Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pink floyd =) efet bende öle yaptım biras yürüdüm hem iftardan sonra yürüyüşü çok seviyorum zemuszemus bu arada seni lahana çorbası diyetinin 4. gününe kadar geldiğin için cidden canı gönülden tebrik ediyorum ben bir gün dayanabilmiştim :ecrin_bebek: yoğurt süt amaan aynı şey accıkta canının çektiğini yemek lazım kız![]()
yardım edin kızlaaaar!!!
hakkaten çok sıkıldım artık diyet psikolojisinden
yesem de,yemesem de kilom 56 da sabitlendi(((((((
ama ben 55 olmak istiyorummmmmmmmdelikafadulden
Günaydın herkese a.s.
Bugün başladım oruç tutmaya ... saat 3 'ten beri ayaktayım işe geldim ama
uyumak istiyorum başımda da doğal olarak felaket bir ağrı başladı :çok üzgünüm:
Neyse bugün biter mi bilmiyorum fisfisfis
Sahurda yediklerime gelince ,
1 kalın dilim beyaz ekmek
1 yumurtadan melemen
1 cay kaşığı bal ,1 tane zeytin ,1fincan şekersiz çay
Ayrıca sahurdan önce 40 dk tempolu yürüyüş yaptım ve 1,5 litre su içtim
Öpüyorum hepinizi umarım gününüz güzel geçer opuyorumnanaktan
Allah kabul etsin!
Oruç zamanı diyet daha da zor oluyordur ya, çok hırpalamayın da kendinizi :çok üzgünüm: Allah kolaylık versin valla hem oruç tutup hem yediklerine dikkat edenlere..
Annem olsa (bana) şöyle der :
"Düşüp kalacaksın bir yerde başıma iş açacaksın aaa!" sırnaşık şey
günaydın fıstıklar
amanın amaneynnnn delikafadulden hakikaten benim birtaneciklerim görmüyo gözüm aklım fikrim şoparda yaaa . . . :asigim:
şekerpareyi kurabiye gibi yedim benim idealist prensesim fiumemmmm sonra akşam yediklerime müthiş dikkat ettim hafta başından bu yana . . .
bu kararlılığıda sürdüreceğim . . .
dün akşam yemeği ve sahur menümden de anlayabilirsiniz . . .
şöyle ki ;
akşam ; 2 kase sebzeli derin çorba bol şekersiz çay az sütlü yine şekersiz neskafe
sahur ; 1 kase sebzeli derin çorba 2 dilim kızarmış köy ekmeği 1 küçük ton balığı konserve bol dere otu ilaveli 1 salatalık 1 domates 1 kupa kayısılı form çayı ve bol su . . .
iftarda da bol sıvı içerikli çok hafif bir menü düşünüyorum sahuru sağlam iftarı hafif yiyerek kalan kilolarımı ramazanında hikmetiyle vereceğim inşAllah . . .
şoparıma gelince ramazandan sonra sanırım ailelerimiz tanışacak . . .
belki biraz çabuk oldu bu fakat ben ailelerin bilmesinden daha doğrusu tanışmasından sonra birbirimizle zaman geçirmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum . . . :asigim:
bu arada özellikle ramazanda DERE OTU nu bol bol kullanalım . . .
müthiş bir iştah kesme görevi üstlenmekte . . .
vereliniortak
en güzelini yapmışsın spor bütün kalorilerin üstesinden geliyor valla sositososito
en zor günler geride kaldı sanırım, diyetin bundan sonrası hiç fena değil, tartım olmasa da gözle görülür bir şekilde kilo da veriyorum hem :lepi:
ya hani şu 1-2 gün yapılan detoks şeklinde diyetler var, 2 günde 1 kilo falan veriyormuş insanlar, tabii çoğu sudur bence ama moral açısından tartılmadan önce yapmak çok mantıklı ayda bir ya da iki kez, onu denesen? bir günlük yapsan moralin düzelir belki hihoyyyt
bak burada var bir tane benim aklıma yattı mesela çok bunalınca bunu yapacağım ben
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
bu arada herkese günaydıın! (benim günüm yeni aydı valla)
Ramazan geldi topikte kimsecikler kalmadı :1no2:
fılay ben çok ösledim seni . . . :çok üzgünüm:
muz diyetine başladın demek yine faydasını hissetmiş miydin fılayım . . .
iftar ve sahur 10 numara.. biz anlamayız şerbetsiz merbetsiz... şekerpare deme o zaman zabın kurabiyesi diyelım bız ona opuyorumnanaktan
amanın amaneynnnn delikafadulden hakikaten benim birtaneciklerim görmüyo gözüm aklım fikrim şoparda yaaa . . . :asigim:
şekerpareyi kurabiye gibi yedim benim idealist prensesim fiumemmmm sonra akşam yediklerime müthiş dikkat ettim hafta başından bu yana . . .
şöyle ki ;
akşam ; 2 kase sebzeli derin çorba bol şekersiz çay az sütlü yine şekersiz neskafe
sahur ; 1 kase sebzeli derin çorba 2 dilim kızarmış köy ekmeği 1 küçük ton balığı konserve bol dere otu ilaveli 1 salatalık 1 domates 1 kupa kayısılı form çayı ve bol su . . .
iftarda da bol sıvı içerikli çok hafif bir menü düşünüyorum sahuru sağlam iftarı hafif yiyerek kalan kilolarımı ramazanında hikmetiyle vereceğim inşAllah . . .
belki biraz çabuk oldu bu fakat ben ailelerin bilmesinden daha doğrusu tanışmasından sonra birbirimizle zaman geçirmenin daha doğru olduğunu düşünüyorum . . . :asigim:
ben pek severim dereotunu bolca tüketırım ama iştah açıyo sankı ben de :kedi:bu arada özellikle ramazanda DERE OTU nu bol bol kullanalım . . .
müthiş bir iştah kesme görevi üstlenmekte . . .
vereliniortak
canım o detoksu ben de yaptım 1 kg verdım ama ardından hemen aldım.en güzelini yapmışsın spor bütün kalorilerin üstesinden geliyor valla sositososito
en zor günler geride kaldı sanırım, diyetin bundan sonrası hiç fena değil, tartım olmasa da gözle görülür bir şekilde kilo da veriyorum hem :lepi:
ya hani şu 1-2 gün yapılan detoks şeklinde diyetler var, 2 günde 1 kilo falan veriyormuş insanlar, tabii çoğu sudur bence ama moral açısından tartılmadan önce yapmak çok mantıklı ayda bir ya da iki kez, onu denesen? bir günlük yapsan moralin düzelir belki hihoyyyt
bak burada var bir tane benim aklıma yattı mesela çok bunalınca bunu yapacağım ben
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
bu arada herkese günaydıın! (benim günüm yeni aydı valla)
pek az ama yediklerin..acıkman normal.. azıcık bişiler ye..Ben de seni çok özledim zabınım.. Hiç konuşamadık şu aralar..:1hug: :1hug:
diyetten değilde sabah evden çıkmadan yemek kolay geldi.. Ama tok tutmadı..:çok üzgünüm:
Bugün sabah işte 1 muz yidim sonra 2 tane kuru kaysı yidim..
Öğlen de hazır kremalı tıvık çorbası içtim bi bardak yanında 2 dilim etiform kızarmış ekmeknen..
Şu anda açlıktan ölüyorum amaaa...mafoldumben mafoldumben
tost da fazla olmus ama aksamı hafif değerlendirirsin.Valla ben dayanamadım dışardan tost söledim.. Çünkü inanılmaz başım ağrıyo.. Açkende ağrı kesici almak istemiyorum..benneyaptımki
Valla ben dayanamadım dışardan tost söledim.. Çünkü inanılmaz başım ağrıyo.. Açkende ağrı kesici almak istemiyorum..benneyaptımki
iftar ve sahur 10 numara.. biz anlamayız şerbetsiz merbetsiz... şekerpare deme o zaman zabın kurabiyesi diyelım bız ona opuyorumnanaktan
bence de siz küçük yerdesiniz,bir tanışma bir de söz yüzüğü ile hallediverin,rahat edersiniz uşakların içinde..
ben pek severim dereotunu bolca tüketırım ama iştah açıyo sankı ben de :kedi:
gerçi bende de hersey iştah açıyor..
canım o detoksu ben de yaptım 1 kg verdım ama ardından hemen aldım.
pek az ama yediklerin..acıkman normal.. azıcık bişiler ye..
tost da fazla olmus ama aksamı hafif değerlendirirsin.
vazgeçtim tostun yarısını ye.. yarısını da aksama doğru ye.. aksam da sadece meyve ye opuyorumnanaktan
çok acımasız oldum sanki..
kendım yumulacağım zaman forumdan yok oluverıyorum. dünyaları indirip mideye geliyorum. şimdi boş mideyle şunu ye bunu yeme demeye başladım size kaydirigubbakcemile3
forumun kaynanası [COLOR="red"Margherita[/COLOR] [COLOR="red"]kaydirigubbakcemile3[/COLOR]
bir de şu 1 eylül meselesi var:)
biliyosun ben 55,sen 57 olucaktık 1 eylüle kadar!:)))olamazsak zabının diline düşeriz valla(gerçi onun gözü son günlerde şoparından başkasını görmüyor emmeee):roflol:
şeytan diyo:yap bir şok diyet;1 eylülde 55 kilo ol:roflol:
amaaa yapmam tabiki:)sağlıklı bir diyetle de hedef kilolarımıza ulaşırız biz,dimi prensesyerimseniben
ben de 2-3 gündür kabızlık vardı. 59 cıkıyordum tartıda..bugun kurtuldum o sorundan.58 olsam bari birkaçgüne ..sadece 1 kg kalsa sıkıntıda.
zabını salla ablacım, şoparıyla cicim aylarında o kaydirigubbakcemile2
kiloyu falan taktığı yok. şekerpareleri götürüyo löp löp...
(yarın sabah okuyunca küplere binecek zabın)
yerim ben seni.:asigim: aşk böcüğümü olmuş benim zabınım.kız bu ne hız maşallah.
şöyle ki ;
geçmiş olsun canımValla ben dayanamadım dışardan tost söledim.. Çünkü inanılmaz başım ağrıyo.. Açkende ağrı kesici almak istemiyorum..benneyaptımki
yerim ben o forumun kaynanasını.cokacimcoookvazgeçtim tostun yarısını ye.. yarısını da aksama doğru ye.. aksam da sadece meyve ye opuyorumnanaktan
çok acımasız oldum sanki..
kendım yumulacağım zaman forumdan yok oluverıyorum. dünyaları indirip mideye geliyorum. şimdi boş mideyle şunu ye bunu yeme demeye başladım size kaydirigubbakcemile3
forumun kaynanası [COLOR="red"Margherita[/COLOR] [COLOR="red"]kaydirigubbakcemile3[/COLOR]
kaydirigubbakcemile3
Sabah 1 torbaya etiformları activia filan güzelce yerleştirdim işe getiriim acıkınca yerim diye.. Sen onu kapının önünde bırak çık.. O yüzden aç kaldım bugün.. Baktım dayanamiicam tost istedim.. soğuyunca güzel olmuyo.. şimdi tostumu yicem.. Akşam da üzüm yicem bi bardak da süt içerim.. Nasıl? Onay almalıyım senden..![]()
Bunu biz yapmıştık. 1 günde 1 kilo verdim ben ama aynen ertesi gün geri aldım maalesef canım..:umursamaz:
canım o detoksu ben de yaptım 1 kg verdım ama ardından hemen aldım.
Valla ben dayanamadım dışardan tost söledim.. Çünkü inanılmaz başım ağrıyo.. Açkende ağrı kesici almak istemiyorum..benneyaptımki
zemuszemus verirsiniz kızlar kilolarınızı.sanırım sizin bünye artık yeter diyo gibi geldi.çokk çokk fazla yerleşmiş kilolarınız kaldı demekki.hatta kilo vermenize gerek yoktur kanımca.
yerim ben seni.:asigim: aşk böcüğümü olmuş benim zabınım.kız bu ne hız maşallah.ama doğru karar vermişsin.küçük yerde laf söz olmasın.rahat rahat görüşürsünüz.davetiyemi gördünmü bakiim sen delikafadulden fikiro lsun.bu hızla sanada en kısa zamanda lazım olur galiba.:1hug:
geçmiş olsun canım
yerim ben o forumun kaynanasını.cokacimcoook
flyy tostunu yedin bekliyon mu beni :jeyyar::jeyyar::delikafadulden geliyorum hemen oraya![]()
unutkan şey..kaydirigubbakcemile3
Sabah 1 torbaya etiformları activia filan güzelce yerleştirdim işe getiriim acıkınca yerim diye.. Sen onu kapının önünde bırak çık.. O yüzden aç kaldım bugün.. Baktım dayanamiicam tost istedim.. soğuyunca güzel olmuyo.. şimdi tostumu yicem.. Akşam da üzüm yicem bi bardak da süt içerim.. Nasıl? Onay almalıyım senden..![]()
o espriyi ben yapcaktım :)zemuszemus verirsiniz kızlar kilolarınızı.sanırım sizin bünye artık yeter diyo gibi geldi.çokk çokk fazla yerleşmiş kilolarınız kaldı demekki.hatta kilo vermenize gerek yoktur kanımca.
yerim ben seni.:asigim: aşk böcüğümü olmuş benim zabınım.kız bu ne hız maşallah.ama doğru karar vermişsin.küçük yerde laf söz olmasın.rahat rahat görüşürsünüz.davetiyemi gördünmü bakiim sen delikafadulden fikiro lsun.bu hızla sanada en kısa zamanda lazım olur galiba.:1hug:
geçmiş olsun canım
yerim ben o forumun kaynanasını.cokacimcoook
flyy tostunu yedin bekliyon mu beni :jeyyar::jeyyar::delikafadulden geliyorum hemen oraya![]()
vallaha öyle canım.. 1200gr vermıstım ..cuuuk aldım geri.aa hadi ya, ben de o başlıktaki çoğu kişi "geri almıyoruz" deyince çok heveslenmiştim, hayallerimi yıktınız, yalan bu dünya! senağlama (küçük emrah modu naniknanik )
bu kadar yüklenme kendine, hem diyetisyenler yağsız kaşarlı tost veriyorlar diyetlerde, öyle büyük bir zararı yok, sağlığın daha önemli böyle durumlarda yerimseniben geçmiş olsun bu arada
yaaa kızlar bir şey soracağım, esmer pirinç varmış ben ilk defa duydum :kedi: lahana diyetinde son gün yemek gerekiyormuş, şimdi pazara gidip alacağım da nedir ne değildir bu nasıl pişer
bir de aranızda lahana diyeti yapmış olan var mı daha önce? son gün çorbanın veya sebzenin içine katın pirinci diyor ama internetten bulduğum başka diyetlerde de lapa olarak yiyin diyor aklım karıştı
aa hadi ya, ben de o başlıktaki çoğu kişi "geri almıyoruz" deyince çok heveslenmiştim, hayallerimi yıktınız, yalan bu dünya! senağlama (küçük emrah modu naniknanik )
bu kadar yüklenme kendine, hem diyetisyenler yağsız kaşarlı tost veriyorlar diyetlerde, öyle büyük bir zararı yok, sağlığın daha önemli böyle durumlarda yerimseniben geçmiş olsun bu arada
unutkan şey..
sürekli bişiler unutuyorsun sevdalı ...bence güzel..onay çıktı.
o espriyi ben yapcaktım :)
yok canım ya kendımı yağ tulumu gibi görüyorum 59kg dan daha baska veremıycekse bu bünye,çöpe atarım ben bunu...
vallaha öyle canım.. 1200gr vermıstım ..cuuuk aldım geri.
esmer pirinci 1 saat ıslat su da.. ve gec pişiyor bol su istitor haberın olsun ama tadı çok güzel ve çok tok tutuyor.
bir de lahana diyetini ben yaptım 2 sene önce falan 1500gr anca verdım bir haftada.. hem de harifyen uymama ragmen.. kansekerım falan düşüyordu.iyi anılarım yok o diyetle..