- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
günaydın kızlar
mevsim değişimindendir şekerim.inşallah çabucak geçer.
tebrikler canımcım.a.s.
kızlar gözünüzü korkutmayın.düğün hiç önemli değil.benim için öyle veya.önemli olan aşkımla aynı çatı altında olabilmekti.gerisi teferruat diye düşündüm hep.herşey birşekilde halloluyo.sakın birbirinze darılmayın.o kadar gerilimli anlar yaşanıyorki anlatamam.bazen sevdiğinizi bile gözünüz görmek istemiyor fakat geçiyor işte.mutlu günleri düşünüp dikkatli davranmak gerekiyo.tanışma,söz,nişan sadece ismi geriyor onların.hepsi anlık şeyler.ben pazar evlendim.pazartesi aşkım benle kalacaktı.birgün izin alabilmişti sadece komutanından.ama pazar gece bir telefon geldi.pazartesi sabah 6 da işe gitti.o bile moralimi bozmadı.ya ben cidden sinirlerimi aldırdım galiba.hissiz bişi oldum.:1shok::1ninca:
sen harbi aldırmışsın sinirlerini :lepi:
bense herşeye gerilen,sinirlenen bir tip oldum son günlerde.. gidişat felaket.. hiç gelemiyorum kendime ters şeylere.. herşey kontrolumde olcak,gözetimimde olcak,aynen istediğim gibi olcak yoksa çıldırıveriyorum. bazen benımkı nasıl çekiyor beni düşünüyorum. hele bu ara.. ağzıma geleni sayıyorum en ufak bişi de.. herşey üst üste geldii.. çok tahammülsüz bir tip oldum haliyle.. ailem de sevdiğim de idare ediyor , katlanıyor ama nereye kadar.. azıcık daha sabırlı,sakin olmam lazım.. yoksa evlilik mevlilik çok sorun olacak bana,zehir edicem kendi elimle..
off psikoloğa mı gitsemmm ya :bbo: