru girerim tabi bulursam
hayırlı olsun ciciş pantolonun

Günaydınlarrr,

Güne 3 kayısı ile başladım. Kepekli tost la devam ettim. Şimdi neskayfe mi içiyorum..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ohh afiyet olsunnn cokacimcoook

TATLIM sağol.38 beden pantolonlara dönmekten bende çok mutlu oldum.kayısı konusunda babaannem direk güneşe serip kurutuyodu.kupkuru tahta gibi oluyo hain.çir deniyo.ben sarı die onları demiştim.onlardan hiç biryerde bulamıyorum malesef.o kara kara kayısılarda yumuşak yumuşak bir acayip geliyor bana.kükürtlüllerde öyle değişik bi tadları var sanki.
bende kilo serüvenimi yazayım.doğduğumda beni ölecek sanmışlar.normal ayımda doğmuşum ama 1,700 kg anca geliyomuşum.2 yaşına kadar ölecek bu kız die beklemişler.o kadar zayıfmışım.lise hazırlık sınıfına başlayana kadar 50 lili kilolara zor çıkıodum.4. sınıfta yaşıtlarıma görede uzun sayılırdım.155 boyundaya 40 kilo filan.(şimdi cüceyim o ayrı tabi.delikafadulden 160 boy)lise başında 34 beden giyen ben lise hazırlık sınıfını bitirirken 38 beden olmuştum.nese allahtan liseyi 38 bedenle bitirdim.ama üniversitede geceleri uyumamaktan,çizim yaparken geceleri sürekli atıştırmaktan,atolye hocalarına her sinir oluştan sonra çikolatalarla sakinleşmekten 42 bedenlede üniversiteyi ibtirdim.tabi 1 dönem uzattım okulumu bunun stresi ile iyice saldım kendiim.öyle çok yemiyodum ama şişyodum ha bire.sevgilimde kilo ver dedikçe onun inadına yiyodum.42 beden zor olmaya başlamıştı artık.burayı keşfettim.kendime geldim tekrar.

ah cicişim bende 34 beden olsam keşke hiç bir zaman olmadım ama çoooooooook istiyorum

HARİKASIN CANIM TEBRİK EDERİM
VALLA SANA YORUM YAPMAK NE HADDİME DİYE DÜŞÜNDÜM BİRDEN
MAŞAALLAH CANIM YA NE KADAR ÇOK KİLO VERMİŞSİN ÖYLE HELAL OLSUN VALLA
İNŞ BİR AN ÖNCE HEPSİNİ VERİRDE HEDEFİNE ULAŞIRSIN
NE ZAMANDIR KİLO VERİYORSUN CANIM İLK BAŞTAN BERİ SPORA GİDİYOR MUSUN???
MERAK ETTİM AZ DEĞİL 38 KİLO
TEKRAR MAŞAALLAH:nazar:

aaaa cnaım o nasıl söz öyleee bidaa duymıyım hepimizz hep birlkte olucazzz,inş.hedefimize ulaştğımızıda görücezzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
evet cnm spora ilk bşladğım gün kilo verme serüvenim bşladı bn sadece spor yaparken kilo veriorum tatlım dier türlü olmuor pek;):enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

sağol balım.inşallah sende görürsün.

ayh inş inş bende görürümm :kedi::kedi:

bu arada gerçkten çok tebrk ederm ;) inş hep böyle sağlıklık olursun 38 bedennde hayrlı olsn;)kaydirigubbakcemile5:1hug:

bugün ki menüm

kahvaltı : 2 kk dadar beyaz peynir, 1 tane zeytin, domates, salatalık, 1 çay kaşığı bal, 1 dilim kepek ekmeği, 1 kupa şekersiz elma çayı

evet cnaım uygun ancak akşam yemeğini çok geçe bırakmaa ;) yerimseniben

aaaa cnaım o nasıl söz öyleee bidaa duymıyım hepimizz hep birlkte olucazzz,inş.hedefimize ulaştğımızıda görücezzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
evet cnm spora ilk bşladğım gün kilo verme serüvenim bşladı bn sadece spor yaparken kilo veriorum tatlım dier türlü olmuor pek;):enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

seni tebrik ediyorum tatlım.önceki ve sonraki haline at resim varsa eklersen çok güzel olur bence

anladım canım demek sporla veriyorsun ne güzel
bu sayede vücudun da deformasyon da olmamıştır
tebrikler vala uzun süre sporyapınca da vücut alışıyor bırakınca kilo alımına sebep oluyor deniyor sen nedüşünüyorsun bu konuda
hedefine ulaşsan da devam edecek misin spora

TATLIM biz birimizle yarışm yapmıyoruz sadece destekliyoruz.ne yediğimizi neler yaptığımızı anlatıyoruz.kendimizle yarışımız var sadece.tekrar hoşgeldin.

evet evet.çook mutlu oldum.gelinlikimleen kuğu gibin olmak isityorum.ramazan bayramı ertesine düğünüm var galiba.bu cumartesi belli olacak düğün tarihim.biras tombiş bi kuğu olurum artık.

bişi sorcam kuru kayısı güneşte kurutulmuş kupkuru kayısılar var onlardanmı yoksa biraz yaş gibi bişi var.tam tarif de edemedim.onlardanmı?

canım kayısı çekti şimdi yaa.cokacimcoook

canım güneşte kurutulmuş olanlardan.. tadımın günkavruğu mu ne böle kara kara kaysıları var onlardan yiyorum ben..

Kuğu gibi olacağından eminim canımcımm.. Hemde çok güzel bir kuğu..opuyorumnanaktan

38 beden çok sağlıklı bi beden fibuşum at aklından şu tombiş imajını artık sen çok sağlıklı görünüyorsun . . .
inan insan nasıl düşünürse öyle görünür şu tombiklik tablosunu sil !

fibuşum heyırlısı olsun yaaaa benimde sözüm olur inşAllah ramazan bayramı sonrası . . .
nasıl uçtum nasıl kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile4

Sözleniyomusunuz??delikafadulden yaşasııınnn... delikafadulden
Çok sevindim hayırlı olsuuuunnnn zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Ne zamandan beri diyettesin canım.Kaç kilo verdin sende bi çizelge yapsana kendine.Çok az kalmışşşşşşşş bak senin olduğun nokta benim için henüz hayal hiç bozma kendini diyete başladığın ilk zamanlardaki ruh haline girmeye çalış ve sıfırdan başlamış gibi motive et kendini ne mutlu sana.Tatilde boş durmadım bi kitap okudum bilmem okuyanınız var mı düşünce gücüyle zayıfla diye konusu geldikçe deyinirim kesinlikle kilolu halinize takılmayın sürekli olmak istediğinizin görüntünün hayalini yerleştirin olumsuz düşüncelerin yerine diyor ben o moddayım kendimi zayıf hissediyorum buuuuuuuuuuu kiloylaaaaaaaaaaaaaaaa :))

Ah canım valla ben 17 18 yaşından beri bi alan bi veren biriyim bu konuda yapmadığım denemediğim yok ama uzun zamandır boş verdim kandırmaca diyetler yaptım iksir aradım ve artık gerçeği kabul ettim spor ve diyet başka yolu yok birlikte hedefimize ulaşalım inşallah

Günaydın tatlım bende ceviz koymuştum suya akşamdan fibula hatırlattı sağ olsun onunla başladım güne
Bide 300 gr daha vermişim 2 günde 1100 gr oldu.Tabii ilk kilolar ama olsun mutluyummmmmmmmm:lepi:​

Tepriklerrr oda güzel.. misssssssss....zemuszemus zemuszemus

anladım canım demek sporla veriyorsun ne güzel
bu sayede vücudun da deformasyon da olmamıştır
tebrikler vala uzun süre sporyapınca da vücut alışıyor bırakınca kilo alımına sebep oluyor deniyor sen nedüşünüyorsun bu konuda
hedefine ulaşsan da devam edecek misin spora

cnaım ben sadece yazları 2 ay spor yapıorum ve sonrasında okul dönemi geliorr kilo alımı yaşamıorum alsamda 1 kilodan fazla diel ;) spor her zman en güsel şeyy ben bunu iyice anladm sporsuzz olmuor kızlarr inanın hem sporla verdğinzde daha zayıf görünüorsunzz vücudunz şekillenior hatlarınız meydana çıkıorr:jeyyar::jeyyar::jeyyar: bn sporu bırakıcm tatlım 3 ağustosta tatile gidicm ağustos 1 de bırakırım sporu sanırsam yerimseniben 9 ağustosta dönücem spordan devm ederm ramzana kadr 10günlük hakkım kalıor zaten =))

kızlarr walk at home var.bir ara soruyordunuz.evde yapılan bir yürüyüş.videoları var.orda bi teyze birgrupda insan yürüyolar.yürürkende bazı hareketler yapıyorlar.spora gidemiyorsanız onu yapın.istiyenlere link verebilerim.ben bu aralar vakitsizlikten yapamıyorum ama oldukça işe yarıyor.

canım haklısın aklımda kalanı paylaştım bu endekse nereden bakıyorsun ?
kaynak neresi ?
bizimle paylaşır mısın ?

dalga mı geçiosunuz sis benle 6 sene sonra ben biyolojik miladımı tamamlarım neredeyse . . . sırnaşık şey

tanıyamıyosunki öle kimseyi geyiği doğru bi geyik bence yani kişinin karakteri önemli uygunsa sana tamam tak koluna yoksa tanımaya çalışmak huylarını anlamaya çaba harcamak zaman kaybı bence . . .
aman gören de evde kaldı sanır :)
bu arada tatlım biz espirik yaptık fibuşla..
kosullar elverince,işte budur diyebılınce evlilik olur kısmette varsa..
hem öyle belli bir zaman kalıbına sokmak flört dönemini mantıksız bence..
kimisi 3 günde tanır,tanışır
kimisi 30 yılda..
mühim olan zamanı boş gecırmemek , dolu dolu gecırmek
örneğin bir aksam ymegıne cıkıldıgında adamın suratına hülyalı hülyalı dalmak yerıne iyi gözlem yapmak gerekır.
ilgili kobay sosyal yasamda nasıl davranıyor gözlemlenır;etrafa nasıl bakıyor,nasıl yemek yiyor,ellerini nasıl kullanıyor konusurken,garsona nasıl davranıyor,yol yordam-görgü biliyor mu,hesap gelince suratını ekşitiyor mu :),hesabı öderken 50lıkler,20likler havalarda uçuşuyor mu?bunlar itinayla incelenır.
sabunum da kesin tek tek bakmıştır hepsine..
bir aksam yemegıyle de evlenılmez o ayrı tabi ama bu tip sosyal durumlar iyi bir sekılde degerlendırılırse zaman ekonomık kullanılmıs olur.
ama ben imkan varsa ev halini de gör derim.
bakalım günde kaç çorap atıyor ortalıga? kaydirigubbakcemile3
bugün ki menüm

uygundur..
basarılı..

kızlarr walk at home var.bir ara soruyordunuz.evde yapılan bir yürüyüş.videoları var.orda bi teyze birgrupda insan yürüyolar.yürürkende bazı hareketler yapıyorlar.spora gidemiyorsanız onu yapın.istiyenlere link verebilerim.ben bu aralar vakitsizlikten yapamıyorum ama oldukça işe yarıyor.

sekerim merviş ve senın sayende indirdim ben onu.inceledım ama henuz yapmadım.güzel bişiye benziyor.her ne kadar ilgili sporu yaptıran teyze kılolu da olsa,siz aldırmayın.hocanın yaptıgını yapın,yediğini yapmayın.
benim erkek arkadasım gördü de kadını,e bu kadın senden kılolu,ne biçim iş falan diye söylendi :jeyyar:

slm kızlar sabah bi dilm anca ekmek yedim 1domates biber çay
öğlen 2 kaşık yoğurt 1avuç mısır gevreği
ikindi 1 salatalık biraz peynir sınırsız çay:)tatlandırıcı ile
akşam ekmeksiz taze fasulye 1kaşık pilav va salata
aralarda meyve
nasıl kızlar güzelmi:)
spora da başlıyorum inş. vereceğim ayağımı kapıya çarptım koşuya gidemiyorum bari evimde spor yapayım

slm kızlar sabah bi dilm anca ekmek yedim 1domates biber çay
öğlen 2 kaşık yoğurt 1avuç mısır gevreği
ikindi 1 salatalık biraz peynir sınırsız çay:)tatlandırıcı ile
akşam ekmeksiz taze fasulye 1kaşık pilav va salata
aralarda meyve
nasıl kızlar güzelmi:)
spora da başlıyorum inş. vereceğim ayağımı kapıya çarptım koşuya gidemiyorum bari evimde spor yapayım

güzel ama sabah kahvaltını fakir gördum azıcık..biraz peynır veya 1 bardak süt olsa keske..
bir de öglen bır avuc yerıne 2 avuc mısır gevregı daha iyi olur..

cok az yeme metabolizman durur.

Back
X