- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
tebrikler sakın bozma bu motivasyonu..
madem hazır hissetmiyorsun kendini bir sayfa önceki mesajımı copy paste ediyorum sana
bizi düzenli takip ederek.. dilersen 1 hafta falan diyet yapma.. normal beslenmene devam et.. ama günde 2-3 saatini ayır bıze.. yazdıklarımızı oku, yapabilirsen geçmişe göz at. geldiğinde bir merhaba de.. foruma alış..
bu dediklerimi yap hayır dua okursun bana...
inanki..
kutlarım seni.. şahane bir başlangıç..
var ya sen süpermen gibisin ablam.. bu kadar koşuşturmacanın içinde tabiki ışıl ışıl parlarsn sen.. ben de bu hafta iyice diyete ve spora kanalize oldum. perşembe sabahı annemlere gidiyorum.o zamana dek oynama beklıyorum tartıda.. kendimi iyi hissediyorum şuan.. sporumu yapmış,duşumu almış biri olarak..
ne yapsak yazılı sınav artı mülakatla mı alsak artık topige.. kaydirigubbakcemile3
şaka tabi.. ben her zaman söylüyorum. yeni gelenler özellikle okusun. bu topiğe girdğimde diyeti bırakmak üzerydim.. o kadar emeğim boşa gidecek derken.. tam 10kg verdım burda.. daha da vereceklerim cabası.. iyiki varsın ablacım , sen ve diğer arladaslar...
yemeeeee o pizzayı yemeeeee... çok kritik bir noktadasın sen şu an..bugun yarın birkaç kg birden kaybedeceksin.. illa yiyceksen 1 dilim ye, yanına da bol salata söyle..
ince tabanlı olsa oda mı olmasss..:kedi:
tamam canım ben söz dinlerim.. Çok acıktım.. Şimdi biras üzüm atıştırıyorum.. Sonra da işte 1 saat sonra falan sadece 1 dilim yicem.. Evet yine ince tabanlı.. Ve kenarınıda yemicem.. Ok??

Senden onay almadan azıma lokma atmam güzelim ben..Şeniz kaydirigubbakcemile3