• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

24 Ağustos 2009

mavibenek1……………85kg……………..56kg………….55kg…………165cm
rumeysaa………………60kg……………..60kg………….?kg………….167cm
margherita...................76kg................. .58kg..............53kg.............172cm
evlibarkli......................65kg.............. ....53kg..............49kg.............168cm
lunapiena....................64kg................. .54.5kg............54kg.............164cm
fibula...........................64kg............. .....59kg..............52kg.............160cm
elit28……………………61.5kg……………60kg………....55kg………...158c m
derin...........................65kg.............. ...57.5kg............53kg.............160cm
gulgulmez...................65 kg..................64kg..............61kg.............171cm

Kendimide ekledim kaydirigubbakcemile3​
iyi yaptın cnm alıyorum senı de listeye.. sonra aylık yayımlıycam.
senağlama

evlilik konuştuk genelde pek yanaşmıyor evlilige ama ilişkimizin onuncu ayında bir gün öyle laf açıldı bende seninle evlenmem demiştim ona bir saat sonra falan herşey çok güzel giderse evlenmezmisin diye sormuştu geçen akşam sordum ciddi olarak(genelde şakaya vuruyorum) evlenseydik nasıl olurdu diye o da bana sevgili olmayı beceremiyoruz evliligi nasıl becericez dedi senağlamazaten dün sordum ayrılmak istiyormusun diye evet dedi ve bitti herşey bitti galiba bu arada ben reglim diye tartılmıyorum.zaten artık zayıfkamakta istemiyorum.benim için bir önemi kalmadı artık

şimdi bak güzelim. ay o seni cok sevıyordur,merak etme dönüp dolaşıp gelecektir,tarzı düşünmeden sarfedilmiş kadın triplerine giremeyeceğim.çok üzülsem de o seni bitirmiş artık. ilk biten aşk seninki değil,önümüze bakalım. kendini kapıp koyuverme..daha çok gençsin,neler neler çıkacak karşına..çok boş laflar gibi durur bazen bu tarz lakırdılar ama çok doğrudur.
önünde upuzun bir yaşam var,doğru insanı bulmak için daha cok vaktın var..hayırlısı buymuş

diyete devam lütfen..kımse için değil,kendin için...

bugün yediklerim
sabah pirinç lapası(baharatlı),çay
ara sütlü neskafe
ara 1 nektarin,1 armut
saat 4 pirinç lapası(yoğurtlu)
akşam sebzeli pirinç lapası
gece karpuz

beneğim merhaba...opuyorumnanaktan
ne zaman doğru düzgün bir beslenme programına geçeceksin...:olmaz:yeterince yaptın gibi geliyor bana...o kalan bir kilo da nasıl olsa gider...bu kez vücudun kıtlık sinyali verip yağ depolayacak bu kadar az yemeye...:umursamaz: geçenlerde tv de duymuştum karpuz geç saatlerde yenmemeliymiş...onun yerine başka bir meyve ye birtanem...umarım alınmamışsındır ama kıyamıyorum sana bu kadar az yediğini görünce...:1hug:

i
şimdi bak güzelim. ay o seni cok sevıyordur,merak etme dönüp dolaşıp gelecektir,tarzı düşünmeden sarfedilmiş kadın triplerine giremeyeceğim.çok üzülsem de o seni bitirmiş artık. ilk biten aşk seninki değil,önümüze bakalım. kendini kapıp koyuverme..daha çok gençsin,neler neler çıkacak karşına..çok boş laflar gibi durur bazen bu tarz lakırdılar ama çok doğrudur.
önünde upuzun bir yaşam var,doğru insanı bulmak için daha cok vaktın var..hayırlısı buymuş

diyete devam lütfen..kımse için değil,kendin için...

zaten o dönmez onu tanıdıysam eger dönmez asıl sorun benim kendime engel olamıyorum gururumu yitirmişim resmen hayırlısı tabi ama bir anda da silemezsin of ya sil baştan yapabilsem keşke

Günaydın . . .

:kahve:

sabah 2 yemek kaşığı dolu dolu lor peyniri ve 1 su bardağı kayısılı form çayı 1 litreye yakında su içtim . . .

kararlıyım :1ninca: 50 lere karar verdim . . .

dün şopar belimi falan tuttu oh moh falan dedi sonradan ağazını aradım iisin falan dedi ama yok hissettim ben vermem gerek . . .
bende rahatsız oldum . . . :1ninca:

cicişim napıyon ?

tatlım bende kocişle ilk tanıştığım zamanlarda göbeğime tutunca çok rahatsz oluyordum.şimdi de hayatta elletmem göbeğimi kimseye çok rahatsız oluyorum

Teflonda yapıyorum ama sürekli salla tencereyi canım o zaman yanmaz​

Bende çarşamba başlarım herhalde vallahi bende napıcam bilmiyorum mirmirmirmir

ok tatlım öyle deniycem.

Hadi sabunum ha gayret az kaldı :1hug:​

ok tatlım öyle deniycem.

sağol tatlım.oruç tutuyorum ya açım biras cokacimcoook gözümün önünde salatalar uçuyo.ben aç olunca canım hep salata çeker.sırnaşık şey

yanık yeme tatlım.mideye zararı olur sanırım.sağlıklı beslenmeyi yaşamımıza iyice sokunca zaten aşırı kilo da almayız.mutlu mesut gayet fit bir şekilde yaşarız.kaydirigubbakcemile2 midende küçülmüş baya baksana.
oruçlular arasına senide bekliyoruz hadi bakalım.

benim sevgiliciğim bana aşkım baya fit görünüyosun dedi.sositososito ay nasıl havalara girdim.sonra ama bu göbüşü saymazsak dedi.:1ninca: napayım şimdi ben bu kozalağı:oklava:

artık yanık yemiyorum ciciş
inşallah yarın tutcam ben oruçluyken çok çekilmez olurum
kaydirigubbakcemile3

beneğim merhaba...opuyorumnanaktan
ne zaman doğru düzgün bir beslenme programına geçeceksin...:olmaz:yeterince yaptın gibi geliyor bana...o kalan bir kilo da nasıl olsa gider...bu kez vücudun kıtlık sinyali verip yağ depolayacak bu kadar az yemeye...:umursamaz: geçenlerde tv de duymuştum karpuz geç saatlerde yenmemeliymiş...onun yerine başka bir meyve ye birtanem...umarım alınmamışsındır ama kıyamıyorum sana bu kadar az yediğini görünce...:1hug:
derinimmm..ne demek alınmak,tabiki alınmamkaydirigubbakcemile3
canım ben bugün diyet için değil tansiyonumu düşürmek için pirinç lapası yedim bütün gün...hem öyle az buz da değil kocaman 3 tabak yedimcokacimcoook
ve 4-5 gündür 9,5 un altına düşmeyen küçük tansiyonum az önce 8,5 çıktı:lepi:
yarından itibaren sağlıklı diyete devam...opuyorumnanaktan

bugün derin temizlik yapayım dedim..öyle derine inmişim ki çıkamadım bir türlü:roflol:
aranıza katılamadım bugün bu yüzden:(ama yazdıklarınızı okudum...gördüğüm kadarıyla,herkesin keyfi yerinde ve diyetler tam gaz devam ediyor...hele prensesimin hazırladığı listeyi görünce bayıldım..nasılda kilo vermiş herkes...süpersiniz canlarımopuyorumnanaktan

Selam kızlarrr...

Ben geldiiimm...delikafadulden

Vallahi dediğiniz gibi tadını çıkadım.. Çok güzeldi ama hayal gibi geldi geçti işte..
üstünede alınmış 3 kilo ve havuzdan kapılmış mikopla döndüm..mafoldumben

Bide reglim su an.. Anam bir kaşınıyo bir acıo.. Delirecemm.. Gittik nöbetçi eczaneden ilaç aldık da biraz rahatlar gibi oldum..Neyse.. Yarın normal hayatıma geri dönüyorum..

Buarada geçmişe şöööle bi gözgezdirebildim ancak..

Yeni gelen arkadaşlar hepiciiiniz hoşgelmişsiniz..

Lunam ve Margaritam canlarım ikinizin de geçmiş doomgünleri kutlu olsun.. İyi ki doğmuşsunuz ve iyiki varsınız.. Mutluluk sağlık ve huzu dolu nice seneler olsun işallah..

Ayrıca herkese HAYIRLI RAMAZANLAR...

Ben sağlık sebeplerinden dolayı oruç tutamıyorum.. Tutanların orucunu allah kabul etsin..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim flyyycımmm...Sen de hoşgeldin.Rahatsızlığın için de geçmiş olsun.
İnan yokluğun çok farkediliyor burada....
opuyorumnanaktan

günaydın kızlar:1hug:a.s.

öncelikle

lunepiena margherita
geçmiş doğum gününüz kutlu olsun a.s.:1hug:

Teşekkürler fibulacım...Sizlerle yaşlanmak (pardon yaş almak) inan çokkkk keyifliii...zemuszemuskaydirigubbakcemile3

Selam kızlar...

Ben de diyet anlamında felaket günler yaşıyorum.Dün ve bugün yediklerimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim..Ben de oruç tutmuyorum,tutsam herhalde hastaneye falan kaldırırlar beni gözü dönmüşlükten..

Tabii bu durumun mantıklı bir nedeni var elbettt...Evet hemen sizin de içinizden geçtiği gibi regl öncesi çıldırma sendromu...Çok kötüyüm arkadaşlar,ah bir olsam hemen iştahım kapanacak bunu da biliyorum..

Ben doğum günü pastamdan bile doğru düzgün yemedim biliyor musunuz,ama ertesi günü başlayan bu krizlerim,yemediğim pastanın acısını çıkartıyor sanki.Heran elim telefone gidip,eve pasta isteyecek gibi bir halim var şu an...Ama istemeyeceğim tabiii.Form çayımı içtim şimdi,hemen elime bir kitap almalıyım,biraz o zaman uzaklaşıyorum şu yeme-içme arzusundan..

Neyse gidip bir bardak da su içeyim şimdi,görüşürüz fıstıklar...(fıstık ezmeleri yazacaktım,kendimi zor tuttum vallahi)

Selam kızlar...

Ben de diyet anlamında felaket günler yaşıyorum.Dün ve bugün yediklerimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim..Ben de oruç tutmuyorum,tutsam herhalde hastaneye falan kaldırırlar beni gözü dönmüşlükten..

Tabii bu durumun mantıklı bir nedeni var elbettt...Evet hemen sizin de içinizden geçtiği gibi regl öncesi çıldırma sendromu...Çok kötüyüm arkadaşlar,ah bir olsam hemen iştahım kapanacak bunu da biliyorum..

Ben doğum günü pastamdan bile doğru düzgün yemedim biliyor musunuz,ama ertesi günü başlayan bu krizlerim,yemediğim pastanın acısını çıkartıyor sanki.Heran elim telefone gidip,eve pasta isteyecek gibi bir halim var şu an...Ama istemeyeceğim tabiii.Form çayımı içtim şimdi,hemen elime bir kitap almalıyım,biraz o zaman uzaklaşıyorum şu yeme-içme arzusundan..

Neyse gidip bir bardak da su içeyim şimdi,görüşürüz fıstıklar...(fıstık ezmeleri yazacaktım,kendimi zor tuttum vallahi)

ilahi lunacımm güldürdün beni...opuyorumnanaktan tatlı krizini önleyecek bir çare yok mu acaba...aklıma da gelmiyor şimdi...CADIARZU

derinimmm..ne demek alınmak,tabiki alınmamkaydirigubbakcemile3
canım ben bugün diyet için değil tansiyonumu düşürmek için pirinç lapası yedim bütün gün...hem öyle az buz da değil kocaman 3 tabak yedimcokacimcoook
ve 4-5 gündür 9,5 un altına düşmeyen küçük tansiyonum az önce 8,5 çıktı:lepi:
yarından itibaren sağlıklı diyete devam...opuyorumnanaktan

sevindim canım hem tansiyonunun düzelmesine hem de şu açlık grevinin bitmesine...:1hug:

Bu akşam yediklerim,

bir tabak mantı,az salata, 2 y.k.kadar ekmeksiz mantar sote,2-3 tane üzüm :1rolleyes:

mantıyı yediğime pişman oldum ama...:kedi:

kızlar artık bende burdayım.evlilik bana da yaramadı.53 ten 67 çıktım. ama yaz gelince kendiliğinden 62,5 a geri indim. ancak daha çok yolum var. eşim 15 gün kadar yok o gelene kadar 58 bari olsam diyorum..
çok sabırsızım sanırım..:(

kızlar artık bende burdayım.evlilik bana da yaramadı.53 ten 67 çıktım. ama yaz gelince kendiliğinden 62,5 a geri indim. ancak daha çok yolum var. eşim 15 gün kadar yok o gelene kadar 58 bari olsam diyorum..

öncelikle hoşgeldin aramıza...15 günde 4.5 kilo evet bence de biraz fazla sabırsızsın...ayda 4-5 kilo ideali...15 günde o kadar kilo vermeyi başarsan bile bir şekilde çok geçmeden 2 katı olarak geri alman kaçınılmaz...o yüzden acele etmeden ve rejim yapmadan dengeli ve sağlıklı beslenerek istediğin kiloları vermeye çalışmalısın bence...aç kalarak değil...15 günde 4.5 kiloyu ancak aç kalarak verebilirsin...bu düşünceden hemen vazgeç umarım bana kızmamışsındır...kaydirigubbakcemile3

selam kızlar bende yeni katıldım aranıza 6 ayda 20 kılo verdım ama artık durdu veremıyorum hatta suan rengl dönemım 1.5 kılo fazla çıkıyo psıkolojım bozuluyo fazla çıkınca bıtsede yenıden 64 ü görsem çok ıyı olucak

15 gunde yaklasık 5kg... ömrümde öyle bir başarı kaydetmedim.
size kolay gelsin..
selam kızlar bende yeni katıldım aranıza 6 ayda 20 kılo verdım ama artık durdu veremıyorum hatta suan rengl dönemım 1.5 kılo fazla çıkıyo psıkolojım bozuluyo fazla çıkınca bıtsede yenıden 64 ü görsem çok ıyı olucak

yazdıklarınız cıkıyor,
hoşgeldiniz..
duraklama dönemı oluyor hatta bazen aylar sürüyor bu dönem...bizzat tecrübe ettim .. ama eninde sonunda kg vermeye yenıden baslıyor vucut..
bol azım, az yemek,cok hareketle verilmeyecek kilo yok.

yediklerimi yazayım

iftar 1 kase çorba
1 tabak sebzeli tavuk sote

2 saat sonra yarım porsiyon karpuz,minik bir salkım üzüm

2 saat sonra 3 dilim yulaflı kepekli bisküvi

ben sahura dek yatmıyorum.hatta yiyip yatmamıs olmak için sahurdan 2 saat sonra yaıyorum

sahurda 1 kase nesfit
1 kase yogurt düşünüyorum.

bugun ancak 7km yürüyebıldım. 10km hedeflemıstım olmadı.

Çok teşekkür ederim flyyycımmm...Sen de hoşgeldin.Rahatsızlığın için de geçmiş olsun.
İnan yokluğun çok farkediliyor burada....
opuyorumnanaktan

Teşekkürler fibulacım...Sizlerle yaşlanmak (pardon yaş almak) inan çokkkk keyifliii...zemuszemuskaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Selam kızlar...

Yerim seni yaa...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bana da oluyor bazen öyle.. Hatta kaşık kaşık nutella yediğimi bilirim.. Ama bil ki bir son buluyor bu krizlerde... Bende genelde 1 kere böle patlayana kadar yersem.. Okadar rahatsız oluyorum ki bir daha okadar yiyesim gelmiyor..kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin...a.s.

Sende hoşgeldin..a.s.
Ayrıca tebrik ederim.. 6 ayda 20 kilo süper.. Durma dönemin normal.. Pes etme en kısa zamanda devam edicektir kilo vermen..

yediklerimi yazayım

iftar 1 kase çorba

ben sahura dek yatmıyorum.hatta yiyip yatmamıs olmak için sahurdan 2 saat sonra yaıyorum

sahurda 1 kase nesfit

Harika gidiyorsun Margaritam...kaydirigubbakcemile5

Günaydın canlarım..

Nassınız işallah??

Sabah tartıldım.. Tamıtamına 61 kilo çıktım.. Tatil kiloları işte.. Umarım en kısa zamanda vericem..

Dün yediklerimi yazmıyorum.. Akşama kadar iyiydi.. Annem geldiği için akşam annemle birlikte biraz kaçırdık.. Dondurma filan yedik epiice.. Ama annemi hep bulamıyorum, o yüzden o varken rejim yapamıyorum.. Bugün daha dikkatli olucam söz..

Hadi bakalım herkeşlere mutlu huzurlu bol şanslı bir gün diliyorum..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bugün yediklerim
sabah pirinç lapası(baharatlı),çay
ara sütlü neskafe
ara 1 nektarin,1 armut
saat 4 pirinç lapası(yoğurtlu)
akşam sebzeli pirinç lapası
gece karpuz

Canım ya sen detoks tarzı yapıyosun gibi bravo valla a.s.

canım ben de biliyorum haftada bir tartılmanın en doğrusu olduğunu ama bugünlerde daynamayıp tartılıyorum işte...:kedi:

Haklısın canım ah şu merak kaydirigubbakcemile3

ok tatlım öyle deniycem.[/B]
Dene tatlım ayyy olsada yesek kaydirigubbakcemile3
Selam kızlar...

Canım o dönemleri hepimiz yaşıyoruz sıkma canını ve hedefine odaklan
Kendini sporlada sakinleştirebilirsin ama kendinide çok sıkma ben canım bişey istediğinde
1 kaşık ya da 1 çatal muhakkak yerim..Umarım düzelir bu durum :1hug:​

Bu akşam yediklerim,

bir tabak mantı,az salata, 2 y.k.kadar ekmeksiz mantar sote,2-3 tane üzüm :1rolleyes:

mantıyı yediğime pişman oldum ama...:kedi:

Evet canım mantı olamasa menü süper olurmuş.Umarım o mantı sossuzdur :oklava: kaydirigubbakcemile3​
yediklerimi yazayım

iftar 1 kase çorba

sahurda 1 kase nesfit

Maşallah sana canım :nazar: çok tebrik ettim seni menün süper ve sen yürüyüş olayınıda
aşmışsın bi bravo daha sana..a.s. ben ancak 3,5-4km yürüyebiliyorum​

Back
X