• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba ben yeni geldim lütfen beni de alın aranıza
69kiloyum gram kıpırdamıyor
hogeldiiin kaydirigubbakcemile5
aslında şişkinlğim var.hafif hafif sızım da var. ama benım ağrım daha şiddetli olurdu.. bakalım işe yarar umarım. annem de önerdi soğan suyunu.. ve senin dediğini annem de bugun dedı. ne zamanki bebeğin olacak o zaman rahatlıcaksın heralde dedı.cunku onunda aynen dedğin gibi olmus. genetik işte benim durum.aspirini de aksam yemeğinden sonra alayım ablacım.
tesekkür ederim

hosgeldın melx..
kıpırdatırız biz onu..sıkıntı etme sen.. opuyorumnanaktan

ne gıcık bir durumdur bu regli olamama:(şişkinlik bir yandan,psikolojinin bozulması bir yandan,bir de ha oldu ha olacak diye beklemek deli eder insanı:(
canım sıcak banyo da rahatlatır biraz(20 dakika durmalısın küvette ama)...istersen onu da bir dene...

millet bugün çok saçma sapan şeyler yedim.2 gündür regl olduğum için herhalde çok tatlı yiyorum. bugünkü yediklerimi yazamam çok utanıyorumm :kedi:

fulyacım,mervişim,fibulam,zabınım,prensesim...size de günaydın canlarımopuyorumnanaktan
benim iki günlük detoksvari beslenmemin sonucunu açıklıyoruuuuum:))
iki günde bir kilo gitmiş ve an itibariyle 58 kiloyumzemuszemus
bugünden itibaren herşeyden ye ama azar azar ye felsefesiyle diyete devam...hedef bir eylülde tekrar 55 olmak..

Harikasın aplam.. Geri kalan 3 kiloda bu 1 kilo gibi gidicek bak gör aplamm..

günaydın fliş...

günaydın ciciş..
ama sekerım sen 3gun şok dıyet,detoks sonra çok yiyosun..dengesizleştrdin vucudunu..bir de kaçak güreşiyosun ki..
forumca karar aldık sana el atcaz(kımseye danısmadım ama herkes senın iyiliğini ister sonucta)
her gün yedıklerını yazıcaksın bi kere..sporunu da yazacaksın..sıkı teftiş var..

günaydın canım ben iyi değlim.

sen iş stresi,düğün telası derken stresten yiyorsundur canım..gece en azından meyve yesen tatlı yerıne..bende de gerilim hattı yüksek ben öyle yapıyorum.

kızlar ben 60a vurdum gene..şiştikçe şişiyorum.ama hala tık yok.allak bullak oldum.regl olamıyorum.bir hafta daha bekleyıp doktora gidicem..hemen yazacak o adet söktürücülerden,bünyeyi iyice bozacak sonra.. :1ninca:

Ay yazık yaa...:sinifsinif:

merhaba arkadaşlar!
bende katılmak istiyorum aranıza.
4 ay önce doğum yaptım
öncedende dal gibi değildim ama şimdi 6-7 kilo fazlam var.
60-69 aralığındayım ama kaç olduğunu slemeyeyim:)
emzirmeyi azalttığım için artık rejime başlamak istiyorum.
yardımlarınızı bekliyorum

Hoşgeldin..a.s.

mrb kızlar 1.62 boyum 65 kiloyum 10 ay oncesine kadr 53 klydm şimdi ne yapsam baslayamıyrm dieyte kendimi gobeklı gormek istemıorym kızlar etrafmdaki herkesin aaaaa sen cok kilo almşssın demelrinden bıktm:(

Hoşgeldin canım..a.s.

bu arada soğan suyunu içtim kızlar böüüööüüüüüüüüüööüüüüüüüüüüüüüüüüü............

Abbowww.... :1shok: Umarım işe yarar tatlımm...-tatlicadiarzu-

merhaba ben yeni geldim lütfen beni de alın aranıza
69kiloyum gram kıpırdamıyor

Sende hoşgeldin..a.s.

millet bugün çok saçma sapan şeyler yedim.2 gündür regl olduğum için herhalde çok tatlı yiyorum. bugünkü yediklerimi yazamam çok utanıyorumm :kedi:

Al benden de okadar.. Önüme neee gelirse yiyorum.. Hayattta yazamam valla buraya.. Hatırlamıyorum bile yani okadar... :tomato:

kızlaaar hep böyle sessiz mi topiğimiz?topu topu 5-6 kişi kalmışız galiba...
herkes ideal kilosuna indi de bir biz mi kaldık tombikler olarak:)

Canım benekcimm,ben ideal kiloma ulaştım diye değil,değil pc başına oturmaya iki dakika koltuğa oturmaya bile vaktim olmuyor.Hani derler ya 24 saat bana yetmiyor diye.Hergün ev işi temizlik,oğlanın faaliyetleri için dışarı çık-gel,akşam yemek hazırlığı,gelen-giden,başka başka bir sürü extralar...
En sonunda bugün gözlerim karardı ve bayılacak kadar oldum,yeni yeni kendime geliyorum saat akşam 7'den beri ben ben değilim vallhi..Şu an nabzım 52'lerde,başım kazan gibi..Offf da offf

Bu arada verdiğin 1 kilo için seni kutluyorum...Herkesi de çokkk öpüyorum.Bu ara da ben de 55.3'lerdeyim...Rejime devam ediyorum,haftanın 4-5 günü yürüyüş de yapıyorum ama kilo veremiyorum...Biraz kafamı toplayayım bazı değişiklikler yapıcam galiba rejimle ilgili..Tabii sizlere danışarak...opuyorumnanaktan

ben regl olamıyorum dıye içtim cnm.. yanlız bıtkı cayı benımde canım ıstemıyor bu ara..çok içmişim fena gelmış artık bitki çayından..içsek iyi olur ama..

insallah..
bir bardak da aksam yemegınden önce içcem

cicişim biliyorum zaten o yüzden içtiğini bende diğer faydalarından bahsetmek istemiştim

Canım benekcimm,ben ideal kiloma ulaştım diye değil,değil pc başına oturmaya iki dakika koltuğa oturmaya bile vaktim olmuyor.Hani derler ya 24 saat bana yetmiyor diye.Hergün ev işi temizlik,oğlanın faaliyetleri için dışarı çık-gel,akşam yemek hazırlığı,gelen-giden,başka başka bir sürü extralar...
En sonunda bugün gözlerim karardı ve bayılacak kadar oldum,yeni yeni kendime geliyorum saat akşam 7'den beri ben ben değilim vallhi..Şu an nabzım 52'lerde,başım kazan gibi..Offf da offf

Bu arada verdiğin 1 kilo için seni kutluyorum...Herkesi de çokkk öpüyorum.Bu ara da ben de 55.3'lerdeyim...Rejime devam ediyorum,haftanın 4-5 günü yürüyüş de yapıyorum ama kilo veremiyorum...Biraz kafamı toplayayım bazı değişiklikler yapıcam galiba rejimle ilgili..Tabii sizlere danışarak...opuyorumnanaktan

Lunamm.. Aman dikkat et kendine.. Aman aman.. Geçmiş olsun...
Önce sen bi iyi ol, ondan sonra yaparsın canım rejimini..

Gerçi benimde senden kalır bi yanım yok.. Bende kustum çok.. Çok yedim.. Elime ne geçerse yedim.. Sonra ne var ne yok çıktı aynen.. Mide almadı yani.. Gerçi bi şey de dokundu kesin.. Öncesinde wc ye de zor yetiştim çünkü..:bbo:

Neyse benim bu mideden çektiğim zaten.. :delphin:

İyi geceler tatlımlar...opuyorumnanaktan

lunacan...bitanem... dikkat et kendine ne olur:(sorma...seni en iyi ben anlarım herhalde...günümün yarısı mutfakta geçiyor,3 tane iştahlı erkeği doyurmak hiç kolay değil:)bu topikte diyet yapması en zor olan ikimiziz herhalde...bir tarafta dengeli ve düzenli beslenmesi gereken eş ve çocuklar,diğer yanda diyet:(bugün karnıyarık,pilav ve revani yaptım akşam yemeğine ama onlar yerken ben sadece salata ve kavundan yedim:(oooof of..bir dokun bin ah işit misali oldu benimki dimi:)aman canım sağlığına dikkat et...çooook öpüyorum seniopuyorumnanaktan

Gerçi benimde senden kalır bi yanım yok.. Bende kustum çok.. Çok yedim.. Elime ne geçerse yedim.. Sonra ne var ne yok çıktı aynen.. Mide almadı yani.. Gerçi bi şey de dokundu kesin.. Öncesinde wc ye de zor yetiştim çünkü..:bbo:

fulyacım... canım sen de dikkat et kendine lütfen...çok geçmiş olsun güzelim...
iyi gecelerkaydirigubbakcemile3

kizlar ne olur bana yardim edin. motivasyonumu kaybettim. Icimden spor yapmak bile gelmiyor. Kiloda veremiyorum zaten.kurtulmam lazim bu iletten.

ne yapayim o kadar sey okuyorum ki kafam kazan gibi oldu offffffff

yardim edin lütfen.hedefimi uzun süreye yaydim cünkü vercegim cok kilo var. seneya yaza hedef kiloma ulassam süper olcak.

Bu arada öncelikle sadece yürüyüs mü yapayim. belli kiloya ulastiktan sonrada pilates falan mi yapayim sikilasmak icin?
Sarkmaz dimi o süre zarfinda hicbiryerim??:uhm:

hogeldiiin kaydirigubbakcemile5

ne gıcık bir durumdur bu regli olamama:(şişkinlik bir yandan,psikolojinin bozulması bir yandan,bir de ha oldu ha olacak diye beklemek deli eder insanı:(
canım sıcak banyo da rahatlatır biraz(20 dakika durmalısın küvette ama)...istersen onu da bir dene...
ablacım her gün yapıyorum sıcak banyo işini..daha önce de tavsıye etmiştin bana..insallah yararını görürüm..şişmek de sinir bozucu..kılo verememe sebep oluyor..metabolizma duruyor regl olamayınca..

sende ıkı gunde bir kaçırmaya basladın.. cıssss çekicem sana .. opuyorumnanaktan

Harikasın aplam.. Geri kalan 3 kiloda bu 1 kilo gibi gidicek bak gör aplamm..

Ay yazık yaa...:sinifsinif:

Hoşgeldin..a.s.

Hoşgeldin canım..a.s.

Abbowww.... :1shok: Umarım işe yarar tatlımm...-tatlicadiarzu-

Sende hoşgeldin..a.s.

Al benden de okadar.. Önüme neee gelirse yiyorum.. Hayattta yazamam valla buraya.. Hatırlamıyorum bile yani okadar... :tomato:
sen hergün kaçırmaya basladın.. opuyorumnanaktan

hep söylüyorum ben çalısmayan bayanın işi daha zor..herseyi dört dörtlük yapma psikolojisine bürünüyor insan ..gercekten işin zor..ama sağlığa da dikkat lütfen
cicişim biliyorum zaten o yüzden içtiğini bende diğer faydalarından bahsetmek istemiştim
tesekkür ederim cnm..öğrenmiş olduk sayende opuyorumnanaktan

lunacan...bitanem... dikkat et kendine ne olur:(sorma...seni en iyi ben anlarım herhalde...günümün yarısı mutfakta geçiyor,3 tane iştahlı erkeği doyurmak hiç kolay değil:)bu topikte diyet yapması en zor olan ikimiziz herhalde...bir tarafta dengeli ve düzenli beslenmesi gereken eş ve çocuklar,diğer yanda diyet:(bugün karnıyarık,pilav ve revani yaptım akşam yemeğine ama onlar yerken ben sadece salata ve kavundan yedim:(oooof of..bir dokun bin ah işit misali oldu benimki dimi:)aman canım sağlığına dikkat et...çooook öpüyorum seniopuyorumnanaktan

fulyacım... canım sen de dikkat et kendine lütfen...çok geçmiş olsun güzelim...
iyi gecelerkaydirigubbakcemile3
hem çalışıp hem de herseyı dört dörtlük yapma psiklojisine bürünen çalısan bayanın hali de içler acısı..hele bir de 3 erkekleyse..ah ah sende dikkat et kendıne ablacım
kizlar ne olur bana yardim edin. motivasyonumu kaybettim. Icimden spor yapmak bile gelmiyor. Kiloda veremiyorum zaten.kurtulmam lazim bu iletten.

yardim edin lütfen.hedefimi uzun süreye yaydim cünkü vercegim cok kilo var. seneya yaza hedef kiloma ulassam süper olcak.

Bu arada öncelikle sadece yürüyüs mü yapayim. belli kiloya ulastiktan sonrada pilates falan mi yapayim sikilasmak icin?

hedefin uzunsa yürüyüş ve pilatesi brlıkte tavsıye ederım. ben 1 saat kardiyo(yürüyüş,aerobik tarzı) çalısıyorum hemen ardından vucut sıcakken pilates yapıyorum 30-40dk kadar.. ben 17kg verdım.pilates yapmasaydım kesın sarkardı her yanım..yürüyüş sadece yag yakımını hızlandırır ve kasları korur..yenı kaslar,sıkılaşmalar üretmez fazla..
bence basla pilatese yoksa ideal kılona indiğinde bir de toparlaman gereken bir bedenın olur. 2 kez iş cıkar basına..

fulyacım,
yeme krizinden dolayı kusuyorsun sanırm canım.sende reflü var mideni çok doldurmamaya çalıs..kusmak cok zararlı

yediklerimi de yazayım

sabah 2 kasık lor,
1dl light ekmek
domates,salatalık

öglen 1 buyuk kase analı kızlı corba(knorrun hazırından içinde anası bile yoktu,hatta kızı bıle bir iki taneydı)1 adet etimek

ara yogurtlu kuru kayısılı 1 adet tarcınlı elma

aksam 3 adet kasarlı köfte, 3-4 kasık kadar çin pilavı

3-4 adet mürdüm eriği,5-6 tane kara üzüm..
3-4 adet kuru kayısı,1 ceviz

sporumu da yazayım;
2 saat kadar temızlık yüksek tempo
1 saat 5mil
30dk pilates
40 dk yürüyüş

hareketli bir gündü

sevimli...canım... margherita gerekenleri yazmış zaten...birkaç şey de ben ekleyeyim:zamanı uzun tutman güzel;hatta hedefini küçük parçalara böl..ilk hedefin 60 olmak olsun mesela...
buzdolabına en şişman halinle çekilmiş en çirkin fotoğrafını yapıştır ki görünce iştahın kaçsın:)))
sporu asla ihmal etme...
uzun süre diyet yapacağın için,hayat tarzına uygun bir beslenme planla...absürt ve şok diyetlere asla yüz verme...
en önemlisi de sabır...sabret lütfen...bu kadar sık diyetini bozma...
yapabilirsin canım...hadi biraz gayret...
ablacım her gün yapıyorum sıcak banyo işini..daha önce de tavsıye etmiştin bana..insallah yararını görürüm..şişmek de sinir bozucu..kılo verememe sebep oluyor..metabolizma duruyor regl olamayınca..

sende ıkı gunde bir kaçırmaya basladın.. cıssss çekicem sana .. opuyorumnanaktan

sen hergün kaçırmaya basladın.. opuyorumnanaktan

hep söylüyorum ben çalısmayan bayanın işi daha zor..herseyi dört dörtlük yapma psikolojisine bürünüyor insan ..gercekten işin zor..ama sağlığa da dikkat lütfen

tesekkür ederim cnm..öğrenmiş olduk sayende opuyorumnanaktan

hem çalışıp hem de herseyı dört dörtlük yapma psiklojisine bürünen çalısan bayanın hali de içler acısı..hele bir de 3 erkekleyse..ah ah sende dikkat et kendıne ablacım

hedefin uzunsa yürüyüş ve pilatesi brlıkte tavsıye ederım. ben 1 saat kardiyo(yürüyüş,aerobik tarzı) çalısıyorum hemen ardından vucut sıcakken pilates yapıyorum 30-40dk kadar.. ben 17kg verdım.pilates yapmasaydım kesın sarkardı her yanım..yürüyüş sadece yag yakımını hızlandırır ve kasları korur..yenı kaslar,sıkılaşmalar üretmez fazla..
bence basla pilatese yoksa ideal kılona indiğinde bir de toparlaman gereken bir bedenın olur. 2 kez iş cıkar basına..

prensesim senin kilonun fazla görünmesinin sebebi vücudunun tutmasından dolayı...bi regli ol,bak nasıl birden gidecek o kilolar...
ah be güzelim kısaca desene ''türkiyede kadınsan halin içler acısı'':)))))

sik sik beslenme konusunda birtürlü kafami toparlayamadim.

doktorum aciktiginda ye doydugunda yemegi birak demisti. ama cogunluk siksik yiyerek zayiliyor. ne yapsam :1no2:

sik sik beslenme konusunda birtürlü kafami toparlayamadim.

doktorum aciktiginda ye doydugunda yemegi birak demisti. ama cogunluk siksik yiyerek zayiliyor. ne yapsam :1no2:

sık yemeyi alıskanlık haline getirmek zaman işi..
aylar alabılıyor o alıskanlıgı oturtmak
ben gunde 1-2 öğün yerdım ama ne öğünler.. öğrencılıkte dengesız beslenmekten.. sabah yatar aksam kalkardım.. mesela kocaman bır pizza öğünü bol kola bol patates yanında..hemen arkasından bol kalorili bir tatlı ve gece atıstırmaları..sen düşün artık.. ama sımdı 2 saatte br yyorum..buna alıstı bünyem..ne tok ne açım..

başarabilirsin sen de..

ablacım sorma kadın olmak ne zor.. anne olmak daha da zor..sorumlulugun altında minicik insanlar.. seni anlıyorum..
eşin ne durumda sana ne kadar yardımcı bılmıyorum.biraz annesinde bitiyor bu iş.. ama sen de erkek çocugu annesısın..iyi yetiştir onları(eminim yapıyorsundur) sakın kıyamamazlık etme..kendi işlerini kendılerı görsunler..ev konusunda her alanda küçük sorumluluklar yükle her seyı öğrensınler..sonra kendılerı rahat eder..
hem büyüdüklerinde eşleri ya da eş adayları söylenmez.. sırnaşık şey ben şikayetçiyim benimkinin ev halini gördükçe..evine hiç bakmaz..bir tek çalışacak,okuyacak,gezecek,tozacak..çalısan bir annenin oğlu olmasına ragmen bir bardak cayı bıle ayağına alısmıs..cok çekiyor dilimden..sıkı eğitime aldım.biraz ilerleme var..şimdiden böyle gözlemledım.evlendıkten sonra aynı evin içinde düşünemiyorum halimizi ama ya adam olacak ya adam olacak..

artık uyusam iyi olacak...iyi geceler canlarım...yarın mutlu ve umutlu bir güne uyanmak dileği ile...

ben de regl olabilsem ciddi bir savaş açıcam kılolara.. su an 1400-500cal civarı beslenıyorum.300cal kadar kesıcem ama önce regl olmalıyım.zaten olamıyorum.bünyeyle oynayıp iyice geciktirmeyeyim diye sabredıyorum.son 5-6kg kaldı..kascam onlar ıcın

ablacım sorma kadın olmak ne zor.. anne olmak daha da zor..sorumlulugun altında minicik insanlar.. seni anlıyorum..
eşin ne durumda sana ne kadar yardımcı bılmıyorum.biraz annesinde bitiyor bu iş.. ama sen de erkek çocugu annesısın..iyi yetiştir onları(eminim yapıyorsundur) sakın kıyamamazlık etme..kendi işlerini kendılerı görsunler..ev konusunda her alanda küçük sorumluluklar yükle her seyı öğrensınler..sonra kendılerı rahat eder..
hem büyüdüklerinde eşleri ya da eş adayları söylenmez.. sırnaşık şey ben şikayetçiyim benimkinin ev halini gördükçe..evine hiç bakmaz..bir tek çalışacak,okuyacak,gezecek,tozacak..çalısan bir annenin oğlu olmasına ragmen bir bardak cayı bıle ayağına alısmıs..cok çekiyor dilimden..sıkı eğitime aldım.biraz ilerleme var..şimdiden böyle gözlemledım.evlendıkten sonra aynı evin içinde düşünemiyorum halimizi ama ya adam olacak ya adam olacak..
benim asil prensesim,iyi diyorsun hoş diyorsun da...inan bana erkeklerin hamurunda var bu hazırcılık:(eşim elinden geldiğince yardımcı oluyor bana(ama adı üstünde ''yardım ediyor''!!!çünkü bunlar kadının görevi(!)
birkaç ay önce benim büyük oğlum;annecim,senin işin de çok zor dedi...neden diye sorduğumda,hem çalışıyorsun hem de bir sürü ev işi yapıyorsun...sana iki kat maaş vermeliler deyince dondum kaldım...
bir de bu çok hassas bir konu...erkek annesi olmak çok zor:(kendi işini kendi yapsın diyemiyorsun çünkü ERKEK modelini vermek zorundasın!malum tüm görsel medya kadınımsı erkeklerle dolu:(korkudan bırakalım erkek modelini tam olarak alsın derken,o zaman da klasik türk erkeği çıkıyor ortaya:(
herşeye rağmen-mümkün olduğunca-kendi ayakları üzerinde durabilen,çağdaş çocuklar yetiştiriyorum ya da yetiştirmeye çalışıyorum ben...

Back
X