Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese günaydııııın:)4.günümüz hayırlı olsun 1 eylül grubukaydirigubbakcemile3...
işte bomba haber:3 günde 1 kilo gitti canlarım...bu sabah 57 yi gördüm...geriye kaldı 2 kilocuk:lepi::teytey::dance:
lunacanım,bu konuyu yarın en yetkili ağızdan öğrenip öyle döneyim sana...şimdi yanlış bişey söylemeyeyim bitanecim...Benekcim oğlanı kayıt ettirmek istediğimiz okulun kontenjanı oldukça boş.Yani şöyle söyleyeyim,3 derslik var okulda ancak 1derslik doldurabiliyor.Okulun müdürü bizi almak istiyor ama malum ikametgah sorunu var.Onu çözmeye çalışıyoruz,ufak da olsa bir ışık var bu konuda..Bunun için de beklememiz gereken bir süre var,o süreyi bekliyoruz işte.(Ne kadar anlatabildim bilmiyorum ama daha açık yazamıyorum kusura bakma canım)
Bir de hazır konu açılmışken birşey sorucam benekcim sana...Kotenjan açığı olan bir okul müdürü ikametgahı okula uymayan bir öğrenciyi,kontenjan açığı olduğu için diğer okuldan(öğrencinin asıl kayıtlı olduğu okuldan) nakil isteme hakkına sahip mi?..Sanki müdür ağzında böyle bir şey geveledi ama dediğim gibi gevelediği için çok net anlayamadık.Canım bilgin varsa benimle paylaşır mısın?
sağolasın derinimmm...opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3azmine hayranım beneğimmm...tebrikler...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
AMııııN:Saruboceq:hayirli ramazanlar kislar allah tum dualarinizi ibadetlerinizi kabul etsin ve bu aylari bu gunleri tekrar tekrar yasamayi nasip etsin
lunacanım,bu konuyu yarın en yetkili ağızdan öğrenip öyle döneyim sana...şimdi yanlış bişey söylemeyeyim bitanecim...
offf yaaaa bi 55 olamadım![]()
olursun olrsu sıkma tatlı canını hem strese girersen vücüt inatlaşır senle rahatlaki versin bak hafta sonu tabiri caizse öküz gibi yedim sirkeli su bile içmedim ama iki günde 200gr vermisim hiç zorlama kendini:1rolleyes:
:ecrin_bebek:
ben bozmadım hcı amaa bugun borek yedımm 20 30 gıbı amaaa hıcc bozmamıstım 1 eylulee kadarr olurum ınsallah
şimdi 60.7 kiloyumm yanıı sabah kalkıp tuvalete cıkıp tartıldıgımdaa bugun bole cıktımm insanın gercek kılosudaa uyandıgındakı kılosuymus dıye duymustum ölemidir?
valla onu bilmiyorum ki ama mantıklı CADIARZU iyiymiş 60 kilo 5 kiloyu verirsin ama 10 günde vermek dogru mu ki bildigim kadarıyla bir aya kadar 5 kilo vermeyi uygun görüyolar