• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler sakın bozma bu motivasyonu..

madem hazır hissetmiyorsun kendini bir sayfa önceki mesajımı copy paste ediyorum sana
bizi düzenli takip ederek.. dilersen 1 hafta falan diyet yapma.. normal beslenmene devam et.. ama günde 2-3 saatini ayır bıze.. yazdıklarımızı oku, yapabilirsen geçmişe göz at. geldiğinde bir merhaba de.. foruma alış..
bu dediklerimi yap hayır dua okursun bana...
inanki..

kutlarım seni.. şahane bir başlangıç..

var ya sen süpermen gibisin ablam.. bu kadar koşuşturmacanın içinde tabiki ışıl ışıl parlarsn sen.. ben de bu hafta iyice diyete ve spora kanalize oldum. perşembe sabahı annemlere gidiyorum.o zamana dek oynama beklıyorum tartıda.. kendimi iyi hissediyorum şuan.. sporumu yapmış,duşumu almış biri olarak..

ne yapsak yazılı sınav artı mülakatla mı alsak artık topige.. kaydirigubbakcemile3
şaka tabi.. ben her zaman söylüyorum. yeni gelenler özellikle okusun. bu topiğe girdğimde diyeti bırakmak üzerydim.. o kadar emeğim boşa gidecek derken.. tam 10kg verdım burda.. daha da vereceklerim cabası.. iyiki varsın ablacım , sen ve diğer arladaslar...

yemeeeee o pizzayı yemeeeee... çok kritik bir noktadasın sen şu an..bugun yarın birkaç kg birden kaybedeceksin.. illa yiyceksen 1 dilim ye, yanına da bol salata söyle..

ince tabanlı olsa oda mı olmasss..:kedi:

tamam canım ben söz dinlerim.. Çok acıktım.. Şimdi biras üzüm atıştırıyorum.. Sonra da işte 1 saat sonra falan sadece 1 dilim yicem.. Evet yine ince tabanlı.. Ve kenarınıda yemicem.. Ok??:emir_bebek:

Senden onay almadan azıma lokma atmam güzelim ben..Şeniz kaydirigubbakcemile3

kızlar selam....ben diyete tam gaz devam ediyprum...b,ir haftada 1.5 kilo verdm...aç. kalmadan 3 ana öğün 4 ara öğün yiyorum...
çok zor gerçekten ama başarılmaz diye bir şey yok...
hepinize başarılr dilerima.s.
Çok güzel bir başlangıç...tebrikler...ayrıca hoşgeldin mutlu ve eğlenceli zayıflama topiğine:)))

çok tesekkürler derin kız bu bilgiler için.. zevkle okudum.. ben de insanın aurasına inanırım.

rica ederim canım beğendiğine sevindim...bugün yine aklıma geldin işteyken...iş durumu ne oldu acaba diye...bir haber var mı:uhm: güzel haberlerini bekliyoruz...:1hug:

Canım benim sen harikasın.. Gerçekten çok güzel bir yazı.. Çok teşekkür ederim.. Tamam bundan sonra düşünce gücünü daha çok kullanmaya gayret edelim hep beraber..

Çok teşekkürler tekrardan Kayseri Güzelim benim..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

fulyacımmm bak seni yakın takipteyim...:1ninca: şu an için çok iyi buluyorum seni pozitiflik notun yıldızlı 10:asigim: ama en ufak bir düşüş görürsem pozitiflikten yana o zaman bozuşuruz...:olmaz: ama ben sana güveniyorum...ne zaman moralin bozulursa beni hatırla...bu yöden tabii (:oklava: ) yerimseniben

Günaydınlaaaaarrrrr.....

Bugün yine birsürü kalori harcayıp zayıflicaazzzz..... Yaşasııınnn...zemuszemus zemuszemus

Herkese züpper bi cuma günü diliyorum...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

:1ninca: :1ninca: :1ninca:

derinimmm ben o yazıdaki 10 maddeyi de her gün söylüyorum bitanemkaydirigubbakcemile3

canım hiç şaşırmadım...her yönden örnek birisin zaten...:nazar: opuyorumnanaktan

Bugün ki beslenmem gerçekten felaket.. Yazayım da kızın bana..

Sabah: 1 paket mavi yeşil kepekli kayısılı püsküüt
Ara: sütlü nescafe
Öğlen: 1 bardak kremalı tavuk çorbası hazır çorba ve 1 paket mavi yeşil pirinç patlaaa
Ara.: sütlü nescafe
Akşam da 2 dilim pizza yicem.. Sevdüceeemlen yicezde..:kedi:

Nasıl kötü bi menü ama.. bugün böle oldu malesef.. Ama yarı telafi edeceğim..zemuszemus
fulyacım ama yine full karbonhidrat yüklemişsin:(((canım benim,hadi şu beslenmeni protein ağırlıklı yap biraz...bak gör nasıl kilo vereceksin:)olur mu tatlım?

tebrikler sakın bozma bu motivasyonu..

madem hazır hissetmiyorsun kendini bir sayfa önceki mesajımı copy paste ediyorum sana
bizi düzenli takip ederek.. dilersen 1 hafta falan diyet yapma.. normal beslenmene devam et.. ama günde 2-3 saatini ayır bıze.. yazdıklarımızı oku, yapabilirsen geçmişe göz at. geldiğinde bir merhaba de.. foruma alış..
bu dediklerimi yap hayır dua okursun bana...
inanki..

kutlarım seni.. şahane bir başlangıç..

var ya sen süpermen gibisin ablam.. bu kadar koşuşturmacanın içinde tabiki ışıl ışıl parlarsn sen.. ben de bu hafta iyice diyete ve spora kanalize oldum. perşembe sabahı annemlere gidiyorum.o zamana dek oynama beklıyorum tartıda.. kendimi iyi hissediyorum şuan.. sporumu yapmış,duşumu almış biri olarak..

ne yapsak yazılı sınav artı mülakatla mı alsak artık topige.. kaydirigubbakcemile3
şaka tabi.. ben her zaman söylüyorum. yeni gelenler özellikle okusun. bu topiğe girdğimde diyeti bırakmak üzerydim.. o kadar emeğim boşa gidecek derken.. tam 10kg verdım burda.. daha da vereceklerim cabası.. iyiki varsın ablacım , sen ve diğer arladaslar...

yemeeeee o pizzayı yemeeeee... çok kritik bir noktadasın sen şu an..bugun yarın birkaç kg birden kaybedeceksin.. illa yiyceksen 1 dilim ye, yanına da bol salata söyle..
ay ne güzel...sizin oraların en güzel zamanıdır şimdi:asigim:git keyfini çıkar bitanem...anneciğine de benden selam söyle...tamam bitanecik kızı var ama çok fazla besleyip kilo aldırmasın sana:)görüyosun fulyamla ben hala tatil kilolarıyla boğuşuyoruz:(

rica ederim canım beğendiğine sevindim...bugün yine aklıma geldin işteyken...iş durumu ne oldu acaba diye...bir haber var mı:uhm: güzel haberlerini bekliyoruz...:1hug:

fulyacımmm bak seni yakın takipteyim...:1ninca: şu an için çok iyi buluyorum seni pozitiflik notun yıldızlı 10:asigim: ama en ufak bir düşüş görürsem pozitiflikten yana o zaman bozuşuruz...:olmaz: ama ben sana güveniyorum...ne zaman moralin bozulursa beni hatırla...bu yöden tabii (:oklava: ) yerimseniben

derinimmm ben o yazıdaki 10 maddeyi de her gün söylüyorum bitanemkaydirigubbakcemile3

canım hiç şaşırmadım...her yönden örnek birisin zaten...:nazar: opuyorumnanaktan
derinimmm...biliyomusun çok zarifsin..gerçekten...
hayalimdeki derin nasıl biliyor musun;çok fazla konuşmayan,çok kibar ve düşünceli,insanları kırmaktan korkan hatta bazen bu yüzden kendini üzen,biraz içine kapalı ve duygularını kendi içinde yaşayan, aynı zamanda birazda kırılgan...
hislerim yanıltıyor mu beni bitanem???

yaa flyyy göndermişsin çok tşk ederim cnm.daaabu adres geçersiz diyo yazı çıkoofisfisfisnapcess şimdi ayrıca verdiğin link kendiliğinden silindi.bir yol göster çok merak şeettim

derinimmm...biliyomusun çok zarifsin..gerçekten...
hayalimdeki derin nasıl biliyor musun;çok fazla konuşmayan,çok kibar ve düşünceli,insanları kırmaktan korkan hatta bazen bu yüzden kendini üzen,biraz içine kapalı ve duygularını kendi içinde yaşayan, aynı zamanda birazda kırılgan...
hislerim yanıltıyor mu beni bitanem???

:kedi: :kedi: :kedi:

canım benim o senin zarifliğin...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yaa flyyy göndermişsin çok tşk ederim cnm.daaabu adres geçersiz diyo yazı çıkoofisfisfisnapcess şimdi ayrıca verdiğin link kendiliğinden silindi.bir yol göster çok merak şeettim[

fıyyy aynen lilyuma katılıyorum lütfen yardım et nasıl girecez buraya.:Saruboceq:

merhabalar:)) ben yeniyim, az önce kayıt oldum bu siteye- ki uzuuun zamandır her bölümünü didik didik okurum kadınlar klübünün- yanlış biryerlere yazılar yazarsam kusuruma bakmayın lütfen,yavaş yavaş öğrenicem kullnamayıhihoyyyt

5 ay önce tam 71 kiloyu görünce diyetisyene attım kendimi ve ite kaka 5 ayda 64 kiloya indim.. tabii hedef daha fazlaydı ama ancak bu kadar olabildibenneyaptımki
ideal kilom 54 ,yani verecek tam 10 kilom var,en önemlisi de ne yapsam beni terk etmeyen bir göbeğimm var.

çok motiveyim,her gün buraya ne yedim ne içtim yazacağım her sabah tartılıp onu da yazacağım ve inanıyorum ki sizleri de desteği ile istediğim sağlıklı kiloma geleceğimalkisalkisalkis

bu arada evliyim ve bebek istiyoruz artık ama doktorum da önce göbek bölümünden yağlari erit ki rahat bir hamilelik geçir diyorr,zaten şu anda 4-5 aylık hamile gibiyim- dar birşey giydim mi sorarlar hamiklemisim diye bazen :çok üzgünüm:

kısaca bu sefer başaracağımm,çok niyetliyim, incecik ve sağlıklı olmak ve öyle hamile kalıp rahat bir hamilelik geçirmek istiyorumm

merhabalar:)) ben yeniyim, az önce kayıt oldum bu siteye- ki uzuuun zamandır her bölümünü didik didik okurum kadınlar klübünün- yanlış biryerlere yazılar yazarsam kusuruma bakmayın lütfen,yavaş yavaş öğrenicem kullnamayıhihoyyyt

5 ay önce tam 71 kiloyu görünce diyetisyene attım kendimi ve ite kaka 5 ayda 64 kiloya indim.. tabii hedef daha fazlaydı ama ancak bu kadar olabildibenneyaptımki
ideal kilom 54 ,yani verecek tam 10 kilom var,en önemlisi de ne yapsam beni terk etmeyen bir göbeğimm var.

çok motiveyim,her gün buraya ne yedim ne içtim yazacağım her sabah tartılıp onu da yazacağım ve inanıyorum ki sizleri de desteği ile istediğim sağlıklı kiloma geleceğimalkisalkisalkis

bu arada evliyim ve bebek istiyoruz artık ama doktorum da önce göbek bölümünden yağlari erit ki rahat bir hamilelik geçir diyorr,zaten şu anda 4-5 aylık hamile gibiyim- dar birşey giydim mi sorarlar hamiklemisim diye bazen :çok üzgünüm:

kısaca bu sefer başaracağımm,çok niyetliyim, incecik ve sağlıklı olmak ve öyle hamile kalıp rahat bir hamilelik geçirmek istiyorumm

inşallah ideal kilona kavuşur..b,ize müjdeli haberi verirsin canımkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım bende yeniyim burada.zayıfladıktan sonra hamile kalma fikrine kesinlikle katılyorum bende çok kilo aldığım bir dönemde hamile kaldım ve kilolar dahada artıyor umarım başarırız bu kilolardan kurtulmayı.

aramıza hoşgeldin dorissa.s.
çok kararlı görünüyorsun..ne kadar güzel...zaten diyete de alışıksın...bir de gurup psikolojisiyle gider o kilolar...hatta biz seni hem şimdi zayıflatırız hem de doğumdan sonra:)

kızlar fibuşun nikahı bugün müydü?ben mi yanlış hatırlıyorum?
önce balbadem esrayı gelin ettik,şimdi de fibulamı:)eveeeet...sıradakiler....:)))))))))))))

bu arada ZABIN nerde???
yoksa şoparıynan yakışıklı pideleri götürmeye devam mı ediyodelikafadulden

arkadaşlar akşam iftarda çok yedim ya şimdi 3 mil yürüycegim ya nasıl yedim akşama kdar 4 mil yürüdüm ama tabi akşam mahvettim şimdi toparlamaya çalışacagım herkese başarılar

arkadaşlar akşam iftarda çok yedim ya şimdi 3 mil yürüycegim ya nasıl yedim akşama kdar 4 mil yürüdüm ama tabi akşam mahvettim şimdi toparlamaya çalışacagım herkese başarılar
arada olur böyle şeyler:)canını sıkma,moralini bozma...yarın biraz daha dikkatli olursun olur biter...

ince tabanlı olsa oda mı olmasss..:kedi:

tamam canım ben söz dinlerim.. Çok acıktım.. Şimdi biras üzüm atıştırıyorum.. Sonra da işte 1 saat sonra falan sadece 1 dilim yicem.. Evet yine ince tabanlı.. Ve kenarınıda yemicem.. Ok??:emir_bebek:

Senden onay almadan azıma lokma atmam güzelim ben..Şeniz kaydirigubbakcemile3
kıyamam sana ben.. iyiliğin için be güzelim,biliyorsun.. ince tabanlı olması avantaj ama.. dominosunkiler özellikle kağıt gibi oluyor kaydirigubbakcemile3 gerçek pizza odur aslında.. italyan pizzaları da incecik olur ya.. ben sevmem ince tabanlıyı.. illa kalın olcak..hamur yemeyi seviyorum galiba.. bu gereksiz bilgileri neden verdiysem şimdi..

keşke derincim.. ama tık yok. kimin ne yaptığı belli değil..kovalıyorum bakalım.. o güzel kalbinden benim için dualarını eksik etme.. opuyorumnanaktan

ay ne güzel...sizin oraların en güzel zamanıdır şimdi:asigim:git keyfini çıkar bitanem...anneciğine de benden selam söyle...tamam bitanecik kızı var ama çok fazla besleyip kilo aldırmasın sana:)görüyosun fulyamla ben hala tatil kilolarıyla boğuşuyoruz:(
valla şimdiden ültimatom çektim.. yedirme bana diye ama anne bu belli olmaz..ileticem selamlarımı .. zaten senden konuşmuştuk..annem tanıyor seni opuyorumnanaktan
kızlar fibuşun nikahı bugün müydü?ben mi yanlış hatırlıyorum?
önce balbadem esrayı gelin ettik,şimdi de fibulamı:)eveeeet...sıradakiler....:)))))))))))))

gelin olan ortalıktan kayboluyor.. balbadem çıkamadı balayından daha laelaelaelaelae

kızlar bugun oruç tutuyorum;
sahur
2 minik dilim patatesli börek
1 dilim light ekmek
salata
1 kk yagsız beyaz peynır yedım sahurda..

börekler olmasa iyi olurdu ama :gitme:

sabah sabah azıcık gözünzü korkutayım da ona göre saldırın hamur işlerine :)

Tatlı ve Hamur ışlerilerimdeki kalori

--------------------------------------------------------------------------------

Tatlı ve Hamur ışleri

Miktar Kalori
Baklava (kaymaklı) 1 adet 350
Baton Sale 1 adet 40
Çikolatalı Kek 1 dilim 225
Çikolatalı Bisküvi 1 adet 100
Çikolatalı Puding 1/2 Kase 200
Çikolatalı Turta ince bir dilim 650
Dondurmalı, Çikolatalı Kek 1 Dilim 275
Ekmek Kadayıfı küçük parça 500
Elmalı Pay 1 Dilim 300
Ispanaklı Börek 1 porsiyon 800