- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
yoğun çalışıyormuşsun canım..mesain normalden fazla..sen de haklısın ne aralık girceksin mutfaga..bir de şunla alakalı.. sen aile yanında okumşsun sanırım.. benım evden cıkalı 5 sene oldu.. anneolmayınca başımızın çaresine bakmayı öğreniyoruz napalım.olmuşş olmuşş alkisalkisalkisdelikafadulden
hıımmm iş yapmayı sevmekde önemli.haklısın.maşallah sana.ben sabah 8.30 gidiorum işe.akşam 7,30 8 gibi çıkıorum.umarım kendi evimde düzenli bir hayatım olur inşallah.mutfağa doğru düzgün girmemişimdir hani.en fazla çay yparım,bide çayın yanına atıştırmalık.mutfak maceram okadardır.müstakbel kocacığıma acıyorum.ama yemeklerden o sorumlu olacak.anlaştık.alkisalkisalkisdelikafadulden eve benden erken gelecek.cumartesi günleri ona tatil ama ben çalışıyo olacağım.inş yükleri omuzlarımdan alır biraz.
hakkaten ya nasıl doyuyosun 1,2 kaşıkla.delikafadulden
fiucan fiucan sevgiline şimdiden alıştırmışın yemeklerini.-tatlicadiarzu- iyide şimdiden nie bu kadar alıştırdın ki.yakınmı oturuyosunuz sevgilinle?karşılıklı dairelerde dermişsin.ayy ne güzel ya.kıskandım sizi.:asigim: yanyanasınız.sevgilimi çok özlüyorum çookk.bu gidişle en erken nikah masasında görecem onu galiba.:çok üzgünüm:mafoldumben
ama senınkıyle anlasma yapman iyi olmuss.. neticede onun işi 5te biter..subayın mesaisi senınkınden az olur..yükün fazlasını alsın o da..
bu arada aynı sitede oturuyoruz canım ama karşılıklı daire değil opuyorumnanaktan tesadüf değil ama ben sonradan taşındım..
fedakarlık yepıyoruz işte canım napalım yoksa istanbul gibi yerde her gün görüşmek imkansız olurdu.. eskiden az sıkıntı çekmedik yani..
opuyorumnanaktan.. iş bulamayınca ev hanımlığı kariyeriyle idare ediyorum canım ben de... opuyorumnanaktan
bu varyasyonları yapacağını bildiğim için sordum zaten . . . elmas parçası seni alan yaşadı yaşadı !!!!
fibuşum nasılsın ?
arkadaslar ya bende evlenmeden önce 60 üstüne cıkmamıstım hiç.ama evlendim ki souc 70 olmusum,sıkı diyet spor falan derken simdi 58 oldum,boyum 1,66,kimi site ideal kiloma 53 diyo kimisi 58,insalah bunun üstüne cıkmam artık vermesemde olur idealim 53 bile olsa artık yeteeer diyorum
canım bosver siteleri sen kendını hangi kıloda iyi hissediyorsan odur ideal kılon..
basarılarının devamını dilerim..