ben de 170 boy,65 kilo olarak katılıyorum![]()
hoşgeldin canımmmm...
:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de 170 boy,65 kilo olarak katılıyorum![]()
hoşgeldin dileka.s.
iyi tatiller prensesopuyorumnanaktankeyfini çıkar tatlım...
bence sakın 3 gün yapma,metabolizmanı bozarsın...
Dilekdoruk hoşgeldin aramıza..
Margharitam hoşgittin.. Anneciine selamlar..
Senin dünki moralsizliğin bana geçti sanırım.. Çok mutsuz ve umutsuz hissediyorum kendimi.. Kötü de bir gün geçirdim.. Bir çok kişiyle tartıştım.. Dişçiye gittim.. Maddi olarak çok canımı yakıcak.. Dişlerimin durumu fena 8-9 tane çürük varmış arkalarda.. Diş etlerinde cep denilen bişiiler varmış bayram sonrası amelyat tarzı bişii yapıcak.. yaklaşık 2000 liralık hesap çıkardı.. Ben nasıl kalkarım bunun altından.. mafoldumben Of çok moralim bozuk çoookkkk.. Kilo da veremiyorum zaten. Canım spor da yapmak istemiyor.. Canım hiç bişey yapmak istemiyo zaten..senağlama
fulyam...canım,ne oldu sanakesin nazara geldin sen
e bu kadar zayıflayıp güzelleşirsen olacağı bu bitanemyerimseniben
hadi bir gülümse...herşey yoluna girer...hadi amaaa...
hoşgeldin ekina.s.
kızlaaar...burada pes etmek yok:)ah bizler aylardır ne isyanlar ettik bir bilsenizkaç defa pes etmenin eşiğinden döndük
ama bir şekilde toparlayıp devam ettik...
hem burdan 50-59 topiğine giden olmadı biliyo musunuz:)çoğumuz 50 li kilolardayız ama burdayız...eminim sizde 50 li kiloları göreceksiniz en kısa sürede...
ikinizide öpüyorumopuyorumnanaktan
güzelim benim ya..
diş ağrısı müthiş gerginlik yaşatır..nasıl o kadar çürük varmış garibime gitti ama..aynı anda birde...özel sağlık sigortan yok sanırım.keşke tüm firmalar yapsa şunu..2000gercekten cokmuş.. iyi bir yer olmazsa teslim de edilmez.. kanal tedavısı bıle yok ama ya çürükler için çook.. baska bir dr daha denesen..?
ama canım neticede saglık çok mühim.ne olur üzme kendını.. bir zorluk çekersen; maddi manevi haberimiz olsun ama içine atma.. belki elimizden bişi gelir..
eksik kalmayayayım yediklrimi yazayım;
sabah annemle babam beni almaya geldıler. daha arabada basladılar fırça kaymaya.. babam güneşin altında 3 saat dursan,afrikalı yamyamlara benziceksın dedı.. annem de eksik kalmayıp hint fakirlerine dönmüşsün dedi..bunları duyan iğne iplik sanacak beni.. ama bir kızdılarki sormayın.. alışmamışlar tabi azıcıcık normal bedende olmama.. garipsiyorlar..hiç tınmadım doğrusu..ne sevindim,ne yerildim.. neyse gelelim mönüye
sabah 1 dilim haşhaşlı pide, 2 dilim sucuk,1 yum, 2 kasık çökelek peynırı,yarım kk tulum peynırı
bunları yemezsem dayak vardı.
ara bir bardak ballı süt zorla içirildim.
öğlen bir dilim kepekli ekmek,1 tabak kabak yemeği
1 kase yogurt
3 adet cevizli incir... bunu da zorla teptiler agzıma
aksam 1 adet levrek, salata, az haşlama börülce
yarım dl kepekli ekmek
tahin yedirmye calıstılar yemedım
1 adet misafir çikolatası
yarım kase üzüm
amma çok yedim ben de .. hep zorla ya.. yarın sabah erkenden kalkıp sporumu yapıp tüymeyi planlıyorum. yoksa 100kg yapacaklar beni. yarın gece de abim gelcek.. başka bir hasta da o.. herkes benle uğraşıyor.
ayyy güldürdün beni flyy ya.benim annemler başka şehirde yaşıyo.hergün tlf eder yine rejim yapmıyon dimi bak iki çocuğun var biyerlerde bayılır kalırsın allah muhafaza daha bayilcek kadar zayıflamadımmm annemm:)))ay canım yaa.. Kız bu ailelerin hepsi aynı.. Benim annem babamda vah vah çok zayıfladın hasta olcaksın diip duruyolar.. Halbuki hala maşallah kalça baldır lömbür lömbür.. Bunlar bize kesin inceltici közlüknen filan bakıyolar galba..
aynen güzelim.harbiden zayıf olsam da deseler amenna.. benmkiler ömürlerinde görmediler beni bu kıloda ondan garipsiyolar..halbuki ben kendımı anca normal insan bedenınde kategorilendiriyorum. zayıflık kim ben kim..
ay canım yaa.. Kız bu ailelerin hepsi aynı.. Benim annem babamda vah vah çok zayıfladın hasta olcaksın diip duruyolar.. Halbuki hala maşallah kalça baldır lömbür lömbür.. Bunlar bize kesin inceltici közlüknen filan bakıyolar galba..
kızlar bu kadar yedikten sonra serde tembellikte var.işleri allaha havale ettim:)))düşünce gücüyle sabaha ishal olcem inşallah:)))anca o şekilde kurtulurum bu vicdan azabından :kedi:
anneler ne diyorsa haklıdır:))))))))ye diyorsa yiyeceksin(yani yiyiyormuş gibi yapacaksın:)))ki onun gönlü olsun ama sen de kilo alma:))))))))of ya hepten tiyotrocu olduk:roflol:eksik kalmayayayım yediklrimi yazayım;
sabah annemle babam beni almaya geldıler. daha arabada basladılar fırça kaymaya.. babam güneşin altında 3 saat dursan,afrikalı yamyamlara benziceksın dedı.. annem de eksik kalmayıp hint fakirlerine dönmüşsün dedi..bunları duyan iğne iplik sanacak beni.. ama bir kızdılarki sormayın.. alışmamışlar tabi azıcıcık normal bedende olmama.. garipsiyorlar..hiç tınmadım doğrusu..ne sevindim,ne yerildim.. neyse gelelim mönüye
sabah 1 dilim haşhaşlı pide, 2 dilim sucuk,1 yum, 2 kasık çökelek peynırı,yarım kk tulum peynırı
bunları yemezsem dayak vardı.
ara bir bardak ballı süt zorla içirildim.
öğlen bir dilim kepekli ekmek,1 tabak kabak yemeği
1 kase yogurt
3 adet cevizli incir... bunu da zorla teptiler agzıma
aksam 1 adet levrek, salata, az haşlama börülce
yarım dl kepekli ekmek
tahin yedirmye calıstılar yemedım
1 adet misafir çikolatası
yarım kase üzüm
amma çok yedim ben de .. hep zorla ya.. yarın sabah erkenden kalkıp sporumu yapıp tüymeyi planlıyorum. yoksa 100kg yapacaklar beni. yarın gece de abim gelcek.. başka bir hasta da o.. herkes benle uğraşıyor.
kuzum bişey sorucam:üniversite hastanesinde niye yaptırmıyorsun?benim oğluşum ordotonti tedavisi görüyor çapada..diş teli takıldı..ve çok memnunuz...
ay canlarım benim aplam margharitam iyiki varsınız ya.. :asigim: :asigim:
Çok çürük çıktı gerçekten.. Sakınan göze çöp batar derler ya.. Aynen öyle.. Çok özenirim dişlerime.. Hep fırçalarım çok dikkat ederim.. Beyazlatırım bilmem ne.. Ama yok işte.. Ama çok uzun zamandır dişçiye gitmemiştim.. Babamın dişçisi.. Herhalde güvenilir olur dedim.. Anam sağlık bu mecbur öyle yada böyle yaptırcaz ne yapalım.. Daha sonra daha kötü olmasındansa..-tatlicadiarzu-
yavrum düşünce gücünü yorma boşuna,iki poşet form çayı aynı anda iç,sabaha ishalsin zaten:roflol:kızlar bu kadar yedikten sonra serde tembellikte var.işleri allaha havale ettim:)))düşünce gücüyle sabaha ishal olcem inşallah:)))anca o şekilde kurtulurum bu vicdan azabından :kedi:
ayyy güldürdün beni flyy ya.benim annemler başka şehirde yaşıyo.hergün tlf eder yine rejim yapmıyon dimi bak iki çocuğun var biyerlerde bayılır kalırsın allah muhafaza daha bayilcek kadar zayıflamadımmm annemm:)))![]()
kocandan rica et yapsın tatlım :)boşanda semerini ye modundayımmm biri beni bağlayıp yatağıma yatırsınkaydirigubbakcemile2
bugun ne dedılerse yedim.. yani kısmen de olsa yedim. artık yeter. ben zayıflamak istiyorum. kış alışverişi yapmak istıyorum doğrudürüst. koca yazı tek pantoşla geçirdim. bunalımdayım ablacım ya..anneler ne diyorsa haklıdır:))))))))ye diyorsa yiyeceksin(yani yiyiyormuş gibi yapacaksın:)))ki onun gönlü olsun ama sen de kilo alma:))))))))of ya hepten tiyotrocu olduk:roflol:
kuzum bişey sorucam:üniversite hastanesinde niye yaptırmıyorsun?benim oğluşum ordotonti tedavisi görüyor çapada..diş teli takıldı..ve çok memnunuz...
yavrum düşünce gücünü yorma boşuna,iki poşet form çayı aynı anda iç,sabaha ishalsin zaten:roflol:
iki çocuğun mu var?Allah bağışlasın:Saruboceq:
gel benim kaderdaşım,biz bu topiktekilerden 1-0 yenik başladık zaten:gitme:
teşekkürler kızlar çok hoşbuldum vala a.s bugün son günüm olması nedeeniyle mideye aşırı yüklenme oldu bendede ve şu anda midemde garip ağrılar dolaşmakta :bbo: yrn hedefimin ilk günü olcak hadi bakalım hayırlısı:1rolleyes:
kocandan rica et yapsın tatlım :)
kociş yokk bu gece oğluşla beraberis onu beslerken bi yandanda kendimi besliyom valla.birasdan kendimede eee ee maması yapcem oluşl gibi kusur kalmıyım demi:sm_cool:
sağol cnm senin ve herkezinkini allah bağışlasın olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin bu tatlı dertlerdena.sanneler ne diyorsa haklıdır:))))))))ye diyorsa yiyeceksin(yani yiyiyormuş gibi yapacaksın:)))ki onun gönlü olsun ama sen de kilo alma:))))))))of ya hepten tiyotrocu olduk:roflol:
yavrum düşünce gücünü yorma boşuna,iki poşet form çayı aynı anda iç,sabaha ishalsin zaten:roflol:
offffkocandan rica et yapsın tatlım :)
bugun ne dedılerse yedim.. yani kısmen de olsa yedim. artık yeter. ben zayıflamak istiyorum. kış alışverişi yapmak istıyorum doğrudürüst. koca yazı tek pantoşla geçirdim. bunalımdayım ablacım ya..
basarılar..
yeme artık liliiiiiikocandan rica et yapsın tatlım :)
kociş yokk bu gece oğluşla beraberis onu beslerken bi yandanda kendimi besliyom valla.birasdan kendimede eee ee maması yapcem oluşl gibi kusur kalmıyım demi:sm_cool:lmaz:
sağol cnm senin ve herkezinkini allah bağışlasın olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin bu tatlı dertlerdena.s
amin canım...Allah her isteyene nasip etsin anneliği![]()
bebek maması mı feci bişi.. stop diyorum!kocandan rica et yapsın tatlım :)
kociş yokk bu gece oğluşla beraberis onu beslerken bi yandanda kendimi besliyom valla.birasdan kendimede eee ee maması yapcem oluşl gibi kusur kalmıyım demi:sm_cool:
offffhepten bunalım olduk
((
hakkaten noldu bize prenses?ne güzel veriyorduk kilocukları...bir takıldık pir takıldık!!!
birde yeni alınan kilo çabuk verilir derler((yaaa hala tatilde aldığım kilolarla boğuşuyorumdelikafadulden
boy itibariyle ideal kilom 57 ya,benim gerizekalı metabolizma buna taktı herhalde:))))))))))aman yaşımı da eklediğimde idealin 62 olduğunu duymasın hepten yanarım:roflol::roflol:
işte ablacım sanırım pek fazlalık kalmamış.. fazlalıklar azıcık olunca gitmek bilmiyor. ama inat ettim 5kg vericem. 53kg olcam,daha sonra da korumaya geçince 53-55kg arası gezicem hep..55 olunca diyet yapıcam.tekrar 53e düşcem..hayalım bu.. ben herkese tavsıye ederım.yapabılırlerse istedikleri kılonun 1-2kg altına insınlerki koruma dönemi rahat geçsin. bir yerde okumustum ben bunu.mantıklı buldum.
ideal kılo siteleri benım de ideal kıloma 62-64 falan diyor. sanırım sağlıklı olanı söylüyorlar. estetik olanı değil Şeniz
onlara kalsa benim kilomda ideal bu topikte olmamam lazımcokacimcoookbebek maması mı feci bişi.. stop diyorum!
işte ablacım sanırım pek fazlalık kalmamış.. fazlalıklar azıcık olunca gitmek bilmiyor. ama inat ettim 5kg vericem. 53kg olcam,daha sonra da korumaya geçince 53-55kg arası gezicem hep..55 olunca diyet yapıcam.tekrar 53e düşcem..hayalım bu.. ben herkese tavsıye ederım.yapabılırlerse istedikleri kılonun 1-2kg altına insınlerki koruma dönemi rahat geçsin. bir yerde okumustum ben bunu.mantıklı buldum.
ideal kılo siteleri benım de ideal kıloma 62-64 falan diyor. sanırım sağlıklı olanı söylüyorlar. estetik olanı değil Şeniz
bende tekim sanıyodum gel hayatım biz ayrı bi bölüm açalım ne edip,edüp veremeyenler diyede bi başlık:lepi:ayran mayran hikaye bütün gün su içip yaşasak üstüne kilo alırıs bizbenneyaptımki
ayyy güldürdün beni flyy ya.benim annemler başka şehirde yaşıyo.hergün tlf eder yine rejim yapmıyon dimi bak iki çocuğun var biyerlerde bayılır kalırsın allah muhafaza daha bayilcek kadar zayıflamadımmm annemm:)))![]()
aynen güzelim.harbiden zayıf olsam da deseler amenna.. benmkiler ömürlerinde görmediler beni bu kıloda ondan garipsiyolar..halbuki ben kendımı anca normal insan bedenınde kategorilendiriyorum. zayıflık kim ben kim..
Allah seni var ya Şeniz
deli lili... ishal olsan ne olcak yarayan yaradı artık vucuda CADIARZU
tek yapabilcegın şey yakmak.. ishal kar etmez..
anneler ne diyorsa haklıdır:))))))))ye diyorsa yiyeceksin(yani yiyiyormuş gibi yapacaksın:)))ki onun gönlü olsun ama sen de kilo alma:))))))))of ya hepten tiyotrocu olduk:roflol:
kocandan rica et yapsın tatlım :)
bugun ne dedılerse yedim.. yani kısmen de olsa yedim. artık yeter. ben zayıflamak istiyorum. kış alışverişi yapmak istıyorum doğrudürüst. koca yazı tek pantoşla geçirdim. bunalımdayım ablacım ya..
basarılar..
sağol cnm senin ve herkezinkini allah bağışlasın olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin bu tatlı dertlerdena.s
bebek maması mı feci bişi.. stop diyorum!