• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lunacığım çok teşekkürler iyi dileklerin için.:1hug:

o dediğimiz egzeriszlerin karın ve göbek için olanı da var.ama onda ben çok yoruldum.toplamda 10 dk mı 12 dk mı öle bişi.ben 5 dakkasını bile zor yaptım.ramazanda insanın hali kalmıyor.benim bünyemde zayıflamış olabilir.:sm_confused:

Canım aldım mesajını ama açılmıyor link,sanırım kadınlar kulubunde bir adres,şimdi arar bulurum.Teşekkürler hayatım...opuyorumnanaktan

arrtık regl oldugum ıcın daha dusenlı beslenebılırım ıkı bardak sut oglen bır pogaca ne yapım evde yemek yoktu herkes oruclu:) aksam yemegı de yıcem sımdı cıkolatralara kotu kotu bakıyorum ama yemıcem az bıraz gullac yerım sutlu tatlı haff bu gunluk bu kadar yarın sabah elma dıyetıyle gunume baslıyorum 67 .300 yada 67.700 cıkıyorum artık 66 yı gormek ıstıyorum hadı hayırlısı

Benekcim Trakya çok fena durumda umarım sen ve yakınların iyilerdir..Çok meraktayım.o bölgede oturan herkesin Allah yardımcısı olsun..Mesajı görür görmez cevap yazarsan çok sevinirim hayatım...

Benekcim Trakya çok fena durumda umarım sen ve yakınların iyilerdir..Çok meraktayım.o bölgede oturan herkesin Allah yardımcısı olsun..Mesajı görür görmez cevap yazarsan çok sevinirim hayatım...

ya ben de aynı durum için telaşlandım.. o yüzden girdim foruma.. cok işim var aslında.. mailden ulaşmaya çalışcam.. bir haber alırsam yazarım buraya..

canımsın ne diyeyim....opuyorumnanaktan
iyiyim bitanem...ben de,ailem de iyi çok şükür...ama gök delindi sanki:(ben de tam yaz kızıyımdır;güneşle yaşarım:)bu kapalı hava içimi karartıyor...

FıBUŞUUUUM...hayırlı olsun bitanem...keşke 9.9.2009'a alsaydınız nikah tarihinizi:)
FUYACIM,süper gidiyor diyetin..takipteyim,iyi gidiyorsun...aferin kız sanakaydirigubbakcemile3
PRENSESıM nasılsın ablasının bitanesi?herşey yolunda mı?

kızlar atın beni topikten..diyet falan kalmadı bende:(((((((tam 58 kiloydum bu sabah:gitme:mafoldumben

delikafadulden

teşekkür ederim kızlar.hiç heyecanım yoktu.tarihi alınca nasılda heyecanlandım anlatamam.delikafadulden allah herkese en güzelinden hayırlı bir yuva nasip etsin.inşallah bizimkide huzurlu ve mutlu şekilde bir ömür boyu devam eder.

Amin canım... :Saruboceq:

ya ben de aynı durum için telaşlandım.. o yüzden girdim foruma.. cok işim var aslında.. mailden ulaşmaya çalışcam.. bir haber alırsam yazarım buraya..

iyiyim bitanem...ben de,ailem de iyi çok şükür...ama gök delindi sanki:(ben de tam yaz kızıyımdır;güneşle yaşarım:)bu kapalı hava içimi karartıyor...

Aynen aplam bende sana bakmaya geldim.. Allaha şükür..

Kilo verememiş olman gerçekten çok şaşırtıcı fulyacım..Belki ilerki günlerde vücudun fark eder,vücudun ödemli olabilir.Ben de bazen iki-üç gün yemiyorum spor yapıyorum,arkasından bakıyorum kiloda tık yok,sonra seriyorum kendimi bi iki gün,ardından tartıya çıkıyorum ve kilo verdiğimi görüyorum.Sanırım vücut bazen biraz gecikmeli tepki veriyor rejime ve spora.Bekle bence,çünkü gram dahi olsa az ya da çok vermiş olman lazım diye düşünüyorum..CADIARZU
Yoğurtlu meyve konusunda ise aslında marketlerde satılanlardan eşim alırdı ve ben ağzıma koymazdım.Oğluma bebekliğinden beri evde püre olarak yaparım ama hiç tatmamıştım şimdiye kadar.Şu bizim meşhur elmalı yoğurtla yemeye başladım ben de,sonra başka meyvelerle denemeye başladım.
Bu akşam da yemek yemiycem,Armutlu yoğurt yemeyi düşünüyorum sadece.Çünkü beni gerçekten tok tutuyor...zemuszemus

evet Lunam çok şaşıtıcı geçekten ama bakalım.. Belki bir anda 1-2 kilo birden veririm kim bilir..:Saruboceq: :Saruboceq: Vucut savunmaya mı geçti ne yaptı..

FİBUŞUUUUM...hayırlı olsun bitanem...keşke 9.9.2009'a alsaydınız nikah tarihinizi:)
FUYACIM,süper gidiyor diyetin..takipteyim,iyi gidiyorsun...aferin kız sanakaydirigubbakcemile3
PRENSESİM nasılsın ablasının bitanesi?herşey yolunda mı?

kızlar atın beni topikten..diyet falan kalmadı bende:(((((((tam 58 kiloydum bu sabah:gitme:mafoldumben

Sağol aplam ama yinede kilo veremiyorum hiç sorma aplam..:çok üzgünüm:
Ama azimle devam..zemuszemus

canım, tam ben yazarken sen de yazmışsın...iyiyim çok şükür...
ama hem lunamın hem de senin yazdıklarınızı okuyunca öylesine duygulandım ki;gözlerim yaşardı inan...
nasıl birşeydir bu böyle!??dostluksa budur değil mi???
hay Allah çok duygulandım ben yaaa...iyiki varsınız canlarım...iyiki varsınız...

Bugün kü menümü de yazayım

Sabah:3 tane kuru kayısı, yarım muz, biraz k-flakes
Ara: 1 çilekli activia
Öğlen: nohutlu salata
Ara: nohutlu salatamın kalanı
Ara: sütlü nescafe
Akşam: 2 kaşık kepekli pilav yoğutlan
azıcık pide azıcık peynir ve 1 dilim hindi fümeylen
3 tane de beze

Annem bugün süpriz yapmış gelmiş.. yemekte sohbet ede ede yiyince ne yediimi anlamıyorum.. bide pide almış işte.. tabi haliynen dayanamadım..
Bezeyide annemin doomgününü kutlamak için yedik.. Hehe ikimizde de rejim halleri olduğu için pasta almadık.. hehekaydirigubbakcemile3

bakalım biraz daha zaman geçsin sporumu yapıcam yine..

canım, tam ben yazarken sen de yazmışsın...iyiyim çok şükür...
ama hem lunamın hem de senin yazdıklarınızı okuyunca öylesine duygulandım ki;gözlerim yaşardı inan...
nasıl birşeydir bu böyle!??dostluksa budur değil mi???
hay Allah çok duygulandım ben yaaa...iyiki varsınız canlarım...iyiki varsınız...

ha bi de sen ağlat beni...
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

yerim seni aplam.. Tabii ki endişelencez senin için.. Biricik aplamız var yanii.. Burda bi aile olduk yaa.. Çok acaip..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:asigim:

merhaba arkadaşlar,
ne güzel ben girmeyeli topic canlanmış...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt son günlerde hiç hareket yoktu ben de bu arada kilo aldım...:çok üzgünüm: bi yandan iftara gelenler ,bir yandan davete gitmeler derken dikkat etmek tarih oldu...aç karnına 56 çıkıyordum şimdi 57 çıkıyorum.biraz öncede 58 kilo geldim...mafoldumben oysa ilk günler çok biliçli başlamıştım...artık ümidimi kestim...zaten bayrama kadar zayıflamak istiyordum...çünkü bayramda ıstanbul'dayım...yeni sezondan kıyafet almak istiyordum...artık zamanda daraldı yine alacağım ama içime sinmeyecek tabi...benden şimdilik bu kadar...:a015:

Çok şükür benekcim.Tv'de görüntüleri izlerken dehşete düştüm.Burada da aniden bir döküyor,sonra kesiyor sonra tekrar.Daha sürecekmiş amman herkes dikkatli olsun lütfen...

Bugün kü menümü de yazayım

Sabah:3 tane kuru kayısı, yarım muz, biraz k-flakes
Ara: 1 çilekli activia
Öğlen: nohutlu salata
Ara: nohutlu salatamın kalanı
Ara: sütlü nescafe
Akşam: 2 kaşık kepekli pilav yoğutlan
azıcık pide azıcık peynir ve 1 dilim hindi fümeylen
3 tane de beze

Annem bugün süpriz yapmış gelmiş.. yemekte sohbet ede ede yiyince ne yediimi anlamıyorum.. bide pide almış işte.. tabi haliynen dayanamadım..
Bezeyide annemin doomgününü kutlamak için yedik.. Hehe ikimizde de rejim halleri olduğu için pasta almadık.. hehekaydirigubbakcemile3

bakalım biraz daha zaman geçsin sporumu yapıcam yine..

Annene çok mutlu ve uzunnnnn ömürler diliyorum sevdikleriyle beraber.Benim annem yok,imreniyorum şu anne kız muhabbetlerine vallahi...Allah mutluluğunuzu daim etsin...opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar,
ne güzel ben girmeyeli topic canlanmış...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt son günlerde hiç hareket yoktu ben de bu arada kilo aldım...:çok üzgünüm: bi yandan iftara gelenler ,bir yandan davete gitmeler derken dikkat etmek tarih oldu...aç karnına 56 çıkıyordum şimdi 57 çıkıyorum.biraz öncede 58 kilo geldim...mafoldumben oysa ilk günler çok biliçli başlamıştım...artık ümidimi kestim...zaten bayrama kadar zayıflamak istiyordum...çünkü bayramda İstanbul'dayım...yeni sezondan kıyafet almak istiyordum...artık zamanda daraldı yine alacağım ama içime sinmeyecek tabi...benden şimdilik bu kadar...:a015:

Sanırım oruç tutanlar genelde kilo alıyorlar derincim.Sen gene kontrolü bırakma ama çok da üzme kendini hayatım.Bayramdan sonra da sıkı bir program yaparsın olur biter..kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar,
ne güzel ben girmeyeli topic canlanmış...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt son günlerde hiç hareket yoktu ben de bu arada kilo aldım...:çok üzgünüm: bi yandan iftara gelenler ,bir yandan davete gitmeler derken dikkat etmek tarih oldu...aç karnına 56 çıkıyordum şimdi 57 çıkıyorum.biraz öncede 58 kilo geldim...mafoldumben oysa ilk günler çok biliçli başlamıştım...artık ümidimi kestim...zaten bayrama kadar zayıflamak istiyordum...çünkü bayramda İstanbul'dayım...yeni sezondan kıyafet almak istiyordum...artık zamanda daraldı yine alacağım ama içime sinmeyecek tabi...benden şimdilik bu kadar...:a015:

Üzme tatlı canını Derinim verirsin gene İstanbula gelene kadar.. Çabuk gider.. Bide nerde oturuyorsun sen.. Çok merak ettim.. Ama söylemek zorunda diilsin..:kedi:

Çok şükür benekcim.Tv'de görüntüleri izlerken dehşete düştüm.Burada da aniden bir döküyor,sonra kesiyor sonra tekrar.Daha sürecekmiş amman herkes dikkatli olsun lütfen...

Annene çok mutlu ve uzunnnnn ömürler diliyorum sevdikleriyle beraber.Benim annem yok,imreniyorum şu anne kız muhabbetlerine vallahi...Allah mutluluğunuzu daim etsin...opuyorumnanaktan

Sanırım oruç tutanlar genelde kilo alıyorlar derincim.Sen gene kontrolü bırakma ama çok da üzme kendini hayatım.Bayramdan sonra da sıkı bir program yaparsın olur biter..kaydirigubbakcemile2

Canım beniimm... Canım Lunamm... Çok teşekkür ederimm.. Annem de çok teşekkür ediyor.. Sen de dünyanın en iyi ve bilinçli annelerinden oldum ama bak.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Sporumu da yaptım geldim.. Ama çok fena başım ağrıdı bu sefer.. neden bilmem.. Uzanıcam birazdan..mirmirmirmir

evet ben de biraz izleyebildim çok üzüldüm o kadar üzücü bir olay ki duygularımı anlatacak kelime bile bulamıyorum...

canım moral verdiğin için teşekkür ederim:asigim: ama irademe hakim olabilsem almazdım...:çok üzgünüm:

Sporumu da yaptım geldim.. Ama çok fena başım ağrıdı bu sefer.. neden bilmem.. Uzanıcam birazdan..mirmirmirmir

ıdolüm sensin...şu bayram geçsin ben de her akşam spor yapacağım... kaydirigubbakcemile5 Böyle diye diye nazarım değmesin sana :nazar:şimdiye kadar kimseye değmedi merak etme...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
karpuz kilo yapıyormu arkadaşlar akşam akşam karpuz yedimde..
aslında meyveyi pek yemiyorum ben 2 gündür dolapta duran karpuzu yiyelim artık dedim bozulacak sonra ee sizin kilo hedefleriniz nasıl gidiyor ?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Nektari bu sene çok azmış hayatım haberin olsun.Bu gün pazardaki meyvecim söyledi.Hatta bu gün alamadım çünkü o da bulamamış satmak için.Elini çabuk tut bu yüzden fıstık.

Kız bu tarif beni benden aldı götürdü.Yoksa bana kastın mı var fiu.(Ben yeni adına alışamadım,böyle hitab etsem mahsuru var mı bilmiyorum)

Pişmaniye benim de çocukluğumun tatlısı.O zamanlar daha çok İzmit'ten gelirdi bize de.Şimdi heryerde var ama tazesini bulmak mesele.

Verdiğin tarifi kaydettim bilgisayarıma.Şimdi yapamam ama günün birinde şöyle 53'e falan inersem bu kilomu kutlamak için yapıcam ve oturup çatlayana kadar yiyicem sana söz.zemuszemus kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

Kilo verememiş olman gerçekten çok şaşırtıcı fulyacım..Belki ilerki günlerde vücudun fark eder,vücudun ödemli olabilir.Ben de bazen iki-üç gün yemiyorum spor yapıyorum,arkasından bakıyorum kiloda tık yok,sonra seriyorum kendimi bi iki gün,ardından tartıya çıkıyorum ve kilo verdiğimi görüyorum.Sanırım vücut bazen biraz gecikmeli tepki veriyor rejime ve spora.Bekle bence,çünkü gram dahi olsa az ya da çok vermiş olman lazım diye düşünüyorum..CADIARZU
Yoğurtlu meyve konusunda ise aslında marketlerde satılanlardan eşim alırdı ve ben ağzıma koymazdım.Oğluma bebekliğinden beri evde püre olarak yaparım ama hiç tatmamıştım şimdiye kadar.Şu bizim meşhur elmalı yoğurtla yemeye başladım ben de,sonra başka meyvelerle denemeye başladım.
Bu akşam da yemek yemiycem,Armutlu yoğurt yemeyi düşünüyorum sadece.Çünkü beni gerçekten tok tutuyor...zemuszemus

Canım hayırlı uğurlu olsuna.s..Evliler grubuna bir kişi daha dahil olmak üzere haaa..Eh darısı gerçekten kendini evliliğe hazır hisseden diğer fıstıkların başına...:asigim:

Ben de geçenlerde bir sürü pantolon daralttırdım,biraz da olsa kıyafet sorunumu çözdüm.Pantolon etek falan daraltabiliyorsun da,üst kıyafet daraltımıyor maalesef.Ben de gömlek,bluz falan bakıcam,daha doğrusu bakmam lazım..

Göbek küçültmek için de egzersizler var mı acep..Şunu bir de bana yollasanız kızlar...
Tabii özelden...kaydirigubbakcemile2
canım her zaman alışveriş yaptıgım markette görüyorum aslında.. ama iç geçiriyordum almıyordum,kabızlık yapar diye.. yarın markete gitmem lazım,hala varsa 1-2 tane alıcam sırf yogurtla denemek için.. kaydirigubbakcemile3
bu arada kot sendromu benımde var.bir tane kotum var üzerime olan..onu da gecenlerde daralttrdım da öyle oluyor.beli hala bol ama kemerle idare ediyorum. üzerimde başkasınınmıs gibi duruyor diğerleri.. kızlar bu gidişle kızılay bıze acıyacak,toptan kot dağıtacak opuyorumnanaktan

FİBUŞUUUUM...hayırlı olsun bitanem...keşke 9.9.2009'a alsaydınız nikah tarihinizi:)
PRENSESİM nasılsın ablasının bitanesi?herşey yolunda mı?

amanın amanın ablam 58 olmus... aman ablaaaa tekırdağı o halde görünce o kadar fena oldum ki.. sen iyi ol da istersen 158 ol..( şakabir yana olma tabi.. :kedi: )

evet Lunam çok şaşıtıcı geçekten ama bakalım.. Belki bir anda 1-2 kilo birden veririm kim bilir..:Saruboceq: :Saruboceq: Vucut savunmaya mı geçti ne yaptı..

Sağol aplam ama yinede kilo veremiyorum hiç sorma aplam..:çok üzgünüm:
Ama azimle devam..zemuszemus
lunaya katılıyorum.. vucut kafasının dikine gidiyor bazan.. bazense en ümitsiz anda cok şık sürprizler yapabiliyor.. bana öyle geliyorkı sen aniden 2-3 kg bırden ineceksın ama bir şartla sakın ipin ucunu kaçırma.. o zaman tüm emeklerin bosa gider.. tam gaz devam byle..

Üzme tatlı canını Derinim verirsin gene İstanbula gelene kadar.. Çabuk gider.. Bide nerde oturuyorsun sen.. Çok merak ettim.. Ama söylemek zorunda diilsin..:kedi:

Canım beniimm... Canım Lunamm... Çok teşekkür ederimm.. Annem de çok teşekkür ediyor.. Sen de dünyanın en iyi ve bilinçli annelerinden oldum ama bak.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

anneciğine sevgiler,saygılar...
yeni yaşını tebrik eder, uzun ve esenlikli bir ömür dilerim teyzeciğime..

karpuz kilo yapıyormu arkadaşlar akşam akşam karpuz yedimde..
aslında meyveyi pek yemiyorum ben 2 gündür dolapta duran karpuzu yiyelim artık dedim bozulacak sonra ee sizin kilo hedefleriniz nasıl gidiyor ?

ye canım ne olacak meyve işte ama abartmamışsındır umarım..1 porsiyon kafi(ince 1 dilim)

Back
X