• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iftarda yedıklerım;
1 büyük tabak tavuklu ama yağsız tarhana corbası
yyarım porsiyon kadar kıymalı semizotu yemegı
1 kase kadar light yogurt

gece 12: 3 adet etiform bisküvi

gece 2 gıbı kallavi boyutta bir elma

sahur 2 dilim light ekmek
1 kk peynır
1 kasık cokelek
domates,salatalık,közlenmıs sivri biber
2 adet kuru kayısı
3 adet etiform bisküvi

üffff çok mu yaa....aslında doydum üstüne bisküvi yedım pisboğazlıgımdan..

Günaydın kıslarrrr...........

Çok uykum var ve başım çok ama çok ağrıyoo...
Birazdan tostum gelicek onu yiyip ağrı kesici alıcam.. Bugün de biter mi ki yaww..:bbo:

aaa yeşil çayımı içmemişim ne eksik diyorum..

kızlar bir şey soracağım, ilk defa bu sitede beşi bir yerde çayını duydum daha önce hiç bilmiyordum, onu aktardan falan mı alıyoruz yoksa marketlerde hazır poşet çay olarak da var mı? şu an aktara gidemiyorum da

Canım aktardan 5'li karışım çayı diye alabilişrsin hazır olarak var uygun fiyatıda
Ayrıca tartılma işinide haftada bir yapmalısın en ideali
Güzel zayıflamalar diliyorum sana a.s.​
kızlar ben döndüm aranızaa... 68-69 arası gidip geliyorum
Hoşgeldin canım :1hug:​

hakkaten canlarım yaa,ne kadar çok başlayan oldu bu topikte...ama sürdürebilen sayısı ne kadar az dimi?
bizde de ne inat varmış ama:roflol:60-69 topiğini,nerdeyse 50-59 topiğine çevirdik,yine de yerimizden kıpırdamıyoruz:roflol::roflol:
Evet ya ben martta girdim bu topiğe arada bi kaçışım oldu ama geri döndüm
ve 59 a sadece 2 kilom kaldı yaaa kaydirigubbakcemile2​
iftarda yedıklerım;

1 kk peynır
1 kasık cokelek
2 adet kuru kayısı
3 adet etiform bisküvi

Yok canım gayet iyi menün canım :1hug:

Birazdan tostum gelicek onu yiyip ağrı kesici alıcam.. Bugün de biter mi ki yaww..:bbo:
Günaydın canım geçmiş olsun :1hug:

günaydın kızlar.ne çok şey yazmışsınız öyle.haftalık kilo bildirimini yapayım.60 kiloya çıkmıştım.dün iftardan önce tartıldım.sanırım en doğru tartılma zamanı ramazanda.59 kilo geldim.süprizzzzzkiyafetlerimle tartıldım.üzerimi çıkarmaya üşendim.

dün sevgilimin doğum günüydü.beraber kutlayacaktık.beyaz çikolatalı meyveli pasta yiyecektik.cokacimcoook ama ne oldu benim sevgilim askeriyeden tam çıkacağı sırada arkadaşlarıyla tartışmışlar kötükedihüso ve 1 günlük dışarı izinleri iptal edilmiş.:delphin: tüm pasta hayallerim,kaçamak planlarım altüst oldu :a015: .durdum durdum gece 1 gibi dolaba daldım.yarım kutu dondurma vardı.yedim hepsini.:1no2::1ninca: şimdide çok uykum var.uyuyamaadım zaten.

ay anaçım valla pek bi güzeldi.. Şansımız yaver gitti.. Arkadaşın arkadası tekne buldu bize bi tane.. Tekneynen açıldık.. Ondan sonacııma söliiimmmm bir gece bodruma indik.. 4 saat durmadan dansettim.. Az daha bayılıciiidim.. Ama züpperdi.. efenime söliiimm.. Denize girdim güneşlendim.. Arap bacı gibin oldum zatii..kaydirigubbakcemile3 Öle işte şekercim.. Hayaaaal gibin geldi geçti amma velakin.. Aynen normal yaşantımıza geri döndük..:delphin:
Sonrasındada accık miiyveynen günü kapatırım bakalım..

Ohh ohhh ne kadar güzel eğlenmişsiiiin sositososito:sm_cool:

günaydın kızlar,
57.8i bir kere gördüm sonra hayal oldu.. benım bünyede var bir sakatlık bir kiloya iniyor,sonra ardından hemen çıkıyor bir üst kıloya,sonra tekrar ugrasmam gerekıyor o kıloya düşmek için. anlamadım valla..
gösterip çekiyor resmen ya.. Çok üzgünüm çoook

of prensesim ooofffffff:(
dün sabah 56 olan kilom bi günlük lapa diyetinden sonra bu sabah nerdeyse 57 ye yakın(eloktronik değil ya benim tartım)kafamçokkarıştı
yaaa ben nerde yanlış yapıyorum???ne biçim oynak bir kilom var benim böyledelikafadulden

cicişlerim bende de aynı sorun var bi ara tartı bana 51 i bile gösterdi.ertesi gün 52 ertesi gün gene 53 oldum.gıcık oldum şu 53e kabus gibi çöktü üstüme kötükedihüso

geçmiş olsun tatlım :teselli:

GÜNAYDIN KIZLAR
benim hastalık dün son demlerindeydi gene tutamadım, ama bugün tamamen kurtuldum reglden.gece sahurada kalkamadığım için şimdiden açım bu ramazan benim için baya zor geçecek
CADIARZU

günaydın kızlar.ne çok şey yazmışsınız öyle.haftalık kilo bildirimini yapayım.60 kiloya çıkmıştım.dün iftardan önce tartıldım.sanırım en doğru tartılma zamanı ramazanda.59 kilo geldim.süprizzzzzkiyafetlerimle tartıldım.üzerimi çıkarmaya üşendim.

dün sevgilimin doğum günüydü.beraber kutlayacaktık.beyaz çikolatalı meyveli pasta yiyecektik.cokacimcoook ama ne oldu benim sevgilim askeriyeden tam çıkacağı sırada arkadaşlarıyla tartışmışlar kötükedihüso ve 1 günlük dışarı izinleri iptal edilmiş.:delphin: tüm pasta hayallerim,kaçamak planlarım altüst oldu :a015: .durdum durdum gece 1 gibi dolaba daldım.yarım kutu dondurma vardı.yedim hepsini.:1no2::1ninca: şimdide çok uykum var.uyuyamaadım zaten.

kıyamam sana tatlım.askeriyeyle ilgili kişisel sorunlarım var zaten banada zamanında bu tarz birsürü sorun çıkardılar.umarım sana askeriyenin yaşattığı ilk ve tek sorun olur bu.ben çok yaşadım çünkü.kocamla ne planlar yapıyordum.ya seyir çıkıyordu, ya nöbet yada ceza.doğum günleri bitmez bugün kutlarsınız ciciş

Günaydın canım geçmiş olsun :1hug:

Saol tatlım.. Ağrı kesici filan aldım.. Ama hala üşüyorum..

sende artık 5li rakamlara ulaştın yani.. Tebrik ederim tatlım...

Asker yolu gözlemek zor valla canım.. Allah sabır versin.. Ama daha nice doğumgünleri kutlarsınız canım.. Boşver..

cicişlerim bende de aynı sorun var bi ara tartı bana 51 i bile gösterdi.ertesi gün 52 ertesi gün gene 53 oldum.gıcık oldum şu 53e kabus gibi çöktü üstüme kötükedihüso

GÜNAYDIN KIZLAR
benim hastalık dün son demlerindeydi gene tutamadım, ama bugün tamamen kurtuldum reglden.gece sahurada kalkamadığım için şimdiden açım bu ramazan benim için baya zor geçecek
CADIARZU

Tatlım allah kabul etsin. Sağlığına dikkat et ama, olur mu, sahurda filan ye mutlaka.. Önce sağlık sonra Oruç..

iftarda yedıklerım;

1 kk peynır
1 kasık cokelek
2 adet kuru kayısı
3 adet etiform bisküvi

Bence kesinlikle fazla değil.Yediğimiz şeyler çeşit bakımından zengin olunca ben de öyle hissediyorum canımcım ama önemli olan miktarlarını az tutmak değil mi?Keşke en son yenilen biküviler olmasaymış denilebilirdi ama ertesi günü oruç olduğunu düşünürsek bence gerekliymiş bile diyebilirim...(Cümle garip oldu galiba ama eminim ne demek istediğimi anladın hayatım)..opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun flyyycım.Hayırdır neden böyle oldu ki..:uhm:

fibuşum ya çok ters bi durum olmuş . . .
hediye almış mıydın ayrıca ?

dün bizde şoparımınan yayla keyfi yaptık güzel geçti vAllahi . . . opuyorumnanaktan
dün yediklerimide yazayım . . .

sabah bol soğuk kayısılı form çayı ve su 2 tatlı kaşığı lor peyniri .

öğlen çok acıkmıştım ki 2 dilim köy ekmeği 2 ufak domates 10 tane zeytin 1 yemek kaşığı lor peyniri 4 şekerpare kurabiye . . . biraz fındık ardından . . .
zeytin ve kurabiye biraz fazla kaçtı . . . ama ilk öğünüm sayıldığı için yüklendim . . . :1shok:

akşam telafi ettim öğleni . . .
2 kaşık saç kavurma 1 kaşık pilav 1 çatal kadayıf şekersiz çay . . .

GÜNAYDIN KIZLAR
CADIARZU

cicişim inşAllah bende yarın başlayacağım . . .
zor geçicek deme Allah cc veriyor sabrını ki hatta çok güzel bi dinginlikte geliyor hale .

bu sabah bol su 2 kaşık lor peyniri . . .

öğlen 2 dilim köy ekmeği ile yeşil salata düşünüyorum . . .

GÜNAYDIN KIZLAR
CADIARZU

canım allah sabrını verir.allah kabul etsin.

kıyamam sana tatlım.askeriyeyle ilgili kişisel sorunlarım var zaten banada zamanında bu tarz birsürü sorun çıkardılar.umarım sana askeriyenin yaşattığı ilk ve tek sorun olur bu.ben çok yaşadım çünkü.kocamla ne planlar yapıyordum.ya seyir çıkıyordu, ya nöbet yada ceza.doğum günleri bitmez bugün kutlarsınız ciciş

:gitme: ivet.alışmam gerek bu duruma galiba.

sende artık 5li rakamlara ulaştın yani.. Tebrik ederim tatlım...

Asker yolu gözlemek zor valla canım.. Allah sabır versin.. Ama daha nice doğumgünleri kutlarsınız canım.. Boşver..

Tatlım allah kabul etsin. Sağlığına dikkat et ama, olur mu, sahurda filan ye mutlaka.. Önce sağlık sonra Oruç..

sağol canım ben 15 gündür 59 kilodayım.bazende 58,5 oluyor.kaydirigubbakcemile2

fibuşum ya çok ters bi durum olmuş . . .
hediye almış mıydın ayrıca ?

dün bizde şoparımınan yayla keyfi yaptık güzel geçti vAllahi . . . opuyorumnanaktan
dün yediklerimide yazayım . . .

sabah bol soğuk kayısılı form çayı ve su 2 tatlı kaşığı lor peyniri .

öğlen çok acıkmıştım ki 2 dilim köy ekmeği 2 ufak domates 10 tane zeytin 1 yemek kaşığı lor peyniri 4 şekerpare kurabiye . . . biraz fındık ardından . . .
zeytin ve kurabiye biraz fazla kaçtı . . . ama ilk öğünüm sayıldığı için yüklendim . . . :1shok:

akşam telafi ettim öğleni . . .
2 kaşık saç kavurma 1 kaşık pilav 1 çatal kadayıf şekersiz çay . . .

zor geçicek deme Allah cc veriyor sabrını ki hatta çok güzel bi dinginlikte geliyor hale .

sabuncanım sen bu şoparla iyi gezer oldun.:asigim:ohh bugünlerin keyfini çıkar canım.delikafadulden
sevgilimin hediyesini çoktan almıştım.onu verecektim.birlikte ev bakacaktık.düğüne 1 aydan kısa zaman kaldı daha evimiz yok.:1no2: en üzüldüğüm yanıda beyaz çikolatalı,meyveli pasta yicektimm kocaman bi dilim.bugün çıkarda bugün kutlarız inşallah.

GÜNAYDIN KIZLAR
CADIARZU

Kızlar bende yarın başlıycam inşallah oruca bakalım nasıl geçecek fisfisfis

Kızlar bende yarın başlıycam inşallah oruca bakalım nasıl geçecek fisfisfis

kızlar ben sahura kalkamıyorum yiyipte yatamıyorum malesef midem elvermiyor bu duruma ezelden beri böyle tutarım ama sanırım bünyem zayıf artık eskisi gibi kolay geçmeyecek.günlerde uzun sabah 8 de hortluyorum uyuyamıyorumda

evet sanırım sabırsız davranıyorum
yaş 29
boy 1.71
suan kılo 64

kilo vermek zaman istiyor malesef.bak ben diyete başladığımda senden 1 kilo fazlaydım.hem boyumda senden 3 cm kısa.5 ay oldu diyete başlayalı şimdi 53 kiloyum.hala daha devam ediyorum diyete arasıra sabrım zorlanıyor ama önemli olan yılmamak

az
aksam yemegı ıkı küçük etli biber dolma olabılırmış.
ara öğün meyve olabılırmıs aksamla öğle arası
ufak grisiniler de 7-8 adet olabılırmıs..
bence..

hosgeldin..
basarılar...

sen ve ben regl dönemi zedelerdeniz.. o dönem hem bedensel hem de ruhsal sıkıntılarımız oluyor.. zaten oluncaya dek akla karayı çekıyorum ben.şu an saglıklı kılonda değilsin bence.. ben en son 60.2den regl bıtınce 57.8e düşmüştüm.bilgilerine.. ama o haftasonu dogumgunum yuzunden sapıtınca 1kg alıverdım..hala da gitmedi.. 2-3güne umutluyum ama..

protein ve karbonhidrat birlikte tüketilecek..birbirinden ayrılmayacak canım. yaklasık 20kgyu bunları bırbırıne karıstırarak verdım ben..
ama aksam yedıgın meyve tabgının yanında süt grubu tuketmen lazım.. petibör olmamlıs..
bir de benek ablanın dedği gibi 2değil en az 4-5 öğün yapacaksın. buna alıstır bünyenı yoksa bir zaman sonra kg vermen durabilir çünkü işlem sağlıksız..[/QUOTE]
sanırım en buyuk problemım neyle neyı bırlıkte tüketmem gerektıgını bılmemem 6 ayda 20 kılo verdım ama çok çabaladım benım yerımde baskası olsa daha çok verırdı sanırım

az
bence..

hosgeldin..
basarılar...

sen ve ben regl dönemi zedelerdeniz.. o dönem hem bedensel hem de ruhsal sıkıntılarımız oluyor.. zaten oluncaya dek akla karayı çekıyorum ben.şu an saglıklı kılonda değilsin bence.. ben en son 60.2den regl bıtınce 57.8e düşmüştüm.bilgilerine.. ama o haftasonu dogumgunum yuzunden sapıtınca 1kg alıverdım..hala da gitmedi.. 2-3güne umutluyum ama..

protein ve karbonhidrat birlikte tüketilecek..birbirinden ayrılmayacak canım. yaklasık 20kgyu bunları bırbırıne karıstırarak verdım ben..
ama aksam yedıgın meyve tabgının yanında süt grubu tuketmen lazım.. petibör olmamlıs..
bir de benek ablanın dedği gibi 2değil en az 4-5 öğün yapacaksın. buna alıstır bünyenı yoksa bir zaman sonra kg vermen durabilir çünkü işlem sağlıksız..
sanırım en buyuk problemım neyle neyı bırlıkte tüketmem gerektıgını bılmemem 6 ayda 20 kılo verdım ama çok çabaladım benım yerımde baskası olsa daha çok verırdı sanırım[/QUOTE]

sanırım en buyuk problemım neyle neyı bırlıkte tüketmem gerektıgını bılmemem 6 ayda 20 kılo verdım ama çok çabaladım benım yerımde baskası olsa daha çok verırdı sanırım
[/QUOTE]

kime alıntı yapmışsın cevap vermişsin anlayamadım canım
1 kişiden alıntı yapacaksan alıntı yap butonuna bas
birkaç kişiden alıntı yapacaksan MQ butonuna bas tek tek, en son kişide tekrar alıntı yap butonuna bas kaydirigubbakcemile5

kilo vermek zaman istiyor malesef.bak ben diyete başladığımda senden 1 kilo fazlaydım.hem boyumda senden 3 cm kısa.5 ay oldu diyete başlayalı şimdi 53 kiloyum.hala daha devam ediyorum diyete arasıra sabrım zorlanıyor ama önemli olan yılmamak

bende 25 martta başlamıstım ama sen benden daha çok vermıssın sanırım ben vucudumu çok zorladım metabolızmam yavaşladı. sen nasıl beslenıyorsun örnek bır ögün yazarmısın

bende 25 martta başlamıstım ama sen benden daha çok vermıssın sanırım ben vucudumu çok zorladım metabolızmam yavaşladı. sen nasıl beslenıyorsun örnek bır ögün yazarmısın

ben senin verdiğinkiloyu şimdi gördüm baya vermişsin ya...benden daha çok vermşsin
benim beslenme tarzım artık akşam meyve yemek, akşam yemiyorum gündüz yiyorum.metabolizmam durdu malesef bende artık kilo veremiyorum ama

kıyamam ya..seninkinin daha yemin töreni olmadı dimi? 30agustos diye hatırlıyorum cunku ben o tarihi.. teğmen olunca az daha rahat edersiniz.. şimdi en sıkıntılı dönemınız.. gunler çuvala girmedı ya kutlarsınız gene..

GÜNAYDIN KIZLAR
CADIARZU
sahura kalkacaksın..başka çaren yok.. 15-16saatlik bir açlık söz konusu bu sefer..normal ramazanlardan değil. illaki kalkamam diyorsan,yaptığın bedenine eziyettir,bilesin.bedene eziyet ederek tutulan oruç ne denli kabul görür.Takdir Allah'ın.
canım allah sabrını verir.allah kabul etsin.

:gitme: ivet.alışmam gerek bu duruma galiba.

sağol canım ben 15 gündür 59 kilodayım.bazende 58,5 oluyor.kaydirigubbakcemile2

sabuncanım sen bu şoparla iyi gezer oldun.:asigim:ohh bugünlerin keyfini çıkar canım.delikafadulden
sevgilimin hediyesini çoktan almıştım.onu verecektim.birlikte ev bakacaktık.düğüne 1 aydan kısa zaman kaldı daha evimiz yok.:1no2: en üzüldüğüm yanıda beyaz çikolatalı,meyveli pasta yicektimm kocaman bi dilim.bugün çıkarda bugün kutlarız inşallah.
kıyamam hala beyaz çkolatali meyveli pasta diyor.. zemuszemus nispet gibi olmasın ama ben yedim geçen haftasonu doğumgünümde, çilekli frambuazlı,beyaz çikolatalıydı,gelin gibiyidi.. en kısa zamanda yiyin şunu,bi tarafın şişecek yoksa.. çok fazla mekan bilmiyorum ankarada ama "american style cake" yapan bir yerler biliyorsanız oraya takılın. en güzel o biçimde oluyor.katları yüksek yüksek böyleeee... Şeniz

az
bence..

hosgeldin..
basarılar...

bir de benek ablanın dedği gibi 2değil en az 4-5 öğün yapacaksın. buna alıstır bünyenı yoksa bir zaman sonra kg vermen durabilir çünkü işlem sağlıksız..
sanırım en buyuk problemım neyle neyı bırlıkte tüketmem gerektıgını bılmemem 6 ayda 20 kılo verdım ama çok çabaladım benım yerımde baskası olsa daha çok verırdı sanırım[/QUOTE]

6 ayda 20kg verdın ve şikayet ediyorsun????
hızlı kılo vermek marifet değildir.dünya sağlık örgütüne göre ayda 2 ile 4kg arası vermek idealdir.daha fazlasını hedeflemeyelim lütfen.
verdiğin kılo 6 ayda bence cok bıle... ben 18-19kg verdım ama 8 ayda.. çok da memnunum halımden. yavaş verdiğimi düşünmüyorum,sağlığımdan olmadım çok şükür...

Back
X