• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yediklerimi de yazayım

sabah 2 dl light ekmekten light kasarlı tost, domates,salatalık

öğlen bir elma 3-4 kasık müsli biraz kuru meyve ve yogurttan olusan süpersonic karısım

ara bir küçük armut

aksam bir tabak zeytınyaglı pırasa
1 kase nanelı yogurt
1 dl light ekmek

gece 11de(olmasa iyi olurdu)
2 - 3 kasık yagsız yogurt içine 1 corba kasıgı kuru üzüm koydum yedım. tatlı istedi de canım..
spor olarak da 6km yürüdüm bugun..

evet ben de biraz izleyebildim çok üzüldüm o kadar üzücü bir olay ki duygularımı anlatacak kelime bile bulamıyorum...

canım moral verdiğin için teşekkür ederim:asigim: ama irademe hakim olabilsem almazdım...:çok üzgünüm:

Canım Fulyacım o zamana kadar kilo vermem zor ama moral veriğin için çok teşekkür ederim çok tatlısın...:asigim: Canım daha önce de nerede oturduğumu söylemiştim bir sakıncası yok tabii ki...Kayseri...

İdolüm sensin...şu bayram geçsin ben de her akşam spor yapacağım... kaydirigubbakcemile5 Böyle diye diye nazarım değmesin sana :nazar:şimdiye kadar kimseye değmedi merak etme...kaydirigubbakcemile3

Kayseri güzelim benim..opuyorumnanaktan Yavaş yavaş spor yaparsın sende canım.. Bayram geçsin sana hafif bir spor programı hazırlayalım..kaydirigubbakcemile

karpuz kilo yapıyormu arkadaşlar akşam akşam karpuz yedimde..
aslında meyveyi pek yemiyorum ben 2 gündür dolapta duran karpuzu yiyelim artık dedim bozulacak sonra ee sizin kilo hedefleriniz nasıl gidiyor ?

Karpuz sırf su kilo yapmaz ama tabi miktarında aynı margaritamın dediği gibin canım..

canım her zaman alışveriş yaptıgım markette görüyorum aslında.. ama iç geçiriyordum almıyordum,kabızlık yapar diye.. yarın markete gitmem lazım,hala varsa 1-2 tane alıcam sırf yogurtla denemek için.. kaydirigubbakcemile3
bu arada kot sendromu benımde var.bir tane kotum var üzerime olan..onu da gecenlerde daralttrdım da öyle oluyor.beli hala bol ama kemerle idare ediyorum. üzerimde başkasınınmıs gibi duruyor diğerleri.. kızlar bu gidişle kızılay bıze acıyacak,toptan kot dağıtacak opuyorumnanaktan

amanın amanın ablam 58 olmus... aman ablaaaa tekırdağı o halde görünce o kadar fena oldum ki.. sen iyi ol da istersen 158 ol..( şakabir yana olma tabi.. :kedi: )

lunaya katılıyorum.. vucut kafasının dikine gidiyor bazan.. bazense en ümitsiz anda cok şık sürprizler yapabiliyor.. bana öyle geliyorkı sen aniden 2-3 kg bırden ineceksın ama bir şartla sakın ipin ucunu kaçırma.. o zaman tüm emeklerin bosa gider.. tam gaz devam byle..

anneciğine sevgiler,saygılar...
yeni yaşını tebrik eder, uzun ve esenlikli bir ömür dilerim teyzeciğime..

ye canım ne olacak meyve işte ama abartmamışsındır umarım..1 porsiyon kafi(ince 1 dilim)

Annemde bende teşekkür ediyoruz canım.. Öpüyoruz seni yanacıklarından..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hala 60 kilo çıkıyorum.. İnanılır gibi değil.. Artık ömrümü 60 kiloyla geçircekmişim gibi hissetmeye başladım.. 2 hafta oldu yaww..delikafadulden
Neyse kaç olursa olsun aynen devam.. Elbet bi ara yüzüme güler dediğiniz gibi..

yediklerimi de yazayım

sabah 2 dl light ekmekten light kasarlı tost, domates,salatalık

öğlen bir elma 3-4 kasık müsli biraz kuru meyve ve yogurttan olusan süpersonic karısım

ara bir küçük armut

aksam bir tabak zeytınyaglı pırasa
1 kase nanelı yogurt
1 dl light ekmek

gece 11de(olmasa iyi olurdu)
2 - 3 kasık yagsız yogurt içine 1 corba kasıgı kuru üzüm koydum yedım. tatlı istedi de canım..
spor olarak da 6km yürüdüm bugun..

accık yemişsin bugün.. Yani dün..

Nasılsın kuzum bu arada??

Günaydın fıstıklar..

Dün nasıl fırtına vardı öyle ya.. Hiç uyuyamadım oyüzden.. :1closedeyes: Gök gürlemesinden çok korkarım da..:kedi:

sabah bır domates peynır bıraz ekmek kuru kayısı bır catalcık da ekmegıme kaymak surdum ve bol su bırazda egzersız yaptım oglende meyve ve salata corba yıcem

günaydın arkadaşlar sabah gene tartıya çıktım 68.9 görünüyorum dün 70.tim bu nasıl oluyor ya ben hızlı kilo veren birimiyim yoksa tartımmı yanlış anlamadım.
madem karpuz kilo yapmıyor öğün arası yapabilirim öyleyse dün şu hatunun zencefilli sarımsaklı çayınıda yapmıştım korsemide giyim kızımla sağlıkocağına oradan avm gitmiştik yani 3-4 saat yürüdüm nerdeyse ondanmı acaba bakalım bu gün ne olacak.

Kayseri güzelim benim..opuyorumnanaktan Yavaş yavaş spor yaparsın sende canım.. Bayram geçsin sana hafif bir spor programı hazırlayalım..kaydirigubbakcemile

Karpuz sırf su kilo yapmaz ama tabi miktarında aynı margaritamın dediği gibin canım..

Annemde bende teşekkür ediyoruz canım.. Öpüyoruz seni yanacıklarından..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Hala 60 kilo çıkıyorum.. İnanılır gibi değil.. Artık ömrümü 60 kiloyla geçircekmişim gibi hissetmeye başladım.. 2 hafta oldu yaww..delikafadulden
Neyse kaç olursa olsun aynen devam.. Elbet bi ara yüzüme güler dediğiniz gibi..

accık yemişsin bugün.. Yani dün..

Nasılsın kuzum bu arada??
pek iyi değilim ama çok yoğunum bu ara..çok iş var elimde...onlarla güreş tutuyorum. bonusları dün indirmiştim.. bugun burn it upu indirmeye basladım. kac dk sürüyor canım bu..ben bunu yapayım bugun istiyorum.

Günaydın fıstıklar..

Dün nasıl fırtına vardı öyle ya.. Hiç uyuyamadım oyüzden.. :1closedeyes: Gök gürlemesinden çok korkarım da..:kedi:
günaydın sana da canım..
aynen ben de uyuyuyamadım dün gece..ezan okunuyordu ondan sonra daldım biraz..

günaydın arkadaşlar sabah gene tartıya çıktım 68.9 görünüyorum dün 70.tim bu nasıl oluyor ya ben hızlı kilo veren birimiyim yoksa tartımmı yanlış anlamadım.
madem karpuz kilo yapmıyor öğün arası yapabilirim öyleyse dün şu hatunun zencefilli sarımsaklı çayınıda yapmıştım korsemide giyim kızımla sağlıkocağına oradan avm gitmiştik yani 3-4 saat yürüdüm nerdeyse ondanmı acaba bakalım bu gün ne olacak.

dün cok yoğunmuşsun,çok hareket falan.. o tarz günlerin ardından tartı yapar böyle güzellikler...bir de yeni basladıysan dyete kg vermen hızlıdr, tabi bir de fazla kg ne kadar coksa o kadar hızlı verılır..bilmiyorum kac kg fazlan var ama..

pek iyi değilim ama çok yoğunum bu ara..çok iş var elimde...onlarla güreş tutuyorum. bonusları dün indirmiştim.. bugun burn it upu indirmeye basladım. kac dk sürüyor canım bu..ben bunu yapayım bugun istiyorum.

günaydın sana da canım..
aynen ben de uyuyuyamadım dün gece..ezan okunuyordu ondan sonra daldım biraz..

dün cok yoğunmuşsun,çok hareket falan.. o tarz günlerin ardından tartı yapar böyle güzellikler...bir de yeni basladıysan dyete kg vermen hızlıdr, tabi bir de fazla kg ne kadar coksa o kadar hızlı verılır..bilmiyorum kac kg fazlan var ama..

Canım önce start it up la başlaman gerekiyor.. O 25 dakika filan sürüyo
ramp it up 45 dakika civarı burn it up da 1 saat filan..

Canım kıyamam sana.. Yardım edebileceğim bişey olursa söyle mutlaka olur mu?? Çeviri de filan yardım edebilirim belki??

Canım önce start it up la başlaman gerekiyor.. O 25 dakika filan sürüyo
ramp it up 45 dakika civarı burn it up da 1 saat filan..

Canım kıyamam sana.. Yardım edebileceğim bişey olursa söyle mutlaka olur mu?? Çeviri de filan yardım edebilirim belki??

canım benim çok sağol.. yıkarım bak çevirileri üstüne.. özellikle hukuk-ticaret olanları zevkle yıkarım zemuszemus onları hiç sevmem..millet tıp çevirisinde kasılır.. ben onlarda cinsim ya..
ben baslangıc için olanları indirmiycem..şunu indirip bir bakayım.. cok zor gibi gözükürse diğerlerini indiriyeim.1 saat iyiymiş.. tuttum.

kızlar ya herkes ok mi?
ikitelli halkalı cıvarını sel basmış.. 11 kişi ölmüş.. canım fena sıkıldı..bunalımıma bunalım kattı resmen.. dün de şehit haberleri vardı offf yaa..

lunacım, seni özellikle merak ettım,biraz yakın oturuyorsun sanki oralara..

istanbuldakiler yoklama verin ya..

evt hamileyken 20 kilo aldım 7si gitti gerisi bana kaldı işte aşırı fazlam var yani....

verirsin canım yine merak etme..

canım benim çok sağol.. yıkarım bak çevirileri üstüne.. özellikle hukuk-ticaret olanları zevkle yıkarım zemuszemus onları hiç sevmem..millet tıp çevirisinde kasılır.. ben onlarda cinsim ya..
ben baslangıc için olanları indirmiycem..şunu indirip bir bakayım.. cok zor gibi gözükürse diğerlerini indiriyeim.1 saat iyiymiş.. tuttum.

Yok hukuktan hiç anlamam canım yaa..Ticaret olabilir.. hukuğa nazaran en azından..

kızlar ya herkes ok mi?
ikitelli halkalı cıvarını sel basmış.. 11 kişi ölmüş.. canım fena sıkıldı..bunalımıma bunalım kattı resmen.. dün de şehit haberleri vardı offf yaa..

Ya benimde çok canım sıkıldı bu olaylara.. Allah yardım etsin,sabır versin bu insanlara.. :çok üzgünüm:

verirsin canım yine merak etme..

Yok hukuktan hiç anlamam canım yaa..Ticaret olabilir.. hukuğa nazaran en azından..

Ya benimde çok canım sıkıldı bu olaylara.. Allah yardım etsin,sabır versin bu insanlara.. :çok üzgünüm:

canım benım kıyıpta çeviri yaptırır mıyım ben sana hiç..bitirdim çoğunu bir saatlik falan işim kaldı tıp o da ..hallederim.bu arada IT ile ilgili olanı dün sevgilime yaptırdım. onu da check edicem. hiç etik değil biliyorum delikafadulden

canım benım kıyıpta çeviri yaptırır mıyım ben sana hiç..bitirdim çoğunu bir saatlik falan işim kaldı tıp o da ..hallederim.bu arada IT ile ilgili olanı dün sevgilime yaptırdım. onu da check edicem. hiç etik değil biliyorum delikafadulden

hehe.. Olsun boşver.. iyi yapmışsın..kaydirigubbakcemile3 Ben de ünideyken çeviri yapıyordum.. Zahmetli bi iş.. Bir de çok konsantrasyon gerektiriyor.. Allah kolaylık versin tatlım sana.. opuyorumnanaktan

Canım beniimm... Canım Lunamm... Çok teşekkür ederimm.. Annem de çok teşekkür ediyor.. Sen de dünyanın en iyi ve bilinçli annelerinden oldum ama bak.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:asigim:

Canım ben de teşekkür ederim...Annelik çok büyük bir sorumluluk..opuyorumnanaktan
kızlar ya herkes ok mi?

Canımcım çok teşekkür ederim.Bizim buralarda bir problem yok ama eşimin iş yeri o taraflarda.Sabah aradım (nöbetten çıkmış,eve geliyordu) tam basın expres yolunun üst tarafındaydı.Bana ''Gözlerime inanamıyorum,hayatımda böyle bir şey görmedim,sanki bir filmin içindeyim''dedi.Koca koca kamyonlar suda yüzüyormuş,heryer kaza doluymuş.Neyse ki eve problemsiz ulaştı.Allah ölenlerin yakınlarına sabır versin...

Canım ben de teşekkür ederim...Annelik çok büyük bir sorumluluk..opuyorumnanaktan

Canımcım çok teşekkür ederim.Bizim buralarda bir problem yok ama eşimin iş yeri o taraflarda.Sabah aradım (nöbetten çıkmış,eve geliyordu) tam basın expres yolunun üst tarafındaydı.Bana ''Gözlerime inanamıyorum,hayatımda böyle bir şey görmedim,sanki bir filmin içindeyim''dedi.Koca koca kamyonlar suda yüzüyormuş,heryer kaza doluymuş.Neyse ki eve problemsiz ulaştı.Allah ölenlerin yakınlarına sabır versin...

Aman allah korusun... Çok şükür sağ salim gelmiş eve.. Yazık valla.. Çok üzülüyorum.. Allah yardım etsin..

ben regl oldum 67 yı goren tartı yıne aynı kıloma cıktı aglarım ama yaaa

Canım şişkinliktir o.. Reglin bitince gider yine 1-2 kilo

sevindim canım iyi olmanıza.. aman daha fazla dikkat lütfen..
ben de aynı şeyi diliyorum. Allah sabır versin yakınlarına.. daha fazla kayıp olmaz umarım. alt yapısı sağlam olmayınca bir şehrin böyle oluyor işte.. sebep olanlar utansın..
Aman allah korusun... Çok şükür sağ salim gelmiş eve.. Yazık valla.. Çok üzülüyorum.. Allah yardım etsin..

Canım şişkinliktir o.. Reglin bitince gider yine 1-2 kilo

flycım indirdim videoyu .. zor gözükmüyor canım bu.. baslangıclar daha çok ilk kez spora baslayacaklar için.. biz ne zamandır yapıyoruz. bence sen de burn it up a geç.. okadar idmanlı bünyeye daha hafifleri yaramazki..
bir de sana bir şey diyeyim.ben genelde kosu bandında takılıyorum bılıyorsun ama ara ra böyle videolarla ilgileniyorum,kosu bandından sıkılıp. kuşkusuz bunlarda cok faydalı ama her ikisini de tecrübe etmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki.. kosu bandı gıbısı yok.. hızlı ve tempolu yürüyüş, ve tabi uzun da olcak.. çünkü belli bir nabız aralığına cıkarıyor seni ve orda sabitliyor.. bu tarz home aerobicler nabız aralıgında oyna yapıyor.inişler düşüşler oluyor ve yağ yakımı yavaşlıyor kosu bandına nazaran..
naçizane..
ben birazdan başlıycam önce 4km yürüyeyim diyorum ardından 1 saat şunu yapayım basen ve karın çalıstırdıgı için pilates i sonunda 10dk yapsam yeter..böyle plan yaptım.

sevindim canım iyi olmanıza.. aman daha fazla dikkat lütfen..
ben de aynı şeyi diliyorum. Allah sabır versin yakınlarına.. daha fazla kayıp olmaz umarım. alt yapısı sağlam olmayınca bir şehrin böyle oluyor işte.. sebep olanlar utansın..

flycım indirdim videoyu .. zor gözükmüyor canım bu.. baslangıclar daha çok ilk kez spora baslayacaklar için.. biz ne zamandır yapıyoruz. bence sen de burn it up a geç.. okadar idmanlı bünyeye daha hafifleri yaramazki..
bir de sana bir şey diyeyim.ben genelde kosu bandında takılıyorum bılıyorsun ama ara ra böyle videolarla ilgileniyorum,kosu bandından sıkılıp. kuşkusuz bunlarda cok faydalı ama her ikisini de tecrübe etmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ki.. kosu bandı gıbısı yok.. hızlı ve tempolu yürüyüş, ve tabi uzun da olcak.. çünkü belli bir nabız aralığına cıkarıyor seni ve orda sabitliyor.. bu tarz home aerobicler nabız aralıgında oyna yapıyor.inişler düşüşler oluyor ve yağ yakımı yavaşlıyor kosu bandına nazaran..
naçizane..
ben birazdan başlıycam önce 4km yürüyeyim diyorum ardından 1 saat şunu yapayım basen ve karın çalıstırdıgı için pilates i sonunda 10dk yapsam yeter..böyle plan yaptım.

canım zor gözükmüyor ama start it up da dahi benim canım çıktı. Kan ter içinde kaldım.. Yürüyüş bandım benim de var ama çok sıkılıyorum ben onun üstünde ya.. Fenalıklar basıyo.. Saniye saymaya başlıorum bi yerden sonra.. Televizyon izliyorum genelde yanısıra ama ona rağmen sıkılıyorum..delikafadulden

Hadi bakalım kolay gelsin canım sana..zemuszemus zemuszemus

yediklerimi yazmaya geldim;

sabah 2 light ekmekten kasarlı tost domates,salatalık

öğlen bir tabak mercimek yemeği 4-5 adet minik kornişon

ara yogurtlu kuru üzümlü armut

aksam da menemen yiycem 1 dilim ekmekle...

şimdi sporumu yapmaya gidiyorum. opuyorumnanaktan

Back
X