• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay bide ekliiim 4-5 tane ceviz yedim şimdi..

Portakal çiçeeeecim.. Bu walk at home ve slim in 6 bunları internetten indirbilirsin.. Walk at home evde yürüyüş programı.. Aslında çok güzel bir program uzunca bir süre yaptım.. Slim in 6 daha ağır sıkılaşmaya yönelik bir program.. Hmmm.. Bekle bakiim bi dakka..

Walk at home

Leslie sansone ile yürüyüş
yürümenin faydalarını hepimiz biliyoruz yürüyüş esnasında vücudumuzda
50 nin üzerinde kas aynı anda calışıp metabolizmamız hızlanıyor kilo vermek kolaylaşıyor fakat her zaman dışarı cıkıp yürüme imkanı olmuyor mesela ben hergün yürüyemiyorum fakat evde kilometrelerce yürüyor etkisi veren bir egzersiz programı var ,sanki dışarıda yürüyormuşsunuz gibi bir etkisi var sabah kalkınca egzersizlere başlamadan önce veya yemeklerden sonra nezaman yürüyüş ihtiyacınız varsa bu egzersizi yapabilirsiniz yürüyüş programı yarım saat sürüyor ve kilometrelerce yol yürümüş kadar enerji harcatıyor metabolizma hızlandırıcı bölümler de var içinde cok eğlenceli

ALINTIDIR...

Slim in 6

Arkadaşlar ben bu programı uygulamaya başladım. Yabancı sitelerde çok etkili olduğu yazılmış. Program üç ana egzersiz videosundan oluşuyor.
1. Start It Up
2. Ramp It Up
3. Burn It Up
İki tanede bonus video var. Bunlarda Slim & 6 Pack (Karın egzersizleri) ve Slim & Limber (Streching egzersizleri)
Program iki şekilde uygulanabiliyor.
İlk seçenekte ilk 2 hafta birinci video, sonraki 2 hafta ikinci video ve son iki hafta üçüncü video.
Diğer seçenekte ilk hafta birinci video, sonraki 2 hafta ikinci video ve son üç hafta üçüncü video.
Videolar haftanın altı günü yapılacak, bir gün dinlenilecek. Diğer bonus videolarıda kafanıza gör istediğiniz her zaman yapabiliyosunuz.

ALINTIDIR..

merhabalar arkadaşlar :kedi: bende aranıza katılmak istiyorum, 67 kiloyum yada 68. DEğişior günden güne işte. 82 kiloydum, yaklaşık pek çok aralarla olsada 5 aydır spor yapıorum ve de rejim. VEee 67-68'e düştüm :)))) ınanın bu kiloda olmak bile harika birşey! Artık pantolan alırken zorluk çekmiyorum, bütün pantalonlarımı daralttırıorum, terzi bile şaşırdı görünce :D NEyse işte öyle, ama genede üstüm haala large, çünkü memelerim kocaman eheheh :)) Ancak benim hedefim 60 kilo olmak yani 7 kilom kaldı, boyumda 1.70. Bence 60 yeter, manken olmuyacam ya :) Ama sorunum şuki, motivasyonumu kaybettiğimi görüorum eski hırslı ben gitti sanki ve eski ben geliyor gibi, onu istemiyorum, tekrar kilo almak istemiyorum tam tersine daha vermem gereken kilolar var, 7 kilo var! 15 kilo vermişim 7 kiloda veririm diorum ama sporu bıraktım hala yemem dikkat etsemde, motivasyonum düştü yani, burda sizlerle tekrar motivasyonumu kazanırım inşAllah, hepimiz istediğimiz kilolara düşmemimz dileklerimle, birbirimize yardım edelim :D

merhabalar arkadaşlar :kedi: bende aranıza katılmak istiyorum, 67 kiloyum yada 68. DEğişior günden güne işte. 82 kiloydum, yaklaşık pek çok aralarla olsada 5 aydır spor yapıorum ve de rejim. VEee 67-68'e düştüm :)))) İnanın bu kiloda olmak bile harika birşey! Artık pantolan alırken zorluk çekmiyorum, bütün pantalonlarımı daralttırıorum, terzi bile şaşırdı görünce :D NEyse işte öyle, ama genede üstüm haala large, çünkü memelerim kocaman eheheh :)) Ancak benim hedefim 60 kilo olmak yani 7 kilom kaldı, boyumda 1.70. Bence 60 yeter, manken olmuyacam ya :) Ama sorunum şuki, motivasyonumu kaybettiğimi görüorum eski hırslı ben gitti sanki ve eski ben geliyor gibi, onu istemiyorum, tekrar kilo almak istemiyorum tam tersine daha vermem gereken kilolar var, 7 kilo var! 15 kilo vermişim 7 kiloda veririm diorum ama sporu bıraktım hala yemem dikkat etsemde, motivasyonum düştü yani, burda sizlerle tekrar motivasyonumu kazanırım inşAllah, hepimiz istediğimiz kilolara düşmemimz dileklerimle, birbirimize yardım edelim :D

Hoşgldin canım aramıza..a.s.

15 kilo vermek ne dmek.. Tebrik ederim hemde çok..alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile5
ve de aynen dediğin gibi 15 kilo vermişsin 7 kilo da neymiş.. Benekli aplam var benim burda bitane.. Onun deyimiyle 7 tane 1 kilocuk kalmış.. Ne ki yanii...
kaydirigubbakcemile5

çok doğru söylüyorsun, 7 tane bir kilocuk, hiç öyle düşünmemiştim :D:D:D Teşekkür ederim, hoşbulduk a.s

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyorum.nerden bulabilirim acaba doğumdan sonra müthiş bir göbek oldum bu slim benim işime yarar öyleyse dimi?

Doğru söylüyorsun Derinim.. Bende Düşünce gücü üzerine çok kitap okudum.. %100 düşünce gücü, bir iki kitap daha vardı şimdi adını hatırlayamadığım.. Fakat gerçekten çok işe yarıyor... Bir kaç kere deneyimledim, ama uygulaması çok zor.. Çünkü içinde hiç bir şüphe olmaması lazım.. Uzun zaman olmuştu ben bunla ilgileneli yeniden hatırlattığın için teşekkür ederim.. Ben de artık sürekli kalori harcadığımı ve kilo verdiğimi düşüneceğim.. Sende öyle yap hepimiz öyle yapalım.. Dediğin gibi eminim faydası olucaktır.kaydirigubbakcemile5

Canım iyi ki varsın.. Gerçekten çok motive ettin beni.. Sağol..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım benim sen de iyi ki varsın...:1hug: ben de spor yapmayı alışkanlık haline getirebilirsem senin sayende olacak...çünkü hiç aksatmadan yapıyorsun ve çok iyi örnek oluyorsun...:asigim: %100 düşünce gücünü ben de okumuştum gerçekten çok beğenmiştim...pembe yazılarını çok tuttum :lepi: bak ne güzel pozitif düşünceyi yazına da taşımışsın...çok güzel olmuş...a.s biliyor musun bugün iş yerinde bir ara yüzdüğümü ve kalori harcadığımı düşündüm ben de...:kedi:

sana dün bahsettiğim yazı vardı ya onu senin için buldum ve şimdi alıntı yapıyorum...belki bizi biraz gaza getirir...yerimseniben senin pembiş yazılarını kullanayım da daha bir etkili olsun...:jeyyar:

Düşünce gücünüzü kullanın. Onunla istediğiniz her şeye sahip olabilirsiniz. Kendinizi hafife almayın ve başarabileceğinize inanın, eğer siz kendinize inanmazsanız başka birinin size inanmasını bekleyemezsiniz. 5 ya da 6 yıl önce teyzem bana düşünce gücüyle elde edilebilecek şeyleri anlatan bir kitap almıştı. Kitapta çok güzel örnekler ve öneriler vardı ama başta inanması biraz güçtü. Kendinizi olmak istediğiniz gibi hayal etmeniz öneriliyordu, zengin, zayıf, başarılı, çekici... bütün bunların hepsine sadece düşünce gücüyle ulaşılabilir diyordu. Yapmanız gereken tek şey hayal etmek ve inanmak. Önce anlatılan egzersizleri denemeye başladım ama her gün yapmayı unutuyordum, zaten zamanla da tamamen unuttum. Ama şimdi görüyorum ki hayalini kurduğum ve istediğim her şeye sahip oluyorum! Nasıl oldu ya da bunu yapmaya ne zaman başladım bilmiyorum ama o kitaptan hatırladığım şeyleri bir şekilde uyguluyorum. Ben de sizinle tecrübelerimi paylaşmak istedim. Buna en güzel örnek hepimizin sırrını öğrenmek istediği bir konu olan kilo vermek olur. Son zamanlarda fast food yiyerek ve bütün gün masa başında oturup blog gezerek tam 5 kilo verdim. Nasıl yaptığım benim için artık çok basit ama fikre aşina olmayanlar için kabul edilmesi biraz zor olabilir. Ben lisede gayet kilolu bir kızdım. Baleyi bıraktıktan sonra çok kilo aldım ama içimde her zaman bir gün, üniversitedeyken mesela istediğim vücuda sahip olacağıma dair bir inanç vardı. Böylece günler, benim evrene çok kuvvetli mesajlar göndermemle ve asla diyet yapmıyor oluşumla geçip gitti, çünkü ne yersen yiyim istediğim gibi bir vucüda sahip olacaktım zaten. Ben yemek yemeyi severim, kendimi kilo alacağım için bu zevkten mahrum bırakmaya da hiç niyetim yok, bence bu çok saçma zaten, başka bir yolu olmalı mutlaka! Bu arada annem de diyetisyen olduğu için ona karşı tutunduğum -ergenlik dönemi- isyankarlık, mesleğine karşı bir isyana da dönüştü ve diyet olayına oldum olası karşı çıktım. Dediğim gibi her zaman içimde pozitif düşünen bir yan vardı böylece inançlarımı kaybetmedim ve şimdi de meyvesini topluyorum. Şimdi de sizlere bu konuda uygulayabileceğiniz bir kaç örnek vereceğim,

1- Hayalini kurduğunuz vücuda sahip olacağınıza inanın
2- Kaç beden olursanız olun güzel gözüktüğünüze inanın
3- Zevk alarak yediğiniz bir şeyin size kilo aldırtmayacağına, olsa olsa mutluluk vereceğine inanın 4- Mutfağa su içmeye giderken bile kalori yaktığınızı düşünün
5- Oturup müzik dinlerken dans ettiğinizi ya da spor yaptığınızı düşündüğünüzde yağlarınızı yaktığınıza inanın
6- Yediğiniz her şeyin sizi daha da güzelleştirdiğine inanın
7- Her geçen gün daha da çekici olduğunuza ve kilo verdiğinize inanın
8- Attığınız her adımda kalori kaybettiğinize inanın
9- Su için! Hem de çok fazla
10- Sık sık yiyin ve ne olursa olsun tadını çıkartın, asla pişmanlık duymayın

İşte ben bunları yapıyorum ve böylece artık kilom hakkında hiç mi hiç endişelenmiyorum. Vücudumla mutluyum ve yemek yemeyi seviyorum. Sevdiğiniz şeylerin size zarar vermesine izin vermeyin, mutlu olmak sizin elinizde. Ben hayatımın her alanında düşünce gücümü kullanmaya çalışıyorum, ve işe yaradığını da çoğu kez deneyimledim. Düşünce yapınızı bir anda değiştiremezsiniz belki ama aklınızın bir köşesinde bulunsun bence evrene güzel mesajlar yollamaya çalışın, ne zaman işe yarayacağı belli olmaz ;)

slmm kızlar bana da aranızda yer var mı bende zayıflamak istiyorum beynimde her şeyi bitrdim kararımı da verdim..geriye bi tek doğru bi diyet listesi kaldı a.s.

canım ilk adımı atmışsın zaten...devamı gelir yeter ki bu azmini kaybetme...kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmaya karar verdim.motivasyonum azalmaya başladı sanırım.sizin aranızda tekrar eski haline gelmesini umuyorum:(boyum:1.75/kilom:68)13 senelik evliyim.2 tane çocuğum var.kızıma hamileyken 33 kilo aldım.(2002)98 kiloyla doğuma girdim.1.5 sene sonra 58 kiloya düştüm.(çok sıkı diyet resmen aç gezerek,ve hergün çatlayıncaya kadar yürüyüş yaparak,bol su ve bitki çayları içerek..vs.sağlıksız bir şekilde)hızlı verilen hızlı alınıyor.2-2.5 sene sonra 68 kilo oldum ve tekrar hamile oldum.kabus tekrar başladı.sonsuz bir iştah ve 9 ayda 97 kiloyla 29 kilo almış olarak doğuma girdim.(2006)o gün bu gündür düşe kalka diyetteyim.ilkindeki yaptığım gibi açlık diyetlerine girmedim.3 senede anca 68 e düşebildim.artık beynen yoruldum.motivasyona ihtiyacım var.o yüzden aranıza katılmak istiyorum.inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız arkadaşlar.ama şunu öğrendim ki kiloyu korumak vermekten kat kat daha zorlu ve stresliymiş.hepimize kolay gelsin..

aramıza hoşgeldin...hep beraber fazla kilolarımızdan kurtulacağız hiç şüphen olmasın...buradan zayıflamadan kimseyi göndermiyoruz...yerimseniben

canlarım umarım hepiniz iyisinizdir...
ben çok yoğunum bugünlerde;minişlerimin sınıfını hazırlıyorum..toplantılar,planlar,programlar.. derken fırsat bulamıyorum buraya girmeye bile:(
amaaa diyetime devam ediyorum vee o pis 58 den iki günde kurtulup 57 oldum yine:))))
hepicinizi çooook öpüyorumopuyorumnanaktan

canım çok tebrik ederim...bugünlerde fazla uğramıyorsun yokluğun belli oluyor...:çok üzgünüm: daha sık gel...:a015: bu arada bugün aç karnına yine 56 geldim...ben bu işten hiç bir şey anlamadım...:bbo:

gitmiyo diye düşünmüyoruz aksine sürekli kilo veriyorum diye düşünüyoruz.. Lütfen aaaa... Olumsuz düşünceyi tamamen atıyoruz kafamızdan.. olumlu düşünceyi sürekli dillendiriyoruz...zemuszemus zemuszemus

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

merhabalar arkadaşlar :kedi: bende aranıza katılmak istiyorum, 67 kiloyum yada 68. DEğişior günden güne işte. 82 kiloydum, yaklaşık pek çok aralarla olsada 5 aydır spor yapıorum ve de rejim. VEee 67-68'e düştüm :)))) İnanın bu kiloda olmak bile harika birşey! Artık pantolan alırken zorluk çekmiyorum, bütün pantalonlarımı daralttırıorum, terzi bile şaşırdı görünce :D NEyse işte öyle, ama genede üstüm haala large, çünkü memelerim kocaman eheheh :)) Ancak benim hedefim 60 kilo olmak yani 7 kilom kaldı, boyumda 1.70. Bence 60 yeter, manken olmuyacam ya :) Ama sorunum şuki, motivasyonumu kaybettiğimi görüorum eski hırslı ben gitti sanki ve eski ben geliyor gibi, onu istemiyorum, tekrar kilo almak istemiyorum tam tersine daha vermem gereken kilolar var, 7 kilo var! 15 kilo vermişim 7 kiloda veririm diorum ama sporu bıraktım hala yemem dikkat etsemde, motivasyonum düştü yani, burda sizlerle tekrar motivasyonumu kazanırım inşAllah, hepimiz istediğimiz kilolara düşmemimz dileklerimle, birbirimize yardım edelim :D

aramıza hoşgeldin...ne güzel 15 kilo vermişsin bu önce çok büyük bir başarı...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis motivasyon olayına gelince burada kalırsan motivasyonunun azalması gibi bir şansın yok hatta üzerine bir 15 kilo daha verebilirsin bak dedi dersin...a.s ayrıca bizim de senden öğreneceğimiz çok şeyler olduğunu düşünüyorum...paylaşımlarını bekliyoruz...kaydirigubbakcemile2

Derinn pozitif düşüncene hayran oldum inan ama bunu başarmak zor dimi yani,ben 6 aydır bu kiloları vermeyi düşünyorum ama hala bir gram eksilmedim.
ılk ergenlik çağımda olduğum ne fazla kilo 55 ti ve ben bunu o kadar dert etmiştimki kendime daha sonra zamanla verdim bu kiloyu tabi sonra belki 10 yıl 46-47 kilo olarak yaşadım takii evleninceye kadar.
Evlenince tekrar 55 oldum ve bu kiloyla hamile kaldım ilk aylarda pek almıyordum ama son aylarda nerdeyse ayda 3 kilo almaya başladım ve dr.sürekli uyarıyordu beni kilom konusunda,şimdi bakıyorumda haklıymış adam ben aldığım 20 kilonun sadece 7sini verebildim bebeğim şuanda 6 aylık bu aya kadar ciddi şekilde diyet falan yapamadım ama artık bu saatten sonra kararlıyım bu gün 3.gün henüz bişey değişmedi ama değişmesi için dua ediyorum tabi birde sütüm eksilmesin bebeğim doysun diye sürekli yiyip içmem lazım çünki yiyip içmezsem sütüm azalıyor farkediyorum hemen işte böyle sizce gidermi bu kilo benden 50 kilo olabilirmiyim

Derinn pozitif düşüncene hayran oldum inan ama bunu başarmak zor dimi yani,ben 6 aydır bu kiloları vermeyi düşünyorum ama hala bir gram eksilmedim.
ılk ergenlik çağımda olduğum ne fazla kilo 55 ti ve ben bunu o kadar dert etmiştimki kendime daha sonra zamanla verdim bu kiloyu tabi sonra belki 10 yıl 46-47 kilo olarak yaşadım takii evleninceye kadar.
Evlenince tekrar 55 oldum ve bu kiloyla hamile kaldım ilk aylarda pek almıyordum ama son aylarda nerdeyse ayda 3 kilo almaya başladım ve dr.sürekli uyarıyordu beni kilom konusunda,şimdi bakıyorumda haklıymış adam ben aldığım 20 kilonun sadece 7sini verebildim bebeğim şuanda 6 aylık bu aya kadar ciddi şekilde diyet falan yapamadım ama artık bu saatten sonra kararlıyım bu gün 3.gün henüz bişey değişmedi ama değişmesi için dua ediyorum tabi birde sütüm eksilmesin bebeğim doysun diye sürekli yiyip içmem lazım çünki yiyip içmezsem sütüm azalıyor farkediyorum hemen işte böyle sizce gidermi bu kilo benden 50 kilo olabilirmiyim

canım önce yanlış anlamayı düzelteyim o yazdığım yazı alıntıydı bana ait değildi ama bizi gaza getirmesi için buraya alıntı yaptım sadece...ama pozitif düşünceye bende inanıyorum tabii...kilolarını tabii ki verebilirsin ben yıllarca bir kilo bile veremezken (kilo verme sadece düşüncede kalırdı)burada 8 kilo verdim...sadece kendime inandım sen de kendine inan...öncelikli bebeğin tabi...aç kalmadan sağlıklı beslenerek kilo verbilirsin...biz burada her zaman yardıma hazırız...bebeğini öpüyorum ne tatlıdır şimdi...kaydirigubbakcemile3

Hogelin lilyum.1.75 boya 68 kilo.Aslında şişman değilsin.Ben 1.64 boya şu an 54 kiloyum.Vücut kitle endeksine bakılması lazım aslında herhangi bir karşılaştırma yapılırken..Kaç kilo olmak istediğini bilmiyorum ama 60-62 arası olsan fıstık gibi olursun sanırım.Eminim iki doğumdan sonra vücudunda deformasyonlar vardır,yürümenin yanında plates veya benzeri egzersizler yapsan vücudun toparlar,şekle girer ve kilon aynı kalsa bile daha zayıf gözükürsün eminim.

İstersen hedefini belirleyip sen de bizim gibi bir çizelge yap.Takibi herkes açısından daha kolay oluyor..Sağlıklı kilo vermeler dilerim..

Aslında net kendime de açıklayamıyorum bu durumu.Sanki rejim psikolojisinden çıkmak istemiyorum.Çıkarsam hemen kilo almaya başlayacakmışım gibi geliyor.Biliyorum sağlıklı bir düşünce değil ve bu nereye kadar gider bilmiyorum...:çok üzgünüm:

Yaww bu kadar spor ve egzersizi nasıl yapıyorsun,gıpta ediyorum sana..Ben haftada 1-2 yürüdüm mü zil takıp oynayasım geliyor vallahi.Bravo sana arkadaşım..:nazar:
çok iyi anlıyorum seni.. bende de var o durum.. etrafımdaki herkes stop! bayragını çekti. ama ben biraz daha diyorum cunku azıcık yesem alıyorum.. ağırdan ağırdan vereyim diyorum..daha ne bir hedef belırlemedım 55kg olunca belirliycem. hani manken gibi manken gibi deriz ya hep.. gecenlerde 5-6tane manken gördüm. metronun girişinde abartmıyorum bacakları kolum gbiydi,kaldı ki bende de kollar taşşş mübarek buna rağmen yani.. mesela adriana lima'nın fiziğini çok beğenirim.kız 32 bedenmiş ya.. zayıf olmanın alt sınırı yok sanki..
spor meselesine gelince; ben ezelden beri düşkünümdür spora ama eğitim sisteminin zorluğu( ben birazcık inek bir öğrenciydim) asla tam düzenli yaptırmadı bana.. ama ortaokulda 4 yıl futbol oynadım.(sınıfta kalmadım benım ortaokulum gercekten 4 yıldı delikafaduldendelikafadulden ) üniversitede 3 yıl tenis oynadım. istanbulda partnerli sporlar için düzen kuramadım henüz.bir de bana terapi gibi geliyor,öyle rahatlıyorumki spor yaparken, bazen gözlerim nemli çıktığım oluyor kosu bandına ama 15dk ısındıktan sonra sorunu bile unutuyorum sanki..o derece yani.. insnlar alkole,sigaraya sarar ya ben spora sarıyorum. sporcu genim var birde.. babam bir dönem profesyonel voleybolcuydu :CüvCüv:
diyet yapsın yapmasın herkese tavisye ederım. spor gibisi yok..
canlarım umarım hepiniz iyisinizdir...
ben çok yoğunum bugünlerde;minişlerimin sınıfını hazırlıyorum..toplantılar,planlar,programlar.. derken fırsat bulamıyorum buraya girmeye bile:(
amaaa diyetime devam ediyorum vee o pis 58 den iki günde kurtulup 57 oldum yine:))))
hepicinizi çooook öpüyorumopuyorumnanaktan

seni çok özlüyoruz kraliçemiz..
tebrik ederim yeni kılonu .. bir de ben kurtulsam o pis 58den.. laelaelaelaelae

Züppersin tatlım.. Bence de bu yoortlu karışımlara bi isim bulmak lazım.. Ne desek ki??:uhm:

Ben burdayımmm..kaydirigubbakcemile3

Aplaaammm.. Helal sana... Senin elinden hiç bişiicikler kurtulmaz kiii... Kilo da neymiş...opuyorumnanaktan

Minikleri de öp benim için.. Kolay glsin sanaa...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

gitmiyo diye düşünmüyoruz aksine sürekli kilo veriyorum diye düşünüyoruz.. Lütfen aaaa... Olumsuz düşünceyi tamamen atıyoruz kafamızdan.. olumlu düşünceyi sürekli dillendiriyoruz...zemuszemus zemuszemus
off fly, aksamki 1 tabak makarnam oldu 2 tabak.. kesin kg aldım. zar zor yeniden 58 olmustumzaten...
bizim karısıma isim buldum.çok yaratıcı olamadım ama oylamaya sunuyorum." diyet sufle " nasıl.. ?? CADIARZU sufleyle de hiç alakası yok ama delikafadulden
canım benim sen de iyi ki varsın...:1hug: ben de spor yapmayı alışkanlık haline getirebilirsem senin sayende olacak...çünkü hiç aksatmadan yapıyorsun ve çok iyi örnek oluyorsun...:asigim: %100 düşünce gücünü ben de okumuştum gerçekten çok beğenmiştim...pembe yazılarını çok tuttum :lepi: bak ne güzel pozitif düşünceyi yazına da taşımışsın...çok güzel olmuş...a.s biliyor musun bugün iş yerinde bir ara yüzdüğümü ve kalori harcadığımı düşündüm ben de...:kedi:

sana dün bahsettiğim yazı vardı ya onu senin için buldum ve şimdi alıntı yapıyorum...belki bizi biraz gaza getirir...yerimseniben senin pembiş yazılarını kullanayım da daha bir etkili olsun...:jeyyar:

Düşünce gücünüzü kullanın. Onunla istediğiniz her şeye sahip olabilirsiniz. Kendinizi hafife almayın ve başarabileceğinize inanın, eğer siz kendinize inanmazsanız başka birinin size inanmasını bekleyemezsiniz. 5 ya da 6 yıl önce teyzem bana düşünce gücüyle elde edilebilecek şeyleri anlatan bir kitap almıştı. Kitapta çok güzel örnekler ve öneriler vardı ama başta inanması biraz güçtü. Kendinizi olmak istediğiniz gibi hayal etmeniz öneriliyordu, zengin, zayıf, başarılı, çekici... bütün bunların hepsine sadece düşünce gücüyle ulaşılabilir diyordu. Yapmanız gereken tek şey hayal etmek ve inanmak. Önce anlatılan egzersizleri denemeye başladım ama her gün yapmayı unutuyordum, zaten zamanla da tamamen unuttum. Ama şimdi görüyorum ki hayalini kurduğum ve istediğim her şeye sahip oluyorum! Nasıl oldu ya da bunu yapmaya ne zaman başladım bilmiyorum ama o kitaptan hatırladığım şeyleri bir şekilde uyguluyorum. Ben de sizinle tecrübelerimi paylaşmak istedim. Buna en güzel örnek hepimizin sırrını öğrenmek istediği bir konu olan kilo vermek olur. Son zamanlarda fast food yiyerek ve bütün gün masa başında oturup blog gezerek tam 5 kilo verdim. Nasıl yaptığım benim için artık çok basit ama fikre aşina olmayanlar için kabul edilmesi biraz zor olabilir. Ben lisede gayet kilolu bir kızdım. Baleyi bıraktıktan sonra çok kilo aldım ama içimde her zaman bir gün, üniversitedeyken mesela istediğim vücuda sahip olacağıma dair bir inanç vardı. Böylece günler, benim evrene çok kuvvetli mesajlar göndermemle ve asla diyet yapmıyor oluşumla geçip gitti, çünkü ne yersen yiyim istediğim gibi bir vucüda sahip olacaktım zaten. Ben yemek yemeyi severim, kendimi kilo alacağım için bu zevkten mahrum bırakmaya da hiç niyetim yok, bence bu çok saçma zaten, başka bir yolu olmalı mutlaka! Bu arada annem de diyetisyen olduğu için ona karşı tutunduğum -ergenlik dönemi- isyankarlık, mesleğine karşı bir isyana da dönüştü ve diyet olayına oldum olası karşı çıktım. Dediğim gibi her zaman içimde pozitif düşünen bir yan vardı böylece inançlarımı kaybetmedim ve şimdi de meyvesini topluyorum. Şimdi de sizlere bu konuda uygulayabileceğiniz bir kaç örnek vereceğim,

1- Hayalini kurduğunuz vücuda sahip olacağınıza inanın
2- Kaç beden olursanız olun güzel gözüktüğünüze inanın
3- Zevk alarak yediğiniz bir şeyin size kilo aldırtmayacağına, olsa olsa mutluluk vereceğine inanın 4- Mutfağa su içmeye giderken bile kalori yaktığınızı düşünün
5- Oturup müzik dinlerken dans ettiğinizi ya da spor yaptığınızı düşündüğünüzde yağlarınızı yaktığınıza inanın
6- Yediğiniz her şeyin sizi daha da güzelleştirdiğine inanın
7- Her geçen gün daha da çekici olduğunuza ve kilo verdiğinize inanın
8- Attığınız her adımda kalori kaybettiğinize inanın
9- Su için! Hem de çok fazla
10- Sık sık yiyin ve ne olursa olsun tadını çıkartın, asla pişmanlık duymayın

İşte ben bunları yapıyorum ve böylece artık kilom hakkında hiç mi hiç endişelenmiyorum. Vücudumla mutluyum ve yemek yemeyi seviyorum. Sevdiğiniz şeylerin size zarar vermesine izin vermeyin, mutlu olmak sizin elinizde. Ben hayatımın her alanında düşünce gücümü kullanmaya çalışıyorum, ve işe yaradığını da çoğu kez deneyimledim. Düşünce yapınızı bir anda değiştiremezsiniz belki ama aklınızın bir köşesinde bulunsun bence evrene güzel mesajlar yollamaya çalışın, ne zaman işe yarayacağı belli olmaz ;)
çok tesekkürler derin kız bu bilgiler için.. zevkle okudum.. ben de insanın aurasına inanırım.

İlk ergenlik çağımda olduğum ne fazla kilo 55 ti ve ben bunu o kadar dert etmiştimki kendime daha sonra zamanla verdim bu kiloyu tabi sonra belki 10 yıl 46-47 kilo olarak yaşadım takii evleninceye kadar.
diyet yapmıycaksın canım,sağlıklı besleneceksın,aç kalmak yok,az yemek yok ama zararlı şeyler tüketmek de yok. doktorlar baklavanın,böreğin süt yapmadıgı kanaatinde..
ayyy accık yesem hemen kilo olup yapışıyo üstüme be offff

bizim de aynı merak etme Şeniz

slm ben geldim yine :D 59 a dusmustum 63 ten 2-3 ayda burda ama ramazanda rejimi bıraktım :D ama bu seferde 62 oldum :D şimdi iftarda 2 tabak corba ıcıyorum :D pide yiyorum bol domates salata bide tavuk türü sahurdada böyle :D yoksa börek pilavda yiyorum e bide tatlı oldum 62 :) insallah veririm yine 59 a cabuk duserım nasıpse :) ama gerisi ne olur bilemem bayrama 59 olurum herhalde yeni ya bu 3 kilo cabuk verilir inşallah :) ama bayramdan sonrasını nasıl vercem bakalım

Back
X