kız fibuşşş, sen sevgılım başak demiyor muydun?
kız benimkisinin kimlikte 23 ağustos yazıo gerçekte 25 doğumlu.kimliktekini söledim şimdi.aslanı sıyırıp başak oluyo.sana kimliktekini söledim birden.delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız fibuşşş, sen sevgılım başak demiyor muydun?
kız benimkisinin kimlikte 23 ağustos yazıo gerçekte 25 doğumlu.kimliktekini söledim şimdi.aslanı sıyırıp başak oluyo.sana kimliktekini söledim birden.delikafadulden
fibuş hazırlıkları ne yaptın ?
neler alıyon annatsana . . .
1 iğne yok çeyizimde :umursamaz: 1 iğne yok maşAllah
anladım güzelim başak öyleyse su götürmez bir şekilde...senın doğum gunun ne gün? sen de bnmkı ile aynı gun cıkarmışsın... zemuszemuskız benimkisinin kimlikte 23 ağustos yazıo gerçekte 25 doğumlu.kimliktekini söledim şimdi.aslanı sıyırıp başak oluyo.sana kimliktekini söledim birden.delikafadulden
kıyamam sana ...olur gider güzelim üzülme.. yarın evlenmiyosun ya.. sıcak sıcak alırsın herşeyını daha modern durur...benım mesela alasım gelıyor görünce ama ya daha güzeli çıkar dıye almıyorum. annem de panik olmus,kızıyo bana
fibuş hazırlıkları ne yaptın ?
neler alıyon annatsana . . .
1 iğne yok çeyizimde :umursamaz: 1 iğne yok maşAllah
al al bitmiyoki zabunum.hah zabun dedim aklıma zabun geldi.zabun eksiğim var şimcikdedelikafadulden iki hafta öncesinden mobilyalarımı aldım.bir hafta uyuyamadım.sanrım pahalıya aldım diye.kafamçokkarıştı
geçen cumartesi beyazeşyaları hallettim.27 eylülde düğünüm var ve hala evimi bile tutmuş değilim ne güzel dimi.kayınbabam eylülün 10 u gibi bakmayı planlıyo eve.mafoldumben. neyse ufaktefeğe gelelim.söz bohçası karşılığı götürdük 1 hafta önce.en çok o nasıl bişi oluyo diye merak eder dururdum.kaynanacığıma bir saksı çiçeği aldım.ev almışlardı yeni.ev görmeye günlük yemek takımı aldım.damada çamaşır,gömlek,ev halkına çamaşır,dedelere yaşlılara birer orap yazma koyduk.onuda süslü bi bohçaya koyduk götürdük.ben anneme kızdım .onlar bana bukadar şey getirmemişti.al birazını damat bohçasına koy diye ısrar ettim.oda olmaz bizim şanımız olur.utansınlar dedi.ya ıvır zıvır öyle çoktu.mutfak plastiği filan gördükçe alıyorum.bilmiom yetişecekmi.bende de hiç çeyiz yoktu.bir iğnem ible.o kadar çok sandık çeyizim olduki.hediye filan geldi işte.merak etme.bi karar ver başla oluyo herşey.benim 2 ay içinde olup bitecek işte herşey.allah ömür boyu mutlulukla kullandırmayı nasip etsin çeyiz için.
anladım güzelim başak öyleyse su götürmez bir şekilde...senın doğum gunun ne gün? sen de bnmkı ile aynı gun cıkarmışsın... zemuszemus
kıyamam sana ...olur gider güzelim üzülme.. yarın evlenmiyosun ya.. sıcak sıcak alırsın herşeyını daha modern durur...benım mesela alasım gelıyor görünce ama ya daha güzeli çıkar dıye almıyorum. annem de panik olmus,kızıyo banabişiler al artık diyip duruyor..
olur gider canım can sıkma.. esya ıvır zıvır ne dir kiiiii... eksikler evlendıkten sonra da tamamlanır..hiç bişiyi oldu bittiye getırme.. almış olmak için almaki sonra bunu nıye almısım deme..paran boşa gitmesin.
al al bitmiyoki zabunum.hah zabun dedim aklıma zabun geldi.zabun eksiğim var şimcikdedelikafadulden iki hafta öncesinden mobilyalarımı aldım.bir hafta uyuyamadım.sanrım pahalıya aldım diye.kafamçokkarıştı
geçen cumartesi beyazeşyaları hallettim.27 eylülde düğünüm var ve hala evimi bile tutmuş değilim ne güzel dimi.kayınbabam eylülün 10 u gibi bakmayı planlıyo eve.mafoldumben. neyse ufaktefeğe gelelim.söz bohçası karşılığı götürdük 1 hafta önce.en çok o nasıl bişi oluyo diye merak eder dururdum.kaynanacığıma bir saksı çiçeği aldım.ev almışlardı yeni.ev görmeye günlük yemek takımı aldım.damada çamaşır,gömlek,ev halkına çamaşır,dedelere yaşlılara birer orap yazma koyduk.onuda süslü bi bohçaya koyduk götürdük.ben anneme kızdım .onlar bana bukadar şey getirmemişti.al birazını damat bohçasına koy diye ısrar ettim.oda olmaz bizim şanımız olur.utansınlar dedi.ya ıvır zıvır öyle çoktu.mutfak plastiği filan gördükçe alıyorum.bilmiom yetişecekmi.bende de hiç çeyiz yoktu.bir iğnem ible.o kadar çok sandık çeyizim olduki.hediye filan geldi işte.merak etme.bi karar ver başla oluyo herşey.benim 2 ay içinde olup bitecek işte herşey.allah ömür boyu mutlulukla kullandırmayı nasip etsin çeyiz için.
kıyamam sana ...olur gider güzelim üzülme.. yarın evlenmiyosun ya.. sıcak sıcak alırsın herşeyını daha modern durur...benım mesela alasım gelıyor görünce ama ya daha güzeli çıkar dıye almıyorum. annem de panik olmus,kızıyo banabişiler al artık diyip duruyor..
canım benim doğum günümde 2 ocak.
eşyaları içime sindikçe alıyorum.azar azar tamamlayacağım.evlendiğimde içime sinmeyen şeylerle oturmak hoş olmaz zaten.varsın şimdi eksik olsun.aşkımla gezmeyelere gittiğimzde ufak tefek azar azar tamamlarız diye düşünüyorum.uyduruk birşeylero lana kadar hiç olmasın mantığındayım ben zaten.
kızlar bu arada bir gelişme oldu.çok sevindim.gelinliğim hediye dikilecek.hiç para vermeyeceğim ona.alkisalkisalkis komşumuzdu.düğün hediyesi yapacakmış bana.süprizzzzz
canım benim doğum günümde 2 ocak.
eşyaları içime sindikçe alıyorum.azar azar tamamlayacağım.evlendiğimde içime sinmeyen şeylerle oturmak hoş olmaz zaten.varsın şimdi eksik olsun.aşkımla gezmeyelere gittiğimzde ufak tefek azar azar tamamlarız diye düşünüyorum.uyduruk birşeylero lana kadar hiç olmasın mantığındayım ben zaten.
kızlar bu arada bir gelişme oldu.çok sevindim.gelinliğim hediye dikilecek.hiç para vermeyeceğim ona.alkisalkisalkis komşumuzdu.düğün hediyesi yapacakmış bana.süprizzzzz
hmmm ne güzel annatmışsın cnm darısı başıma :Saruboceq: benim çeyiz için kenarda köşede bi birikimim falanda yok yani ablam benim bi bavulla çıktı neredeyse evden öle oturma grubu falan alamam ben bana ters :umursamaz: mutfak tamam yatakodası belki onun haricinde elim cebime asla gitmez :umursamaz:
çeyiz olayı bana çok yabancı ama takipte ediyorum fium . . .
gelinliğine sevindim cnm dost kazığı olacak diye beklerken ben . . .
içim fesat benim . . . :1closedeyes:
sen niye sevınıyorsun ki.. gelinliği kayınvalide alır türkiyenin her yerinde o sevinsin kaydirigubbakcemile3
kızlar biz herşeyi iğneden ipliğe kendimiz alıyoruz ki.sevgilimle ben.peşin para gerekenler için kredi çektik.diğerlerini kredi kartıyla taksit yaptırdık.geçen gün hesap yaptık.borçları çıkarırsak elimizde sadece 250 tl kalıyo aylık.oda süper bi para.ama aşkımın kredi borcunu hesaplamayı unutmuşuz.kyk'nın kredisi.oda eklenirse aylık 30 tl filan kalıyo bize.onada ayda iki kere sinemaya bile gidemeyiz.trükcelin öğrenci tarifesiyle gideriz bizde.:dancelurda allah korusun ben işten çıkarılırsam bir sene boyunca aç susuz ve ev kirası ödeyemeden yaşamak zorunda kalacağız.inş düğündeki takılar borcumuzu biraz olsun hafifletmeye yeter.
hımm bu sefer tutmadı 2 ocak. benımkınınki 13 ocak..canım benim doğum günümde 2 ocak.
sen bi mutfak bı yatak odası kac para biliyo musun? kaydirigubbakcemile2 bır buzdolabı zaten 3000den baslıyor..onları alsam evın yarsından fazlasını almıs oluyosun..bi de elini cebine mi atcaksın atma tabı..
hmmm ne güzel annatmışsın cnm darısı başıma :Saruboceq: benim çeyiz için kenarda köşede bi birikimim falanda yok yani ablam benim bi bavulla çıktı neredeyse evden öle oturma grubu falan alamam ben bana ters :umursamaz: mutfak tamam yatakodası belki onun haricinde elim cebime asla gitmez :umursamaz:
çeyiz olayı bana çok yabancı ama takipte ediyorum fium . . .
gelinliğine sevindim cnm dost kazığı olacak diye beklerken ben . . .
içim fesat benim . . . :1closedeyes:
cok saygıdeğer bir karar.ama durumları cok fena değilse kayınvalideni kınadım doğrsu.. insanın hevesi olur gelınıne bir gelinlik dahi almak gibi...lojmanda neden kalamıyosunuz bitanem?kızlar biz herşeyi iğneden ipliğe kendimiz alıyoruz ki.sevgilimle ben.peşin para gerekenler için kredi çektik.diğerlerini kredi kartıyla taksit yaptırdık.geçen gün hesap yaptık.borçları çıkarırsak elimizde sadece 250 tl kalıyo aylık.oda süper bi para.ama aşkımın kredi borcunu hesaplamayı unutmuşuz.kyk'nın kredisi.oda eklenirse aylık 30 tl filan kalıyo bize.onada ayda iki kere sinemaya bile gidemeyiz.trükcelin öğrenci tarifesiyle gideriz bizde.:dancelurda allah korusun ben işten çıkarılırsam bir sene boyunca aç susuz ve ev kirası ödeyemeden yaşamak zorunda kalacağız.inş düğündeki takılar borcumuzu biraz olsun hafifletmeye yeter.
merhaba hanımlar sabah açılışı sirkeli suyla yaptım yarısını kahvaltıdan önce(midecigim o kadarına dayandı :çok üzgünüm:)yarısınıda kahvaltıdan sonra içmek suretiyle bitirdim çok şükür.ve kahvaltı ihmal etmemeye çalışıyorum(domates peynir zeytin ve yumurta şeklinde) daha sonra 50 mekik 15dk.bacak çevirme tabi öncesinde esneme hareketleri.biraz ev işi(bu da spora girer:dance:)ondan sonrada arkadaşımla buluştuk ve tam üç saat yürüdüm hadi bunuda spora dahil edelim ben bugün bayagı sporla ugraşmışım yaalkisalkisalkis ama arkdasımın derin israrları ile döner yedim ya öglensenağlama akşam artık bir şey yemem herhalde ve tabi aksamda 50 mekik daha çekip bacaklarımı çalıştıracagım umarım bu mideyle gider bu kilolar
nasıl cok mu yemısım bugun::ecrin_bebek:
bugun yedıklerım
kahvaltı omlet ,yesılcay bir dilim kepeklı ekmek
ara öğün cok az karpuz
öğle domates çorbası bir dilim kepek ekmeği bıraz yogurt
aksam domates corbası az , zeytınyaglı fasulye az,
+yürüyüş:)
opuyorumnanaktan sızmı yedınızz pızzayı fılan ben bu 15 gundee ksıtladım kendımıı yaaa zor tutyrm ama dayanıyrm zemuszemus