Alemsin sağol

Öncelikle valla kendime çok bilendiğim bir dönemde başladım beslenmemi düzeltmeye. Zamanlama çok önemli. Bırak ikram edileni yemeyi, eşime bu bir ayda poaçalar börekler irmik helvaları ben yaptım, lokma tatmadım bile, pek de zorlanmadım. Geçen seferlerden hatalarımı bildiğim için azıcık ucundan birşey olmaz demedim kilo aldıran şeylere. Bende de o ayarında durma iradesi yok, gitti mi gider. Zaten başlamadan evvel öyle abartmıştım ki utanıyordum artık.
Bu bir ayda toplam 4-5 kere evden dışarda yemek durumunda kaldım, hamur işleri vs ikram edildiğinde kibarca kaçtım, yemiyorsun birşey demesinler diye varsa peynire yoğurtlu mezelere salataya zeytinyağlıya falan abandım. Gün gibi birşeye denk gelmedim neyse ki o zor bak lafım yok herşey hem güzel hem de ağır oluyor :) Kahvaltımı bir seferde dolu bir tabak yiyorum, işe de saklama kabında götürüyorum, sonra akşamüstüne kadar çok zorlanmıyorum. Belki arada bir büyük ayran, yine fındık ceviz leblebi vs. Bence kaçamak yapmadan net bir 15 gün geçirilmeli. Mide küçülüyor ve duraksamadan verilen 2-2,5 kg büyük motivasyon sağlıyor. Ama önceki mesajlardan birinde de dedim, evde kalmak ve asosyallik yardımcı oldu bana. Yoksa öyle demir irade falan da değilim yani :)