- 30 Mart 2009
- 1.532
- 0
- 681
flay bi halı göstericem sana . . .
bakiim bakiim..
baktım ve bayıldım.. zemuszemus Gerçekten sevdim.. Bende bu tarz halıları çok sefiyorum.. Sen de gerçekten beğendiysen bence almalısın.. Koycak bi oda bulursun mutlaka..
teşekkürler canım..
keşke hepiniz gelsin ne mutlu olurum...
yarın saat 11de .. dualarını eksik etmeyin.
o borcamdan ben de aldım zabınım indirimden.. pek ucuzdu. kullanmaya bailadım bile.. ben çeyiz diye aldığım herşeyi dayanamaz kullanırımkesin.
geldim güzelim. azıcık uzandım.. anneciğimin böreklerini,dolmalarını yerleştirdim dolaba. ben de diyet nanaaaay.. hele iki günde ydiğim çikolatanın hattı hesabı yok
çeyize öyle şeylerde mi alıncak hiç bilgim yoktu.. ben giyemem de onları.. üşütürüm .. kocalara giydirsek olmaz mı? laelaelaelaelae ben pamuklu pijama alsam kaydirigubbakcemile3 hello kittylere bayılıyorum.
ben bu halaıyı ortaköyde vitrinde gördüm.. çok hoş ya duvar deseni gibi , gerçek gibiydi.. hemen daldım içeri bakmaya..fiyatı da o dediğin civardı.. acı kahve tonda mobilyalarla süper durur..
Hoşgeldin canım.. Yarın saat 11 de kalbim seninle olucak tatlım...
Bende kittylere bayılıyorum.... Kittylerin herbişeysi de var bende.. Gecelik, şort... ama işte hepsini ben kendime kullanıyorum senin gibi.. kaydirigubbakcemile3