• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:ecrin_bebek:

ben bozmadım hcı amaa bugun borek yedımm saat 20 30 gıbı amaaa hıcc bozmamıstım 1 eylulee kadarr olurum ınsallah

bende mantı yadimdelikafadulden sözde aksam bişey yemicektim ama acıktım gece spor yapıp eritirim diyorum :1rolleyes:
kızlaaaaar!noluyoruz?öyle akşam akşam börekler...mantılar!!!cızzz:olmaz:sarı kart ikinizedekaydirigubbakcemile
şimdi 60.7 kiloyumm yanıı sabah kalkıp tuvalete cıkıp tartıldıgımdaa bugun bole cıktımm insanın gercek kılosudaa uyandıgındakı kılosuymus dıye duymustum ölemidir?

nasıl yani?sen 1 eylülde 55 kilo olmayı mı planlıyorsun:1shok:
tabiki böyle birşey olamaz elitçim...

benım dıetım haftada 2kılo verdirio bakalım yaa saglıklı olsun yada olmasınn ben unı okuyrmddaaa 2.senemee geccem bıkacc kısıye ınat yaptım okulaa zayıf gtmelıyımm onları sasrtmalıyım 22 eylule kadrr 55 kılo yada 50 kılo olmalıyım :kedi::CüvCüv:

iyi çok güzel 22 eylüle kadar rahat verirsin 5 kiloyu ama diyette uyguluyomuşsun hafif kaçamaklardan bir şey olmaz ben diyet yapmıyorum ama bizim evde genelde sebze pişer o açıdan şanslıyım.birde verdikten sonra almamak için diyetten çıktıktan sonra yemek düzenini yavaş yavaş arttıracakmışsın yani kilo verdim oh ne ala deyip haldur huldur yemicekmişiz diye okudum bende çanakkalede okuyorum bir kere bende inatlamıştım ama sonra salladım ev arkadaşım özellikle göbegimle pek bir dalga geçerde ama şimdi aşkımı geri kazanmak için çabalıyorum umarım faydası olur:Saruboceq:

kızlaaaaar!noluyoruz?öyle akşam akşam börekler...mantılar!!!cızzz:olmaz:sarı kart ikinizedekaydirigubbakcemile

nasıl yani?sen 1 eylülde 55 kilo olmayı mı planlıyorsun:1shok:
tabiki böyle birşey olamaz elitçim...

niyeee olamasın kii benek ablaa 10 gundee 5 kilo veremesmıyım kıııkafamçokkarıştıcokacimcoook

iyi çok güzel 22 eylüle kadar rahat verirsin 5 kiloyu ama diyette uyguluyomuşsun hafif kaçamaklardan bir şey olmaz ben diyet yapmıyorum ama bizim evde genelde sebze pişer o açıdan şanslıyım.birde verdikten sonra almamak için diyetten çıktıktan sonra yemek düzenini yavaş yavaş arttıracakmışsın yani kilo verdim oh ne ala deyip haldur huldur yemicekmişiz diye okudum bende çanakkalede okuyorum bir kere bende inatlamıştım ama sonra salladım ev arkadaşım özellikle göbegimle pek bir dalga geçerde ama şimdi aşkımı geri kazanmak için çabalıyorum umarım faydası olur:Saruboceq:

ben unıye basladım 8 kılo aldım yurt yemegı fılann sonraa tartstıgım kızlalrrr dalga gecer gıbıı haha zayıflıcakmıss fılan dedılerr bıtanesıı 90 kıloo benlee dalga gecıoduu ben 68 kıloydumm ınat ettım allahın ıznıyleee utanıdrcam onukaydirigubbakcemile5

ÇOK ÖNEMLı NOT:aramıza yeni katılan genç arkadaşlarım!!!...ben bugün 3 günde 1 kilo verdim dedim ama bu benim çok kısa süre önce tatilde almış olduğum kiloydu...yoksa normali ve sağlıklısı haftada 1 kilo vermektir...yanlış örnek oluşturmak istemem...

Beslenme ve Diyet Uzmanı Turgay Köse'ye göre ideal bir tartım;

1. Haftada 1 kere,
2. Aynı baskülde,
3. Aynı kıyafetlerle,
4. Kahvaltı öncesi,
5. Dışkılama sonrası yapılabilir.

ınsanın gercek kılosu sabah kalkkıp tuvalete cıktıktan sonraaa sositososito

benek ablaa ben hazırandaa basladım 7 kılo verdım saglıklı verdım haftada 1 kılo olarak en saglıklısı amaa zamanım daraldııı oyuzden haftada 2 kılo vermeyee basladım mafoldumben

ben unıye basladım 8 kılo aldım yurt yemegı fılann sonraa tartstıgım kızlalrrr dalga gecer gıbıı haha zayıflıcakmıss fılan dedılerr bıtanesıı 90 kıloo benlee dalga gecıoduu ben 68 kıloydumm ınat ettım allahın ıznıyleee utanıdrcam onukaydirigubbakcemile5

bence sen onları hiç düşünme bir kere kendi mutlulugun için saglıgın için zayıfla aksi halde onlara inat olsun diye ilerde saglık problemleri ile karşılaştıracak bir zayiflamaya girme yani mavi benek ablamızın dedigi gibi haftada 1 yada 1.5 kilo idealdir fazlası vücüdü zorlarki buda zaten ya su dur yada kas vücuttan suyun azalmasıda iyi degil

kızlar merhaba ramazanda nasıl beslenmeyi düşünüyorsunuz oruç tutacak arkadaşlar bir beslenme planınız veya tüyolarınız var mı

Back
X