• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sözleniyomusunuz??delikafadulden yaşasııınnn... delikafadulden
Çok sevindim hayırlı olsuuuunnnn zemuszemus zemuszemus zemuszemus

yok yafvri nirdeeee . . .
öle dalga geçtim ben . . . daa çok yeni her şey . . .

aman gören de evde kaldı sanır :)
bu arada tatlım biz espirik yaptık fibuşla..
kosullar elverince,işte budur diyebılınce evlilik olur kısmette varsa..
hem öyle belli bir zaman kalıbına sokmak flört dönemini mantıksız bence..
kimisi 3 günde tanır,tanışır
kimisi 30 yılda..
mühim olan zamanı boş gecırmemek , dolu dolu gecırmek
örneğin bir aksam ymegıne cıkıldıgında adamın suratına hülyalı hülyalı dalmak yerıne iyi gözlem yapmak gerekır.
ilgili kobay sosyal yasamda nasıl davranıyor gözlemlenır;etrafa nasıl bakıyor,nasıl yemek yiyor,ellerini nasıl kullanıyor konusurken,garsona nasıl davranıyor,yol yordam-görgü biliyor mu,hesap gelince suratını ekşitiyor mu :),hesabı öderken 50lıkler,20likler havalarda uçuşuyor mu?bunlar itinayla incelenır.
sabunum da kesin tek tek bakmıştır hepsine..
bir aksam yemegıyle de evlenılmez o ayrı tabi ama bu tip sosyal durumlar iyi bir sekılde degerlendırılırse zaman ekonomık kullanılmıs olur.
ama ben imkan varsa ev halini de gör derim.
bakalım günde kaç çorap atıyor ortalıga? kaydirigubbakcemile3

doğru demişsin idealist terapistim benim . . .

örneğin bir aksam ymegıne cıkıldıgında adamın suratına hülyalı hülyalı dalmak yerıne iyi gözlem yapmak gerekır]

koptum . . . kaydirigubbakcemile3

ev halini tahmin edebiliyorum fium buda klasik geleneksel karadeniz adamı . . . aynı fabrikasyon bunlar; zçayım batırayım arkamı toplasın hanımım . . .

yok yafvri nirdeeee . . .
öle dalga geçtim ben . . . daa çok yeni her şey . . .

doğru demişsin idealist terapistim benim . . .

koptum . . . kaydirigubbakcemile3

ev halini tahmin edebiliyorum fium buda klasik geleneksel karadeniz adamı . . . aynı fabrikasyon bunlar; zçayım batırayım arkamı toplasın hanımım . . .

canım o özellikler bir tek karadeniz erkeğine has değil maalesef..
yurdum erkeği her coğrafi yörede benzer özellik gösteriyor..
ömürleri boyunca arkalarını toplayan Türk anaları sağolsun,var olsun. kaydirigubbakcemile3

bu arada mervişim nerde gene?

merviş,geçenlerde fena kapris yaptım benımkıne..en son mart ayında çiçek aldın,en son ne zaman bir sürpriz,bir incelik yaptığını hatırlamıyorum dedım(halbuki daha 2 gün önce aramakta oldugum bir kitabı görmüş kitapcıda ve almıstı zemuszemus)neyseki unutmuş. :roflol: biraz utandırdım.
ertesi gün swarovski taşlı bir kolye geldi..çok zarif bişi.. :1rolleyes: taaruzlara devam ciciş..bak ağlamayana meme yok,görüyorsun.

merviş,geçenlerde fena kapris yaptım benımkıne..en son mart ayında çiçek aldın,en son ne zaman bir sürpriz,bir incelik yaptığını hatırlamıyorum dedım(halbuki daha 2 gün önce aramakta oldugum bir kitabı görmüş kitapcıda ve almıstı zemuszemus)neyseki unutmuş. :roflol: biraz utandırdım.
ertesi gün swarovski taşlı bir kolye geldi..çok zarif bişi.. :1rolleyes: taaruzlara devam ciciş..bak ağlamayana meme yok,görüyorsun.

cicişim aynen dediğin gbi ağlamayana meme yok. bende çiçek mevzusunu açtım kavgamızın ardından koca bi buketle geldi.ah bide kendileri akıl etseeeeeeee....güle güle kullan kolyeni canım.sevgilinin yaptığı inceliği hatırlamaması iyi olmuş.benimki nedeyse 1 bardak su getirse hatırlar kaydirigubbakcemile3

:roflol: SEN İYİ naz yapıyosun.yaptırıyorsunda istediğini.gerçi bende geçen başının etini yedim.hatta yolda giderken bi çiçekçide durdum.beğendim çiçekleri.adam dediki alacakmısınız.bende seviglime döndüm hayır sevgilimin kafasına gökten bişi düşerde alırsa die ben beğendim sadece dedim.sevgiliciim orda bozuldu bi güzel.ama ertesi güne o beğenidğim çiçek elinde geldi buluşmaya.gıcık 6 koca seneyi 4 çiçekle kurtardım diye böbürlenmişti o yüzden öyle yaptım.bunları biraz dürtüklemek lazım.

:roflol: SEN İYİ naz yapıyosun.yaptırıyorsunda istediğini.gerçi bende geçen başının etini yedim.hatta yolda giderken bi çiçekçide durdum.beğendim çiçekleri.adam dediki alacakmısınız.bende seviglime döndüm hayır sevgilimin kafasına gökten bişi düşerde alırsa die ben beğendim sadece dedim.sevgiliciim orda bozuldu bi güzel.ama ertesi güne o beğenidğim çiçek elinde geldi buluşmaya.gıcık 6 koca seneyi 4 çiçekle kurtardım diye böbürlenmişti o yüzden öyle yaptım.bunları biraz dürtüklemek lazım.

biz evlenmeden önce her buluşmaya çiçekle gelirdi evlendikten sonra özel günlerde sadece(son olay hariç) çiçek alıyor.şimdiden böyleyse durum vahim o zaman.ama bide şöyle düşünmem lazım sizin 6 sene olmuş biz tanışalı daha 3 yıl oldu.3 yılda su koyvermeye başlamış benimki kaydirigubbakcemile3

cicişim aynen dediğin gbi ağlamayana meme yok. bende çiçek mevzusunu açtım kavgamızın ardından koca bi buketle geldi.ah bide kendileri akıl etseeeeeeee....güle güle kullan kolyeni canım.sevgilinin yaptığı inceliği hatırlamaması iyi olmuş.benimki nedeyse 1 bardak su getirse hatırlar kaydirigubbakcemile3
tesekkür ederim canım
sen de iyi yapmışsın canım.burunlarını sürte sürte adam etcez bunları..
yaptıgını hatırlamaması için ya da taaruza karsılık vermemsı ıcın;taktik şu;hiç ummadığı ve bos bulundugu bir anda,cok uzun ve bol bağlaçlı cümleler kurarak saldıracaksın ki kafası iyice karısacak, o an adam adını bile unutmalı. kaydirigubbakcemile3

he he senınkı de iyi olmus. aferin kıs...
6 senede 4 çiçek ha?
her seneye bir tane bile değil. yasakkelime
hos benımkı de cok farklı degıl cok alsa senede 2 kez.. o da söyleyerek..

tesekkür ederim canım
sen de iyi yapmışsın canım.burunlarını sürte sürte adam etcez bunları..
yaptıgını hatırlamaması için ya da taaruza karsılık vermemsı ıcın;taktik şu;hiç ummadığı ve bos bulundugu bir anda,cok uzun ve bol bağlaçlı cümleler kurarak saldıracaksın ki kafası iyice karısacak, o an adam adını bile unutmalı. kaydirigubbakcemile3

he he senınkı de iyi olmus. aferin kıs...
6 senede 4 çiçek ha?
her seneye bir tane bile değil. yasakkelime
hos benımkı de cok farklı degıl cok alsa senede 2 kez.. o da söyleyerek..

çok uzun ve bağlaçlı cümleleri erkeklerin anlamaya gerçekten durumları yetmiyor çok haklısın cicişim
kaydirigubbakcemile3

çok uzun ve bağlaçlı cümleleri erkeklerin anlamaya gerçekten durumları yetmiyor çok haklısın cicişim
kaydirigubbakcemile3
evet canım illaki sen iysinin bile iletişimsel yönü zayıf oluyor. opuyorumnanaktan heleki benımki gibi mühendis kafaysa..
teknik işlerle uğraşan erkekleri sevıyorum.mekanik zekaları bende hayranlık uyandırıyor ama kavgalar sözel olduğu için alt etmesi de zevkli oluyor kaydirigubbakcemile3
Kızlar kaynatıyosunuz bakıyorum.
Acik okuyum, yazarım hemen.

peki canım beklıyoruz..

kızlar uludag sekersiz limonata yapmıs.dogalı gıbı olmuyor elbet ama fena değil.şişenin içine taze nane yaprakları tıkıstıryorum 5-6tane.bekletıyorum öyle buzdolabında.doldurup doldurup içiyorum sonra..bardaga da 1-2 damla taze limon suyu..

doğanayı da tecrübe etmek ıstedım ama bulamadım henüz..onun sekersizini içen varsa bılgı versın,plssss....

evet canım illaki sen iysinin bile iletişimsel yönü zayıf oluyor. opuyorumnanaktan heleki benımki gibi mühendis kafaysa..
teknik işlerle uğraşan erkekleri sevıyorum.mekanik zekaları bende hayranlık uyandırıyor ama kavgalar sözel olduğu için alt etmesi de zevkli oluyor kaydirigubbakcemile3

peki canım beklıyoruz..

kesinlikle canım benimkide bilgisayar teknisyeni bilgisayar ve elektronikte süper zeka ama dediğin gibi...öyle uzun cümleler kurunca haksızda olsam anlamadığı için haklı çıkabiliyorum kaydirigubbakcemile3

peki canım beklıyoruz..

he hee.bulmuuşz mekanik adamları.ya çokda pratik oluyorlar.dediğin gibi duygusal yönleri ancak zorla aslında hatırlatınca ortaya çıkıyo.benimki ben ne istersem yapıyo.ama istersem.kendi aklına gelipde yaptığı hiç yoktur.dediğimin imkanı yoksa bile tamam aşkım der yapmaya çalışır.bazen bunada sinir olurum.sen hep bana tamam hayatım olur hayatım mı diyeceksin.canım belki kavga istiyo.bazen de hayır de diyorum.kaşınıyorum galiba ben.

kızlar ya çook midem kazınmıştı.5 tane üzümlü kepekli biskivi yedim.sultanimi ne varya onlardan.mideme oturdu.

kesinlikle canım benimkide bilgisayar teknisyeni bilgisayar ve elektronikte süper zeka ama dediğin gibi...öyle uzun cümleler kurunca haksızda olsam anlamadığı için haklı çıkabiliyorum kaydirigubbakcemile3

he hee.bulmuuşz mekanik adamları.ya çokda pratik oluyorlar.dediğin gibi duygusal yönleri ancak zorla aslında hatırlatınca ortaya çıkıyo.benimki ben ne istersem yapıyo.ama istersem.kendi aklına gelipde yaptığı hiç yoktur.dediğimin imkanı yoksa bile tamam aşkım der yapmaya çalışır.bazen bunada sinir olurum.sen hep bana tamam hayatım olur hayatım mı diyeceksin.canım belki kavga istiyo.bazen de hayır de diyorum.kaşınıyorum galiba ben.

kızlar ya çook midem kazınmıştı.5 tane üzümlü kepekli biskivi yedim.sultanimi ne varya onlardan.mideme oturdu.

kızlar sanırım bizimkiler benziyor kaydirigubbakcemile3
aynen sizin tariflere uygun benımkı de..dersem,istersem yapar kendılıgınden düşünmesi imkansız bişi..
fibuşa atfen , benimkinin de bir sözü vardır."Senin ağzından çıkan kanundur"der.bukadarına tamam da ..ya ağzımdan çıkmayıp da kalbimden geçenler???
o noktada sorunlar baslıyor işte ama napalım.değer vermeyen,kıymet göstermeyen olsalar ne yapcaz..halimize şükredelim kızlar bence..

yediklerimi yazayım;
sabah 2 kasık lor peynırı,1 tatlı kasıgı z.yagı,1 dilim kepeklı ekmek,domates salatalık

öglen baharatlı light yogurtlu kepekli pirinc lapası
bır bardak sekersız limonata

aksam aynısı...

gece de azıcık karpuz yirim belki..

benim lapa diyetlerı de bu kadar oluyor itteeee

Su getirse hatırlar ne güzel benzetme kaydirigubbakcemile3Benimkide başka tuhaftır adamın alması kapısı açık
kızlar uludag sekersiz limonata yapmıs.dogalı gıbı olmuyor elbet ama fena değil.şişenin içine taze nane yaprakları tıkıstıryorum 5-6tane.bekletıyorum öyle buzdolabında.doldurup doldurup içiyorum sonra..bardaga da 1-2 damla taze limon suyu..

doğanayı da tecrübe etmek ıstedım ama bulamadım henüz..onun sekersizini içen varsa bılgı versın,plssss....
Daha önce desene be canım şimdi marketten geldim aldım uludağ ama bakıym bi şekersizmiymiş benim ki

Bugün 1000 e çıkardım twiss i 40 mekik çektim kayışada girdim 20 dakika streç filmide sardım yıkandım yine şakır şakır cildimi çok dirileştirdi bu streçle ter atma arkadaşlar süpermiş daha önce niye yapmadım oldum.Yemektede problem yok sabahtan barbunya ve fasulye yaptım zeytin yağlı hafif hafif öğlen akşam onlarla az peynir falan.Taildeki ağır yiyeceklerden sonra canım hafif şeyler istiyo zaten

Son düzenleme:
Kızlar lahana yağı aldım nasıl kullanıcam bunu kullanan var mı streç sarmadan onumu sürüp sarsam spor yaparken mi kullansam napsam.
Bide biberiye aldım dedim ya elma sirkesi ile 10 gün bekletip içicem çok iyi kilo verdirip kolsetrolü düşürüyomuş bende ikiside mevcut

Aman bölük bölük yazıyorum ama peygamber efendimizin sirkeyi masanızdan eksik etmeyin gibi bir hadisini hatırlıyorum o yüzden sirkeden korkmuyorum dayanabilen yapsın pek lezzetli olmuyomuş

Back
X