Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derinimmmm nasılsın bitanecim?eğer mümkünse biraz daha sık paylaşımda bulun canım;topikten uzak kalmak demek kilo almak demek...
unutmak mııııı?bu sözüne bu da benden sana:mymeka: :)))))))ben çok iyiyim beneğimmm seni de böyle moralli görüyorum daha mutlu oluyorum...kaydirigubbakcemile3...bugünkü yediklerimi de yazacaktım ama sizinkileri okuyunca vazgeçtim...:kedi: o yüzden kendimi birazdan sporla cezalandıracağım...(bu benim içinklava:) topikten uzak kalmak ben de istemiyorum ama iş yerinde internetimin olmaması benim için çok kötü oluyor...:çok üzgünüm: akşamları kendime zaten o kadar az vakit ayırabiliyorum ki...biliyorsun bir de ciddi boyun fıtıklarım var zaten tüm gün pc başındayım o yüzden bazen uzak duruyorum ama sizlerle olmak beni her zaman çok mutlu ediyor bunu çok içten söylüyorum...az paylaşım yaptığım zamanlar ben de üzülüyorum beni unutacaksınız diye ama yapacak birşey yok:a015: kendimi unutturmayayım da...yerimseniben:
unutmak mııııı?bu sözüne bu da benden sana:mymeka: :)))))))
aşkolsun derinim unutur muyum hiç seni...
önce sağlık bitanem,sen sağ ol sağlıklı ol da ara sıra ziyaret et topiğimizi:)
diyete gelince çok hırslandım bitanem ben...şu gıcık 3 kilo ya gidecek ya gidecek....
kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
Yaaaaaaaaaaaaaaa bende zayıklamak isityorum amaaaaaaa 5 i 1 yerde içiyom bakalım işe yarayacakmı
luncanım...bitanecim...kalori bakımından bozmaz tabiki ama keşke mantıyı öğlen yeseydin...Bugün yediklerim:
Sabah:
sirke+bal karışımı
Yarım saat sonra:
2 kupa şekersiz yeşil çay
Dom+salat.+yeşil biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
Ara:
10 tane kadar siyah üzüm
Öğlen:
Bir bardak light süt
1 dilim etiform light ekmek
Ara:
1 bardak limonlu soda
Akşam:
3/4 tabak mantı
bol salata
1 yemek kaşığı kadar yoğurt
Mantı işi bozmuş gibi gözükse de isteyerek yedim.Öğlen yemek yemediğim için sanırım kalori anlamında dengeli olmuştur,sizin görüşleriniz ne bu konuda???
Bugün yediklerim:
Sabah:
sirke+bal karışımı
Yarım saat sonra:
2 kupa şekersiz yeşil çay
Dom+salat.+yeşil biber
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
Ara:
10 tane kadar siyah üzüm
Öğlen:
Bir bardak light süt
1 dilim etiform light ekmek
Ara:
1 bardak limonlu soda
Akşam:
3/4 tabak mantı
bol salata
1 yemek kaşığı kadar yoğurt
Mantı işi bozmuş gibi gözükse de isteyerek yedim.Öğlen yemek yemediğim için sanırım kalori anlamında dengeli olmuştur,sizin görüşleriniz ne bu konuda???
ben gece acıkanlardanımm kendımı zor tutuyrmm bıse yememek ıcın yaaaaamaa bu 3.gün nazar degmesın gecelerı hıc bıse yemıyrm bıraz karpuz yyrm bıdee su ıcıyrm sureklıı gece yatrkendee limonlu sırkelı ballı suu .....
luncanım...bitanecim...kalori bakımından bozmaz tabiki ama keşke mantıyı öğlen yeseydin...
hem senin bünyen akşam hafif yersen daha rahat kilo veriyordu..yanılmıyorum değil mi canımcım???
(ay ben ne biçim bişey oldum böylene çok eleştiriyorum herkesi
... )
canım ben zaten senin beslenme düzenini çok beğeniyorum...çok bilinçli buluyorum...mantıya gelince bence tüm yediklerini gözönünde bulundurursak hiç abartılı görmüyorum...afiyet şeker olsun...opuyorumnanaktan gerçi Kayseri de oturduğum için biraz tarafsız olamayabilirim...malum burada mantıyı ekmeksiz bile yemezler...:kedi:
dayanıyorum yaa çok az kaldıı 50lere cunkuuu 59 oldugumu goruncee mudluluktan cılıdrcam herhaldezemuszemus