• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canlarım..

Nassınız işallah??

Sabah tartıldım.. Tamıtamına 61 kilo çıktım.. Tatil kiloları işte.. Umarım en kısa zamanda vericem..

Dün yediklerimi yazmıyorum.. Akşama kadar iyiydi.. Annem geldiği için akşam annemle birlikte biraz kaçırdık.. Dondurma filan yedik epiice.. Ama annemi hep bulamıyorum, o yüzden o varken rejim yapamıyorum.. Bugün daha dikkatli olucam söz..

Hadi bakalım herkeşlere mutlu huzurlu bol şanslı bir gün diliyorum..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Günaydın canım a.s.
Flyyy cicim aynı kilodayız seninle bakalım kim daha kolay vericek kaydirigubbakcemile3​

Günaydın canım a.s.
Flyyy cicim aynı kilodayız seninle bakalım kim daha kolay vericek kaydirigubbakcemile3​

Canım bu 61 kilonun2-3 kilosu tatilde aldığım kilolar.. Umarım en kısa zamanda yine 58 kiloma geri döneceğim.. Umarım sende en kısa zamanda 50li kilolara düşersin tatlım..
Beraber başaracağız bu işi..kaydirigubbakcemile5

tatlım bende kocişle ilk tanıştığım zamanlarda göbeğime tutunca çok rahatsz oluyordum.şimdi de hayatta elletmem göbeğimi kimseye çok rahatsız oluyorum

ciciş bende elletmicem göbeemi bundan böle . . .
fotoda çekemedim akşam çok yoğundum ama ilk fırsatta paylaşacağım kıslar . . .

fılay annatsana tatili güzeldi dedin geçtin . . . :1ninca:

Canım bu 61 kilonun2-3 kilosu tatilde aldığım kilolar.. Umarım en kısa zamanda yine 58 kiloma geri döneceğim.. Umarım sende en kısa zamanda 50li kilolara düşersin tatlım..
Beraber başaracağız bu işi..kaydirigubbakcemile5

Biliyorum canım taze seninkiler kaydirigubbakcemile3 hemen gider onlar ...Kaçar mı canım gidicek o kilolar kaydirigubbakcemile2​

ciciş bende elletmicem göbeemi bundan böle . . .
fotoda çekemedim akşam çok yoğundum ama ilk fırsatta paylaşacağım kıslar . . .

fılay annatsana tatili güzeldi dedin geçtin . . . :1ninca:

ay anaçım valla pek bi güzeldi.. Şansımız yaver gitti.. Arkadaşın arkadası tekne buldu bize bi tane.. Tekneynen açıldık.. Ondan sonacııma söliiimmmm bir gece bodruma indik.. 4 saat durmadan dansettim.. Az daha bayılıciiidim.. Ama züpperdi.. efenime söliiimm.. Denize girdim güneşlendim.. Arap bacı gibin oldum zatii..kaydirigubbakcemile3 Öle işte şekercim.. Hayaaaal gibin geldi geçti amma velakin.. Aynen normal yaşantımıza geri döndük..:delphin:

Biliyorum canım taze seninkiler kaydirigubbakcemile3 hemen gider onlar ...Kaçar mı canım gidicek o kilolar kaydirigubbakcemile2​

Gitcek tabi...kaydirigubbakcemile4

Menü yazmaya başliim artıkın ben..

Sabah: 1 tane kepekli ekmeklen tost yidim..

Ara: 1 sütlü nescafe 4 tane çörekotlu püsküüt

Öğlen: 1 tabak tıvıklı makarna

Akşamda kıymalı pattes yimeee varmış.. Ondan yicem bi tabak..

Sonrasındada accık miiyveynen günü kapatırım bakalım..

Kızlar bende sabah kepek ekmek ve peynirle sandwiç yaptım (140)
Ara da bir meyve (80)
Öğlende 1 paket diyet bisküvi (170)
Toplam :390 kalori olmuş az ama napalım yemek yokki yesek delikafadulden
akşamada mide sıcak yemek görcek inşallah opuyorumnanaktan​

günaydın kızlar,
57.8i bir kere gördüm sonra hayal oldu.. benım bünyede var bir sakatlık bir kiloya iniyor,sonra ardından hemen çıkıyor bir üst kıloya,sonra tekrar ugrasmam gerekıyor o kıloya düşmek için. anlamadım valla..
gösterip çekiyor resmen ya.. Çok üzgünüm çoook

huzurlu günler kızlar...
sabah bir dilim ekmek,kk peynir,1 kaşık patlıcanlı biber sosu,şekersiz çay
ara sütlü neskafe
öğle 2 tane biber dolma,az yoğurt
ara elma
akşama da ızgara köfte ve bol salata yemeyi planlıyorum...
nasıl?

huzurlu günler kızlar...
ara sütlü neskafe
ara elma
nasıl?

bence cok ideal.. kaydirigubbakcemile2

bence cok ideal.. kaydirigubbakcemile2
of prensesim ooofffffff:(
dün sabah 56 olan kilom bi günlük lapa diyetinden sonra bu sabah nerdeyse 57 ye yakın(eloktronik değil ya benim tartım)kafamçokkarıştı
yaaa ben nerde yanlış yapıyorum???ne biçim oynak bir kilom var benim böyledelikafadulden

günaydın kızlar,
57.8i bir kere gördüm sonra hayal oldu.. benım bünyede var bir sakatlık bir kiloya iniyor,sonra ardından hemen çıkıyor bir üst kıloya,sonra tekrar ugrasmam gerekıyor o kıloya düşmek için. anlamadım valla..
gösterip çekiyor resmen ya.. Çok üzgünüm çoook
ah kaderdaş kardeşim benimdelikafadulden

Kızlar bende sabah kepek ekmek ve peynirle sandwiç yaptım (140)
Ara da bir meyve (80)
Öğlende 1 paket diyet bisküvi (170)
Toplam :390 kalori olmuş az ama napalım yemek yokki yesek delikafadulden
akşamada mide sıcak yemek görcek inşallah opuyorumnanaktan​
yazık sana yaaa:(ne biçim bir işyeri orası öyle!?

ay anaçım valla pek bi güzeldi.. Şansımız yaver gitti.. Arkadaşın arkadası tekne buldu bize bi tane.. Tekneynen açıldık.. Ondan sonacııma söliiimmmm bir gece bodruma indik.. 4 saat durmadan dansettim.. Az daha bayılıciiidim.. Ama züpperdi.. efenime söliiimm.. Denize girdim güneşlendim.. Arap bacı gibin oldum zatii..kaydirigubbakcemile3 Öle işte şekercim.. Hayaaaal gibin geldi geçti amma velakin.. Aynen normal yaşantımıza geri döndük..:delphin:

Gitcek tabi...kaydirigubbakcemile4

Menü yazmaya başliim artıkın ben..

Sabah: 1 tane kepekli ekmeklen tost yidim..

Ara: 1 sütlü nescafe 4 tane çörekotlu püsküüt

Öğlen: 1 tabak tıvıklı makarna

Akşamda kıymalı pattes yimeee varmış.. Ondan yicem bi tabak..

Sonrasındada accık miiyveynen günü kapatırım bakalım..
olmazki fulyacım:umursamaz:
sabah tost,öğlen makarna,akşam patates!!!!sence de biraz fazla karbonhidrat yükü yok mu bu listede?
bence akşama patates yerine protein yemelisinkaydirigubbakcemile3

sabah tost,öğlen makarna,akşam patates!!!!sence de biraz fazla karbonhidrat yükü yok mu bu listede?

ben de tutmamıstım fulişin listeyi ama annesi var diye ses etmedim kaydirigubbakcemile3.her zaman yiyemiyor anneciğinin yemeklerini...

bu arada ablacım sorma ya kaderdaş olduk.. ne olduysa tutuldu bızım kılolar ..halbukı bır ara fırtına gibiydik..
tam bir kg fazlam var 58.8 gelıyorum tartıda.. bakalım..
bünye böyle işte ablacım. bir öğün abartsam hemen koyuyor bir kg ve onu vermemek için direnıyor.. ne biçim bünye ya kilolu olmayı seviyor sankı...

huzurlu günler kızlar...
ara sütlü neskafe
ara elma
nasıl?

Mis aplam misss...kaydirigubbakcemile5

ben de tutmamıstım fulişin listeyi ama annesi var diye ses etmedim kaydirigubbakcemile3.her zaman yiyemiyor anneciğinin yemeklerini...

bu arada ablacım sorma ya kaderdaş olduk.. ne olduysa tutuldu bızım kılolar ..halbukı bır ara fırtına gibiydik..
tam bir kg fazlam var 58.8 gelıyorum tartıda.. bakalım..
bünye böyle işte ablacım. bir öğün abartsam hemen koyuyor bir kg ve onu vermemek için direnıyor.. ne biçim bünye ya kilolu olmayı seviyor sankı...

Valla haklısınız kızlar ama margaritamın didii gibi annim burda olduu için öle oluo.. Dün geldi 1-2 güne gidicek yine, ondan bende akşam onla sofraya oturup paşa paşa ve hatta bayıla bayıla yiyorum yimeklerini.. anni yimeee bi başka oluyo yaaa..:kedi: :kedi:

Annem gittikten sonra tam gaz spor ve rejim.. Kaçamaksız.. Ahanda yasdım buraya..zemuszemus zemuszemus

ben de kilo çizelgemi koydum ama 3 gündür diyetteyim daha tartılamadım yartı yok:( kilo verdiğimi hissetsem de bilmiyorum ay çok kötü yaa :1no2:

ben de bugün bir dilim köy ekmeği yedim yanında üzüm ve diyet krem peynir, sonra arada yeşil elma, öğlen yemeğinde lahana çorbası, şimdi de bir tane salatalıkla kırmızı biber yiyorum. akşama yine lahana çorbasıyla haşlanmış semizotu yemeği var. 3 gündür nasıl oldu da bisküvi falan yemedim hatta istemedim çok şaşıyorum demek irade harekete geçince canın da pek istemiyor ıvır zıvır yerimseniben

Back
X