60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gönlün çok güzel demekki :)
ben tereddütte kaldım,paylaşayım mı paylaşmayayım mı diye..100de 100 kesinlik değeri olmadığı için.
hatta yalan değil fulyaya söyledım ilk msnde ..sebebi de bu görüşmeye gitmeden önce canım benı sakinleştirmiş,Ayetel Kursi okumam konusunda uyarmış,çok çabalamıştı.
msnde olsaydın sana da söylerdim emin ol.
sen beni anladın zaten, daha fazla yırtınmama gerek yok sanırım :kedi:
çok öpüyorum seni

canım benim tabiiki anlıyorum ben seni...seni anladığım için dualarım seninle zaten... açıklama yapmana hiç gerek yok...alıngan bir tip sanacaklar beni...:kedi: a.s fulyacım gerekeni yapmış zaten...ben de olsam Ayetel Kürsi okumanı söylerdim bir de fazladan odaya girmeden 21 besmele çekip öyle girmeni diyebilirdim en fazla...benim herşeye dua takıntım vardır...evden çıkarken,yolda işe giderken,işte odama girerken v.b.:kedi:

selam canlarım...
FULYACIM geçmiş olsun bitanem...umarım hiiiç sorunsuz hallolur şu operasyon..dualarım seninle kuzucum:Saruboceq:
DERİNİM hoşgeldin istanbuldan(doğrusu hoşgittin istanbuldan olmalıydı galiba:))
LUNACANIM süpersin arkadaşım..hedefine ulaştın ve öyle güzel koruyorsun kivereliniortakumarı oğluşun da iyidiropuyorumnanaktan
benim PRENSESİİİİM...tebrikler...bir kiloyu vermişsin bile...kaydirigubbakcemile3
aramıza yeni katılan fıstıklar...hoşgeldiniza.s.

ben çok yoğunum canlarım,çok sık katılamıyorum aranıza:(ama özledim sizi...
diyet rotamı belirledim;haftada 5 gün yürüyüş ve her zamanki gibi dengeli ve düzenli bir beslenme ile ekim sonunda tekrar 55 kilo olacağım...:lepi:

Teşekkür ederim apla.. yirim seni.. Özlüyoruz bizde seni çok..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben de aldım 2kg.. bayram bu ama napalım.bir de regl olamıyorum çok şişim. 1kg da şişlik vardır ben de diyorum bakalım. bende 57 olmak için çabalıyorum ama regl olamadan olamam sanırım. hedeflerimi 1er kg 1er kg koyuyorum. :)

bu arada bu hafta güzel bir haber vericem inşAllah sana... geçenlerde görüşüp çok beğendiğim bir iş tanımından söz etmiştim. ilk görüşme detaylı olmuştu, olanaklar,koşullar herşey konusulmustu.umutluydum ama vakit geçmişti aramamışlardı. 2 gün önce bu firma aradı ve iş teklifi için davet etti. haftaya perşembeye randevulaştık.imza atmadan inanamıyorum , sevinemiyorum.sana söyleyip söylememekte bile tereddüt ettim.biraz karamsarım sanırım. bu kadar beklediğime değecek bir iş buldum her anlamda..umarım bir aksillik çıkmaz ... :Saruboceq:
perşembe günü net sonucu bildiririm abalcım

Allahın izniynen olucak bu iş canım.. Sana konustuğumuzda demiştim canım hatırlarsann.. içine ne doğuyo dedin..Aricaklar dedim.. Geç oldu ama güç olmasın işallah canımcım..

slm arkadaşlar bende grubu yeni gördm ztn yeni üyeyimm de bakalım inş. zayıflıcamm kendime çizelgede yaptım hadi hayırlısı....

arkadaşlar bgn itibariyle 62 kiloyum hedef 49
gitsin kilolar.artık eski kıyafetlerimi giymekkkk istiyorummmmm

Hoşgeldin canım.. Boyun kaç senin acaba??

fulyacımmm çok geçmiş olsun...benimki de pazartesi günü başlıyor...

çok teşekkür ederim ince düşünceli beneğimmmm benim...opuyorumnanaktan

canım çok sevindim senin adına...iyi bir işin olacağını biliyorum zaten...ama biraz darıldım bu mutlu haberi sadece beneğime vermişsin...beneğim hepimizin birtanesi ama biz de o kadar dua edip hayırlı haberlerini bekliyoruz herhalde...:umursamaz: şaka bir yana gerçekten çok sevindim...umarım olur...dualarımız seninle...:Saruboceq:

Sağol Derinim.. Sana da geçmiş olsun ve allah sabır versin kuzum.. Çok zor..

Bugün diş maceramı atlattım çok şükür.. MArgharitam sende merak etmişsin bitanem..
Korktuğum gibi olmadı çok şükür ama çok ağrıdı malesef.. Operasyon bitince bi 2-3 saat inanılmaz ağrıdı. Ağrı kesici aldım mecbur.. bugün sağ alt tarafı yaptı.. Haftaya sağ üst sonra sol alt sonra sol üst.. Yani bi süre her hafta dişçideyim anlican.. Bütün bunlar bittikten sonra da işte kaplamaydı vs tarzı şeyler kalıyo... Korkunun ecele faydası yokmuş hehe:)) 2 ay her cumartesimi dişçide geçiricem ama hayırlısıyla sonrasında inci gibi dişlerim olucak..kaydirigubbakcemile3

fulyacım dişçi konusunda da moralini düzelmiş gördüm sevindim canım tekrar geçmiş olsun...ben şimdilik ağrılarla oturuyorum ama çok şükür uykusuz bırakmıyor...en çokta bayramda korkmuştum geceleri uyutmazsa diye...:1no2:

merhaba

sabah 2 dilim tam buğday ekmeği,peynir, domates, 2 çatal yağda yumurta, 2-3 çatal biber kızartma

ara öğün 1 elma

öğlen kibrit kutusu kadar kaşar peyniri, 2 dilim ekmek

akşam 1 kase çorba, 3 dilim ızgara balık, bolca az yağlı salata, 1 dilim ekmek

gece yeşil çay...

2 saatlik yürüyüş, yaklaşık 9.5 km ve 15 bin adım. bunun 1.5 saati yani 12 bin adım tempolu.

adım ölçer kullandığımı daha önce yazmıştım. 2 saat =9.5 km yürüyüşle sadece 400 kalori yakabilmişim akannehir

iyi geceleerrra.s

beneğimmm ben buradayım...kaydirigubbakcemile3
deriniiiimopuyorumnanaktannasılsın bitanem?
çok geçmiş olsun canım...inşallah ağrısız,sızısız ve kolay geçer:Saruboceq:

Teşekkür ederim apla.. yirim seni.. Özlüyoruz bizde seni çok..opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Allahın izniynen olucak bu iş canım.. Sana konustuğumuzda demiştim canım hatırlarsann.. içine ne doğuyo dedin..Aricaklar dedim.. Geç oldu ama güç olmasın işallah canımcım..

Bugün diş maceramı atlattım çok şükür.. MArgharitam sende merak etmişsin bitanem..
Korktuğum gibi olmadı çok şükür ama çok ağrıdı malesef.. Operasyon bitince bi 2-3 saat inanılmaz ağrıdı. Ağrı kesici aldım mecbur.. bugün sağ alt tarafı yaptı.. Haftaya sağ üst sonra sol alt sonra sol üst.. Yani bi süre her hafta dişçideyim anlican.. Bütün bunlar bittikten sonra da işte kaplamaydı vs tarzı şeyler kalıyo... Korkunun ecele faydası yokmuş hehe:)) 2 ay her cumartesimi dişçide geçiricem ama hayırlısıyla sonrasında inci gibi dişlerim olucak..kaydirigubbakcemile3

çok sevindim bitanecim,çok şükür sen atlattın...darısı derinimin başına...
oh oh kilolar verildi,dişlerde inci olunca kim tutar benim fıstıkım fulyamı:)))
ben de seni öpüyorum nanaktan:)

fulyacım dişçi konusunda da moralini düzelmiş gördüm sevindim canım tekrar geçmiş olsun...ben şimdilik ağrılarla oturuyorum ama çok şükür uykusuz bırakmıyor...en çokta bayramda korkmuştum geceleri uyutmazsa diye...:1no2:

Kıyamam sana kuzuummm... Su diş işlerini ah bi atlatsak biran önce canım yaa..

çok sevindim bitanecim,çok şükür sen atlattın...darısı derinimin başına...
oh oh kilolar verildi,dişlerde inci olunca kim tutar benim fıstıkım fulyamı:)))
ben de seni öpüyorum nanaktan:)

Canım aplam.. İzinden geliyoruz işte.. :1hug:

merhaba

sabah 2 dilim tam buğday ekmeği,peynir, domates, 2 çatal yağda yumurta, 2-3 çatal biber kızartma

ara öğün 1 elma

öğlen kibrit kutusu kadar kaşar peyniri, 2 dilim ekmek

akşam 1 kase çorba, 3 dilim ızgara balık, bolca az yağlı salata, 1 dilim ekmek

gece yeşil çay...

2 saatlik yürüyüş, yaklaşık 9.5 km ve 15 bin adım. bunun 1.5 saati yani 12 bin adım tempolu.

adım ölçer kullandığımı daha önce yazmıştım. 2 saat =9.5 km yürüyüşle sadece 400 kalori yakabilmişim akannehir

iyi geceleerrra.s
öncelikle hoşgeldin mısırunua.s.
çok güzel bir menü canım ama tam buğday da olsa 5 dilim ekmek biraz fazla gibi geldi bana...onun yerine öğlen daha fazla protein alabilirdin...

çok teşekkür ederim beneğimmm inşallah bu kez dişçiden yana şansım güler...daha yaptıralı bir yıl olmamıştı...ben çok iyiyim...anneciğim gelirse daha iyi olacağım o İstanbul'da... asıl sen nasılsın? sen öğrencilerine onlar da sana kavuştu ne güzel...sen de çok mutlusundur eminim...biraz yorgun ama mutlu...fal bakar gibi oldum...

çok teşekkür ederim beneğimmm inşallah bu kez dişçiden yana şansım güler...daha yaptıralı bir yıl olmamıştı...ben çok iyiyim...anneciğim gelirse daha iyi olacağım o İstanbul'da... asıl sen nasılsın? sen öğrencilerine onlar da sana kavuştu ne güzel...sen de çok mutlusundur eminim...biraz yorgun ama mutlu...fal bakar gibi oldum...
inşallah canım inşallah...
aynen söylediğin gibi derinim,çok özlemiştim minişlerimi...ilk gün hepsinin birden koşup bir sarılışları vardı...ağlamamak için zor tuttum kendimi...

aynen söylediğin gibi derinim,çok özlemiştim minişlerimi...ilk gün hepsinin birden koşup bir sarılışları vardı...ağlamamak için zor tuttum kendimi...

ne güzel bir mutluluk...daha güzel bir meslek düşünemiyorum... a.s ablamın geçen yıl ki öğrencileri de bu yılki öğrencilerini kıskanıyorlarmış...paylaşmak istemiyorlar...

LUNACANIM süpersin arkadaşım..hedefine ulaştın ve öyle güzel koruyorsun kivereliniortakumarı oğluşun da iyidiropuyorumnanaktan

ben çok yoğunum canlarım,çok sık katılamıyorum aranıza:(ama özledim sizi...
diyet rotamı belirledim;haftada 5 gün yürüyüş ve her zamanki gibi dengeli ve düzenli bir beslenme ile ekim sonunda tekrar 55 kilo olacağım...:lepi:

Canım teşekkür ederim.Ben de oğluş da çok iyiyiz.Senin oğluşların da iyidir iyişallah.Ben de onlara ve tabi ki sana başarı dolu,güzel bir yıl diliyorum.

Bu arada çok şükür kilomu koruyorum evet.Hedefim 53 gözükse de daha fazla inmek için çok çaba harcamıyorum açıkcası.(Ama olsam da fena olmaz hani).

Bu arada ben de senin çok yakında -bu istek ve kararlılıkla - 55'e düşeceğine inanıyorum.Oooo sen neler başardın benekcim,şu üç kiloyu mu halledemiycen..Hadi bakalım kolay gelsinnn...opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar bende grubu yeni gördm ztn yeni üyeyimm de bakalım inş. zayıflıcamm kendime çizelgede yaptım hadi hayırlısı....

Hoşgeldin ve kolaylıklar diliyorum ...Sağlıklı kilo vermeler....a.s.

Bu arada fulyacım tekrar geçmiş olsun.Diğer operasyonların daha da kolay geçer iyişallah hayatım...a.s.

Fiucum herşey ama herşey gönlüne göre olsun arkadaşım.Mutlu haberlerini ulaştırırsın bize iyişallah..a.s.:nazar:

selam kızlar uzun bir sure yoktum malatyadaydım gittimde 65 kiloydum ve su an 60 killoyum 5 kilo 4 ayda verdim
bir sene içinde toplam 25 kilo verdım ve eski kiloma ulastı sımdıkı hedefım 55
dogum kilolarımda kurtuldum darısı sızın basınıza

öncelikle hoşgeldin mısırunua.s.
çok güzel bir menü canım ama tam buğday da olsa 5 dilim ekmek biraz fazla gibi geldi bana...onun yerine öğlen daha fazla protein alabilirdin...

sevgili mavibenek1,

çok teşekkür ederim. a.s.

5 dilim ekmek fazla biliyorum ama dışarıdaydım ve fazla seçeneğin olmadığı bir ortamdaydım. bir de benim gözümde üveit denilen ciddi bir hastalık var, bağışıklık sistemim zayıflarsa enfeksiyon atağı geçiriyorum. Bu nedenle çok açlık çekmemem gerekiyor. daha önce sıkı bir diyet yaptım enfeksiyon atağı geçirdim, bu yüzden diyeti abartmadan spor ağırlıklı gitmeye çalışıyorum..

sevgilerimle

Son düzenleme:

canım benim tabiiki anlıyorum ben seni...seni anladığım için dualarım seninle zaten... açıklama yapmana hiç gerek yok...alıngan bir tip sanacaklar beni...:kedi: a.s fulyacım gerekeni yapmış zaten...ben de olsam Ayetel Kürsi okumanı söylerdim bir de fazladan odaya girmeden 21 besmele çekip öyle girmeni diyebilirdim en fazla...benim herşeye dua takıntım vardır...evden çıkarken,yolda işe giderken,işte odama girerken v.b.:kedi:
olur mu hiç.. kıimse seni alıngan bir tip sanmaz.. insan kendini sevdiğine borçlu hisseder.. içimden geldiği için açıklama yaptım. ben de duaya he rtürlüsüne çok inanırım. fatiha okurum sık sık...

kıss,canııııım, fulii
iyisin dimi?
iyi duruyorsun ama..
bugun sık sık aklıma geldi.. arada acıp baktım konuyu yazmış mı diye.. hatta kimse bişi yazmamış..fulya olmayınca uğuru mu kaçıyor buranın dedim içimden..
tekrardan büyük geçmiş olsun canım.

opuyorumnanaktan
çok idealist bir öğretmensin sen.minişler çok şanslı..

Canım teşekkür ederim.Ben de oğluş da çok iyiyiz.Senin oğluşların da iyidir iyişallah.Ben de onlara ve tabi ki sana başarı dolu,güzel bir yıl diliyorum.

Bu arada çok şükür kilomu koruyorum evet.Hedefim 53 gözükse de daha fazla inmek için çok çaba harcamıyorum açıkcası.(Ama olsam da fena olmaz hani).

Bu arada ben de senin çok yakında -bu istek ve kararlılıkla - 55'e düşeceğine inanıyorum.Oooo sen neler başardın benekcim,şu üç kiloyu mu halledemiycen..Hadi bakalım kolay gelsinnn...opuyorumnanaktan

Bu arada fulyacım tekrar geçmiş olsun.Diğer operasyonların daha da kolay geçer iyişallah hayatım...a.s.

Fiucum herşey ama herşey gönlüne göre olsun arkadaşım.Mutlu haberlerini ulaştırırsın bize iyişallah..a.s.:nazar:
teşekkürler lunacım,
inşAllah canım. inşAllah...
selam kızlar uzun bir sure yoktum malatyadaydım gittimde 65 kiloydum ve su an 60 killoyum 5 kilo 4 ayda verdim
tebrikler fıstık...
devamını diliyoruz başarılarının..
sevgili mavibenek1,

5 dilim ekmek fazla biliyorum ama dışarıdaydım ve fazla seçeneğin olmadığı bir ortamdaydım. bir de benim gözümde üveit denilen ciddi bir hastalık var, bağışıklık sistemim zayıflarsa enfeksiyon atağı geçiriyorum. Bu nedenle çok açlık çekmemem gerekiyor. daha önce sıkı bir diyet yaptım enfeksiyon atağı geçirdim, bu yüzden diyeti abartmadan spor ağırlıklı gitmeye çalışıyorum..

sevgilerimle

canım çok dikkat et sağlığına..aman güzellik yalan bişi sağlığın yanında..
yavaş yavaş dikkatli adımlarla ilerlemeye çalış..

bugun gene sapıttrdılar beni :(
annem balkabaklı börek yaptı.. gönül koydu yemedım dıye mecbur kaldım..
aksam yemek yemiycektim artık börek yedım dıye..
babam bişiler almış gelmiş yemeğiben yapıcam diye tutturdu.. hazırladı artık köfte , enginar, beyin salatası falan...
gene yemek zorunda kaldım. az az koydum servisime.. yemedğim laf kalmadı.. nefret ederım sakatattan beyin salatası bile yedim öğüreeeee öğüreee böüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.......
afedersiniz diyetimin içine ettiler aile boyu..
yarınki mönüyü ben belirledim ama canlarına okuyucam..

sağolasın canım arkadaşım...yüreği güzel olanın dilekleri kabul olurmuş...eminim hepimiz için güzel bir yıl olacakopuyorumnanaktan
tekrar hoşgeldin emoşuma.s.seni çok iyi hatırlıyorum biliyor musun:)aramıza dönmene sevindim...
sevgili mavibenek1,

sevgilerimle
anladım canım...haklısın tabiki,sağlık her zaman bir numara olmalı...bilmediğim için öyle bir yorumda bulundum...
sağlıklı zayıflamalar mısırcım...
bugun gene sapıttrdılar beni :(
annem balkabaklı börek yaptı.. gönül koydu yemedım dıye mecbur kaldım..
aksam yemek yemiycektim artık börek yedım dıye..
babam bişiler almış gelmiş yemeğiben yapıcam diye tutturdu.. hazırladı artık köfte , enginar, beyin salatası falan...
gene yemek zorunda kaldım. az az koydum servisime.. yemedğim laf kalmadı.. nefret ederım sakatattan beyin salatası bile yedim öğüreeeee öğüreee böüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.......
afedersiniz diyetimin içine ettiler aile boyu..
yarınki mönüyü ben belirledim ama canlarına okuyucam..

benim prensesim aile boyu duygu sömürüsüne mi maruz kalmııış:)
yazııık..kıyamam sana...ama biraz anlayış lütfen:)anne-baba yanında biraz asabilirsin diyeti...üzme onları güzelim,istanbula dönünce tam asılırsın spor ve diyete olur biter...
unutma ki biz ne kilolar verdik,şu birkaç kilo mu korkutacak gözümüzüyerimseniben
kurbana kadar kilo sorunu falan kalmayacak:dance:

Back
X