- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
iyi yaptın cnm alıyorum senı de listeye.. sonra aylık yayımlıycam.24 Ağustos 2009
mavibenek1……………85kg……………..56kg………….55kg…………165cm
rumeysaa………………60kg……………..60kg………….?kg………….167cm
margherita...................76kg................. .58kg..............53kg.............172cm
evlibarkli......................65kg.............. ....53kg..............49kg.............168cm
lunapiena....................64kg................. .54.5kg............54kg.............164cm
fibula...........................64kg............. .....59kg..............52kg.............160cm
elit28……………………61.5kg……………60kg………....55kg………...158c m
derin...........................65kg.............. ...57.5kg............53kg.............160cm
gulgulmez...................65 kg..................64kg..............61kg.............171cm
Kendimide ekledim kaydirigubbakcemile3
senağlama
evlilik konuştuk genelde pek yanaşmıyor evlilige ama ilişkimizin onuncu ayında bir gün öyle laf açıldı bende seninle evlenmem demiştim ona bir saat sonra falan herşey çok güzel giderse evlenmezmisin diye sormuştu geçen akşam sordum ciddi olarak(genelde şakaya vuruyorum) evlenseydik nasıl olurdu diye o da bana sevgili olmayı beceremiyoruz evliligi nasıl becericez dedi senağlamazaten dün sordum ayrılmak istiyormusun diye evet dedi ve bitti herşey bitti galiba bu arada ben reglim diye tartılmıyorum.zaten artık zayıfkamakta istemiyorum.benim için bir önemi kalmadı artık
şimdi bak güzelim. ay o seni cok sevıyordur,merak etme dönüp dolaşıp gelecektir,tarzı düşünmeden sarfedilmiş kadın triplerine giremeyeceğim.çok üzülsem de o seni bitirmiş artık. ilk biten aşk seninki değil,önümüze bakalım. kendini kapıp koyuverme..daha çok gençsin,neler neler çıkacak karşına..çok boş laflar gibi durur bazen bu tarz lakırdılar ama çok doğrudur.
önünde upuzun bir yaşam var,doğru insanı bulmak için daha cok vaktın var..hayırlısı buymuş
diyete devam lütfen..kımse için değil,kendin için...