• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben geldim canlarıııım...nasılsınız bakiiim?kaydirigubbakcemile3
ama yok olmuyooooor:(diyet psikolojisine giremiyorum bir türlü:(reglim 5 gün gecikti,psikolojim berbat..patlamaya hazır el bombası gibi dolaşıyorum ortalıktadelikafadulden
ama galiba zannettiğim kadar çok yemiyorum;hala 57 çıkıyorum çünkü...(bu da züğürt tesellisi oluyor şahsıma:))
bu böyle gitmez fıstıklarım:olmaz:bakıyorum, derinim hariç kilo falan veremediğimiz gibi üstüne alıyoruz:(
hadi bi silkelenelim artık ki kıralım şu ''kışın al yazın ver'' kısır döngüsünükaydirigubbakcemile2

yaparız biz yaparııız!..yaparız di mi?CADIARZU

canım beneğimmm,beni hariç tutmuşsun ya artık tarih oldu ben de aranıza dahilim yani anlayacağın :kedi: aç karnına 56 çıkıyordum ama son günlerde tatlılar,börekler üzerine de hareket olmayınca kilo olarak döndü gibi...bakalım yarın işten gelince tartılacağım yine 56 çıkmazsam...:çok üzgünüm:

bu akşam yediklerim;
1 kase kabak çorbası,4 y.k.kadar etli bezelye,2 y.k.pirinç pilavı,salata,2 adet ıspanaklı börek:asigim: valla herkes tatlı yedi ben yemedim...(daha nereme yiyeceksem...:kedi: )

slm kızlar çok yazamıyorum buraya fırsat buldukça bakıyorum ama süreklı takıp edıyorum bugün yedıklerımı yazmak ıstıyorum
iftarda
1 kase hazır çorba
4 kasık fırında kıymalı sebzelı yapılmıs bır yemek
salata
2 dılım tost makınesınde kızarmıs kepek ekmek
ve üstüne bol bol şekersız çay
saat 22 30 elma ve armuttan olusan meyva tabagı
sahur olarakta
yıne 2 dılım kızarmıs kepek ekmek
peynır zeytın
közlenmıs kırmızı bıber soslu
bılmıyorum çokmu kaçtı ama

Herkese günaydın...ıyi hafta sonları dilerim herkese ama ben felaket uyandım bu sabah...Başım felaket ağrıyor,moralim sıfır,çok yorgunum....Sanki dünya yıkılmış da altında kalmışım gibi bir halim var...

Belki kahvaltıdan sonra kendime gelirim..Neyse fıstıklar siz iyi olun emi...Hepinizi çookkk kaydirigubbakcemile3

ramazanda zor kıralıçam . . . :kahve:

gel biz muhafaza edelim baksana her yer yemek . . . :sinifsinif:
haklısın zabınım...
ablacım gaza cok ihitiyacım var bu aralar cok kritik bir dönemdeyim.. bir türlü diyete kanalıze olamıyorum..

iyi şanslar..
bizi bilgilendir diyetısyenın önerileriyle ilgili..

canım cok başarılı gectı.. sonra detayları yazarım.. su an cıkmam lazım
neden böyle oldu bilmiyorum bitanem..sanki sonbahar geldi diyet mevsimi(!) bitti:(ama böyle olmamalı..kilo veremesek bile mevcut kilomuzu korumak zorundayız;kaçarımız göçerimiz yoooook!!!
ayrıca çok sevindim iş görüşmenin iyi geçmesine prensesim:lepi:
canım beneğimmm,beni hariç tutmuşsun ya artık tarih oldu ben de aranıza dahilim yani anlayacağın :kedi: aç karnına 56 çıkıyordum ama son günlerde tatlılar,börekler üzerine de hareket olmayınca kilo olarak döndü gibi...bakalım yarın işten gelince tartılacağım yine 56 çıkmazsam...:çok üzgünüm:

bu akşam yediklerim;
1 kase kabak çorbası,4 y.k.kadar etli bezelye,2 y.k.pirinç pilavı,salata,2 adet ıspanaklı börek:asigim: valla herkes tatlı yedi ben yemedim...(daha nereme yiyeceksem...:kedi: )
aman derinim dikkat et...bu kiloları ne kadar zor verdik di mi bitanemkaydirigubbakcemile5
slm kızlar çok yazamıyorum buraya fırsat buldukça bakıyorum ama süreklı takıp edıyorum bugün yedıklerımı yazmak ıstıyorum
iftarda
1 kase hazır çorba
4 kasık fırında kıymalı sebzelı yapılmıs bır yemek
salata
2 dılım tost makınesınde kızarmıs kepek ekmek
ve üstüne bol bol şekersız çay
saat 22 30 elma ve armuttan olusan meyva tabagı
sahur olarakta
yıne 2 dılım kızarmıs kepek ekmek
peynır zeytın
közlenmıs kırmızı bıber soslu
bılmıyorum çokmu kaçtı ama
bence gayet güzel bir mönü yasuvereliniortak
Herkese günaydın...İyi hafta sonları dilerim herkese ama ben felaket uyandım bu sabah...Başım felaket ağrıyor,moralim sıfır,çok yorgunum....Sanki dünya yıkılmış da altında kalmışım gibi bir halim var...

Belki kahvaltıdan sonra kendime gelirim..Neyse fıstıklar siz iyi olun emi...Hepinizi çookkk kaydirigubbakcemile3

günaydın lunacanımkaydirigubbakcemile3
hayırdır canım arkadaşım?neyin var?
umarım ters giden bir şeyler yoktur:Saruboceq:

günaydın canlarıııım...
artık silkelenme zamanı...
bugünden itibaren tekrar kendime geliyorum ve diyete devam ediyorum...
ayrıca yediklerimi yazmaya çalışıcam çünkü sizlerin tavsiye ve uyarıları çok önemli benim için...
hadi bakalım hepiniz toparlayın kedinizi...kaç aydır binbir zorlukla verdiğimiz kiloları geri almak yasaktır bu topikte:olmaz:yoksa çooook kızarım size:mymeka:

günaydın lunacanımkaydirigubbakcemile3
hayırdır canım arkadaşım?neyin var?
umarım ters giden bir şeyler yoktur:Saruboceq:

Benekcim belirgin bir sebep yok...Sabah çok kötüydüm ama ilaç aldım şimdi iyiyim...Sağol birtanem...opuyorumnanaktan

Bu arada ben de iki akşamdır baya fazla kaçırmaya başladım:olmaz:.Canım çok tatlı istiyor gene:çok üzgünüm:.Benim de bir silkelenmem lazım.
Hadi bakalım hepimize kolay gelsin...kaydirigubbakcemile3

Herkese günaydın...İyi hafta sonları dilerim herkese ama ben felaket uyandım bu sabah...Başım felaket ağrıyor,moralim sıfır,çok yorgunum....Sanki dünya yıkılmış da altında kalmışım gibi bir halim var...

Canım benimm.. Neden böyle oldun sen.. Kıyamam sana...
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan öptüm geçti...kaydirigubbakcemile3

günaydın canlarıııım...
artık silkelenme zamanı...
bugünden itibaren tekrar kendime geliyorum ve diyete devam ediyorum...
ayrıca yediklerimi yazmaya çalışıcam çünkü sizlerin tavsiye ve uyarıları çok önemli benim için...
hadi bakalım hepiniz toparlayın kedinizi...kaç aydır binbir zorlukla verdiğimiz kiloları geri almak yasaktır bu topikte:olmaz:yoksa çooook kızarım size:mymeka:

çoook haklısın aplam.. ne zorluklarda verdik bu kiloları.. Almak yok vermek var...zemuszemus zemuszemus

Benekcim belirgin bir sebep yok...Sabah çok kötüydüm ama ilaç aldım şimdi iyiyim...Sağol birtanem...opuyorumnanaktan

Bu arada ben de iki akşamdır baya fazla kaçırmaya başladım:olmaz:.Canım çok tatlı istiyor gene:çok üzgünüm:.Benim de bir silkelenmem lazım.
Hadi bakalım hepimize kolay gelsin...kaydirigubbakcemile3

Bak gördün mü öptüm geçti işte..kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Günaydın kuzucuklarr...

Herkeşlere süper bi haftasonu diliyorum..

Ben dün akşam ve bu sabah biraz çok kaçırdım ama akşama telafi edicem söz.. Sporumu da yapıcam akşama..zemuszemus zemuszemus

iyi akşamlar canlarım,
işten geldim tartıldım yine 56 sositososito ama nedense bu 56 yı sadece iftardan önce görüyorum...sanırım tüm gün birşey yemeyince onun hafifliği sadece...benneyaptımki

Ben dün okadar cok sey yedimki yazmiyayim en iyisi dedim bugün icin yazarim dedim ama bugünde dünden pek farkli degil
allahim yaaa ben bu rejim isini beceremicem herhalde.
Karnim tikabasa ama aklim hala abur cuburda sanki hamileyimde as eriyorum:1shok:

iyi akşamlar..

bu akşam sabahı telafi ettim sayılır..
Akşam önce gelince 1 armutla biraz k-flakes yedim light sütle.. Sonra 1 incir 5 tane badem yedim.. Sona takriben 1 buçuk saat spor yaptım.. Çok yoruldum valla... Sonra da 2 tane nektarin yedim. Çok özlemişim nezamandır yemiyordum.. Böle işte...

Hadi bakalım ii gecelerrr...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben dun malesef unuttum :) ve bırazcık tatlı yedım okadar ama bugun unutmıcam arkadaslar 3 gunde 800 gram ıyı mı sızce yoksa mıdem bos dıye mı oyle hıssedıyorum

Bak gördün mü öptüm geçti işte..kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Canımmmmmsınnnnnn....kaydirigubbakcemile3

ya su spor ıcın bır kac taktık versenız benım kalcalarımı erıtmem lazım bırde ek takvıye k fleks falan yesem mı

Benim kalça-bacak problemim olmadığı için bu konuda pek bilgi sahibi değilim açıkcası ama diğer başlıklara göz attın mı,spor-egzersizler bölümlerinde eminim güzel taktikler vardır...kaydirigubbakcemile2

Günaydınlarr...

Sabah kalktım.. Önce 5 badem, 3 tanede kuru kayısı yidim..
Sonra kaffltı olarakta 1 dilim hindi füme, 1 yumurta ve azıcık tereyağla yapılmış omlet, 2 dilim hellim peyniri, 1 domates,1 kımızı biber ve yarım simit yidim..

Günün geri kalanını meyve yiyerek geçirmeyi planlıyorum yine.. Öle işte bakacoook..

ben dun malesef unuttum :) ve bırazcık tatlı yedım okadar ama bugun unutmıcam arkadaslar 3 gunde 800 gram ıyı mı sızce yoksa mıdem bos dıye mı oyle hıssedıyorum
3 günde 800 gr çok iyi canımalkisalkisalkisbak artık bizim birçoğumuz 10 gün de 800 gr veremiyoruz:(
Canımmmmmsınnnnnn....kaydirigubbakcemile3

Benim kalça-bacak problemim olmadığı için bu konuda pek bilgi sahibi değilim açıkcası ama diğer başlıklara göz attın mı,spor-egzersizler bölümlerinde eminim güzel taktikler vardır...kaydirigubbakcemile2
senin hiç problemin yok,kalmadı canım arkadaşım:lepi:fıstık oldun fıstık...hem de antepfıstığı:nazar:kaydirigubbakcemile3
Günaydınlarr...

Sabah kalktım.. Önce 5 badem, 3 tanede kuru kayısı yidim..
Sonra kaffltı olarakta 1 dilim hindi füme, 1 yumurta ve azıcık tereyağla yapılmış omlet, 2 dilim hellim peyniri, 1 domates,1 kımızı biber ve yarım simit yidim..

Günün geri kalanını meyve yiyerek geçirmeyi planlıyorum yine.. Öle işte bakacoook..

günün geri kalanında meyvenin yanına biraz protein ve kalsiyum da ekleyeceksin dimi fulyacım?opuyorumnanaktan

hepinize iyi pazarlar canlarım...
ben ala regli olamadım:(hiç böyle olmazdı yaaa:(bir hafta gecikti...hormonel bir problem mi var acaba,yoksa mevsim geçişi mi...CADIARZUkorkmaya başladım:(((((((((

Back
X