• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa yeşil çayımı içmemişim ne eksik diyorum..

kızlar bir şey soracağım, ilk defa bu sitede beşi bir yerde çayını duydum daha önce hiç bilmiyordum, onu aktardan falan mı alıyoruz yoksa marketlerde hazır poşet çay olarak da var mı? şu an aktara gidemiyorum da

annen gitsin göstercez sana gününü... :1ninca:

tamam kuzum anlaştık..kaydirigubbakcemile5

ben de kilo çizelgemi koydum ama 3 gündür diyetteyim daha tartılamadım yartı yok:( kilo verdiğimi hissetsem de bilmiyorum ay çok kötü yaa :1no2:

ben de bugün bir dilim köy ekmeği yedim yanında üzüm ve diyet krem peynir, sonra arada yeşil elma, öğlen yemeğinde lahana çorbası, şimdi de bir tane salatalıkla kırmızı biber yiyorum. akşama yine lahana çorbasıyla haşlanmış semizotu yemeği var. 3 gündür nasıl oldu da bisküvi falan yemedim hatta istemedim çok şaşıyorum demek irade harekete geçince canın da pek istemiyor ıvır zıvır yerimseniben

öle valla canım.. Herşey beyinde bitiyor aslında.. :ecrin_bebek:

kızlar bir şey soracağım, ilk defa bu sitede beşi bir yerde çayını duydum daha önce hiç bilmiyordum, onu aktardan falan mı alıyoruz yoksa marketlerde hazır poşet çay olarak da var mı? şu an aktara gidemiyorum da

canım eczanelerde de aktarlarda da var.. Poşet olarak da satılıyor, aktardan ayrı ayrı da alabilrisin.. Aktar da ayrı ayrı almak daha iyi aslında bence.. Ne olduğunu görüyorsun çünkü..

poset falan geç ..mutlaka güvenilir bir aktardan edin.yoksa pek fayda göremezsin..

Mis aplam misss...kaydirigubbakcemile5

Valla haklısınız kızlar ama margaritamın didii gibi annim burda olduu için öle oluo.. Dün geldi 1-2 güne gidicek yine, ondan bende akşam onla sofraya oturup paşa paşa ve hatta bayıla bayıla yiyorum yimeklerini.. anni yimeee bi başka oluyo yaaa..:kedi: :kedi:
hımmm:)o zaman iş değişir...bilmiyordum ben annenin yanında olduğunu...işin içine anne girdimi akan sular dururyerimseniben
ben de kilo çizelgemi koydum ama 3 gündür diyetteyim daha tartılamadım yartı yok:( kilo verdiğimi hissetsem de bilmiyorum ay çok kötü yaa :1no2:

ben de bugün bir dilim köy ekmeği yedim yanında üzüm ve diyet krem peynir, sonra arada yeşil elma, öğlen yemeğinde lahana çorbası, şimdi de bir tane salatalıkla kırmızı biber yiyorum. akşama yine lahana çorbasıyla haşlanmış semizotu yemeği var. 3 gündür nasıl oldu da bisküvi falan yemedim hatta istemedim çok şaşıyorum demek irade harekete geçince canın da pek istemiyor ıvır zıvır yerimseniben

inşallah hiç kaybetmezsin bu azmini...

hakkaten canlarım yaa,ne kadar çok başlayan oldu bu topikte...ama sürdürebilen sayısı ne kadar az dimi?
bizde de ne inat varmış ama:roflol:60-69 topiğini,nerdeyse 50-59 topiğine çevirdik,yine de yerimizden kıpırdamıyoruz:roflol::roflol:

hımmm:)o zaman iş değişir...bilmiyordum ben annenin yanında olduğunu...işin içine anne girdimi akan sular dururyerimseniben

yine de sözünüzü dinledim aplam ve akşam armutu doğradım içine azıcık bişey nesfit koydum light sütle yidim.. Yarın öğlen hafif geçiştirip yarın akşam iycem patatesimi..

üstüne dayanamadım az buçuk donduuuma yidim ama olsun hafif hafif geçiştirdim akşamı iyi oldu..

apla sösü dinnerim ben..:kedi: :1hug:

hakkaten canlarım yaa,ne kadar çok başlayan oldu bu topikte...ama sürdürebilen sayısı ne kadar az dimi?
bizde de ne inat varmış ama:roflol:60-69 topiğini,nerdeyse 50-59 topiğine çevirdik,yine de yerimizden kıpırdamıyoruz:roflol::roflol:

öyle valla.. Bi çeşit sanal aile olduk burda..:emir_bebek:

Bugün yediklerim:

Sabah:
sirkeli+ballı ılık su

Yarım saat sonra:
Bol domates+sivri biber
1 kk kadar dil peyniri
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz yeşil çay

Ara:
300 gr kadar vişne

Öğlen:
1 su bardağı light süt
5 tane ufak grisini

Akşam:
1 küçük etli biber dolması
1 küçük kase light yoğurt
1 kase kadar roka salatası (içinde iki tane ufalanmış ceviz ile)

selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum boy 166 kilo 62 yaş 28. evlenmeden önce 49-52 arasında gidip geliyordum. gelinliği biraz doldurayım derken ayarı kaçırdım 56 ile evlendim. buraya kadar her şey normal ancak eşim şanslı doğanlardan sürekli tatlı kola çerez yiyip, 1.86 boyunda 70 kilo kalan biri. ona yemek yetiştiricem diye dana gibi oldum. kendisi hala aynı kiloda o yiyor ben kilo alıyorum. 5 kilo iki ay önce verdim. direnç noktesına gelince bıraktım. bi de hamile kalmaya çalışıyordum. ama sıkıldım. şimdi kilo verip daha fit bir hamilelik geçirmeyi düşünüyurm. hedefim iki ayda 56 olmak. evlendiğim zamana dönmek hadi bakalım beraber zayıflayalımmm.

canım eczanelerde de aktarlarda da var.. Poşet olarak da satılıyor, aktardan ayrı ayrı da alabilrisin.. Aktar da ayrı ayrı almak daha iyi aslında bence.. Ne olduğunu görüyorsun çünkü..

haftaya anca gidebilirim o halde aktara, şu an köydeyim de :))

teşekkürler bu arada kaydirigubbakcemile5

sağol canım ya inşallah kaybetmem!

bizde de ne inat varmış ama60-69 topiğini,nerdeyse 50-59 topiğine çevirdik,yine de yerimizden kıpırdamıyoruz

ee gaza gelen başlıyor tabii delikafadulden

Bugün yediklerim:

Sabah:
sirkeli+ballı ılık su

Yarım saat sonra:
Bol domates+sivri biber
1 kk kadar dil peyniri
1 dilim light ekmek

Ara:
300 gr kadar vişne

Öğlen:
1 su bardağı light süt
5 tane ufak grisini

Akşam:
lunacanıııım...çok az değil mi bitanem yediklerin:(
bu arada sana yazacaktım;eskiden söylemiştim ama belki gözünden kaçmıştır...okuldaki arkadaşa diyetisyeni,tatlı krizi tuttuğunda salatalık turşusu yemesini önermiş..bir dene istersin..kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum boy 166 kilo 62 yaş 28. evlenmeden önce 49-52 arasında gidip geliyordum. gelinliği biraz doldurayım derken ayarı kaçırdım 56 ile evlendim. buraya kadar her şey normal ancak eşim şanslı doğanlardan sürekli tatlı kola çerez yiyip, 1.86 boyunda 70 kilo kalan biri. ona yemek yetiştiricem diye dana gibi oldum. kendisi hala aynı kiloda o yiyor ben kilo alıyorum. 5 kilo iki ay önce verdim. direnç noktesına gelince bıraktım. bi de hamile kalmaya çalışıyordum. ama sıkıldım. şimdi kilo verip daha fit bir hamilelik geçirmeyi düşünüyurm. hedefim iki ayda 56 olmak. evlendiğim zamana dönmek hadi bakalım beraber zayıflayalımmm.

hogeldiniza.s.

lunacanıııım...çok az değil mi bitanem yediklerin:(
bu arada sana yazacaktım;eskiden söylemiştim ama belki gözünden kaçmıştır...okuldaki arkadaşa diyetisyeni,tatlı krizi tuttuğunda salatalık turşusu yemesini önermiş..bir dene istersin..kaydirigubbakcemile3

Benekcimmm ya,inan bilmiyorum az mı çok mu? Sabah tartıldım,biliyor musun 55,5 geldim yine (Hafta sonu 54,5dum).Yani sen ve margherita gibiyim ben de bu aralar,ama regl oldum olucam her an.
Bir de psikolojim yemek konusunda beni çok şaşırtıyor.Evet yapmamam gerek,doğru değil ama su içsem bile pişmanlık duyar hale geldim son bir kaç gündür.Sanırım kilo vermem yavaşladı (hatta durdu) diye böyle bir ruh haline girdim.

Salatalık turşusu konusunda ise evet daha önce de okumuştum yazdıklarını ve ben denedim biliyor musun ama maalesef bende işe yaramadı,ekşi-tuzlu bir tadın ardından gene canım(hatta belki daha da çok) tatlı istedi.Beni kesen tek şey kahve bu anlamda,gece içmemek koşuluyla,yoksa bütün gece kuzuları sayıyorum...

Off benekcim biliyorum hormonel,kendimi çok yorgun ve motivasyonsuz hissediyorum şu sıralar.İyişallah önümüzdeki hafta kendime gelebilirim.Seniii çokkkkaydirigubbakcemile3

Benekcimmm ya,inan bilmiyorum az mı çok mu? Sabah tartıldım,biliyor musun 55,5 geldim yine (Hafta sonu 54,5dum).Yani sen ve margherita gibiyim ben de bu aralar,ama regl oldum olucam her an.
Bir de psikolojim yemek konusunda beni çok şaşırtıyor.Evet yapmamam gerek,doğru değil ama su içsem bile pişmanlık duyar hale geldim son bir kaç gündür.Sanırım kilo vermem yavaşladı (hatta durdu) diye böyle bir ruh haline girdim.

Salatalık turşusu konusunda ise evet daha önce de okumuştum yazdıklarını ve ben denedim biliyor musun ama maalesef bende işe yaramadı,ekşi-tuzlu bir tadın ardından gene canım(hatta belki daha da çok) tatlı istedi.Beni kesen tek şey kahve bu anlamda,gece içmemek koşuluyla,yoksa bütün gece kuzuları sayıyorum...

Off benekcim biliyorum hormonel,kendimi çok yorgun ve motivasyonsuz hissediyorum şu sıralar.İyişallah önümüzdeki hafta kendime gelebilirim.Seniii çokkkkaydirigubbakcemile3
biliyorum canım ve seni çoook iyi anlıyorum:(benim de birkaç gün kaldı reglime:(Allahtan tatlı krizine girmem kolay kolay... ama şu sıcacık ramazan pidesi yokmuuudelikafadulden
zor tutuyorum kendimi:(birgün bir yumulucam pideye...bitene kadar kimse alamıycak elimden :roflol:
sanırım sen de,ben de,prenses de,fena halde duraklama dönemine girdik:(ve bu dönemi nasıl kazasız belasız atlatıcaz hiiiiç bilemiyorum:((((((((
1 eylüle kadar devam edicem diyete...sonra bayram bitene kadar nadasa bırakıcam bünyeyi..ne hali varsa görsün:roflol:

arkadaşlar bugun yedıklerımı yazmak istıyorum sızce bır yerlerde yanlışmı yapıyorum su karbonhıdratla proteını karıstırmamak gerekıyomus ben ayırt bıle edemıyorum beynım durdu offff
saat 12 kahvaltı
1.5 dılım kepek ekmek
salatalık domates bırer tane
bır parça peynır
4 tane zeytın
sekersız çay
aksam yemegı
folyoda domates bıber sarımsak ve az yağla hazırlanmıs tavuk
1.5 dılım kepek ekmek
salatalık domates
ve 1-2 çatal zeytın peynır
saat 22
şeftalı ve elmadan olusan meyve tabagı yanına 3 tane petıbör bıskuvı
çokmu yedım dengesızmı yedım bılmıyorum 40 dakıka kosu bandında yurudum regl donemımdenmıdır bılmem ama kılom 1.5 kılo fazla çıkıyo fıkrı olan varmıdır

arkadaşlar bugun yedıklerımı yazmak istıyorum sızce bır yerlerde yanlışmı yapıyorum su karbonhıdratla proteını karıstırmamak gerekıyomus ben ayırt bıle edemıyorum beynım durdu offff
saat 12 kahvaltı
1.5 dılım kepek ekmek
salatalık domates bırer tane
bır parça peynır
4 tane zeytın
sekersız çay
aksam yemegı
folyoda domates bıber sarımsak ve az yağla hazırlanmıs tavuk
1.5 dılım kepek ekmek
salatalık domates
ve 1-2 çatal zeytın peynır
saat 22
şeftalı ve elmadan olusan meyve tabagı yanına 3 tane petıbör bıskuvı
çokmu yedım dengesızmı yedım bılmıyorum 40 dakıka kosu bandında yurudum regl donemımdenmıdır bılmem ama kılom 1.5 kılo fazla çıkıyo fıkrı olan varmıdır
günde iki öğün yemek hiç doğru ve sağlıklı değil ama:(
en az 3 ana ve 2 ara öğün olmalı diyor uzmanlar...

ben de merak edıyorum 2 gün takılıp gidenler nereye kayboldu? bir yerlerde kılo vermeye devam edıyolar mı yoksa balon gibi mi oldular? kaydirigubbakcemile3 bir de uzun vade takılıp kaybolan arkadaslar var.. esra,latinsugar,hazan vardı hatırladıklarım..
zayıf veya toplu umarım herkes afiyettedir..

Bugün yediklerim:

Sabah:
sirkeli+ballı ılık su

Yarım saat sonra:
Bol domates+sivri biber
1 kk kadar dil peyniri
1 dilim light ekmek

Ara:
300 gr kadar vişne

Öğlen:
1 su bardağı light süt
5 tane ufak grisini

Akşam:
az sanki..
aksam yemegı ıkı küçük etli biber dolma olabılırmış.
ara öğün meyve olabılırmıs aksamla öğle arası
ufak grisiniler de 7-8 adet olabılırmıs..
bence..

hosgeldin..
basarılar...

sen ve ben regl dönemi zedelerdeniz.. o dönem hem bedensel hem de ruhsal sıkıntılarımız oluyor.. zaten oluncaya dek akla karayı çekıyorum ben.şu an saglıklı kılonda değilsin bence.. ben en son 60.2den regl bıtınce 57.8e düşmüştüm.bilgilerine.. ama o haftasonu dogumgunum yuzunden sapıtınca 1kg alıverdım..hala da gitmedi.. 2-3güne umutluyum ama..
evet ama benım vucudum anca bu şekılde kılo vermeyı basarabıldı baska türlü olmuyo malesef

protein ve karbonhidrat birlikte tüketilecek..birbirinden ayrılmayacak canım. yaklasık 20kgyu bunları bırbırıne karıstırarak verdım ben..
ama aksam yedıgın meyve tabgının yanında süt grubu tuketmen lazım.. petibör olmamlıs..
bir de benek ablanın dedği gibi 2değil en az 4-5 öğün yapacaksın. buna alıstır bünyenı yoksa bir zaman sonra kg vermen durabilir çünkü işlem sağlıksız..

Back
X