Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel lunacanımkaydirigubbakcemile3bu arada hep sorucam unutuyorum:ne oldu oğluşunun okul işi?Bugün yediklerim:
Sabah:
(Sirkeli suyumu içmeyi unuttum)
1/2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
Dom+salat.+yeş.biber
1 dilim light ekmek
2 çay kaşığı erik reçeli
2 fincan şekersiz yeşil çay
Ara:
yok
Öğlen:
3 tane ızgara köfte
1 dilim light ekmek
çok az yağsız yeşillik
Ara:
5 tane fındık,1 tane ceviz
1 kupa 5'in 1 çayı
Akşam da:
1 tabak z.yağlı fasulye ve
bol limonlu,yağsız roka salatası yemeği düşünüyorum..
(Belki bir tane de armut yerim)
öncelikle verdiğin kilo için tebrikler gülüm:hooray:mavibenek bu ne ya ben bunları yesem düşer kalırım bi yere açlıktan
aaaa sakıncalı bi durum bence yasakkelime
ya hanımlar burası yeri degil belki ama paylaşmak istedigim bir şey var.benim bir sevgilim var ki zayıflama istegim onun için yoksa kendimle barışık bir şahsiyetim onun için farklı görünmeye çalışıyorum.ama onunla aramız çok kötü ya.iki yıllık ilişkimiz var ve sevdigim aşık oldugum adam gitti başka biri geldi ruhsuz bir canavar sanki.ilgisi hiç yok gibi birbirimizden uzaktayız ve ben msj atmazsam atmıyor.bir güzel sözü benden esirgiyor.sanki yokmuşum gibi davranıyor.bunu ona anlatmaya çalışıyorum ama beni anlamamak için inatlaşıyor sanki.tamam bende melek degilim bazen anlatırken çıngar çıkarttım ama son zamanlarda efendi efendi dile getiriyorum.yer yer şakaya vuruyorum soru cevap şeklinde anlatmaya çalışıyorum.ama yok.akşamda yine soru cvp şeklinde anlatayım dedim bu sürekli bilmem bilmiyorum vs şeklinde cevap veriyor.yeniden iyi olurmuyuz diye soruyorum sadece oluruz diyor.oluruz canım vs tatmin edici bir cvp vermekten kaçınıyor.haliyle artık beni sevmedigini düşünmeye başladım.soruyorum seviyormusun başka birmi var yok seviyorum diyor.o zaman niye böyle soguk ve uzaksın diyorum öyle degilim diyor.ya iki yıl oldu ben sevdigim adamı tanımazmıyım çok belli benden uzak oldugu.sonra kızdıgımda ben bir şey yapmadım sen kendi kendini üzüyorsun diyor.halbuki asıl sorun bir şey yapmaması.beni özledigini,sevdigini söylemekten beni merak edinmekten kaçınması.akşam o soru cvp şeklinde bir şeyler anlatmaya ve anlamaya çalışırken şu an benim hakkında ne düşünüyorsun diye sordum.cevap olarak sızlanmaya başladıgımı söyledi ya kalbim çok kırıldı.gerçekten çok incindim ama bunu anlamak istemiyor yane yapmak istedigini bir türlü anlamıyorum terketmek istese çok rahat yapan bir insan tecrübe ile sınanmıştır.ama bitirmekte istemiyor neyapacagım ben ya.
benımde basımda vardı bolebıseee yaaa sessız kal dıolarr yapamıyrmm ılla dırr dırrr soracam merak edıyrmm ben araamsaam aramıoo gttıkceee koopuo cok kotü durum![]()
valla aynen öyle ya senağlama bak geçen gün tam 6saat msj atmadım bekliyim belki atar dedim sonunda dayanamadım niye msj atmıyosun dedim cvp olarak bilmem bazende sen niye atnıyosun cvp bu oluyor ya biz eskiden iki saatten atmazsak birbirimize kızardık niye atmıyosun diye iki saat beni sensiz bıraktın diye
aynen amaa ben sonundaa bıktırdım kendımdenn vee benden nefret ettı sureklı dır dırr edıom dıee baskasınaa gttıı sende aynı hatayı yapmaa sessız kal baska seylerle ugrass :CüvCüv:
yaaa benek ablaaa ben bugun bıse yemedım ıstahım yoktuu ıce tea ıctım sonraa ewe geldm 5in1 yerde ıctımm aksam yemgımdee 1 kase corba coka z zeytınyaglı fasulyee yogurt cok az salata yedımm sonraaa 30 dk dans 5 dak ıp atlama 5 dk gobek erıtıcı hareket yaptım ve dus aldım yıne 5 i 1yerde ıcyrm nasıl