Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerinde olmak isterdim be fulyacım.Ben bu sene denize doymadım..Hadi gel,yeter kıskandırdığın bizi:dilcikar:...opuyorumnanaktan
Midenin en boş hali,vücut ağırlığının en salt hali olduğuna göre,bu kilo bütün kilolarından gerçek benceeee...alkisalkisalkis
afiyet olsun..
maşAllah...
benım ablam bilir...
canım bir ara tartısıldı. yasar nuri öztürk savunuyordu,tutulabılır dedı..ben din profesörü değilim canım. elbetteki ne haddime ama .. mantıklı olarak güzel dinimizin kadınlara özel günlerinde pislik muamelesı yapıp ibadet edemez Allah katına yakışmazsınız dediğini zannetmıyorum. yasak olmasının sebebı olsa olsa regl dönemı rahatsızlık verici bir dönem oldugundan,kadın düşünüldüğünden yasaktır. eğerkı yogun değilsen,hasta olmuyorsan,kendıne güvenıyorsan ancak öyle tutulabılır diyorlar zaten..dilersen sen arastır..
bizi de aydınlat..
kafayı yicem ya sanırım sevgilimden ayrılıcam artık aklıma birşey gelmiyor.
ne diyeyim artık ilgisi kalmadı o kadar ugraştım didindim bir türlü eskisi gibi olmuyor bir hafta öncesine kadar deli gibi kavga ettik artık öyle bir hal aldı kı yoruldum seviyormusun diyorum seviyorum diyor ama ne arar ne de msj atar dogru düzgün iki güzel kelamı söylemekten kaçar içinden gelmiyor ozaman diyorum ses yok kendi kendimi üzüyormuşum ona göre bir şey yokmuş bu sabah kalktım günaydın canım dedim saatlerce cvp yazmadı sonunda dayanamadım msjım gelmedimi geldi dedi bu kadar yoruldum peşinde koşmaktan yalvarmaktan ya ben mi derdimi anlatamıyorum o mu anlamak istemiyor bilmiyorum o geldi msjından sonra hiçbir şey demedim ki normalde olsa çoktan kavga çıkmıştı akşam konuşalom mı dedim olur dedi ama bende kontor yok alacak paramda yok daha sonra alınca yollarım sana dedim bende kont yüklemedim msnden konuşalım dedi(kont yüklemeyişinin sebebi parasının olmayışından degil )bende msnde söyleyemem dedim burda msj la söyle dedi ordada söyleyemem dedim.akşam para bulabilirsem kontor alıcam ve arayacam beyfendiyi ve yapamadıgımı ayrılmak istedigimi söyleyecegim ama hiç istemiyorum bunu demeyide ama bu şekilde çok üzüyor beni ya yokmuşum gibi davranıyor.bende onun yaptıgını yapayım diyorum olmuyor yapamıyprumsenağlama
kızlar bugün yediklerimi yazmak zorundayımne diyeyim artık ilgisi kalmadı o kadar ugraştım didindim bir türlü eskisi gibi olmuyor bir hafta öncesine kadar deli gibi kavga ettik artık öyle bir hal aldı kı yoruldum seviyormusun diyorum seviyorum diyor ama ne arar ne de msj atar dogru düzgün iki güzel kelamı söylemekten kaçar içinden gelmiyor ozaman diyorum ses yok kendi kendimi üzüyormuşum ona göre bir şey yokmuş bu sabah kalktım günaydın canım dedim saatlerce cvp yazmadı sonunda dayanamadım msjım gelmedimi geldi dedi bu kadar yoruldum peşinde koşmaktan yalvarmaktan ya ben mi derdimi anlatamıyorum o mu anlamak istemiyor bilmiyorum o geldi msjından sonra hiçbir şey demedim ki normalde olsa çoktan kavga çıkmıştı akşam konuşalom mı dedim olur dedi ama bende kontor yok alacak paramda yok daha sonra alınca yollarım sana dedim bende kont yüklemedim msnden konuşalım dedi(kont yüklemeyişinin sebebi parasının olmayışından degil )bende msnde söyleyemem dedim burda msj la söyle dedi ordada söyleyemem dedim.akşam para bulabilirsem kontor alıcam ve arayacam beyfendiyi ve yapamadıgımı ayrılmak istedigimi söyleyecegim ama hiç istemiyorum bunu demeyide ama bu şekilde çok üzüyor beni ya yokmuşum gibi davranıyor.bende onun yaptıgını yapayım diyorum olmuyor yapamıyprumsenağlama
:roflol:hahah ay mavibenek ablamm bakıom bakom özelime yok sen kendi profiline yazmışsın meğer:):)
noluyor bana yaaakızlar bugün yediklerimi yazmak zorundayımsenağlama
sabah diyet müsli(süt ile)
ara bir kahve 8 badem
öğlen 180 gram diyet ton balığı,yeşil salata
ara bir kutu diyet kola
ama az önceeee...iftar için hazırladığım islim kebabından yedim bir tane(((((
oklava:hiç olmadı bu
kimbilir kaç kaloridir bu
((((ama öyle güzel koktu ki dayanamadııııııım:tomato::çok üzgünüm:
iftarda yediklerimi söyleyeyim arkadaşlar,önce çorba iki dört kaşık arası sonra biraz bekledim domates peynir çok az reçel üç dört zeytin ve bir iki dilim patlıcan ve biber kızartması yaklasık iki dilimde pide çokmu acaba
canım yediklerin bence gayet iyi ama pideyi 2 dilim yemişsin o dilimin büyüklüğü de önemli tabi...:uhm:
iftardan önce tartıldım 57.8kg geldım
ilgililere....
çok büyük degildi burdaki pideleri küçük yapıyorlar zaten ama ben ekmek makarna türü şeyler yememeliyim bende en çok kiloyu onlar yapıyor,iftardan önce sirkeli su içmedim o kadar açlıktan sonra bayıltırdı o beni şimdi içsem olur mu acaba:1rolleyes: