• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

umarm biraz daha iyisindir prensesopuyorumnanaktan
bilgilerimi yazayım hemen
boy:1.65
başlangıç kilo:85
hedef kilo:55
şimdiki kilo:58:((((

listeliyorum ablacım.yarın sabah kılon değişirse güncellersin..

ben çok şişim ya sabah yüzüm gözüm şiş uyandım.. acayip ödem var ben de kesin..ağrım bayağı azaldı ama sıkıntıları çok fazla.. vucut ısım bıle cok oynuyor..bir üşüyorum bir terliyorum...

yarın bir günlük kepekli pirinc lapası diyeti yapıcam..sabah 60kg geldim.. tek hayalım regl bitince 58lere düşmüş olarak görmek kendimi mafoldumben

listeliyorum ablacım.yarın sabah kılon değişirse güncellersin..

ben çok şişim ya sabah yüzüm gözüm şiş uyandım.. acayip ödem var ben de kesin..ağrım bayağı azaldı ama sıkıntıları çok fazla.. vucut ısım bıle cok oynuyor..bir üşüyorum bir terliyorum...

yarın bir günlük kepekli pirinc lapası diyeti yapıcam..sabah 60kg geldim.. tek hayalım regl bitince 58lere düşmüş olarak görmek kendimi mafoldumben
kendini daha iyi hissetmene çok sevindim bitanecimkaydirigubbakcemile3
sana bişey söyleyeyim mi,bana öyle geliyor ki;şu regl dönemin bitince sen baskülde 57 leri göreceksinyerimseniben

daha önce de söylediğim üzre yarın kampa giriyorum:)))))))
işte beslenme programım:
sabah bol sütlü etiform diyet müsli(kalsiyum,karbonhidrat,vitamin ve mineral)
öğlen:ızgara et,bol çeşitli salata(protein,yağ;vitamin,mineral)
akşam:meyve(karbonidrat,şeker,vitamin, mineral)
aralarda yeşil çay,az miktarda fındık ve badem...
bu liste nasıl canlarım???bir hafta,10 gün dişimi sıkıp şu kilo verme modundan çıkıp,kilo koruma moduna geçmek istiyorum artık:((((
benim için en tehlikeli dönem yaklaşıyor çünkü...her yıl sonbaharda kilo alırım ben:((((herhalde kış işin hazırlıyor metabolizmam kendini:)ama birileri benim metabolizmaya ayılar gibi kış uykusuna yatmayacağını,bu yüzden fazladan yağa ihtiyacı olmayacağını öğretmeli artık:roflol::roflol:

kendini daha iyi hissetmene çok sevindim bitanecimkaydirigubbakcemile3
sana bişey söyleyeyim mi,bana öyle geliyor ki;şu regl dönemin bitince sen baskülde 57 leri göreceksinyerimseniben

amanın.. bal damlıyor gene ablaların güzelinin ağzından..
ah keşke nerde o günler... olsa ilk sana müjdelerim ablacım.
işte beslenme programım:
bu liste nasıl canlarım???bir hafta,10 gün dişimi sıkıp şu kilo verme modundan çıkıp,kilo koruma moduna geçmek istiyorum artık:((((
benim için en tehlikeli dönem yaklaşıyor çünkü...her yıl sonbaharda kilo alırım ben:((((herhalde kış işin hazırlıyor metabolizmam kendini:)ama birileri benim metabolizmaya ayılar gibi kış uykusuna yatmayacağını,bu yüzden fazladan yağa ihtiyacı olmayacağını öğretmeli artık:roflol::roflol:

bence çok güzel mönün.. sadece bir tavsiyem olacak o da aksam meyvenin yanına süt grubundan az da olsa ekleme yaparsan insülin dengeni korursun.. böylce hem çabuk acıkmazsın hem de yağ yakımın hızlanır.. süt grubu sevmem diyorsan 6-7fındık ya da badem de olur..onlar da protein.. maksat karbonhidratı tek tüketmemek öğün olarak..

bu arada artık regl olduğuma göre ben de harekete geçiyorum.kasıcam ben de... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bugun yedıklerım;
sabah 1 yum.dan sucuklu yumurta, az peynır,domates-salatalık,yarım közlenmıs kırmızı biber

1 armut
1 elma
yoğurtlu nestfit

aksam da 1 tabaktan fazla zeytınyaglı kabak yemeği
2 dilim light etimek
1 kase yogurt

bugun 9km yürüyüş bandında yüründü..

işte beslenme programım:

sana bir şey yazmayı unuttum.şu sonbahar kısta kilo alma hastalıgı bende de avr. en güzel ilk baharda verırım kılo.. yoyo sendromu diyorlar buna.. her sene aynı sıkıntıyı yasıyorum. ben 1 sene içinde 10 kg verıp alan bırıyım abla düşün ama bu kadar hiç vermemiştim. emeklerimin bosa gıtmesını bırak daha hedefledıgım kıloya cok var.
birbirimize destek olalım bu kış bizim kışımız olsun.. kaydirigubbakcemile5

bu arada aksam yediğimden hiç doymadım ya.. 1 saat bekledım gene tık yok.. nescafe yaptım. 2 tane de etiformun portakallı bisküvilerinden koydum.. onları götürcem artık napalım...

Bende kiloma baktim ve bu gruba uygun özellikleri tasidigimi gördüm..Artik bende burdayim.Her zamanki gibi sali bitecek olan pazartesi diyetime basladim.Eger aksam cekirdek krizim tutmazsa simdiye kadar iyi gittim..Yediklerimi sayayim sabah kepekli kücük bir ekmek,biraz beyaz peynir ve bir bardak süt.Aksam da firinda kzarmis kücük bir parca tavuk,pilav ve havuc salatasi.Umarim bu topik sayesinde diyetim yarin ve diger günler de devam eder.Allah hepimize bogazimiza sahip cikma gücü versin...

yaş 15, kilo 60 boy 1,67 çok kiloluyum:(

amanın.. bal damlıyor gene ablaların güzelinin ağzından..
ah keşke nerde o günler... olsa ilk sana müjdelerim ablacım.

bence çok güzel mönün.. sadece bir tavsiyem olacak o da aksam meyvenin yanına süt grubundan az da olsa ekleme yaparsan insülin dengeni korursun.. böylce hem çabuk acıkmazsın hem de yağ yakımın hızlanır.. süt grubu sevmem diyorsan 6-7fındık ya da badem de olur..onlar da protein.. maksat karbonhidratı tek tüketmemek öğün olarak..

bu arada artık regl olduğuma göre ben de harekete geçiyorum.kasıcam ben de... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hadi bakalım ablasının prensesi...yarından itibaren tam gaz bodoslama dalalım şu diyet olayının içine:)yanlışın olursa canımıniçi falan demem kızarım bak:)benim yanlışlarımı da sen affetme!büyüğümsün falan deme çek kulağımı:))))
yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık....
1 bucuk aydaa sureklı dıyetı bozarak 7 kılo verdım :) ama hep bozdumm :) yuruyus cok yaptım ama yuruyus ve spor :)
gel elit sen de katıl bizekaydirigubbakcemile5
sana bir şey yazmayı unuttum.şu sonbahar kısta kilo alma hastalıgı bende de avr. en güzel ilk baharda verırım kılo.. yoyo sendromu diyorlar buna.. her sene aynı sıkıntıyı yasıyorum. ben 1 sene içinde 10 kg verıp alan bırıyım abla düşün ama bu kadar hiç vermemiştim. emeklerimin bosa gıtmesını bırak daha hedefledıgım kıloya cok var.
birbirimize destek olalım bu kış bizim kışımız olsun.. kaydirigubbakcemile5

bu arada aksam yediğimden hiç doymadım ya.. 1 saat bekledım gene tık yok.. nescafe yaptım. 2 tane de etiformun portakallı bisküvilerinden koydum.. onları götürcem artık napalım...
aynen bitanem yaaaa:(((((((bıktım artık sonbaharda al..ilkbaharda ver...
kesinlikle katılıyorum sana...diyetin mevsimi mi olurmuş canım!!topikten hiç kopmayarak hasarsız atlatalım şu hazanı ve kışı...
yeterki biz isteyelim,yapamayacağımız hiçbir şey yok:lepi:
arkadslar elma sırkesı ınanılmaz zayıflamaya yardımcı oluyormus ben bugun basladım :)

iyi hatırlattın elit...ben de epeydir içmiyorum:(yarın sabah başlayayım yeniden bari...ben enerji verdiğine inanıyorum...

of ya ben ne biçim bişiyim..
arandım aksam aksam..
aksam yemeğinin üstüne bir tabak yogurtlu nesfit yedim...
çoook şiştim..
çıkıp yürüyemiycek kadar şişim.. mafoldumben

ama yarından itibaren durdurak yok... 3 hafta sonra yarın 57 olmuş olcam... çok inat ettim... yemekler içmekler yasak bana artık

of ya ben ne biçim bişiyim..
arandım aksam aksam..
aksam yemeğinin üstüne bir tabak yogurtlu nesfit yedim...
çoook şiştim..
çıkıp yürüyemiycek kadar şişim.. mafoldumben

ama yarından itibaren durdurak yok... 3 hafta sonra yarın 57 olmuş olcam... çok inat ettim... yemekler içmekler yasak bana artık
ıKı HAFTA SONRA YARIN 57 olacaksın prenses:lepi:
ben de iki hafta sonra yarın 55!!!:lepi:
itiraz istemiyorum...mazeret istemiyorum...kaçışın yok..:)yarından itibaren takibim altındasın ıŞTE BU KADAR!!!vereliniortak

süpersin...
disipline edelim birbirimizi...
Bir iki gündür,diyeti neden bu kadar sık bozduğumu düşünüyorum prensesim...oysaki ilk kilo verme maceramda ikinci hamileliğime kadar(3 yıl boyunca)bir kilo bile almamıştım!ama bu defa sık sık kaçamaklar yapıp kilo alıyorum:(veee en kötüsü buna pişman olmuyorum:1shok:sebebini buldum!!!çünkü bu sefer o kadar rahat ve o kadar keyifli diyet yapıyorum ki!yiyip yiyip kilo aldığımda 'amaaan boşver,veririm nasıl olsa'diyorum...bunun neresi kötü diyeceksin!?kötü tarafı şu:kendimi daha çok sıkıp zorluk derecesini yükseltirsem,eminim kaçamak yaparken iki kez düşünürüm...o kadar eziyet çektim,değer mi bozmaya derim!!kısacası galiba ödediğim bedel ne kadar büyük olursa(ki sağlık bu bedein tamamen dışında) o oranda dikkatli oluyorum ben...
işte bu yüzden,beni biraz daha zorlayacak bir diyet sürecine girmeye karar verdim...galiba ben zor elde edilen şeyleri daha çok seviyorum:)))

Bir iki gündür,diyeti neden bu kadar sık bozduğumu düşünüyorum prensesim...oysaki ilk kilo verme maceramda ikinci hamileliğime kadar(3 yıl boyunca)bir kilo bile almamıştım!ama bu defa sık sık kaçamaklar yapıp kilo alıyorum:(veee en kötüsü buna pişman olmuyorum:1shok:sebebini buldum!!!çünkü bu sefer o kadar rahat ve o kadar keyifli diyet yapıyorum ki!yiyip yiyip kilo aldığımda 'amaaan boşver,veririm nasıl olsa'diyorum...bunun neresi kötü diyeceksin!?kötü tarafı şu:kendimi daha çok sıkıp zorluk derecesini yükseltirsem,eminim kaçamak yaparken iki kez düşünürüm...o kadar eziyet çektim,değer mi bozmaya derim!!kısacası galiba ödediğim bedel ne kadar büyük olursa(ki sağlık bu bedein tamamen dışında) o oranda dikkatli oluyorum ben...
işte bu yüzden,beni biraz daha zorlayacak bir diyet sürecine girmeye karar verdim...galiba ben zor elde edilen şeyleri daha çok seviyorum:)))

hiç kaçamak yapmadan diyet olmaz ama kaçamağında ölçüsü olmalı..öyle bir kaçamak olmalı ki ertesi gün tartıya yansımamalı...biz bunu yapamıyoruz sanırım.mesela ben, atıyorum bir öğümn kaçtı mı şunu da yiyeyim bunu da yiyeyım dıye saldırıyorum her seye..hal böyle olunca ertesı gun tartı alarm veriyor..kaçamakları ödül olarak kullanalım. mesela 15gün asla kaçamak yapmayalım. şu hedeflediğimiz kilolara inelim.sonra küçük bir kaçamak ödülümüz olsun. ama benım haftaya doğumgünüm var..kesin pasta gelir.. off yaa... sosyal yaşam diyeti zorluyor işte..illaki... 20sınde bayram var.. tatlı yemezsek tefe koyarlar bizi.. bir de şunu sevmiyorum yemiycem baklava maklava desem. tüm sülale toplanacak işin yoksa tek tek hesap ver...anneannesi ayrı sorar,teyzesi ayrı.. annesı ayrı,.. heleki babam topa tutar :umursamaz:
ama ben uzun zamandır niyetlyim sıkı bir kampa..regl dönemını bekledım. zaten gecıktı bir de kampa girersem inadına gelmez diye taaruz edemedim kilolara..yarından itibaren mazeret falan yok..

hiç kaçamak yapmadan diyet olmaz ama kaçamağında ölçüsü olmalı..öyle bir kaçamak olmalı ki ertesi gün tartıya yansımamalı...biz bunu yapamıyoruz sanırım.mesela ben, atıyorum bir öğümn kaçtı mı şunu da yiyeyim bunu da yiyeyım dıye saldırıyorum her seye..hal böyle olunca ertesı gun tartı alarm veriyor..kaçamakları ödül olarak kullanalım. mesela 15gün asla kaçamak yapmayalım. şu hedeflediğimiz kilolara inelim.sonra küçük bir kaçamak ödülümüz olsun. ama benım haftaya doğumgünüm var..kesin pasta gelir.. off yaa... sosyal yaşam diyeti zorluyor işte..illaki... 20sınde bayram var.. tatlı yemezsek tefe koyarlar bizi.. bir de şunu sevmiyorum yemiycem baklava maklava desem. tüm sülale toplanacak işin yoksa tek tek hesap ver...anneannesi ayrı sorar,teyzesi ayrı.. annesı ayrı,.. heleki babam topa tutar :umursamaz:
ama ben uzun zamandır niyetlyim sıkı bir kampa..regl dönemını bekledım. zaten gecıktı bir de kampa girersem inadına gelmez diye taaruz edemedim kilolara..yarından itibaren mazeret falan yok..
şşşttttttt:))))kaçamakla ödülün farkını ikimizde biliyoruz prensesim:)bi kere ödül; planlı ve bilinçli olur,kaçamak ise plansız ve bilinçsiz!!!15 gün boyunca diyetine tam olarak uymuş birine,küçük bir ÖDÜL için hiçbirşey denemez!ama birkaç günde bir kaçamak yapmak diyeti öldürür:(
doğum gününde ince bir dilim pasta yiyebilirsin(ama bir sonraki öğünü unut!)
bayrama ise daha çok var!...
şimdi söyle bakalım;sen benle 15 günlük,kaçamaksız ve gerçek bir diyete var mısın?yok musun???

şşşttttttt:))))kaçamakla ödülün farkını ikimizde biliyoruz prensesim:)bi kere ödül; planlı ve bilinçli olur,kaçamak ise plansız ve bilinçsiz!!!15 gün boyunca diyetine tam olarak uymuş birine,küçük bir ÖDÜL için hiçbirşey denemez!ama birkaç günde bir kaçamak yapmak diyeti öldürür:(
doğum gününde ince bir dilim pasta yiyebilirsin(ama bir sonraki öğünü unut!)
bayrama ise daha çok var!...
şimdi söyle bakalım;sen benle 15 günlük,kaçamaksız ve gerçek bir diyete var mısın?yok musun???

bir şey söylemek zorundayım demezsem vicdan azabı duyarım gecenin bu saatinde 3 dilim reçelli ve becelli ekmek yedim mafoldumben

cok utanıyorum gerçekten
ama yarın yeni bir gün 17 ağustos 2009.. 1 eylül 2009 a kadar kaçamaksız bir diyet sözü veriyorum sana.. dogumgunumde öğle yemeği yerıne bir dilim pasta yiycem söz.. ve o gün diğer öğünler daha dikkatli olucam..

15günlük kamptayız artık.. bu hatayı son hata olarak görüyorum.her kimki şeytana uymaya kalkarsa öbürünü hatırlayacak ve o hataya düşmeyecek.
en önemli kuralımız bu olsun.

günlük maximum 1000-1200callık sıkı bir diyet yapalım ve sporu da aksatmayalım. diyet konusunda başarısızım aslında ama spor konusunda pek hata yapmam.tek bu huyumu seviyorum zaten.

veee 1 eylül 2009da sen 55kg olacaksın ve ben 57 kg olucam.
SÖZ!!!

Back
X