• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende onu soracaktım.callenetics yapıomusun hala diye.ben yapacamda bi türlü başlayamadım.çok faydası oluyodu.kendimi toparlayamadım ki.birlikte yapalım olurmu.

ohh mis gibi sprey.unutularak yenen sprey oruç bozmaz,afiyetle mideye indirilir.laelaelaelaelae kız yanlışlıkla oturup yani unutup da bir kuzu çevirme yesen yanına bol salata, üzerinede beyaz çikolatalı meyveli pasta yesen yine bozulmaz.ama oruç olduğunu hatırlayınca hemen bırakacaksın yemeği. off çok mu acıkmışım ne.:roflol: verdiğim örneğe bak :1ninca:
dip not:ben hala beyaz çioklatalı pasta yiyemedimm.:sinifsinif:
düğün pastan beyaz çikolatalı olur kesin.. :)
şekerim kendinizinkini öyle yaptır..misafirlere dandik krema kakala kaydirigubbakcemile5
çok fesatım ya kaydirigubbakcemile3

63.6 kilodan 62 kiloya düşmüşüm hanımlar yaklaşık birbuçuk haftada
tebrik ederim tatlım..
bu arada soramadım sana.. nasılsın??
dipnot 2 : beyaz çikolatada normal çikoladan 67867868 kat fazla yağ olduğunu düşün, kendini avut.

off benim de canımı çektirdiniz :1shok:

aldım pirinci, normal pirinçten ne pahalıymış :1shok: bilgi için teşekkürler canım :içelim:

bende işe yaradı ya, 5. günümdeyim ve hala tartılmadım ama göbüş baya bir gitti! :lepi:

ya asıl ben dün ölüyorum sandım, ben şimdiye kadar aktarın yolunu bilmezdim, yeşil çay falan hep poşet olarak marketlerden hazır alırdım. neyse gittim aktardan yeşil çay aldım daha faydalı olsun diye ama ölçüsünü falan bilmiyorum. sen git bir fincan için 4 çay kaşığı yeşil çay koy.. daha yarısında başım dönmeye içim çekilmeye başladı. sonra yengem geldi ona söyledim ne kadar çay koyduğumu duyunca NEEEEEE!! diye bir bağırmış.. kafamçokkarıştı baya bir kendimi toplayamadım ama tansiyonum falan düştü. yani beni lahana diyeti değil aşırı yeşil çay öldürecekti sırnaşık şey

yengem bir iki yaprak koyacaksın dedi ama, öyle mi ölçüsü yeşil çayın?
canım ya öyle bereketli ki o pirinç 15 porsiyon falan cıkıyor sanırım. bir öğünde 70gr tavsiye ediliyor..
ben 1 kupa için 1 buçuk tatlı kaşıgı falan koyuyorum çayı ..bilgine..

fılayım sabah kahvaltısı metabolizma bakımından çok önemli çok güzel lakin gerçekten çok acıktıranda bi şi . . .
işte buradan bile metabolizmanın hızlandığını anlayabilirsin yani acıktırmasından . . .

menüme 10 numara dedin ya fiucum mest oldum . . .
kaçamak falan yapmam ben bu şevkle . . .

iftarda 1 kase sebzeli derin çorba 2 yumurta haşlaması 1 dilim köy ekmeği yine dere otlu domates salatalık bol soğuk form çayı düşünüyorum 1-2 saat sonrada nesfite biraz fındık kırığı ekleyip sütle 1 kase yiyeceğim sahura kadarda bol su sıvı e tabi çay idare edeceğim . . .

oyyyy inşAllah nasib tabi :asigim: ben çok beğendim davetiyeni ama prensesede katılıyorum içerik üzerinde biraz daha düşünebilirsin sanki . . . :kahve:

bu arada ilk çeyizimi aldım alırkende aklıma sen geldin fibuşum 2 adet külot aldım :utangac: alttım köşeye . . . çeyiz yaptım aklı sıra . . .
devam edicem ama külot alan yatak odasıda alır .. .. ..
külot? :kahve: hımmm,,,, kafam karıştı kafamçokkarıştı
renk,model,aksesuar ve tasarım hakkında detaylı bilgi istiyorum..
ay aynen valla yarın sabah yok akşama diye diye bi türlü başlayamıyorum. Dediğin gibi bi siftah yapsam gerisi gelicek..

Tepikler canım..

allah iiliiini versin zabınım.. Çeyiz olaak külot almış.. Yirim seni kız.. opuyorumnanaktan
Valla bende iç çamaşırlarına çok meraklıyım.. :kedi: dantelli allı böcüklü... bayılırım...
azgınlar delikafadulden tübeee tübeee...
Menümü yazayım

Sabah:1 muz
Ara: 2 kuru kayısı
Öğlen: 1 bardak hazır çorba, 2 etimek
Ara: kepekli ekmekten kaşarlı domatesli tost
Akşam: 1 tabak üzüm
Ara: zencefilli az ballı tarçınlı sıcak süt..

hem dedim bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.. Çünküm grip olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.. Başım hala ağrıyo ve burnum da akmaya başladı..::sinifsinif:
Şimdi de yatıp dinleniciim..

Hadi bakalım.. iyi gecelerrrr....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi geceler marazlı filişşş....
dikkat et sağlığna bebeeeeeemmmmmmm.......

kızlar bn bugun butun gun yemek yemedım ama daha kotusu bır saat once dolaptan tatlıları asırdım yaaaaaaaaaaa sımdıde pısmanlıktan kafayı yedım

tez yere yatıla 50şınav çekile.. ardından 5 km koşula!!! kaydirigubbakcemile
afiyet olsun şeker.. sıkma canını olur arada..
sık olmasın koştururum bak..

şimdiii
yiyip içtiğimizi yazcaktık dimi?

uff şey kem küm...

iftarda dışardaydım kıvrandım resmen..
domates çorbası kıtır ekmeklı.. tereyağlıydı ya.. hiç içime sinmedi ama kase küçüktü
2 adet kaşarlı köfte ama büyük büyüktü..minicik değil
4-5 parmak patates kızartması
1 dilim ekmek kadar ramazan pidesi

saat 12de eve gelince bir porsiyon üzüm yedim

sahuru hafif yapcaz iftarı telafi
3-4 kasık kadar nesfit, 3-4 kasık kadar yogurt
2 adet kuru kayısı
1 adet elma düşünüyorum.çok mu?

Merhaba hanimlarrr :)
Benide alin araniza ? :(
Ben dogumdan önce 42 kiloydum (cok zayiftim) simdi 62 Kiloyum boyum 161 birseyler yapip en azindan 55kiloya kadar gelmeliyim! Kizim 5,5 Aylik halen emziriyorum ama bir yöndende kilo vermeliyim . Piskolojim tamamen cöktü hani dogumdan sonra söyle 5kilo felan fazlam olsaydi amannn derdim yaa eskiye bakarak tam 20 kilo fazlam var :((((
Hic birsy olmuyor bütün herseyi yeni aldim off off
Neyse benide kabul ediyormusunuz araniza?

Ben dogumdan önce 42 kiloydum (cok zayiftim) simdi 62 Kiloyum boyum 161 birseyler yapip en azindan 55kiloya kadar gelmeliyim! Kizim 5,5 Aylik halen emziriyorum ama bir yöndende kilo vermeliyim . Piskolojim tamamen cöktü hani dogumdan sonra söyle 5kilo felan fazlam olsaydi amannn derdim yaa eskiye bakarak tam 20 kilo fazlam var :((((

gel şöyle yamacıma sırnaşık şey

hoşgeldin anne hanım, seni düz hesap 50kg yapalım bence.. ama yavaş yavaş,sağlıklı besleyerek, yavaştan spora başlatarak..
forumumuzdaki anne olmuş pek nadida diyet duayenlerimiz emzirme dönemindeki beslenme düzeni ile ilgili benden daha yararlı olacaklardır sana..

benim bildiğim söylendiği gibi tatlı yemenın yararı olmadığı,aksine zararı olduğu ve süt için bol bol su içilmesini cok faydalı olduğu..
illa yemen gerekiyorsa tatlı sütlü tatlı yiyeceksin.
ramazanda olduğumzdan belirteyim , güllaç hamurlu tatlılar sınıfındandır sositososito
meyve sularını ihmal etme..hatta posalı posalı tüket ..
tam tahıl grubu,süt grubu,et grubu,sebze ve meyveler,rafine edilmemiş gıdalar,baklagiller temel besin grubun olsun.. yağı hayatndan çıkarma ama minimize et..
forumu da sıkı sıkı takip et..
bebişe öpücükler Şeniz
Allah analı babalı büyütsün..

Günaydın tatlişkolarr...

şekerim kendinizinkini öyle yaptır..misafirlere dandik krema kakala kaydirigubbakcemile5

tebrik ederim tatlım..
bu arada soramadım sana.. nasılsın??

canım ya öyle bereketli ki o pirinç 15 porsiyon falan cıkıyor sanırım. bir öğünde 70gr tavsiye ediliyor..
ben 1 kupa için 1 buçuk tatlı kaşıgı falan koyuyorum çayı ..bilgine..

iyi geceler marazlı filişşş....
dikkat et sağlığna bebeeeeeemmmmmmm.......

:kedi: kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan :asigim:

şimdiii

uff şey kem küm...

domates çorbası kıtır ekmeklı.. tereyağlıydı ya.. hiç içime sinmedi ama kase küçüktü

2 adet kuru kayısı

Sahur az gibi geldi bana tatlım ya... Bütün gün bu kadarla dayanabilicek misin?? Bu arada canım miden nasıl oldu??

Hoşgeldin canım.. Gördüm ki Margaritam sana çok güzel tavsiyelerde bulunmuş.. Burayı takip ettiğin halde doğumdan önceki kilona dönüceğinden eminim canım..

Bebişi Allah analı babalı büyütsün işallah.. Güzel yazılar yazsın Allahım.. opuyorumnanaktan

Kızlar ben ramazan boyunca topiğe girmiycem diyete devam ama
enerji işi bitmiş ,,,burda kendimi soyutlanmış hissediyorum
size kolay gelsin ramazandan sonra görüşürüz inşallah

Son düzenleme:
enerji işi bitmiş burda kendimi soyutlanmış hissediyorum

Canım nerde enerji bitmiş? Niye giremicen anlamadım...
Görüşürüz canım.. İyi bak kendine..:gitme:

63.6 kilodan 62 kiloya düşmüşüm hanımlar yaklaşık birbuçuk haftada
tebrikler canım.

dipnot 2 : beyaz çikolatada normal çikoladan 67867868 kat fazla yağ olduğunu düşün, kendini avut.

off benim de canımı çektirdiniz :1shok:

yengem bir iki yaprak koyacaksın dedi ama, öyle mi ölçüsü yeşil çayın?

:1ninca: pasta delikafadulden

arkadaşlar ben yaklaşık 3 haftadır girmiyordum bende 5kil verdim hemde sağlıklı bi şekilde hepsinide suyla verdim bol bol su için karpuz yiyin işe yarıyor

tebrikler canım iyi vermişsin.

fılayım sabah kahvaltısı metabolizma bakımından çok önemli çok güzel lakin gerçekten çok acıktıranda bi şi . . .
işte buradan bile metabolizmanın hızlandığını anlayabilirsin yani acıktırmasından . . .

menüme 10 numara dedin ya fiucum mest oldum . . .
kaçamak falan yapmam ben bu şevkle . . .

iftarda 1 kase sebzeli derin çorba 2 yumurta haşlaması 1 dilim köy ekmeği yine dere otlu domates salatalık bol soğuk form çayı düşünüyorum 1-2 saat sonrada nesfite biraz fındık kırığı ekleyip sütle 1 kase yiyeceğim sahura kadarda bol su sıvı e tabi çay idare edeceğim . . .

oyyyy inşAllah nasib tabi :asigim: ben çok beğendim davetiyeni ama prensesede katılıyorum içerik üzerinde biraz daha düşünebilirsin sanki . . . :kahve:

bu arada ilk çeyizimi aldım alırkende aklıma sen geldin fibuşum 2 adet külot aldım :utangac: alttım köşeye . . . çeyiz yaptım aklı sıra . . .
devam edicem ama külot alan yatak odasıda alır .. .. ..

kız sabun sen varya işini biliyosun.:jeyyar:çeyize donla başlanırki kolayca donanmak ,çeyizi çabucak bitirebilmek için.kaydirigubbakcemile2 öyle bir rivayet var yani.dantelli mantelli bişi aldın dimi. :utangac:bende gelinlğin altına aldım :kedi: acayip güzel bişi.büstiyer takımlardan.
ay aynen valla yarın sabah yok akşama diye diye bi türlü başlayamıyorum. Dediğin gibi bi siftah yapsam gerisi gelicek..

Tepikler canım..

allah iiliiini versin zabınım.. Çeyiz olaak külot almış.. Yirim seni kız.. opuyorumnanaktan
Valla bende iç çamaşırlarına çok meraklıyım.. :kedi: dantelli allı böcüklü... bayılırım...

Menümü yazayım

Sabah:1 muz
Ara: 2 kuru kayısı
Öğlen: 1 bardak hazır çorba, 2 etimek
Ara: kepekli ekmekten kaşarlı domatesli tost
Akşam: 1 tabak üzüm
Ara: zencefilli az ballı tarçınlı sıcak süt..

hem dedim bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.. Çünküm grip olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.. Başım hala ağrıyo ve burnum da akmaya başladı..::sinifsinif:
Şimdi de yatıp dinleniciim..

Hadi bakalım.. iyi gecelerrrr....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

geçmiş olsun tatlım.zencefilli ballı ılık su iç.gripten korunursun biraz.bu arada ben dün callenetiks yaptım söleyim şekerim.zemuszemuskaydirigubbakcemile2

kızlar bn bugun butun gun yemek yemedım ama daha kotusu bır saat once dolaptan tatlıları asırdım yaaaaaaaaaaa sımdıde pısmanlıktan kafayı yedım
yemek yemezsen öyle olur tatlım.aç bırakma kendini.

düğünde dediğin gibi yapabilirm bak.kaydirigubbakcemile3

şimdiii

uff şey kem küm...

2 adet kuru kayısı

akşam yemeğini dışardamı yedin.4,5 parmak patatesi nerde kızarttın.o kadarcık az şeyi.ama sahur banada çok az geldi gibi.

hoşgeldin anne hanım, seni düz hesap 50kg yapalım bence.. ama yavaş yavaş,sağlıklı besleyerek, yavaştan spora başlatarak..
forumumuzdaki anne olmuş pek nadida diyet duayenlerimiz emzirme dönemindeki beslenme düzeni ile ilgili benden daha yararlı olacaklardır sana..

benim bildiğim söylendiği gibi tatlı yemenın yararı olmadığı,aksine zararı olduğu ve süt için bol bol su içilmesini cok faydalı olduğu..
ramazanda olduğumzdan belirteyim , güllaç hamurlu tatlılar sınıfındandır sositososito
tam tahıl grubu,süt grubu,et grubu,sebze ve meyveler,rafine edilmemiş gıdalar,baklagiller temel besin grubun olsun.. yağı hayatndan çıkarma ama minimize et..
bebişe öpücükler Şeniz
fiucan ne güzel tavsiyeler vermişsin.
benim boyumda 160 ama benim gözüm yükseklerde diil .52 olayım yeter diyorum.50 olsam fıstık gibi olurum ama.kaydirigubbakcemile2 nerdee...
enerji işi bitmiş ,,,burda kendimi soyutlanmış hissediyorum
canımcım niye öyle soyutlanmış gibi hissettin kendini bakiim.enerjiyi anlamadım.:uhm:

Canım nerde enerji bitmiş? Niye giremicen anlamadım...
Görüşürüz canım.. ıyi bak kendine..:gitme:

günaydın herkeslere.a.s.

sabah tartıya çıktım birde ne göreyim delikafadulden 58 diyo tartı.inanmadım tabi.:bbo:akşam eve gidip iftardan hemen önce tartılcam bakiim.o zaman ne dicek.

tebrikler canım.

:1ninca: pasta delikafadulden

tebrikler canım iyi vermişsin.

kız sabun sen varya işini biliyosun.:jeyyar:çeyize donla başlanırki kolayca donanmak ,çeyizi çabucak bitirebilmek için.kaydirigubbakcemile2 öyle bir rivayet var yani.dantelli mantelli bişi aldın dimi. :utangac:bende gelinlğin altına aldım :kedi: acayip güzel bişi.büstiyer takımlardan.

geçmiş olsun tatlım.zencefilli ballı ılık su iç.gripten korunursun biraz.bu arada ben dün callenetiks yaptım söleyim şekerim.zemuszemuskaydirigubbakcemile2

yemek yemezsen öyle olur tatlım.aç bırakma kendini.

düğünde dediğin gibi yapabilirm bak.kaydirigubbakcemile3

akşam yemeğini dışardamı yedin.4,5 parmak patatesi nerde kızarttın.o kadarcık az şeyi.ama sahur banada çok az geldi gibi.

fiucan ne güzel tavsiyeler vermişsin.
benim boyumda 160 ama benim gözüm yükseklerde diil .52 olayım yeter diyorum.50 olsam fıstık gibi olurum ama.kaydirigubbakcemile2 nerdee...

canımcım niye öyle soyutlanmış gibi hissettin kendini bakiim.enerjiyi anlamadım.:uhm:

günaydın herkeslere.a.s.

sabah tartıya çıktım birde ne göreyim delikafadulden 58 diyo tartı.inanmadım tabi.:bbo:akşam eve gidip iftardan hemen önce tartılcam bakiim.o zaman ne dicek.

Canım günaydın..

Ben dün başlayamadım callanetics.mafoldumben Ama rahatsızdım ya hiç halim yoktu erkenden yattım zaten..

Ayrıca teprik edeirm canım 58 için.. Bende yeniden 58 olmak istiyorum.. ama sabah 60 gördüm.. Diğer 2 sinide işallah bu hafta veririm..

günaydın herkeslere.a.s.

fibuşummmm inan hiç aklıma gelmedi bahsettiğin mesele yani benimde iç çamaşırına olan düşkünlüğüm sabit :1ninca: çeyiz işine çamaşır ile başlamam tesadüf değilde senin kazandırdığın anlamı çok beğendim . . . :asigim:

1 i dantelli tabi saten kurdeleli kaymak gibi :kedi: 1 i spor çok şık modeller . . .

spor giymem gerçi evlendikten sonra çok nadiren lakin modelini çok beğendiğim için kaptım . . .

büstiyeri hangi marka aldın anatsana nası bi şi . . ?

iç dünya candır fiumcum :asigim: yani bana yemek verme su verme bi iç giyim mağzasındaysam aramam aklıma bile gelmez . . .

aldığım modeller çoook orjinal değil lakin oldukça şık dantelli saten kurdeleli beyaz ön cephede minik kelebek ve çiçekler mevcut lastik kısımları tamamen kurdele . . .
spor olanın kesimi çok farklı lastik kısımlar pempeeee . . .

öle . . . :kahve:

ah fibuşum bi şi dicem bak düğünde o aldığın büstiyeri içine giymek gibi bi gaflette bulunma malum terliceksin zıplican oynican çoşucan hem rahat edemezsin hem canım büstiyerin içine nokta nokta olur . . .
bu nedenle büstiyerini düğün bittikten sonra gelinliğini giyip çıkarmana yardımcı olacak bir yakının ile giymelisin 10 dk nı almaz ve inan bana buna değer :jeyyar:

gelinliğinin içinede onu iyi gösterecek ve seni kesinlikle rahat ettirecek ayrı bir büstiyer ya da gelinliğin modeline göre artık sütyen almalısın . . .

yani demek istiyorum ki ilk gecende giyeceğin büstiyeri gelinliğin içine giymek gibi bi gaflette bulunma birtaneciğim benim . . .

fibuşummmm inan hiç aklıma gelmedi bahsettiğin mesele yani benimde iç çamaşırına olan düşkünlüğüm sabit :1ninca: çeyiz işine çamaşır ile başlamam tesadüf değilde senin kazandırdığın anlamı çok beğendim . . . :asigim:

1 i dantelli tabi saten kurdeleli kaymak gibi :kedi: 1 i spor çok şık modeller . . .

spor giymem gerçi evlendikten sonra çok nadiren lakin modelini çok beğendiğim için kaptım . . .

iç dünya candır fiumcum :asigim: yani bana yemek verme su verme bi iç giyim mağzasındaysam aramam aklıma bile gelmez . . .

aldığım modeller çoook orjinal değil lakin oldukça şık dantelli saten kurdeleli beyaz ön cephede minik kelebek ve çiçekler mevcut lastik kısımları tamamen kurdele . . .

ah fibuşum bi şi dicem bak düğünde o aldığın büstiyeri içine giymek gibi bi gaflette bulunma malum terliceksin zıplican oynican çoşucan hem rahat edemezsin hem canım büstiyerin içine nokta nokta olur . . .
bu nedenle büstiyerini düğün bittikten sonra gelinliğini giyip çıkarmana yardımcı olacak bir yakının ile giymelisin 10 dk nı almaz ve inan bana buna değer :jeyyar:

gelinliğinin içinede onu iyi gösterecek ve seni kesinlikle rahat ettirecek ayrı bir büstiyer ya da gelinliğin modeline göre artık sütyen almalısın . . .

yani demek istiyorum ki ilk gecende giyeceğin büstiyeri gelinliğin içine giymek gibi bi gaflette bulunma birtaneciğim benim . . .

valla bende cicim.. İç giyim mağazasına bırak git.. Rahatlıkla bütün günümü geçirrim orda.. Bir kaç bin lirada bırakır çıkarım sonra..delikafadulden
Sütyeni kilotu bustiyeri şortu bayılıyorum yaa. cicili bicili dentelli dantelsiz.. Pembişli morcuklu vs.. delikafadulden delikafadulden

Canım günaydın..

Ben dün başlayamadım callanetics.mafoldumben Ama rahatsızdım ya hiç halim yoktu erkenden yattım zaten..

Ayrıca teprik edeirm canım 58 için.. Bende yeniden 58 olmak istiyorum.. ama sabah 60 gördüm.. Diğer 2 sinide işallah bu hafta veririm..

sağol canım :) sende verirsin kiloları.bu hırsla gidersek olur.

sabun seri nolarını modelini filan ver.bakaım netten.pek merak etiim şimcii...

valla bende cicim.. İç giyim mağazasına bırak git.. Rahatlıkla bütün günümü geçirrim orda.. Bir kaç bin lirada bırakır çıkarım sonra..delikafadulden
Sütyeni kilotu bustiyeri şortu bayılıyorum yaa. cicili bicili dentelli dantelsiz.. Pembişli morcuklu vs.. delikafadulden delikafadulden

ya kızlar ben hiç sevmem dantel mantel,çamaşır,büstiyer.hep annem alıyodu bana.ilk defa gelinlik için çamaşır almaya gidince girdim çamaşırcıya :kedi: sevmem ki.ilk dantelli çamaşırımıda düğün sayesinde aldım.ama evlenecemya artık gerekli galiba.bundan sonra bende iç giyim mağzalarından çıkmam.:utangac:

günaydın herkesee

bir çamaşır muhabbetidir gidiyor sabah sabah (aa saat 12.22 olmuş ama bana sabah daha kaydirigubbakcemile3 ) çok eğlendim valla kaydirigubbakcemile2 lazım tabii böyle şeyler, müstakbel damatlara küçük jestler değil bunlar sadece, insan kendini çok değişik, güzel hissediyor valla bence böyle şeyler giyince sositososito

GÜLGÜLMEZ ne oldu?canını sıkan birşey mi oldu gülüm?
PRENSESıM bir gün topiğe giremedim EMEKLı olmuşsun ha!:)))o ne ablasının bitanesi...sen mi emekli ettin kendini yoksa hayat mı emekli etti seni???:olmaz::1no2:

bebişe öpücükler Şeniz

Bebişi Allah analı babalı büyütsün işallah.. Güzel yazılar yazsın Allahım.. opuyorumnanaktan

Cok tesekkürler kizlar opuyorumnanaktan ama bende öyle yapiyorum zaten cok su tüketiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama su tatlilari cikartamadim hayatimdan birde hamur islerini ... Hamileyken daha zayif görünüyordum göbis vardi ya :roflol: :CüvCüv:
Zaten bende 50 Olmak istiyorum - istiyorum ammee bakcez artik! isin kötüsüde ben haftaya türkiyedeyim ve kumpir,midye,tost,Türkiyemin bin bir lezzetini tadicagim mutlaka üstüne bi bes kilo alipta gelicem ozaman mi baslasak ne :kedi: :kedi: kaydirigubbakcemile3
Ha söyliyimdee beni gören herkes cok yakismis kilo diyor ama göbisin halen kalmsi yani anliycaginiz gören herkes kilo yakismis nezaman dogum diyor delikafadulden :1shok: Öptüm sizleri kucumann:))

tünaydın kızlarrr

bugün kaynanam gelecek bana 3 gün kalacak bende.yoğun bir tempodayım temizlik yemek falan.bide tek gelemiyor birazdan onu almayada gidicem.nete pek giremiyorum o yüzde.
bu arada margherita çok haklı ya iftarda ilk olarak 3 bardak su içtim,az çorba ve salatayla tıkandım.bol su içmek iftarda çok yemeye engel oluyor

selam kızlar günde kaç saat uyuyosunuz ben yaklasık 9 saat uyuyorum önceden daha az uyuyodum 9 saat uyuyalı 1 kılo aldım fazla yemıyorum yuruyusumude yapıyorum ama nedır anlamadım

Back
X