• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bence sen onları hiç düşünme bir kere kendi mutlulugun için saglıgın için zayıfla aksi halde onlara inat olsun diye ilerde saglık problemleri ile karşılaştıracak bir zayiflamaya girme yani mavi benek ablamızın dedigi gibi haftada 1 yada 1.5 kilo idealdir fazlası vücüdü zorlarki buda zaten ya su dur yada kas vücuttan suyun azalmasıda iyi degil

ama ben cok iyi beslenıyrm yememezlıkte yapmıyrmmm nasıl su kaybıı olsun kı

ee napcam ben ozmannn benım dıyet lıstemı begenmıstınızz gayet guseldıı bozcakmııyım sımdıı:(:1no2:
canım benim...diyet listeni bozma,aynen devam et...sadece 1 eylüle kadar 5 kilo veremezsin,versen bile çok sağlıksız olur demek istedim...

ama ben cok iyi beslenıyrm yememezlıkte yapmıyrmmm nasıl su kaybıı olsun kı

su içmemeyi ihmal etme sakın iyi besleniyosan sorun olmaz sabahtan beri ikinci şişemi içiyorum hiç birşey yapmadan su içerek zayıflayanlarda oluyor diye duydum ama suyunda fazlası zararmış yaz aylarında kaybedilen efora göre en fazla 3lt su için diyorlar

benim için bi yorum yapacak arkadaş var mı acaba ?

1.kesınlıklee sahurunu yap sahurdaa bol su iç vee besın degerı olan karın doyurucu seyler yee agır olmıcakk

2.ıftarda orucunu acarken su ıc 1 2 bardak sonraa 1 tabak corbaa iç yarım saat beklee sonraaa öbür yemeklerden yee tabıı yaglı olmıcak seylerr

su içmemeyi ihmal etme sakın iyi besleniyosan sorun olmaz sabahtan beri ikinci şişemi içiyorum hiç birşey yapmadan su içerek zayıflayanlarda oluyor diye duydum ama suyunda fazlası zararmış yaz aylarında kaybedilen efora göre en fazla 3lt su için diyorlar

2 koıca sürahii su içiyorum dısaradaa aldıgım pet sıse harıcc bıdee 5i 1 yerde cay ıcıyrm bıdee gece yatarken elma sirkeli limonlu maden suyuu nasıl:ecrin_bebek:

1.kesınlıklee sahurunu yap sahurdaa bol su iç vee besın degerı olan karın doyurucu seyler yee agır olmıcakk

2.ıftarda orucunu acarken su ıc 1 2 bardak sonraa 1 tabak corbaa iç yarım saat beklee sonraaa öbür yemeklerden yee tabıı yaglı olmıcak seylerr

çok teşekkür ederim canım a.s. sanada başarılar umarım istediğin kiloya ulaşır seninle dalga geçenlerle sen dalga geçersin

benim için bi yorum yapacak arkadaş var mı acaba ?

valla bende napsam bilmiyorum ramazanda ya ama sahurda kepekli tost domates peynir vs şeklinde kahvaltı iftarda açılış su ve çorba sonra on dk kadar bekledikten sonra agır yemeklere geçin diyorlar birde yatmadan evvel ayran içebilirmişiz tabi iftarla sahur arası bol bol su içebilirmişiz

ben her ramazn 5-6 kılo verıyorum ama sonradan alıyorum inş bu ramazn verırsem almıycam sonrasında:kedi:ıftarda corba ve salata sahurda kahvaltı yapıyorum ve cok fayda gordum sımdıye kadr bu ramaznda oyle olur inş

2 koıca sürahii su içiyorum dısaradaa aldıgım pet sıse harıcc bıdee 5i 1 yerde cay ıcıyrm bıdee gece yatarken elma sirkeli limonlu maden suyuu nasıl:ecrin_bebek:

iyi güzel ama öyle çaylı sirkeli olanları sudan saymayacakmışız bildigin saf su olacakmış ama iki sürahi 2lt tekabül ediyodur herhalde iyi güzel saglıklıda besleniyosun o zaman sorun yok devam canım inş emeline ulaşırsında lüzümsuzlara haddini bildirirsin ama şunuda unutma senden degerlisi yok(birde şu söyledigimi kendim anlayabilsem)

ben her ramazn 5-6 kılo verıyorum ama sonradan alıyorum inş bu ramazn verırsem almıycam sonrasında:kedi:ıftarda corba ve salata sahurda kahvaltı yapıyorum ve cok fayda gordum sımdıye kadr bu ramaznda oyle olur inş

canım sanırım bayramda alıyorsundur tatlılar falan çok yeniyor bayramda peki kiloyu nasıl veriyorsun özel bir yöntemin var mı

valla bende napsam bilmiyorum ramazanda ya ama sahurda kepekli tost domates peynir vs şeklinde kahvaltı iftarda açılış su ve çorba sonra on dk kadar bekledikten sonra agır yemeklere geçin diyorlar birde yatmadan evvel ayran içebilirmişiz tabi iftarla sahur arası bol bol su içebilirmişiz

ya biz ramazanda kaynanamlarda yicez toplu olarak hep beraber şimdi ben bi çorba içip 10 dk ondan sonra yemek için biraz daha bekleyince epey bi masa toplanmaz herkes yer ben kalırım o zaman da tuhaf olur kayınpederim filan da var nasıl yapsam ki yavaş yavaş bi lokmayı uzun uzun çiğneyerek yesem olur mu acaba

ya biz ramazanda kaynanamlarda yicez toplu olarak hep beraber şimdi ben bi çorba içip 10 dk ondan sonra yemek için biraz daha bekleyince epey bi masa toplanmaz herkes yer ben kalırım o zaman da tuhaf olur kayınpederim filan da var nasıl yapsam ki yavaş yavaş bi lokmayı uzun uzun çiğneyerek yesem olur mu acaba

valla bende pek kalkamam sofradan bir kere oturunca ayıp olur hem bende öyle düşünüyorum yavaş abartmadan yiyerek iftardan önce ve sonra bol hareket bir yerde okuduguma göre vücüt öglene kadar yediklerimizin enerjisini ögleden sonrada yaglardan yakarmış oruç tutarken o yüzden iftara yarım yada bir saat kala yürüyüş vs hafif spor yaparak eritebilirmişiz yaglarımızı

Back
X