- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
benim asil prensesim,iyi diyorsun hoş diyorsun da...inan bana erkeklerin hamurunda var bu hazırcılıkeşim elinden geldiğince yardımcı oluyor bana(ama adı üstünde ''yardım ediyor''!!!çünkü bunlar kadının görevi(!)
birkaç ay önce benim büyük oğlum;annecim,senin işin de çok zor dedi...neden diye sorduğumda,hem çalışıyorsun hem de bir sürü ev işi yapıyorsun...sana iki kat maaş vermeliler deyince dondum kaldım...
bir de bu çok hassas bir konu...erkek annesi olmak çok zorkendi işini kendi yapsın diyemiyorsun çünkü ERKEK modelini vermek zorundasın!malum tüm görsel medya kadınımsı erkeklerle dolu
korkudan bırakalım erkek modelini tam olarak alsın derken,o zaman da klasik türk erkeği çıkıyor ortaya
herşeye rağmen-mümkün olduğunca-kendi ayakları üzerinde durabilen,çağdaş çocuklar yetiştiriyorum ya da yetiştirmeye çalışıyorum ben...
sen de haklısın ablam, azıcık dengeyi kaçırsan başka işler açılacak başına diye korkuyorsun..eş durumuna gelınce anladım senı ben.sen isteyince yapacak,yardım edecek ama asla elini taşın altına sokmayacak..klasık türk erkeği..farklısı yok heralde..napalım..
işleyen demir ışıldarmış.. opuyorumnanaktan sen de ışıl ışılsın
iyi gecelr..